ΖΩΔΙΑ

Τα 5 ζώδια που είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες για το ρεβεγιόν

123rf

Όλοι έχουμε έναν φίλο που κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει όταν σε καλεί στο σπίτι. του. Είναι συνήθως δεινός μάγειρας, έχει τα πάντα στην εντέλεια και σε ρωτά κάθε 5 λεπτά αν χρειάζεσαι κάτι. Αν διανοηθεί ότι δε νιώθεις σαν στο σπίτι σου, δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Αν χρειαστεί, θα σου φέρει κουβερτούλα να ξεκουραστείς στον καναπέ του. Αν σε καλέσει κάποιο από τα παρακάτω ζώδια για το φετινό ρεβεγιόν, μη διστάσεις να πεις το ναι.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα ζώδια που ψοφάνε να καλούν κόσμο και απολαμβάνουν να φροντίζουν τους καλεσμένους τους; Ποιοι είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες για το ρεβεγιόν;

Λέων

Μιλάμε για το βασιλιά των πάρτι. Είτε σε καλεί σε ρεβεγιόν, είτε σε ρομαντικό δείπνο για δύο, θα φροντίσει να σου μείνει αξέχαστο. Πριν πας σπίτι του, θα σε ρωτήσει για τυχόν διατροφικές αλλεργίες και προτιμήσεις, θα αναζητήσει το αγαπημένο σου κρασί και θα ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική.

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο διαθέτει έναν εξαιρετικό συνδυασμό. Είναι πολύ καλός στις προετοιμασίες ενός δείπνου. Θα μαγειρέψει τα πάντα, θα έχει την καλύτερη κάβα αλλά διαθέτει και καλές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα σε φιλέψει όλα τα καλούδια ενώ θα ακούσει τι έχει να του πεις για την πρόσφατη ερωτική σου απογοήτευση. Είναι εξάλλου ο πιο κοινωνικός του ζωδιακού. Και ανήκει στους top οικοδεσπότες.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει πολλά ταλέντα, όταν μιλάμε για τη σχέση του με τους ανθρώπους. Αν διοργανώσει μάζωξη στο σπίτι του, δε θα ζητήσει βοήθεια. Θα μαγειρέψει μόνος του, θα διακοσμήσει, φτιάχνοντας ακόμα και θεματικές βραδιές και θα καθαρίσει τα πάντα χωρίς να το κάνει θέμα. Ετοιμάσου για μία βραδιά γέλιου, διασκέδασης και ιδιαίτερου φαγητού.

Ταύρος

Δε θα γινόταν να μείνει εκτός λίστας ο ηδονιστής Ταύρος. Ξέρει τα πάντα από υψηλή γαστρονομία, καλό κρασί και πολυτελή διακόσμηση. Εάν είναι ο οικοδεσπότης, θα φροντίσει και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε να μην έχεις να του προσάψεις κάτι. Βάλε τη γούνα και τις πέρλες σου και καλή διασκέδαση.

Ζυγός

Τι θέλει ένας Ζυγός από τη ζωή του; Καλούς φίλους και διασκέδαση. Ε, αυτός ο συνδυασμός τον μετατρέπει σε έναν έξοχο οικοδεσπότη. Θα ακούσεις την καλύτερη μουσική, θα φας πολύ και θα νιώσεις άνετα. Ο στόχος του είναι να δημιουργήσει ένα κλίμα, μέσα στο οποίο θα περάσουν όλοι φανταστικά και θα είναι ο εαυτός τους.