ΖΩΔΙΑ

Υδροχόε, θα προσελκύσεις βλέμματα θαυμασμού

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιό σας σήμερα, αγαπητοί Κριοί, κι αυτό σας δίνει ενέργεια, ενθουσιασμό και σας αναδεικνύει στον επαγγελματικό στίβο. Γίνεστε διεκδικητικοί και προσπαθείτε, όσο μπορείτε, να προωθήσετε τον εαυτό σας και να έχετε επιτυχίες επαγγελματικές. Σήμερα εισέρχεται και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και σας προσδίδει αυξημένη γοητεία, που θα βοηθήσει ιδιαίτερα τους αδέσμευτους να έχουν κατακτήσεις και να προβούν σε νέες γνωριμίες. Για τους δεσμευμένους, το κλίμα θα είναι πολύ καλό στη σχέση τους, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να είναι συναισθηματικά ιδιαίτερα εκφραστικοί και σε περίπτωση που υπήρχαν παλιότερες διαφωνίες με το ταίρι σας, τώρα θα βρείτε την αρμονία στη σχέση σας και θα καταφέρετε να βρείτε και τη χρυσή τομή.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης εισέρχεται τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Ταύροι, στον Κριό κι αυτό σημαίνει για εσάς περισσότερη σκέψη σχετικά με τους στόχους σας και με όλα όσα επιθυμείτε να πετύχετε και να καταφέρετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Σκέφτεστε τους νέους στόχους που θέλετε να θέσετε και γενικά κρατάτε μία στάση αναμονής, αναπολώντας και εξετάζοντας επιλογές που έχετε κάνει στα επαγγελματικά σας κατά το παρελθόν, έτσι ώστε οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι ουσιαστικές και συνειδητοποιημένες. Σήμερα έχουμε και τη μετακίνηση της Αφροδίτης στον Κριό, που σας καθιστά ευαίσθητους και ιδιαίτερα βοηθητικούς για τους γύρω σας. Θα θελήσετε να είστε στοργικοί απέναντι στο ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και να περάσετε χαλαρές στιγμές μαζί του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης, αγαπητοί Δίδυμοι, που εισέρχεται στον Κριό και διελαύνει τον ενδέκατο οίκο σας, σας καλεί σήμερα να ασχοληθείτε με συλλογικές δραστηριότητες, να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας και να επεκτείνετε γενικότερα τις κοινωνικές σας επαφές. Σχετικά με την επαγγελματική σας ζωή, σήμερα θα δουλέψετε με ομαδικότητα και θα προωθήσετε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας, καθώς θα τους ζητήσετε να επικρατήσει το ομαδικό κλίμα στη συνεργασία σας, προκειμένου να έρθετε πιο κοντά στους στόχους σας. Στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη να διελαύνει τον ενδέκατο οίκο σας, για εσάς τους αδέσμευτους, μία νέα γνωριμία ενδεχομένως να προκύψει μέσα από τις κοινωνικές συναναστροφές και το φιλικό σας περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητοί Καρκίνοι, ο Άρης διελαύνει το δέκατο οίκο σας και τη σημερινή μέρα, κάνετε φόκους στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις φιλοδοξίες σας. Θέλετε να πετύχετε και αυτό που αποζητάτε τη σημερινή μέρα είναι να αναγνωριστούν οι κόπο σας και οι προσπάθειές σε επαγγελματικό επίπεδο. Θα προβάλλετε την εικόνα σας κι αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να κάνετε νέα δυναμικά ξεκινήματα, που θα σας φέρουν τα αποτελέσματα που εσείς έχετε κατά νου. Στην αισθηματική σας ζωή, και με την Αφροδίτη να διελαύνει το δέκατο οίκο σας, για εσάς τους αδέσμευτους, ο έρωτας μπορεί να έρθει είτε μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, είτε μέσα από τις επαγγελματικές σας συναναστροφές. Οι δεσμευμένοι βρίσκετε με το ταίρι σας τον τρόπο να περάσετε τις στιγμές που θα σας βγάλουν από την καθημερινή ρουτίνα.

ΛΕΩΝ

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα η διάθεσή σας θα είναι ανεβασμένη κι εσείς θα είστε αρκετά χαρούμενοι κι αυτό θα ευθύνεται στον Άρη που διελαύνει τον ένατο οίκο σας. Θα είστε κοινωνικοί και θα προσφέρετε καλοπέραση στον εαυτό σας και στην παρέα που θα επιλέξετε. Σήμερα θα θελήσετε να ασχοληθείτε και με το γνωστικό αντικείμενό σας και να διευρύνετε γενικότερα τις γνώσεις σας και να κάνετε νέα ξεκινήματα σε αυτόν τον τομέα. Στην αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη να εισέρχεται σήμερα στον Κριό θα είστε χαρούμενοι, γενναιόδωροι συναισθηματικά κι αυτό που ουσιαστικά θα επιδιώκετε θα είναι να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να κάνετε δραστηριότητες πιο ασυνήθιστες και πρωτότυπες με το ταίρι σας, που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε όμορφα. Εσείς οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να κάνετε μία νέα γνωριμία που να παρεκκλίνει κατά κάποιο τρόπο από τα συνηθισμένα σας στάνταρς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, με τον Άρη τη σημερινή μέρα να διελαύνει τον όγδοο οίκο σας, θα θελήσετε να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και γενικότερα θα γίνετε πιο διεκδικητικοί σε οικονομικά ζητήματα στην επαγγελματική σας ζωή. Η Αφροδίτη που διελαύνει τον όγδοο οίκο σας θα είναι αρκετά βοηθητική στις οικονομικές σας επιδιώξεις. Επίσης, σήμερα η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό κι εσείς γίνεστε πιο κτητικοί στη σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι και τα αισθήματά σας θα είναι έντονα. Για εσάς τους αδέσμευτους, που θα έχετε αυξημένη γοητεία και έντονο αισθησιασμό θα έχετε την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε και να κάνετε δυναμικό ξεκίνημα στα ερωτικά σας που θα σας προσφέρει όλα όσα αποζητάτε στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητοί Ζυγοί, ο Άρης που εισέρχεται σήμερα στον Κριό και διελαύνει τον έβδομο οίκο σας, σας κάνει πιο ανταγωνιστικούς στην επαγγελματική σας ζωή και ενδεχομένως να προκύψουν και κάποιες επαγγελματικές διαφωνίες με τους συνεργάτες σας, τις οποίες με τον εποικοδομητικό διάλογο θα τις εξομαλύνετε και θα βρείτε τη χρυσή τομή για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σήμερα έχουμε και την Αφροδίτη που εισέρχεται πάλι στον Κριό και τονίζει τη συντροφικότητα και σας φέρνει πιο κοντά εσάς τους δεσμευμένους με το ταίρι σας, δείχνοντας την αγάπη και τα συναισθήματά σας. Αναζητάτε κι εσείς οι αδέσμευτοι τη συντροφικότητα και νιώθετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά στην ιδέα της δέσμευσης με ένα πρόσωπο που θα σας εκφράζει και θα πληροί τις προυποθέσεις και τα στάνταρ που έχετε θέσει εσείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητοί Σκορπιοί, ο Άρης διελαύνει τον έκτο οίκο σας κι εσείς τη σημερινή μέρα θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, τις οποίες καλείστε να διεκπεραιώσετε. Οι ιδέες σας στα επαγγελματικά σας, τη σημερινή μέρα, ενδεχομένως να μη βρουν σύμφωνους τους συνεργάτες σας κι αυτό να δημιουργήσει ένα κλίμα το οποίο θα θελήσετε με την πειθώ σας και με την προβολή των επιχειρημάτων σας να το αλλάξετε. Στα συναισθηματικά σας, με την Αφροδίτη να εισέρχεται στον Κριό, επιζητάτε την αρμονία στη σχέση σας και θέλετε να περάσετε καλά τη σημερινή μέρα και να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης, αγαπητοί Τοξότες, διευλαύνει τον πέμπτο οίκο σας κι εσείς τη σημερινή μέρα είστε πιο δημιουργικοί και ασχολείστε περισσότερο με τα χόμπι σας και τις δραστηριότητες που σας εκφράζουν και σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Θα διασκεδάσετε τη σημερινή μέρα με φιλικά σας πρόσωπα και θέλετε να τους συναντήσετε, προκειμένου να πείτε τα νέα σας και να μοιραστείτε τις δημιουργικές ιδέες σας. Η Αφροδίτη που εισέρχεται σήμερα στον Κριό σας καθιστά πολύ δημιουργικούς, ευχάριστους συναισθηματικά κι εσείς οι δεσμευμένοι ζείτε στιγμές όμορφες με το ταίρι σας και είστε άκρως ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά του συντρόφου σας απέναντί σας. Οι αδέσμευτοι η αλήθεια είναι πως σήμερα έχετε κατά νου το φλερτ και την καλοπέραση, γι’ αυτό και επιθυμείτε να βγείτε έξω και να επιδοθείτε σε φλερτ και να κάνετε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

O Άρης εισέρχεται στον Κριό σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, κι εσείς θα ασχοληθείτε σήμερα με την οικογένειά σας και με ό, τι έχει να κάνει με το σπίτι σας. Θα σκέφτεστε σήμερα διάφορα θέματα του παρελθόντος και θα αναπολείτε κάποιες στιγμές που έχουν περάσει. Και η Αφροδίτη τη σημερινή μέρα εισέρχεται στον Κριό κι εσείς θέλετε να ασχοληθείτε με την ανανέωση του σπιτιού σας, να ομορφύνετε το χώρο που ζείτε και να ζήσετε εκεί ευχάριστες στιγμές με το σύντροφό σας και τους φίλους σας. Προσκαλείτε τους φίλους σας στο σπίτι σας και βιώνετε στιγμές μαζί τους που σας ανανεώνουν και σας κάνουν να νιώθετε όμορφα κι ότι σας αγαπούν. Εισπράττετε την αγάπη και την αποδοχή των δικών σας ανθρώπων και αυτό το γεγονός σας ευχαριστεί ιδιαίτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυξημένες επαφές και επικοινωνίες θα έχετε τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, με τον Άρη να διελαύνει τον τρίτο οίκο σας. Θα έχετε αυξημένη ενέργεια και θα είστε σήμερα αρκετά αποδοτικοί στην εργασία σας. Θα συναντήσετε σήμερα ανθρώπους οι οποίοι μπορούν να προωθήσουν τα σχέδιά σας και θα αναδείξετε τα ταλέντα και τις ιδέες σας. Με τον ευχάριστο χαρακτήρα σας και με την επιρροή της Αφροδίτης στον Κριό, θα προσελκύσετε βλέμματα θαυμασμού εσείς οι αδέσμευτοι και θα αποσπάσετε θετικά και κολακευτικά σχόλια. Για τους δεσμευμένους, βλέπετε σήμερα τη σχέση σας να βελτιώνεται, να είστε άκρως επικοινωνιακοί με το ταίρι σας και να χαίρεστε την κάθε στιγμή που ζείτε και αυτό να δημιουργεί χαρά και σε εσάς και στο ταίρι σας που θα σας εκδηλώσει με κάθε τρόπο όσα νιώθει για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, ο Άρης σήμερα εισέρχεται στον Κριό κι εσείς ασχολείστε τη σημερινή μέρα με ό, τι έχει να κάνει με τα οικονομικά σας ζητήματα. Αυτό που ουσιαστικά επιθυμείτε είναι να αυξήσετε το εισόδημά σας και αυτό εξετάζετε και μελετάτε, προκειμένου να χαράξετε μία στρατηγική για να το πετύχετε. Αυτό που θα πρέπει να περιορίσετε για αρχή, θα πρέπει να είναι κάποιες αγορές και κάποιες σπατάλες που έχετε σκοπό να κάνετε, προκειμένου να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Στα αισθηματικά σας, τη σημερινή μέρα αυτό που επιζητάτε από το ταίρι σας είναι η συναισθηματική ασφάλεια, κάνετε διάλογο και καταφέρνετε να βρείτε λύσεις για όλα τα θέματα που σας απασχολούν και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Οι αδέσμευτοι εξετάζετε σήμερα το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι ότι πληροί τις προϋποθέσεις σας η επιλογή που έχετε κάνει.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

ΙΧΘΥΣ: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

Ποια τα θετικά και αρνητικά του κάθε ζωδίου; Οι δύο όψεις του νομίσματος που λέγεται εαυτός

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015 ανάλογα με το ζώδιό σας!