ΖΩΔΙΑ

Υδροχόε, νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητοί Κριοί, ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε, προκειμένου να φανείτε εφευρετικοί στα θέματα που σας απασχολούν και να δώσετε τις λύσεις που θα αποβούν συμφέρουσες για εσάς. Θα έχετε τις ευκαιρίες που αποζητάτε σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα ξέρετε να διακρίνετε ποιες από αυτές είναι για το δικό σας καλό. Θα αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις σήμερα και θα σκέφτεστε θετικά, καθώς η διάθεσή σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Και στον ερωτικό τομέα, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, σε περίπτωση που είχατε κάποια θέματα να λύσετε με το ταίρι σας σήμερα, βρίσκετε τη χρυσή τομή και θα είστε καλύτερα από ποτέ. Οι αδέσμευτοι έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές, καθώς οι ευκαιρίες για νέες γνωριμίες θα είναι αυξημένες, η επιλογή για το ποια νέα γνωριμία θα αξιοποιήσετε θα είναι αποκλειστικά δική σας.

ΤΑΥΡΟΣ

γαπητοί Ταύροι, σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα, προκειμένου να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω, με τις δικές σας ανάγκες και να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή που σας λέει “είμαι κι εγώ εδώ”. Θέλετε να διασκεδάσετε, να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά θέλετε να ασχοληθείτε μόνο με ό, τι σας φτιάχνει τη διάθεση, σας κάνει να γελάτε αλλά και να διασκεδάζετε. Έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας κι έχετε την ανάγκη να ικανοποιήσετε τις προσωπικές σας ανάγκες. Ασχολείστε με τον εαυτό σας, ξεκινάτε ένα νέο χόμπι και γενικότερα ποντάρετε στην ανανέωσή σας. Στα αισθηματικά σας, ζητάτε από το ταίρι σας εσείς που είστε σε σχέση να είναι πιο κοντά σας τη σημερινή μέρα και να αξιοποιήσετε τον κοινό σας χρόνο με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε την παρέα των αγαπημένων σας φίλων, προκειμένου να περάσετε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί Δίδυμοι, το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό, τη σημερινή μέρα, σας καθιστά εφευρετικούς, φτιάχνει την ψυχολογία σας και γενικότερα σας δίνει την ενέργεια που χρειάζεστε, προκειμένου να έχετε ευχάριστες εξελίξεις στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Θα είστε δημιουργικοί και με την εφευρετικότητά σας και τον έξυπνο τρόπο σας θα βρίσκετε λύσεις και θα παίρνετε τις σωστές αποφάσεις σε θέματα που σας αφορούν. Στην αισθηματική σας ζωή, βγαίνετε έξω από το καβούκι σας, είστε εξωστρεφείς, συναντάτε κόσμο οι αδέσμευτοι και κάνετε νέες γνωριμίες, μέσα από την έντονη κοινωνικότητά σας. Οι δεσμευμένοι ζείτε στιγμές αγάπης και έρωτα με το ταίρι σας και καταφέρνετε να νιώσετε ασφαλείς και όμορφα μέσα στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα σήμερα για εσάς, αγαπητοί Καρκίνοι, έχει επαγγελματικές επαφές για την προώθηση των επαγγελματικών σας πλάνων, έχει αρκετή αναγνώριση των προσπαθειών σας και γενικότερα χαρούμενες και δημιουργικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η ανάγκη σας για να τα καταφέρετε στην επαγγελματική σας ζωή σας ωθεί στο να είστε μαχητικοί και διεκδικητικοί στην εργασία σας. Στα αισθηματικά σας, με τον ρομαντικό χαρακτήρα σας σήμερα βιώνετε την αγάπη με έναν πολύ δοτικό τρόπο και καταφέρνετε να βρείτε την ισορροπία που χρειάζεστε στη σχέση σας. Το ταίρι σας είναι εκδηλωτικό απέναντί σας κι αυτό το γεγονός σας δημιουργεί συναισθηματική ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι πιστεύετε περισσότερο σήμερα στον εαυτό σας και με την αυξημένη σας αυτοπεποίθηση προσελκύετε βλέμματα θαυμασμού.

ΛΕΩΝ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό, αγαπητοί Λέοντες, σας ωθεί να αξιοποιήσετε τις νέες δυνατότητες που θα έχετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Με την εφευρετικότητά σας και το πρακτικό σας μυαλό, θα βρείτε λύσεις για θέματα που σας απασχόλησαν και θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε νικητές. Θα έχετε έντονη δημιουργικότητα και θα νιώσετε την ανάγκη να σκεφτείτε θετικά και να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας για τομείς που το έχετε ανάγκη. Στα αισθηματικά σας, προσπαθείτε να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τα θέλω σας, εσείς που είστε αδέσμευτοι, και να βρείτε τι πραγματικά χρειάζεστε αυτό το διάστημα, έτσι ώστε να αξιολογήσετε σύμφωνα με τα θέλω σας τις ερωτικές καταστάσεις τις οποίες βιώνετε. Οι δεσμευμένοι θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε στο ταίρι σας και να μιλήσετε για την εξέλιξη και την πρόοδο της σχέσης σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητοί Παρθένοι, στην επαγγελματική σας ζωή, ίσως προκύψουν τη σημερινή μέρα κάποιες καθυστερήσεις που θα σας πάνε λίγο πίσω, ωστόσο με την επιμονή σας αλλά και με τον έξυπνο τρόπο που διαχειρίζεστε τις καταστάσεις θα καταφέρετε αυτές οι καθυστερήσεις να μην επηρεάσουν το αποτέλεσμα της δουλειάς σας. Έχετε ανάγκη σήμερα να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να τους καλομάθετε μέσα από τις πράξεις αγάπης σας και γενικότερα να είστε δοτικοί στις συναναστροφές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, ζητάτε να συναντήσετε το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι, προκειμένου να κάνετε μία κουβέντα για τα κοινά σας όνειρα, για τις κοινές σας επιδιώξεις και για τα κοινά σας θέλω. Οι αδέσμευτοι ενώ έχετε την ευκαιρία σήμερα να φλερτάρετε, επιλέγετε την παρέα καλών σας φίλων για να περάσετε όμορφες στιγμές.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί, έχει αρκετό τρέξιμο για κάποια δικά σας ζητήματα που θέλετε να κυνηγήσετε. Αυτό μπορεί να είναι μία αγορά πρακτικής φύσεως που θέλετε να πραγματοποιήσετε, με κάποια έξοδα τα οποία θέλετε να πληρώσετε, με το σπίτι σας το οποίο θέλετε να οργανώσετε και να φέρετε εις πέρας την ανανέωση που επιθυμείτε. Στα επαγγελματικά σας, η μέρα θα κυλήσει ήρεμα χωρίς ιδιαίτερες εξελίξεις κι αυτή η σταθερότητα θα σας ικανοποιήσει. Στα αισθηματικά σας, ανακτάτε το χαμένο έδαφος στη σχέση σας, φέρνετε το ταίρι σας στα δικά σας μέτρα και σταθμά κι έχετε τον τρόπο να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις αλλά και για τα αισθήματά σας που είναι δυνατά. Ζητάτε από τη σχέση σας να σας έχει εμπιστοσύνη και να μην έχει ανασφάλειες, γιατί θέλετε να μην αμφισβητηθεί η αξιοπιστία κυρίως των λόγων σας. Λειτουργείτε καλύτερα σήμερα, αρκεί να σας δείξει εμπιστοσύνη η σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, αγαπητοί Σκορπιοί, έχει από όλα σήμερα για εσάς. Έντονος ερωτισμός, ευκαιρίες για επέκταση των επαγγελματικών σας σχεδίων, επαφές δημιουργικές με τους συνεργάτες σας κι εσάς κάπου στη μέση να τρέχετε να τα προλάβετε όλα. Θα είστε τόσο χαρούμενοι τη σημερινή μέρα, που θα δώσετε τη θετική σας ενέργεια με ό, τι κι αν καταπιαστείτε. Είστε στα καλύτερά σας κι αυτό φαίνεται από τον τρόπο που εκφράζεστε, μέχρι τον τρόπο που ζητάτε ό, τι θέλετε από τους άλλους που δεν σας το αρνούνται. Σήμερα στην αισθηματική σας ζωή, με την ευχάριστη συμπεριφορά σας, θα κινείστε με γλυκύτητα απέναντι στο ταίρι σας και θα επιβεβαιώνετε με πράξεις τα όσα νιώθετε με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο. Οι αδέσμευτοι επιλέγετε σήμερα να μπείτε σε μία νέα σχέση, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην ερωτική σας ζωή, σύμφωνα πάντα με τα προσωπικά σας στάνταρ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Ουρανό σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, σας δίνει την ορμή και την αποφασιστικότητα που χρειάζεστε, προκειμένου να πετύχετε όλα όσα έχετε κατά νου. Θα επεκτείνετε τις γνώσεις σας, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε όνειρα για ένα ταξίδι που θέλετε να πραγματοποιήσετε και γενικά θα έχετε ιδιαίτερα ανεβασμένη διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή, το ταίρι σας πουωθα είναι κι αυτό στην ίδια φάση με εσάς θα σας παρασύρει στο να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας προτείνει τρόπους, έτσι ώστε να περάσετε πρωτότυπα τη μέρα σας και να ασχοληθείτε με κοινές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν και τους δύο. Σήμερα οι αδέσμευτοι έρχεστε πιο κοντά από ποτέ με το στόχο μιας νέας σχέσης και νιώθετε έτοιμοι να κάνετε ένα δυναμικό ξεκίνημα στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα θέλετε να ρίξετε τους τόνους σε όλους τους τομείς της ζωής σας και να περάσετε χαλαρές στιγμές και στα επαγγελματικά σας και στα αισθηματικά σας. Επιθυμείτε λίγο να ηρεμήσετε από τους έντονους ρυθμούς των ημερών και να εργαστείτε με μεθοδικότητα αλλά αυτό που δεν επιθυμείτε σήμερα είναι οι εντάσεις και οι πολλές επαφές στα επαγγελματικά σας. Δουλεύετε με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να καταφέρετε να έχετε στα επαγγελματικά σας την επιτυχία που εσείς επιθυμείτε. Και στην αισθηματική σας ζωή, τη σημερινή μέρα, επιζητάτε την ηρεμία αλλά και την αρμονία στη σχέση σας. Συναντάτε κάπου χαλαρά το ταίρι σας και βιώνετε την αγάπη με το δικό σας μοναδικό τρόπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητοί Υδροχόοι, τη σημερινή μέρα, με το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό φτιάχνει η διάθεσή σας, είστε πιο ανεβασμένοι στην ψυχολογία σας και αγαπάτε τα ταξίδια και σας ενθουσιάζει η ιδέα να προγραμματίσετε ένα ταξίδι που θα σας χαλαρώσει και θα σας κάνει να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Νιώθετε σήμερα ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ότι είστε σε θέση να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας στους τομείς που εσείς νιώθετε ότι το χρειάζεστε. Στα αισθηματικά σας, βιώνετε την αγάπη με πολύ όμορφο τρόπο στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και κάνετε σχέδια μελλοντικά, τα οποία σας καθιστούν χαρούμενους και δημιουργικούς. Οι αδέσμευτοι έχετε την ανάγκη να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε με έναν δικό σας τρόπο την αγάπη.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα έχετε την ευκαιρία να είστε διεκδικητικοί στα επαγγελματικά σας και να κυνηγήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε και θεωρείτε ότι θα σας προσφέρει το αποτέλεσμα που θέλετε. Θα έχετε αυξημένες επαφές στα επαγγελματικά σας, θα συναντήσετε τους συνεργάτες σας και θα μοιραστείτε μαζί τους τις σκέψεις αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε, θέλετε να εντάξετε και τις συναντήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα που ζητούν να σας δουν και να μάθουν τα νέα σας. Στα οικονομικά σας, κάνετε έναν πιο σωστό προγραμματισμό για το νέο μήνα. Στα αισθηματικά σας, εκφράζετε τα παράπονά σας στο ταίρι σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Οι αδέσμευτοι χαίρεστε τις ερωτικές περιπέτειες, χωρίς ωστόσο να έχετε διάθεση για παραπάνω δέσμευση.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως μπορείτε να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2015

Ερωτικές κινέζικες προβλέψεις Μαρτίου 2015