ΖΩΔΙΑ

Υδροχόε, μην παρασυρθείς από καχυποψίες

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα ίσως να νιώσετε πως άλλα λέτε και άλλα καταλαβαίνουν αυτοί στους οποίους απευθύνεστε. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας φέρει ένα μικρό προβληματάκι συνεννόησης, γιατί θα υπάρξει  τάση παραποίησης ή διαστρέβλωσης. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας εφοδιάσει με θάρρος και έντονη αποφασιστικότητα, οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Θα είναι πολύ σωστή η απόφασή σας να ζητήσετε εξηγήσεις για ένα συγκεκριμένο ζήτημα, θα καταφέρετε να γλιτώσετε από παρεξηγήσεις.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας κάνει απρόβλεπτους, ίσως και αψυχολόγητους . Σήμερα η στάση σας θα είναι μπερδεμένη, τα αισθήματά σας κάπως συγκεχυμένα, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν εκρήξεις στη συμπεριφορά σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε θυμούς και κόντρες, προσοχή στις λέξεις που θα ξεστομίσετε, θα υπάρξει κίνδυνος ο εκνευρισμός σας να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, θα φέρει μεγάλη αναστάτωση τόσο στη σκέψη σας, όσο και στην καρδιά σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, δεν θα σας κάνει και τόσο συνεννοήσιμους. Θα έχετε μια μικρή τάση για άστοχα σχόλια, η αντίληψή σας θα παραπαίει, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και κυρίως τους επαγγελματικούς διαλόγους. Κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά και τρενάρετε, όσο μπορείτε, τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Ευχάριστο γεγονός θα υπάρξει στον ερωτικό σας τομέα και μάλιστα από πρόσωπο που δεν το θεωρούσατε ικανό να αναστατώσει τις ερωτικές σας διαθέσεις.

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τον  Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα ίσως κάποια άτομα να παρανοήσουν τα λόγια σας και να δώσουν λανθασμένες εξηγήσεις. Προσοχή στις απόψεις σας και στον τρόπο που θα εκφραστείτε, για να μην υπάρξουν αρνητικές επιπτώσεις στις φιλικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις. Αποφύγετε συνομιλίες με πρόσωπα που γνωρίζετε πως είναι δύσκολη η μεταξύ σας επικοινωνία και μην επιχειρήσετε να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά, γιατί θα την πατήσετε. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει εναλλαγές στην ψυχολογία σας.

Λέων

Φίλοι μου Λέοντες, με τον  Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας δώσω τη συμβουλή να μη στηριχτείτε στις πληροφορίες που θα λάβετε, γιατί θα έχουν στόχο να σας παραπλανήσουν. Κάποια πρόσωπα θα προσπαθήσουν να κατευθύνουν την αντίληψή σας, γι’ αυτό μη δείξετε απολυτή εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ονειροπολήσετε, γεγονός που μάλλον δεν θα σας κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικούς στην εργασία σας. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα με τον  Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, έχετε το νου σας να μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και μην παρασυρθείτε από σχόλια τρίτων. Κρατήστε μια επιφυλακτική στάση στις πληροφορίες που θα λάβετε, φροντίστε να είστε σίγουροι μόνο για όσα βλέπουν τα μάτια σας και ακούνε τα αφτιά σας. Η ψυχολογική σας διάθεση χαλαρώνει, θα κρατηθείτε μακριά από φόρτο εργασίας ή βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Θα λάβετε πρόταση για προσωπικό ραντεβού από άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ο  Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα βγάλει μυστικά και ψέματα στην επιφάνεια και ίσως τα νέα μαντάτα που θα σας έρθουν, να σας φέρουν εντάσεις και θυμούς. Θα μάθετε πράγματα που πριν τα πιστέψετε, καλό θα είναι πρώτα να αναζητήσετε αποδείξεις. Κλείστε τα αυτιά σας στα κουτσομπολιά, αποφύγετε εντάσεις και αιχμηρά λόγια. Αποκαλύψεις θα φέρει η συνάντησή σας με πρόσωπο ερωτικό, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εντοπίσετε που τελειώνει η πραγματικότητα και που ξεκινά η αυταπάτη.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα υπάρξει ο κίνδυνος να πείτε ψέματα. Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας ρίξει σε ψεύτικα λόγια και σε υποσχέσεις που θα γνωρίζετε εκ των πρότερων πως δεν θα μπορείτε να τις τηρήσετε. Προσοχή στα λόγια σας, γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να εκτεθείτε από τις ίδιες σας τις κουβέντες. Θα σας δώσω τη συμβουλή να τρενάρετε τις επαγγελματικές σας συζητήσεις σχετικά με θέματα που απαιτούν οριστικές λύσεις ή αποφάσεις. Φερθείτε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον Ερμή σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, σήμερα μην μπείτε στον κόπο να πείτε ψέματα, γιατί δεν θα πείσετε κι αν έχετε σκοπό να εξαπατήσετε ή να απιστήσετε, προσοχή γιατί θα υπάρξει κίνδυνος σας πιάσουν στα πράσα. Απ’ την άλλη πλευρά, το νου σας να μην εξαπατηθείτε εσείς, καλό θα είναι να μη δείξετε τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν. Όμορφα συμβάντα θα έρθουν από το φιλικό σας περιβάλλον, οι ερωτικές σας συναναστροφές σας θα έχουν κλίμα θερμό. Για σήμερα, τουλάχιστον, αποφύγετε να μιλήσετε για θέματα που αφορούν δεσμεύσεις ή απαιτούν τελεσίδικες αποφάσεις.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα σας θολώσει λίγο τη σκέψη, θα μπερδέψει την αντίληψή σας, θα λερώσει την κρίση σας. Τα συναισθήματά σας θα βρίσκονται σε μια γενική αταξία, αλλά η λογική θα βρει τρόπο να περάσει μπροστά και να σας αποτρέψει από λανθασμένες κινήσεις. Προσοχή στις συζητήσεις σας με πρόσωπα που σας συνδέουν επαγγελματικά ζητήματα. Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ήλιο και τον Άρη θα σας εφοδιάσει με θάρρος και ψυχική δύναμη, θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από πιεστικές καταστάσεις.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα σας φέρουν συναισθηματική αστάθεια. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών επίπεδα και θα υπάρξει κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανυπόστατες καχυποψίες. Προσπαθήστε να διακρίνετε τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία για να μην μπερδευτείτε και πέσετε σε λάθος συμπεράσματα. Δώστε βάση στα λόγια που θα σας πει το ερωτικό σας ταίρι, πιέστε για εξηγήσεις σε θέματα που νομίζετε πως κρύβεται κάποιο ψέμα.

Ιχθύς

Αγαπητοί μου Ιχθύες, ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα θα φέρει σύγχυση στον εσωτερικό σας κόσμο. Κάπου θα μπερδέψετε αυτό που συμβαίνει με αυτό που νομίζετε πως συμβαίνει, με αποτέλεσμα να πέσετε σε αστοχίες και σε λανθασμένα συμπεράσματα. Καλό θα είναι, πριν κρίνετε μια κατάσταση, πρώτα να ερευνήσετε σφαιρικά το ζήτημα και όχι μονόπλευρα ή καχύποπτα. Θα υπάρξει κίνδυνος παραπλάνησης ή εξαπάτησης, το νου σας στα παχιά λόγια που θα ακούσετε, απαιτήστε πράξεις και όχι μόνο θεωρίες.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Άστρα Weekend Love! Ο έρωτας το Σαββατοκύριακο 9 με 10 Μαΐου 2015. Αστρολογικές Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν σύντροφο. Μάθε τα κριτήρια επιλογής σύμφωνα με το ζώδιό τους.