ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια σας. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 17 Δεκεμβρίου;

Κριός

Το άγχος της δουλειάς μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες με τους συναδέλφους σου. Έρχονται νέες ενδιαφέρουσες προτάσεις αλλά και πρόσωπα μέσα από τη δουλειά. Δείξε τη γνωστή σου αισιοδοξία.

Ταύρος

Μέρα για να ασχοληθείς με το ταίρι, την παρέα σου και να εκδηλώσεις το κέφι που έχει εγκλωβιστεί εδώ και καιρό.

Δίδυμοι

Ώρα να ξεπεράσεις τα θέματα του παρελθόντος και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία και χαμόγελο. Το ερωτικό πάθος θα σε βοηθήσεις προς αυτήν την κατεύθυνση.

Καρκίνος

Οι δημόσιες σχέσεις και η επικοινωνία θα βοηθήσουν στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Νέες συνεργασίες και μπόλικη διασκέδαση που θα σε απογειώσει.

Λέων

Πρέπει να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες γιατί θα λειτουργήσει αγχολυτικά. Μία νέα γνωριμία έρχεται να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση και να λειτουργήσει ανατρεπτικά.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει να θες να ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Έρχεται αρμονία και αισιοδοξία στη ζωή σου και θα πάρεις αυτό που θες στα προσωπικά σου.

Ζυγός

Η καθημερινότητα σου αποσπά την προσοχή από αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος. Δημιούργησε τις απόλυτες συνθήκες για να περάσεις ένα ρομαντικό βράδυ με τον σύντροφό σου.

Σκορπιός

Έχεις πρωτοποριακές ιδέες και θα βρεθούν άνθρωποι που θα σε στηρίξουν πρακτικά. Κάποιος από το φιλικό περιβάλλον θα σου κάνει ερωτική εξομολόγηση. Προετοιμάσου.

Τοξότης

Μπορείς να οργανώσεις τα επαγγελματικά σχέδια που έχεις και να τα δεις να υλοποιούνται. Αυτό θα λειτουργήσει παθιασμένα και για τη σχέση σου.

Αιγόκερως

Συνδύασε πνευματική καλλιέργεια με καλή παρέα και φίλους. Είσαι σε πολύ καλό mood και αυτό θα φανεί στα νέα φλερτ που εισβάλλουν στη ζωή σου.

Υδροχόος

Έρχεται έρωτας από το παρελθόν που σε κάνει να καρδιοχτυπάς. Πριν κάνεις ο,τιδήποτε, φρόντισε να λύσεις τυχόν προβλήματα στα οικονομικά σου.

Ιχθύς

Σταμάτα να ικανοποιείς συνέχεια τους άλλους γιατί αυτό σε εγκλωβίζει. Μελέτησε τις επαγγελματικές προτάσεις που σου έρχονται γιατί είναι για καλό.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις