ΖΩΔΙΑ

Τοξότη, ήρθε η ώρα να αλλάξεις ερωτικό ταίρι

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, θα έχετε την ανάγκη να αναζητήσετε την αλλαγή, τη βελτίωση και την ποιότητα σε όλους τους τομείς της ζωή σας. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις επιθυμίες σας και τις ιδέες σας, γεγονός που θα φέρει επιτυχία στις διαφόρων ειδών συζητήσεις που θα ανοίξετε. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθύς θα σας κάνει κάπως ονειροπόλους και θα νιώσετε πολύ έντονη την ανάγκη για ελευθερία!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να δείτε σφαιρικά τις καταστάσεις και αυτή τν φορά θα καταφέρετε να μείνετε μακριά από εμμονές και συναισθηματικά κολλήματα. Θα ακολουθήσετε έναν νέο τρόπο αντιμετώπισης, θα αλλάξετε οπτικό πεδίο και θα δώσετε λύσεις σε ζητήματα που ως τώρα τα θεωρούσατε άλυτα. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα βγάλει τη ρομαντική αισθησιακή  πλευρά του εαυτού σας. Μην μπείτε στον κόπο να κρύψετε το ρομαντισμό σας, γιατί θα αποτύχετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Κρόνο, σήμερα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ελεύθερα και να τα πείτε όλα έξω απ’ τα δόντια. Όσο πιο ξεκάθαροι γίνετε στους συνομιλητές σας, τόσο πιο γρήγορα θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να περάσετε τελικά αυτό που επιθυμείτε. Η εμφάνιση του Ήλιου στους Ιχθύες θα σας φέρει έντονα ερωτικά συμβάντα και θα σας δώσει την ευκαιρία να κλείσετε μια ερωτική σας ιστορία με κατάληξη μόνιμου και σταθερού δεσμού. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να πάρετε  δυναμικές αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα νιώσετε την ανάγκη να απεγκλωβιστείτε συναισθηματικά από πικρές ιστορίες και να ανοίξετε πλώρη για αλλού. Θα δεχτείτε με ευχαρίστηση τις αλλαγές που θα σας ζητηθούν στον επαγγελματικό σας τομέα και παράλληλα θα φανείτε δεκτικοί σε πρόταση που θα αφορά την ερωτική σας ζωή. Η απόφαση σας παραβιάσετε τα περιοριστικά όρια που εσείς οι ίδιοι είχατε βάλει στη ζωή σας, θα σας οδηγήσει σε επιτυχίες και ριζοσπαστικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, με τον ερχομό της Σελήνης στους Ιχθύς, ίσως θελήσετε να περιορίσετε την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο το κλίμα που θα σας προσφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα είναι τόσο θερμό που θα αφεθείτε τελικά στις αισθήσεις σας χωρίς αντιστάσεις. Θα περάσετε σε πολύ ερωτικές και προσωπικές κουβέντες και δεν θα αρνηθείτε να αποκαλύψετε την ανάγκη σας για ασφάλεια και συναισθηματική θαλπωρή. Αυτή τη φορά, δεν θα βάλετε φρένο στη διάθεσή σας να πορευτείτε με σταθερό ερωτικό ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς, θα πιαστείτε στα πράσα να ονειροπολείτε. Μη φοβηθείτε να φανερώσετε τις εσώψυχες σας ανάγκες. Συγκεκριμένο πρόσωπο, με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα καταφέρει τελικά να κερδίσει την εμπιστοσύνη σας και να του φανερώσετε σκέψεις αλλά και φοβίες. Αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για επικοινωνία και μη θέσετε περιορισμούς στην κοινωνικότητα που θα σας διακατέχει. Θα είναι πολύ ευνοϊκές οι συνθήκες για επανασυνδέσεις ή για νέες γνωριμίες.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, θα καταλαγιάσουν συναισθήματα ηττοπάθειας και απαισιοδοξίας.  Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα βρει τρόπο να ανανεώσει τη διάθεσή σας και να εισχωρήσει μέσα σας δυναμικότητα και αισιοδοξία. Ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας και θα προβείτε σε ενέργειες που θα καταπλήξουν πολλούς. Με έντονη τη διάθεση να αλλάξετε τα δεδομένα και με το εξάγωνο του Ερμή και του Κρόνου στο πλάι σας, θα καταφέρετε να κάνετε συζητήσεις που θα λύσουν τελικά παρεξηγήσεις και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ορθώσετε το ανάστημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς ορίζοντες και δεν θα λείψουν και οι ερωτικές εκπλήξεις. Θα κλείσει με επιτυχία ένα κεφάλαιο που σας κούρασε και σας αποσυντόνιζε από τα μελλοντικά σας σχέδια, με αποτέλεσμα να είστε πλέον ελεύθεροι να δράσετε έτσι όπως θέλετε και προς όποια κατεύθυνση επιθυμείτε. Ο ερχομός της Σελήνης στους Ιχθύς θα σας βοηθήσει να βγάλετε την αισθησιακή και τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας φέρει ενθουσιασμό και ψυχική δύναμη, με δική σας επιλογή θα αφήσετε πίσω τα παλιά και θα ορίσετε νέα στάση ζωής. Θα εστιάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί και θα βρείτε το θάρρος να τερματίσετε καταστάσεις ή να απομακρύνετε πρόσωπα που σας παρασύρουν στην αδράνεια και τη στασιμότητα. Σθεναρά θα διεκδικήσετε την ευτυχία σας και θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα ανατρέψουν αρνητικά δεδομένα. Σε περίπτωση που νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε ερωτικό ταίρι, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι,  με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, αναζήτηση και ένταση θα υπάρξει μέσα σας για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, ωστόσο θα βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος και να αποτινάξετε τις ανασφάλειές σας. Θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις και θα είστε σε θέση να αναλάβετε το ρίσκο να αλλάξετε το κατεστημένο της ζωής σας. Έρχονται αλλαγές που θα τις αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο, συνετό και εποικοδομητικό. Ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό γεγονός θα φέρει δεσμευτική κατάληξη στην ερωτική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευνοϊκά συμβάντα και ένα ευτυχισμένο γεγονός θα σας φέρει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα είστε εξοπλισμένοι με ενθουσιασμό, με έντονη ερωτική γοητεία και με πολύ δυνατή διορατικότητα. Με επιτυχία θα κλείσουν διαπραγματεύσεις και διαφόρων ειδών συζητήσεις, θα έχετε το χάρισμα να μπορείτε να ψυχολογήσετε σωστά τους συνομιλητές σας και η οξυδέρκειά σας θα φέρει λύσεις σε τυχόν προβλήματα. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει αγάπη και ερωτική εξάρτηση, μην αγνοήσετε τα αισθήματά του, εκτιμήστε αυτό που νιώθει για σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύες, η Σελήνη περνά στο ζώδιό σας, έρχονται τυχερά και πολύ ευχαριστα γεγονότα, θα νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε αυτό που σας αξίζει. Φερθείτε αποφασιστικά και με πίστη στον εαυτό σας, γιατί οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές, το κλίμα θερμό και η τύχη με το μέρος σας. Ευχάριστη ερωτική πρόταση θα λάβετε από πρόσωπο που στόχο θα έχει να φέρει μεταξύ σας μόνιμη και δεσμευτική κατάληξη. Αφήστε ελεύθερο το ρομαντισμό που θα σας διακατέχει και σε περίπτωση που νιώσετε έντονο ενθουσιασμό, μην τον περιορίσετε.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

ΙΧΘΥΣ: Αφιέρωμα στο ζώδιο του μήνα

Ποια τα θετικά και αρνητικά του κάθε ζωδίου; Οι δύο όψεις του νομίσματος που λέγεται εαυτός

Δείτε τι καιρό θα κάνει στην καρδιά σας σήμερα Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015 ανάλογα με το ζώδιό σας!