ΖΩΔΙΑ

Τοξότη, ετοιμάσου για ευχάριστες, ερωτικές εξελίξεις

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, πάθος, διεκδίκηση και μελετημένη στρατηγική θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα  θα σας βοηθήσει να κυνηγήσετε με αποφασισμένο πείσμα και χωρίς συμβιβασμούς. Δεν θα έχετε τη διάθεση να βάλετε νερό στο κρασί σας, γεγονός που ναι μεν θα αποδείξει πως είστε ένας δυνατός αντίπαλος, ωστόσο θα σας φέρει δυσκολίες και καθυστερήσεις. Πάθος θα υπάρξει στην ερωτική σας συμπεριφορά με έντονη τη διάθεση να κατακτήσετε ολοκληρωτικά το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα ίσως να σας δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση που είστε το κέντρο γύρω από το οποίο γυρίζουν τα πάντα. Προσοχή γιατί αν αποδειχτεί πως έχετε μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας, τότε θα υπάρξουν απογοητεύσεις που τελικά θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Κινηθείτε με εγκράτεια και σύνεση και μην προσπαθήσετε να εξουσιάσετε πρόσωπα που δεν είναι στο χαρακτήρα τους να υποκύπτουν. Στον ερωτικό σας τομέα, θα βρείτε τρόπο να δημιουργήσετε ένταση που όμως θα μετατραπεί τελικά σε ερωτικό πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα έχετε δυναμική θέληση και θα είστε εξοπλισμένοι με τα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα διεκδικήσετε διαφοροποιήσεις στον επαγγελματικό σας τομέα και θα εμφανιστούν νέες επιθυμίες που δεν αποκλείεται να αλλάξουν όλη την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Οι απόψεις σας θα είναι κάθετες, απόλυτες,  ίσως και κάπως δύσκαμπτες, γι’ αυτό δεν θα λείψουν οι λεκτικές εντάσεις. Στον ερωτικό σας τομέα, αν θέλετε να κλείσετε αρνητικές καταστάσεις, τότε φροντίστε να γίνετε διαλλακτικοί και δείξτε περισσότερη κατανόηση στο ταίρι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα σας ανάψει φλόγα διεκδίκησης και αυτή τη φορά, αποφασισμένα θα προσπαθήσετε να οδηγήσετε την ερωτική σας ζωή εκεί που εσείς επιθυμείτε. Το ισχυρό σας πείσμα δεν θα σας αφήσει να γίνετε θύμα κανενός, ωστόσο προσοχή να μη γίνετε καταπιεστικοί και υπερβολικά επίμονοι. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τρόπο σκέψης και αυτή τη φορά θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ολοκληρωτικά τις συνθήκες της ζωής σας, τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα θα φέρει γεγονότα που θα σας βοηθήσουν να βγάλετε στην επιφάνεια τα μαχητικά και φιλόδοξα στοιχεία του χαρακτήρα σας, αποδεικνύοντας ποιοι πραγματικά είστε και μέχρι που μπορείτε να φτάσετε. Κρυμμένη προσωπική δύναμη θα βγει στη φόρα και θα έχετε έντονη τη διάθεση να κλείσετε υπέρ σας ανοιχτές παρελθοντικές υποθέσεις. Αυτή τη φορά θα αφήσετε την προσωπικότητά σας να κυριαρχήσει, θα ακολουθήσετε πιστά τα ένστικτά σας και δεν θα παραγκωνίσετε για χάρη κανενός τις ψυχικές σας επιθυμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας εξοπλίσει με αποφασιστικότητα και μαχητικότητα, με αποτέλεσμα να φτάσετε πολύ γρήγορα στους στόχους σας και να γυρίσετε υπέρ σας κάποιες αρνητικές ως τώρα καταστάσεις. Με επιτυχία θα κλείσει μια επαγγελματική σας υπόθεση κι αν υπάρξει λεκτική σύγκρουση, να ξέρετε πως η δική σας άποψη θα υπερισχύσει. Σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε στη θέση του πρόσωπο που προσπαθούσε να φέρει εμπόδιο στα σχέδιά σας, ελευθερώνεστε από δυσκολίες και αρνητικές παρεμβάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, ακμαίο θα εμφανιστεί το ηθικό σας με διάθεση έντονης μαχητικότητας. Το αποτέλεσμα θα είναι πρώτον να μη χάσετε τίποτα από αυτά που ήδη έχετε κερδίσει, δεύτερον θα κατακτήσετε πρόσωπα που ως τώρα δεν πλησιάζατε εξαιτίας αβάσιμων ανασφαλειών. Νέες ευκαιρίες θα εμφανιστούν μπροστά σας και αυτή τη φορά η απόφασή σας να μην αφήσετε τίποτα να σας φύγει μέσα απ τα χέρια, θα σας ανταμείψει επαρκώς. Πρόσωπο ερωτικό θα βρει τρόπο να ξεδιπλώσει την παθιασμένη πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας οδηγήσει στην αναζήτηση νέων τρόπων χειρισμού τόσο στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, όσο και στις ερωτικές. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, με βασικό στόχο να λυθούν παρεξηγήσεις και να βάλετε μια και καλή τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Απελευθερώνεται η καρδιά σας, ανανεώνονται οι ερωτικές σας διαθέσεις και σήμερα θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που θα καταφέρει να εξιτάρει τις αισθήσεις σας με κίνηση ξαφνική και απρόσμενη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες,  με τον  Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, έντονη ανταγωνιστικότητα θα εμφανιστεί στις κινήσεις σας και δεν θα αρνηθείτε να επιστρατεύσετε όλες τις δυνάμεις σας, προκειμένου να υπερισχύσετε και να επιτύχετε τους στόχους σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα διεκδικήσετε με τρόπο αποφασισμένο, ίσως και λίγο σκληρό, καλό θα είναι να μη γίνετε υποστηρικτές της φράσης “ο σκοπός αγιάζει τα μέσα”, γιατί θα υπάρξει κίνδυνος, λίγο αργότερα, να μετανιώσετε για κάποιες πράξεις σας. Απρόοπτες φιλικές συναναστροφές θα φέρουν ευχάριστες ερωτικές εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλοι μου Αιγόκεροι, είστε χαρακτήρες που τολμάτε να αγωνιστείτε και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας ενθαρρύνει ακόμα περισσότερο για πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα φτάσετε στην επιτυχία, θα κατακτήσετε κάτι που κυνηγάτε με πάθος εδώ και παρά πολύ καιρό. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για μεγάλα βήματα και έρχονται σημαδιακά γεγονότα που θα σας φέρουν αλλαγές μακροχρόνιες και ριζικές. Κρατήστε μακριά σας ανθρώπους που γνωρίζετε πολύ καλά πως μπορούν να σας εξωθήσουν σε αντιδράσεις που δεν αρμόζουν στο χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα θα σας κάνει αρκετά επίμονους ως προς τις επιθυμίες σας. Αν κάποιοι από εσάς είχατε καταθέσει τα όπλα, τώρα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης. Θα σημειώσετε επιτυχίες στον εργασιακό σας τομέα, γι’ αυτό κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθησή σας, σας διαβεβαιώνω πως θα κερδίσετε όσο χρόνο χάσατε ως τώρα. Η προκλητική στάση που θα κρατήσει απέναντι σας πρόσωπο ερωτικό θα φέρει τελικά πολύ θερμό αποτέλεσμα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητοί μου Ιχθύες, με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να επεκτείνετε τους στόχους σας και να χτίσετε γερά θεμέλια στις προσωπικές σας σχέσεις. Σας φανερώνω πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτό που ζητάτε, η στιγμή θα είναι ευνοϊκή για επιτυχίες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο χωρίς περιορισμούς και πολύ γρήγορα θα διαπιστώσετε πως όλα μπορούν να συμβούν αρκεί να το επιθυμείτε σε βάθος.

 

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Οικονομική κρίση και ζώδια. Πως μπορείτε να επιβιώσετε στην οικονομική κρίση;

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Μαρτίου 2015

Ερωτικές κινέζικες προβλέψεις Μαρτίου 2015