ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Το ζώδιο που δεν τρελαίνεται να κάνει διακοπές

Ενώ υπάρχουν ζώδια που θα προτιμούσαν να είναι συνέχεια σε ένα βανάκι στο δρόμο και να ταξιδεύουν, υπάρχει και αυτό το ζώδιο που προτιμά την άνεση του σπιτιού του, δεν του αρέσει να ξεβολεύεται και δεν αντέχει να βλέπει τον ενθουσιασμό σου όταν κλείνεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια ή όταν ετοιμάζεις τον επόμενο προορισμό σου για διακοπές. Ποιο είναι;

 

Ο Ιχθύς

Μην τον παρεξηγείς. Του αρέσει να χαζεύει με τις ώρες φωτογραφίες από διακοπές και εξωτικά νησιά, απλώς θέλει να το κάνει ενώ χουζουρεύει στον καναπέ με το τσαγάκι του. Το ταξίδι του αλλάζει εντελώς τη ρουτίνα και μετά χρειάζεται μπόλικο έξτρα χρόνο για να επανέλθει στους ρυθμούς του και να ξαναμπεί κανονικά στην καθημερινότητά του.

Δες κι αυτό: Τα 3 ζώδια που «ψιοφάνε» για ταξίδια

Ο μόνος λόγος για να πειστεί ότι πρέπει να κάνει διακοπές ή να οργανώσει ένα ταξιδάκι, είναι γιατί υπάρχει κάτι που θα εμπνεύσει τη δημιουργικότητα και την καλοσύνη του. Αν είναι να επισκεφθεί ένα νησί που προστατεύει τις χελώνες όταν γεννούν, τον έχεις πείσει. Εξάλλου, ο Ιχθύς δε χρειάζεται λούσα ή ακριβά ξενοδοχεία για τη διαμονή του. Χρειάζεται μόνο την αγάπη και την τρυφερότητά σου.