ΖΩΔΙΑ

Τι προβλέπουν τα ζώδια για τον Απρίλιο

To Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν τι προβλέπεται για το ζώδιό σου.

Κριός

 

Είστε μια δημιουργική ιδιοφυία! Με την Αφροδίτη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, είστε εκφραστικοί και επικοινωνιακοί, βρίσκετε άτομα να μοιραστούν τα ταλέντα σας. Δεν πρόκειται κανείς να αμφισβητήσει τις ικανότητές σας, ούτε την έλλειψη της φαντασίας σας. Είτε στον ερωτικό, είτε στον οικονομικό τομέα, είτε έχετε επιχείρηση, προβάλλετε τις ιδέες σας και τις απόψεις σας, δίχως όρια και γεμάτοι ενθουσιασμό. Η έμπνευση είναι παντού και γύρω σας, ακούτε πολλές  ιστορίες και πληροφορίες, περνάτε με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το μήνυμά σας. Μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις δυνάμεις της πειθούς και της ευελιξίας που σας χαρίζει η Αφροδίτη για να βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση ή να προβάλλετε ένα έργο σας.

Η μοίρα παίζει τα δικά της παιχνίδια κι εσείς παλεύετε μαζί της για να τη νικήσετε, δεν θέλετε να βγείτε ηττημένοι. Η Σεληνιακή έκλειψη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας στέλνει ένα σαφές μήνυμα ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα στις σχέσεις σας. Μπορεί να έχετε αφήσει να σας οδηγήσει μια ανείπωτη και σιωπηλή δύναμη στη σχέση σας ή μια συνεργασία σας ή απλά έχετε μια έντονη διαίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτή η κρυφή ανησυχία διαχέεται τώρα στον ορίζοντα, είστε ο επαναστάτης, αυτός που δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο από το αληθινό. Είστε μόνοι; Τώρα αναζητάτε να δημιουργήσετε σχέσεις που εναρμονίζονται με τα ιδανικά και τις αξίες της ψυχής σας. Είστε σίγουρα έτοιμοι γι’ αυτό!

Η νέα Σελήνη ανάβει τον πρώτο οίκο σας, της προσωπικής σας ταυτότητας και των προσωπικών στόχων, σας χαρίζει έντονη ενεργητικότητα και αυθορμητισμό. Είναι ένας πολύ ενθουσιώδης μήνας που θα τον θυμάστε για αρκετό καιρό. Κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών, προβάλλετε τον εαυτό σας από μέσα προς τα έξω και αναρωτιέστε: Πώς παρουσιάζετε τον εαυτό σας στον κόσμο; Είτε αυτό αφορά τους συναδέλφους σας, τον εργοδότη σας, τους θαυμαστές σας, την αγάπη σας, εναρμονίζονται με το μυαλό και την ψυχή σας; Μην χάσετε αυτή την αδιαμφισβήτητη ευκαιρία, να σταθείτε επιτέλους στο ανάστημά σας.

Θα αισθάνεστε «πλούσιοι» αυτό το μήνα, καθώς ο φιλόδοξος Άρης στον Ταύρο ανάβει φωτιά στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων. Το μυαλό σας είναι στα χρήματα, είστε έτοιμοι να αγωνιστείτε για την οικονομική σταθερότητα και την ασφάλειά σας. Όντας κινητικοί, κάνετε τα πάντα για να αυξήσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας και να οικοδομήσετε μακροπρόθεσμη οικονομική ασφάλεια. Φυσικά, με τον επιθετικό Άρη θα μπορούσατε να αισθάνεστε κάποια πίεση ή ακόμη δυσκολία στη ροή των χρημάτων. Θυμηθείτε: η αναγκαιότητα είναι η μητέρα της εφεύρεσης. Αν αγωνίζεστε για τη δημοσιονομική σας ασφάλεια, θα κάνετε επιπλέον χρήματα μόνο επειδή θα είστε εργατικοί και παραγωγικοί.

Ταύρος

 

Σκέφτεστε πώς να πλουτίσετε; Χρήματα, σταθερότητα και οικονομική ευμάρεια φέρνει στο δρόμο σας ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων, αποκτάτε μια νέα νοοτροπία όσον αφορά τη διαχείριση της οικονομικής σας κατάστασης. Ίσως λάβετε μια επικερδή προσφορά εργασίας, ίσως μια προαγωγή ή κάποια άλλη σταθερή πηγή χρημάτων. Ίσως κάνετε κάποιες επενδύσεις ή δεσμευτείτε με μια νέα οικονομική συμφωνία. Όταν πρόκειται για την οικονομική σας ασφάλεια και σταθερότητα, ως ζώδιο που κύριο μέλημά σας είναι τα οικονομικά, γνωρίζετε τι να κάνετε για να πάτε μπροστά. Ένας συνετός προϋπολογισμός, εξοικονόμηση, οικονομικός σχεδιασμός, όλα αυτά αυξάνουν την ασφάλειά σας. Είστε καλός παίκτης στην οικονομική αρένα και κανείς δεν μπορεί να σας νικήσει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον έκτο οίκο σας, της οργάνωσης και της παροχής υπηρεσιών, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας προκαλεί να εξετάσετε σε βάθος ποιά άτομα σας παρέχουν υποστήριξη στη ζωή σας και ποιά όχι. Ίσως συνειδητοποιήσετε ότι τώρα πια δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον οκνηρό υπάλληλο της επιχείρησής σας ή τη μπέιμπι σίτερ που στέλνει μηνύματα στο φίλο της από το να φροντίζει το παιδί σας. Το φεγγάρι σας καλεί να αναδιοργανώσετε τις σχέσεις σας με όσους σας παρέχουν υπηρεσίες, αλλά για να γίνει αυτό, η αλλαγή πρώτα θα πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σας. Εάν αντίθετα, νιώθετε να μη μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, καταπιείτε την υπερηφάνειά σας και ζητήστε βοήθεια ή προσλάβετε βοηθούς και παρόχους υπηρεσιών.

Στη ζωή πάντα παίρνετε αυτό που δίνετε. Η νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, της  συμπόνιας και του κάρμα, σας ζητά να προβληματιστείτε: Αν δεν έχετε δώσει σε κάποια άτομα ή μέχρι τώρα ενδιαφερόσασταν μόνο για τις προσωπικές σας ανάγκες, καιρός να σκεφτείτε και την ικανοποίηση των γύρω σας, να βρείτε τρόπους να δώσετε πίσω σε αυτούς που σας έχουν προσφέρει. Αντί να μετράτε τους ανθρώπους σύμφωνα με τα προσωπικά σας συμφέροντα ή σύμφωνα με τον τραπεζικό λογαριασμό τους, εξετάστε τον καρμικό σκοπό της κάθε σχέσης σας, συνειδητοποιώντας τους καρμικούς νόμους του σύμπαντος. Σίγουρα τα προσωπικά σας συμφέροντα ή το χρήμα μετράνε, αλλά το ίδιο και ο σκοπός. Λάβετε υπόψη σας τα λόγια του συγγραφέα Wayne Dyer, ο οποίος είπε κάποτε, «Όταν κυνήγησα τα χρήματα, ποτέ δεν είχα αρκετά. Όταν είχα στη ζωή μου σκοπό και επικεντρώθηκα στο να δώσω στον εαυτό μου και τους άλλους, τότε ήμουν πλούσιος».

Με κίνητρο τον Άρη στο σταθερό και αποφασιστικό ζώδιό σας, αισθάνεστε αποφασισμένοι να προβάλλετε τον εαυτό σας σε κάθε επίπεδο. Ίσως κάνετε μια ριζική αναμόρφωση στον τρόπο που προβάλλετε την προσωπικότητά σας κι αυτό θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο στις σχέσεις σας, για καλό ή κακό, εξαρτάται από εσάς. Το σίγουρο όμως είναι ότι εκπέμπετε μεγάλη δύναμη και τόλμη με αποτέλεσμα να σκορπάτε παντού την προσωπική λάμψη σας. Έχετε έντονη ενεργητικότητα που προσελκύει την αφθονία και για το ανασφαλές ζώδιό σας, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό.

Δίδυμοι

Ανοίγετε την αγκαλιά σας και την καρδιά σας στην αγάπη. Ένα μαγικό ξεκίνημα για την ερωτική σας ζωή φέρνει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, η οποία καθαρίζει τα μαύρα  σύννεφα, βλέπετε και αισθάνεστε τον ήλιο της άνοιξης, βγάζετε το καλύτερο προς τα εμπρός. Διευρύνετε τις γνώσεις σας, μιλάτε με όλο τον κόσμο και βρίσκετε το ξεχωριστό πρόσωπο για την καρδιά σας ή αναζωπυρώνετε τη φλόγα του έρωτα με τον αγαπημένο σας, σφυρηλατώντας καλύτερη επικοινωνία και μεγαλύτερη εγγύτητα μεταξύ σας. Δεν πρόκειται να βυθιστείτε στη ρουτίνα, ο έρωτας τώρα σας εμπνέει, κοιτάτε μπροστά μαζί με την αγάπη σας προς την ίδια κατεύθυνση. Ωραίες εκπλήξεις σας περιμένουν, η Αφροδίτη σας ανεβάζει στον έβδομο ουρανό!

Βραδυφλεγή ζητήματα και έντονα συναισθήματα που βρίσκονται καιρό θαμμένα στο βάθος της ψυχής σας, εκρήγνυται σαν ωρολογιακή βόμβα και αφήνουν στήλη άλατος τον αγαπημένο σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, φέρνει στο φως ακανθώδη ζητήματα στην ερωτική σας ζωή, παλεύετε με τις σκιές σας και την εσωτερική δυσαρέσκειά σας, ίσως ακόμα χάσετε και τον έλεγχο του εαυτού σας. Εκδηλώστε τα συναισθήματά σας αλλά δείξτε κατανόηση και συμπόνια μέσα από τις ενέργειές σας. Διαμάχες για την εξουσία που καιρό τώρα υπονόμευαν τη σχέση σας θα μπορούσαν επίσης να ξεκαθαρίσουν, καθώς είστε πιο ειλικρινείς και άμεσοι και βασίζεστε στη δική σας προσωπική δύναμη.

Η νέα Σελήνη στον ενδέκατο οίκο σας, της κοινωνικής δικτύωσης και της ομαδικής δραστηριότητας, σας αναμιγνύει με ένα μεγάλο πλήθος, προγραμματίζετε περισσότερες ομαδικές δραστηριότητες. Γνωρίζετε νέους φίλους, συναδέλφους ή συνεργάτες, διασκεδάζετε πολύ, είστε η ψυχή της παρέας, λαμβάνετε αρκετές προσκλήσεις. Το φεγγάρι σας βοηθά επίσης σε οτιδήποτε συσχετίζεται με την τεχνολογία, είτε στο ξεκίνημα ενός νέου έργου στο διαδίκτυο, είτε μιας ιστοσελίδας. Είστε τώρα πρωτότυποι και καινοτόμοι και έχετε τα κίνητρα να κάνετε τον κόσμο καλύτερο. Γιατί λοιπόν να μην εφαρμόσετε τις πρωτότυπες ιδέες σας σε ένα κοινωνικό ή ανθρωπιστικό πρόβλημα που σίγουρα μόνο εσείς μπορείτε να βρείτε τη λύση;

Αν αισθάνεστε να παραπαίετε εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων σας, με τον Άρη  στο δωδέκατο οίκο σας, του υποσυνειδήτου, βρίσκετε τη δύναμη να επουλώσετε τις πληγές σας και να δώσετε ένα τέλος. Ο Άρης θα μπορούσε να σας φέρει κάποιες ξαφνικές επιφοιτήσεις, βλέπετε την πραγματικότητα της ζωής. Θα μπορούσατε να προσελκύσετε την «καλή νεράιδα» για να σας καθοδηγήσει προς την πορεία σας. Αν έχετε ασχοληθεί καιρό με μια ασθένεια ή έχετε χάσει ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, μπορείτε τώρα να συνειδητοποιήσετε το μάθημα που υπήρχε πίσω από αυτή την εμπειρία, αποκτήσατε δύναμη και σοφία. Αν έχετε οποιεσδήποτε εθιστικές συμπεριφορές, ο Άρης μπορεί να σας βοηθήσει να τις ξεπεράσετε ή να δείτε την αρνητική επίδραση που έχουν στη ζωή σας.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ερωτικές μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015

Καρκίνος

 

Ησυχία, ηρεμία και ύπνος. Η Αφροδίτη στο δωδέκατο οίκο σας, της ξεκούρασης και του τέλους, σας βάζει σε μια νωχελική διάθεση, δεν κυνηγάτε τώρα την αγάπη και την κοινωνική ζωή, είστε έτοιμοι να σβήσετε το iPhone σας, να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο ή να πάτε μια βόλτα έξω στην παραλία, να αναπνεύσετε τον καθαρό αέρα της άνοιξης. Σκέπτεστε πολύ, ίσως σας βασανίζει μια αγάπη από το παρελθόν αλλά δεν αισθάνεστε την ανάγκη να γυρίσετε πίσω. Νιώθετε χαμηλή την ενέργειά σας, είστε συγκεντρωμένοι στις δικές σας σκέψεις. Ενώ μπορεί να σας είναι δύσκολο να πείτε «όχι» σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που έχει την ανάγκη σας, ως ευαίσθητο και συμπονετικό ζώδιο που είστε, καλύτερα θα ήταν να αρνηθείτε καθώς τώρα είστε επιρρεπείς να κουβαλάτε στους ώμους σας τον πόνο των άλλων.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον τέταρτο οίκο σας, του σπιτιού και της οικογένειας, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας καλεί να ασχοληθείτε με ανταγωνιστικές ενέργειες και ζητήματα επιβολής ελέγχου και εξουσίας, ανεξαρτήτως ισχύος, που έχουν έρθει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών. Ίσως απομακρυνθείτε από ένα αυταρχικό ή ελεγκτικό πρόσωπο, το οποίο όμως στην πραγματικότητα, αντικατοπτρίζει μια κρυμμένη πτυχή του εαυτού σας, το αυταρχικό κομμάτι. Μη στενοχωριέστε, ούτε και να εκνευρίζεστε. Είναι μόνο ένα μέρος του εαυτού σας και σίγουρα όχι το σύνολο. Ίσως αντιμετωπίσετε μια ένταση με ένα μέλος της οικογένειάς σας εξαιτίας του άνισου δυναμικού της σχέσης σας. Σκεφτείτε: τι μήνυμα θέλει να σας περάσει;

Τι είναι αυτό που επιθυμείτε να λάβετε από την εργασία σας; Η νέα Σελήνη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, σας δίνει την τόλμη να προβάλετε την παρουσία σας και τα επιτεύγματά σας, να εισπράξετε την αναγνώριση των ανωτέρων σας. Ίσως γίνει ένα θαύμα και ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή είστε χρήσιμοι με τις γνώσεις σας στην εργασία σας. Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης, βρίσκετε νέους τρόπους να οργανώσετε την επιχείρησή σας. Μπορεί ακόμη να διασκεδάσετε συμμετέχοντας σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, υιοθετείτε μια ενθουσιώδη στάση στη ζωή, το σύνθημά σας είναι «τα πάντα θα έρθουν εύκολα για μένα», και κάνετε νέα όνειρα για το μέλλον.

Τολμηρές κινήσεις και έντονες δραστηριότητες σας χαρίζονται από το σύμπαν με κίνητρο τον Άρη στον κοινωνικό και φιλικό ενδέκατο οίκο σας. Αυτή η επιρροή σας φέρνει μεγάλη δύναμη να υλοποιήσετε τους προσωπικούς σας στόχους και την επίγνωση του δρόμου που θα ακολουθήσετε. Είτε θέλετε να πάτε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε δείπνο με τους συναδέλφους σας ή απλά να κάνετε νέους φίλους από το πουθενά, είστε τώρα σε ετοιμότητα. Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να ξεκινήσετε μια επιχείρηση στο διαδίκτυο ή κάτι που αντανακλά τις υψηλότερες αλτρουιστικές ιδέες σας, όπως για παράδειγμα, ένα blog για τη διάσωση των κατοικίδιων ζώων ή για την προστασία των απόρων. Μπορεί επίσης να ξεκινήσετε μια γόνιμη νέα συνεργασία η οποία σας αποφέρει χρήματα.

Λέων

Τα φώτα της δημοσιότητας σας περιμένουν! Η Αφροδίτη στον ενδέκατο οίκο σας, της φιλίας και της τεχνολογίας, σας ωθεί να στείλετε το μήνυμά σας έξω σε ένα ευρύτερο ακροατήριο. Ίσως να εμπλακείτε περισσότερο στο διαδίκτυο, με τη δρομολόγηση ενός site ή μπορεί απλά να γίνετε η κοινωνική πεταλούδα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, κάνοντας γνωστή την on-line παρουσία σας με βίντεο και ενδεχομένως ακόμη και με τηλεοπτικά σποτ. Αν κάποιος φίλος σας προσκαλέσει σε μια κοινωνική εκδήλωση, πηγαίνετε, μπορεί και να γνωρίσετε τον έρωτα των ονείρων σας. Αλλά ακόμα κι αν είναι η αγάπη της μιας βραδιάς, τουλάχιστον θα διασκεδάσετε πολύ. 

Είστε απότομοι, ίσως και σκληροί στην επικοινωνία σας με τους ανθρώπους καθώς η Σεληνιακή έκλειψη τραντάζει τον επικοινωνιακό τρίτο οίκο σας και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Βάλτε κατά μέρος την αλαζονεία σας και τον εγωισμό σας, διαφορετικά θα τους δείτε να φεύγουν μακριά σας. Αν δεν μπορείτε να είστε ευγενικοί ομιλητές, τουλάχιστον μη μεταβιβάζετε με υπεροπτικό ύφος τις παρατηρήσεις σας. Ακούστε τι έχουν να σας πουν κάποιοι άνθρωποι, έχετε να αποκομίσετε πολλές γνώσεις. Τα μεγαλύτερα μαθήματα που μαθαίνετε στη ζωή πηγάζουν μέσα από τις ιστορίες της ζωής των άλλων ανθρώπων, τις οποίες μπορείτε να παραλληλίσετε με τη δική σας ζωή.

Εξετάστε και αξιολογήστε τα μεγάλα οράματά σας, μπορούν να γίνουν πραγματικότητα; Η νέα Σελήνη στο γνωστικό και οραματιστή ένατο οίκο σας, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με μια νέα γνώση, θέλετε να κάνετε κάτι διαφορετικό, να νιώσετε ζωντανοί. Ίσως σας λείπει η συζήτηση και αναζητάτε νέους ανθρώπους να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας. Αν είστε ήδη στον ακαδημαϊκό χώρο, ίσως ολοκληρώσετε τη διατριβή σας ή κάνετε μια σημαντική παρουσία σε ένα ευρύ κοινό. Συμβουλή: Ξεριζώστε το «σάπιο», ασχοληθείτε μόνο με ευχάριστους ανθρώπους και αποφύγετε εκείνους που υποθάλπουν το μεγάλο σας «εγώ». Μείνετε πιστοί στις δικές σας πεποιθήσεις και τα δικά σας μεγάλα οράματα.

Προσοχή: Θα μπορούσατε να σκοντάψετε από την υπερβολική ταχύτητα καθώς ο  επιθετικός Άρης στο δέκατο οίκο σας, της καριέρας, σας κάνει δύστροπους και επιθετικούς στο χώρο της εργασίας σας. Τώρα δεν πειθαρχείτε στους κανόνες, πιστεύετε στη δύναμη και στη δική σας δημιουργικότητα. Εάν ένα αυταρχικό αφεντικό ή συνεργάτης σας πιέζουν, ίσως χρειαστεί να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας, υιοθετώντας σταθερά όρια. Δεν μπορείτε να είστε διαθέσιμοι για δουλειά μέχρι αργά το βράδυ, ούτε και μπορείτε την τελευταία στιγμή να παραδώσετε την εργασία σας όταν είστε Σάββατο βράδυ για διασκέδαση. Συμβουλή: σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο θα χαράξετε τη διαχωριστική γραμμή, λάβετε υπόψη σας και τις συνέπειες.

Παρθένος

 

Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στα βραβεία και την αναγνώριση καθώς η Αφροδίτη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας, της επαγγελματικής αναγνώρισης, σας κάνει να λάμπετε στο χώρο της εργασίας σας, κάνετε τα πάντα για να φτάσετε στο αποκορύφωμα της επιτυχίας. Αν νιώθατε σύγχυση για την πορεία της σταδιοδρομίας σας, ο δρόμος είναι ανοιχτός και έχετε τον ενθουσιασμό να φτάσετε τα αστέρια. Οι υψηλές φιλοδοξίες σας πραγματοποιούνται, είστε περιζήτητοι στον κοινωνικό σας κύκλο και τον επαγγελματικό σας χώρο, οδεύετε στην επιτυχία. Μη σκεφτείτε ούτε στιγμή να είστε ταπεινόφρονες, όπως συνήθως είστε, λέγοντας: «Ποιος είμαι εγώ για να πάρω αυτή τη θέση»; Αντίθετα μοιραστείτε τα δημιουργικά δώρα σας με όλο τον κόσμο, το σύμπαν είναι στο πλάι σας και σας στηρίζει.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο δεύτερο οίκο σας, των χρημάτων και της αυτοεκτίμησης, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ωθεί να θέσετε ως προτεραιότητα την αξία σας που ίσως έχετε παραμελήσει. Κατά τους προσεχείς έξι μήνες, μια νέα πηγή εισοδήματος θα μπορούσε να διεισδύσει στη ζωή σας και  επανεξετάζετε το πώς κερδίζετε τα προς το ζην. Ή μια ξαφνική αλλαγή στο χώρο της εργασίας σας μπορεί να είναι ακόμα και δραματική, καθώς φεύγετε από μια δουλειά που ήταν κάποτε η αγαπημένη σας ή παραπαίετε με έκτακτες δαπάνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσετε. Αυτή είναι η δύναμη των εκλείψεων, σας ταρακουνούν για να προχωρήσετε μπροστά. Εάν μια πηγή εισοδήματος ξαφνικά στερέψει, μην ανησυχείτε, σύντομα θα αντικατασταθεί από μια άλλη, καλύτερη και η οποία συμβαδίζει περισσότερο με την ηθική και τα πιστεύω σας.

Αισθάνεστε έντονα συναισθήματα και έχετε καλά αντανακλαστικά, χάρη στη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, των βαθιών συναισθημάτων και της αναγέννησης. Το φεγγάρι σας βοηθά να απεξαρτήσετε το μυαλό σας και το σώμα σας από ό, τι και όποιον σας δημιουργεί πόνο και σύγχυση. Αυτό ακούγεται πολύ καλό για την ψυχική και σωματική σας υγεία, αφού το ζώδιό σας είναι πάντα σε ετοιμότητα όταν πρόκειται για την υγεία σας και τη μείωση του άγχους σας. Κάνετε τώρα γενική εκκαθάριση και ανανεώνεστε ψυχολογικά, προβάλλοντας την αξία σας και αποκαθιστώντας την ψυχική ηρεμία σας.

Μια σημαντική στιγμή έφτασε για την επέκταση των οριζόντων σας καθώς ο Άρης στον επεκτατικό και οραματιστή ένατο οίκο σας, σας δίνει το θάρρος και την τόλμη να προβάλετε τις πεποιθήσεις σας και να άρετε ό, τι παρεμποδίζει την επιτυχία των υψηλότερων οραμάτων και στόχων σας. Μπορεί να κάνετε μια δυναμική παρουσίαση των επιτευγμάτων σας ή μπορεί να ανακαλύψετε ότι έχετε την ικανότητα να κάνετε το μεγάλο άλμα προς την οικονομική ευημερία και σταθερότητα. Οραματίζεστε τον απώτερο σκοπό της ψυχής σας και ξεκινάτε με την εσωτερική δύναμή σας να κάνετε τα πρώτα βήματα για την επίτευξη αυτού του στόχου. Ίσως ήρθε η ώρα να πιστέψετε στην ικανότητά σας για αφθονία και οικονομική ευμάρεια.

Ζυγός

 

Ο ενθουσιασμός και η χαρά οδηγούν στο δρόμο της αγάπης, καθώς η Αφροδίτη  επισκέπτεται τον ενθουσιώδη και επεκτατικό ένατο οίκο σας. Αναζητάτε μια νέα γνώση, σχεδιάζετε το οικονομικό και επαγγελματικό μέλλον σας, έχετε φαντασία και ένα παιχνιδιάρικο ύφος στην αγάπη. Απολαύστε όλες τις αυθόρμητες γνωριμίες που έρχονται στο διάβα σας τώρα. Βυθίζεστε στην απόλαυση, εκφράζετε τις πιο τολμηρές ιδέες σας και απολαμβάνετε τις τελευταίες κρύες ημέρες του χειμώνα για να υποδεχτείτε την αναζωογονητική αύρα του έρωτα και της άνοιξης. Ίσως διαβάσετε ένα βιβλίο που επεκτείνει τους ορίζοντές σας, ίσως πάτε ένα ταξίδι για να συναντήσετε τον έρωτα των ονείρων σας.

Μήπως έχετε συγκαλύψει τον πραγματικό εαυτό σας και τις ανάγκες σας; Ξέρετε ποιός πραγματικά είναι ο σκοπός σας στη ζωή; Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας  σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, σας ωθεί προς ένα βαθύ μετασχηματισμό της προσωπικής σας ταυτότητας. Τώρα δεν μπορείτε να κρυφτείτε, προβάλετε τον αυθεντικό εαυτό σας ακόμα κι αν αυτό προμηνύει καταιγίδα. Δείχνετε σε όλους ποιοί πραγματικά είστε, με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σας. Μπορεί να έχετε μια ξαφνική επιφοίτηση που αλλάζει την προσέγγισή σας στη ζωή. Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου, τώρα δεν πρόκειται να κάνετε πράγματα που δεν αισθάνεστε και με μισή καρδιά. Έχετε μια δυναμική παρουσίαση στη ζωή, βγαίνετε από το χάος.

Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια ερωτική σχέση ή συνεργασία επίσημη; Η νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μπορεί να υπογράψετε νέες συμφωνίες ή να διερευνήσετε τρόπους για να συγχωνεύσετε τα ταλέντα σας με ένα συνεργάτη. Μπορεί να αποφασίσετε ότι δεν θέλετε πια να είστε ελεύθεροι και σκέφτεστε σοβαρά τη δέσμευση. Αν κάποιος φαίνεται να συμπληρώνει την καρδιά σας ή τις δεξιότητές σας, σίγουρα αξίζει να ρίξετε μια σοβαρή ματιά. Ήρθε η ώρα να μάθετε αν διασταυρώνονται τα ενδιαφέροντά σας με τον αγαπημένο σας και αν μπορείτε να λύσετε από κοινού τα προβλήματά σας.

Θέματα ασφάλειας, ελέγχου και εξουσίας έρχονται στην επιφάνεια καθώς ο Άρης βρίσκεται στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων. Ίσως περάσετε από σημαντικές και καταλυτικές εσωτερικές αλλαγές που αφορούν την ερωτική σας ζωή, την καριέρα σας και τις οικονομικές σας προσπάθειες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, διαμάχες για την εξουσία που έχουν δημιουργήσει εμπόδια στις σχέσεις σας, σας προτρέπουν να δείτε τα πράγματα σε βάθος και σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε ποια στρατηγική κίνηση πρέπει να κάνετε. Έρχεστε αντιμέτωποι με κάποιους βαθείς ριζωμένους φόβους και τον έλεγχο, επιλέγοντας όμως να μοιραστείτε την εξουσία με έναν νέο τρόπο. Αν είχατε να κάνετε με ένα νομικό, φορολογικό ή περιουσιακό θέμα, μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά τα πράγματα ξεκαθαρίζουν σύντομα.

Σκορπιός

 

Ξεκινά η συναισθηματική σας αναγέννηση καθώς με την Αφροδίτη στον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας, είστε έτοιμοι να πατήσετε το κουμπί της ανανέωσης όχι μόνο στην ερωτική σας ζωή αλλά και να χαλαρώσετε σωματικά, ψυχικά, συναισθηματικά και πνευματικά. Κάνετε αποτοξίνωση από τον πόνο μιας παλιάς αγάπης, ξέρετε ότι η ζήλια και η κτητικότητα δεν πρόκειται να σας φέρουν κοντά στον αγαπημένο σας. Έχετε μια εσωτερική λάμψη και αυτό αντικατοπτρίζεται και στους θαυμαστές σας. Η ευαισθησία σας ανοίγει το δρόμο για μια ειλικρινή νέα σχέση, παίρνετε περισσότερα ρίσκα στην αγάπη αφού τώρα μαγνητίζετε με το δικό σας μοναδικό στυλ και τον άκρατο ερωτισμό σας.

Αισθάνεστε εκτός ισορροπίας, ίσως νιώθετε να σας καταλαμβάνουν παλιές απογοητεύσεις και πόνος καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά το θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως ακόμη και να εγκαταλείψετε το παρελθόν με λίγη προσπάθεια γιατί γνωρίζετε ενστικτωδώς ότι είναι αποτρεπτικό για την εξέλιξή σας. Είστε ιδιαίτερα διαισθητικοί με αυτή την έκλειψη, ίσως λάβετε ορισμένα μυστικιστικά μηνύματα ή νιώσετε ισχυρά συναισθήματα. Δώστε προσοχή. Συμβουλή: Αυτός είναι ο οίκος του κάρμα, έτσι να είστε πολύ προσεκτικοί στις ενέργειές σας και τις σκέψεις που κάνετε. Αν παλεύετε με ένα παλιό θυμό που στοχεύει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, προσέξτε πριν ρίξετε το δηλητήριό σας.

Ένας έντονος σε δραστηριότητες μήνας θα είναι αυτός για σας καθώς η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον έκτο οίκο σας, της ρουτίνας, των υπηρεσιών και της υγείας. Για να νιώσετε μεγαλύτερη ευεξία και ζωτικότητα, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη διατροφή, την άσκηση και τις καθημερινές σας συνήθειες. Αναδιοργανώστε κάποια παρωχημένα συστήματα στην εργασία σας για περισσότερη αποδοτικότητα και αποτελεσματικότητα. Ένας άλλος τρόπος για να νιώσετε πιο ευτυχισμένοι; Αναθέστε κάποιες από τις αρμοδιότητες στην εργασία σας και ξεκινήστε με τους φίλους σας ένα διασκεδαστικό ξεφάντωμα. Εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα μιας ενθουσιώδους δραστηριότητας, οργανώστε το χώρο της εργασίας σας ή συμμετάσχετε σε ένα πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.

Αντιμετωπίστε με τη μεγαλύτερη δυνατή ευαισθητοποίηση τις προκλήσεις στη σχέση σας και τις συνεργασίες σας, θέστε υπό έλεγχο το δηλητήριό σας και την επιθυμία σας να επαναστατήσετε. Ο κυβερνήτης σας ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργεί περισσότερη ένταση στις προσωπικές σας σχέσεις, ίσως με θέματα οικονομικής φύσης ή ασφάλειας. Προσπαθήστε να μείνετε ήρεμοι για να μη θρηνήσετε αργότερα και διοχετεύστε αυτή την έντονη ενέργειά σας, η οποία θα είναι κάπως απρόβλεπτη, για να πείσετε το άλλο σας μισό ή τους συνεργάτες σας ότι είστε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους, ότι τους εκτιμάτε και ενστερνίζεστε τα όνειρά τους.

Τοξότης

 

Μήπως ήρθε η ώρα να γίνετε ζευγάρι; Η Αφροδίτη στο συνεργατικό έβδομο οίκο σας, σας παροτρύνει να ενώσετε τις δυνάμεις σας με τους ομοϊδεάτες σας ή να βρείτε αυτή τη συμπληρωματική ψυχή. Η παρόρμηση να γίνετε «ένα» είναι ιδιαίτερα  ισχυρή, κι εσείς δεν πρόκειται να χάσετε την ευκαιρία. Θα μπορούσατε επίσης να κάνετε ένα συναρπαστικό επαγγελματικό συμβόλαιο ή να διαπραγματευτείτε μια νέα συμφωνία. Τώρα αναζητάτε μόνο σταθερές σχέσεις, αναλογίζεστε τι έχουν να σας προσφέρουν όσοι σας πλησιάζουν, γνωρίζετε την αξία σας και τα ταλέντα σας και θα τα χαρίσετε μόνο σε εκείνον που ξέρει τι σημαίνει «μοιράζομαι». Η έμφυτη αισιοδοξία σας και ο ενθουσιασμός σας αυξάνονται μόνο όταν συνδυάζονται με αυτό το συμπληρωματικό πρόσωπο.

Ο ρυθμός της κοινωνικής σας ζωής παίρνει φωτιά και ίσως χρειαστεί να καταβάλετε αρκετή προσπάθεια προκειμένου να χειριστείτε κάποιες απρόβλεπτες υποχρεώσεις μέσα σε μια ομάδα ή με τους φίλους σας. Η δράση σας επιταχύνεται και απρόβλεπτα γεγονότα απορρυθμίζουν τη ζωή σας υπό την επιρροή της Σεληνιακής έκλειψης στον ενδέκατο οίκο σας, των ομάδων και της φιλίας, σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Θα μπορούσε να υπάρξει μια ξαφνική αλλαγή σε μια ομάδα ή στις φιλικές σας σχέσεις (για καλύτερο ελπίζουμε). Περιμένετε το αναπάντεχο και δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ψηφιακές ή τεχνολογικές πτυχές της επιχείρησής σας. Στην καλύτερη περίπτωση, ίσως θελήσετε να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία ή τα κοινωνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης για την προβολή σας.

Περιμένετε το απροσδόκητο στην ερωτική σας ζωή μέσα στους προσεχείς έξι μήνες καθώς η νέα Σελήνη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας φέρνει στο διάβα σας ένα νέο έρωτα, ένα δημιουργικό έργο ή ακόμα και μια εγκυμοσύνη! Μπορεί να αισθανθείτε ξαφνικά πάθος με μια τρέχουσα γνωριμία  σας ή ίσως με ένα άτομο που θα συναντήσετε όταν δεν το ψάχνετε. Πειραματίζεστε με τον αγαπημένο σας, νιώθετε τον ενθουσιασμό να βγείτε από τη ρουτίνα, να κάνετε κάτι διαφορετικό μαζί. Ίσως ασχοληθείτε με ένα δημιουργικό έργο, αλλάξετε την εξωτερική σας εμφάνιση, δοκιμάσετε ένα νέο χόμπι, το σίγουρο είναι ότι βγαίνετε από τη ζώνη της άνεσής σας.

Οργανωθείτε σε όλα τα μέτωπα, καθώς ο Άρης κινείται στον έκτο οίκο σας, της αποτελεσματικότητας και της ευεξίας. Ωραία τα ταξίδια και οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες, αλλά αφού βάλετε πρώτα πρόγραμμα στη ζωή σας, έχετε καθαρίσει το χώρο σας και οργανώσετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Επειδή ο έκτος οίκος κυβερνά την παροχή υπηρεσίας και την υποστήριξη, χρησιμοποιήστε την ενέργεια του Άρη για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που εργάζονται για σας, τους υπαλλήλους σας, τις οικιακές βοηθούς ή τις μπέιμπι-σίτερ. Οι παράμετροι αυτών των σχέσεων θα πρέπει να είναι σαφώς καθορισμένες, οπότε να είστε προσεκτικοί για τυχόν αρνητικά ζητήματα που εμφανίζονται, όπως για παράδειγμα, ένας υπάλληλός σας εμφανίζεται στην εργασία με 30 λεπτά καθυστέρηση, με αποτέλεσμα να ξεσπά καταιγίδα. Αντιμετωπίστε τυχόν συγκρούσεις που εμφανίζονται άμεσα ή ακόμα αντικαταστήστε τους βοηθούς σας, αν χρειαστεί.

Αιγόκερως

 

Κάνετε πιο ευχάριστη τη ρουτίνα σας, αναπροσαρμόζετε τις διατροφικές σας συνήθειες χάρη στην Αφροδίτη στον έκτο οίκο σας, της υγείας. Ξεκινήστε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο και είναι πολύ πιο πιθανό να γνωρίσετε κάποιον που μιλάει στην καρδιά σας, ποτέ δεν ξέρετε, ίσως τον συναντήσετε εκεί. Έχετε υγιείς συνήθειες; Αν όχι, πάτε σε ένα κατάστημα υγιεινής διατροφής και εφοδιαστείτε με Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πολυβιταμίνες. Πόσο συχνά μπορείτε να πηγαίνετε στο γυμναστήριο; Αυτό το μήνα, ίσως και να παρακάμψετε για λίγο την εργασία σας, θέλετε να νιώσετε αναζωογόνηση και ευεξία. Ή ίσως αποφασίσετε να απευθυνθείτε σε έναν ειδικό, ίσως έναν πεπειραμένο διατροφολόγο, ο οποίος μπορεί να απομακρύνει ό, τι παρεμποδίζει να έχετε τη βέλτιστη υγεία.

Παλιρροϊκά κύματα ξεσηκώνει στην καριέρα σας η Σεληνιακή έκλειψη στο φιλόδοξο δέκατο οίκο σας κι εσείς παλεύετε να τιθασεύσετε τα επικίνδυνα νερά. Σίγουρα τώρα δεν πρόκειται να επαναπαυτείτε στις δάφνες σας. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθανθείτε καταπιεσμένοι και έτοιμοι να επαναστατήσετε αν επιβαρύνεστε στην εργασία σας ή νιώθετε αβεβαιότητα για το μέλλον σας ή δεν βαδίζετε στην κατεύθυνση που επιθυμείτε. Θέλετε να διασφαλίσετε ότι η καριέρα σας είναι χτισμένη σε στέρεες βάσεις και στις δικές σας δυνάμεις. Μια ξαφνική θύελλα μπορεί να σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της, αλλά για το δικό σας καλό. Ίσως τώρα ορίσετε το τι πραγματικά θέλετε και τι μετράει περισσότερο για σας, η εργασία σας ή η προσωπική σας ζωή;

Εκδηλώστε την ευαίσθητη και συμπονετική πλευρά σας, αφιερώστε χρόνο για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας που σας στηρίζουν στη ζωή σας. Η νέα Σελήνη στον οικείο και νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας, σας ζητά να κάνετε ένα διάλλειμα από τις υποχρεώσεις σας, να αφήσετε στην άκρη τον πόνο σας και να πείτε «ευχαριστώ» σε όσους είναι πάντα δίπλα σας. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση ότι είστε εργασιομανείς, δεν είστε παραγωγική μηχανή, θέλετε στοργή και φροντίδα. Οι προσπάθειες που θα κάνετε για τη συναισθηματική σας αναζωογόνηση, θα σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό να γεμίσετε τις συναισθηματικές δεξαμενές σας, έτσι ώστε όταν γυρίσετε πίσω στο φιλόδοξο πρόγραμμά σας, θα έχετε τη δύναμη να ανταποκριθείτε θετικά.

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας! Ο Άρης στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας αφήνει ελεύθερα τα συναισθήματά σας και θα μπορούσε να σας οδηγήσει να προφέρετε λέξεις και φράσεις στον αγαπημένο σας χωρίς να σκέφτεστε. Μη χάσετε τον αυτοέλεγχό σας και αξιολογήστε τις καταστάσεις με ευαισθητοποίηση, μη ξεκινήσετε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Αν κρατήσετε τα πράγματα υπό έλεγχο, θα καταφέρετε να προσδιορίσετε τι σας φέρνει σε αντίθεση με το άλλο σας μισό και θα βρείτε τρόπους για να φέρετε τη συμφιλίωση και την ειρήνη στη σχέση σας. Είστε μόνοι; Το μόνο που θέλετε τώρα είναι να παίξετε και να φλερτάρετε, τίποτα και κανείς δε σας κρατά, ούτε η δουλειά σας! Αυτή είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή για το εργασιομανές ζώδιό σας, που συνήθως φέρνετε τη δουλειά σας και το smartphone σας στο … κρεβάτι.

Διάβασε στο e-zwdia.gr: Ποια ζώδια ταιριάζουν απόλυτα σύμφωνα με την αστρολογία

Υδροχόος

 

Λογική ή ερωτικό ιντερλούδιο; Διασκέδαση, έρωτα και πάθος σας φέρνει η Αφροδίτη στον ερωτικό και συναισθηματικό πέμπτο οίκο σας, τολμάτε να εκδηλώσετε τα ρομαντικά σας συναισθήματα, δεν είστε απρόσωποι και ψυχροί. Αφήνετε ελεύθερο τον εαυτό σας και εξαπολύετε την … άγρια ερωτική πλευρά σας! Αυτός ο μήνας θα είναι πλούσιος σε δημιουργικές και ρομαντικές στιγμές, ιδανικές για να ζήσετε τις περιπέτειες της άνοιξης. Ρομαντικά δείπνα με την αγάπη σας στο αγαπημένο σας μέρος, χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, μια διασκεδαστική περιπέτεια εάν είστε μόνοι. Φορέστε το πιο σαγηνευτικό σας χαμόγελο και φλερτάρετε. Το σύνθημά σας; Στην καταιγίδα του έρωτα, η λογική λυγίζει.

Μια ριζική αλλαγή ολόκληρης της πνευματικότητάς σας φέρνει στο προσκήνιο η Σεληνιακή έκλειψη στο φιλοσοφικό ένατο οίκο σας και σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως ένα άτομο ή κάποιες καταστάσεις αλλάξουν τις πεποιθήσεις σας για τη ζωή, ακόμη και αν το συναισθηματικό μέρος του εαυτού σας εύχεται τα πράγματα να μπορούσαν να παραμείνουν τα ίδια. Αυτή η ισχυρή Σεληνιακή έκλειψη σας ζητά να προσαρμοστείτε σε μια νέα θεώρηση για τη ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να αφομοιώσετε μια νέα φιλοσοφία, χρησιμοποιώντας το διορατικό και πρωτότυπο μυαλό σας. Αν κάτι δεν σας ταιριάζει, τώρα εύκολα το απορρίπτετε και ενστερνίζεστε ένα σύστημα πεποιθήσεων που ταιριάζει με τις αξίες σας και τα οράματά σας. Κατά βάθος, ξέρετε ότι πρέπει να ακολουθήσετε τη δική σας μοναδική διαδρομή.

Μιλήστε και ενωθείτε με όλο τον κόσμο! Με τη νέα Σελήνη στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας και των ιδεών, πολλές πληροφορίες έρχονται γρήγορα, είστε σε συνεχή κίνηση, σίγουρα δε θα πλήξετε καθόλου! Οι ιδέες σας θα μπορούσαν να έχουν σημαντική απήχηση στις μάζες και σαν έντονα ενορατικό ζώδιο που είστε, καταλαβαίνετε στη στιγμή τα κίνητρα και τις διαθέσεις των άλλων, έτσι ξέρετε σε ποιούς να απευθυνθείτε. Ίσως έχετε μια ιδέα για μια επιχείρηση, ίσως μοιραστείτε τις προσωπικές ιστορίες σας με ένα ευρύτερο ακροατήριο. Οι ιδεαλιστικές, έξυπνες και αισιόδοξες ιδέες σας φέρνουν κοντά σας καλούς φίλους.

Ψυχραιμία και εγκράτεια συνιστά ο Άρης στον οικείο τέταρτο οίκο σας, δεν θέλετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα να φύγουν από κοντά σας. Για να πάρετε το καλύτερο από τον αγαπημένο σας ή τα προσφιλή σας πρόσωπα, μην κάνετε πράγματα που τους ενοχλούν ή τους θυμώνουν. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε τον εκνευρισμό και την έντονη ενέργεια που έχετε σε μια σωματική δραστηριότητα ή πηγαίνετε μια βόλτα στη γειτονιά σας ή με το ποδήλατο, θα καταπραΰνουν την ένταση. Το αγαπημένο σας πρόσωπο θα είναι πιθανώς πολύ πιο ήρεμο (όπως και εσείς), αφού θα έχετε αναπνεύσει τον φρέσκο αέρα της άνοιξης.

Ιχθύς

 

Εμβαθύνετε τις σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα, φροντίστε τους άλλους και τον εαυτό σας, όσο η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον οικείο και νοσταλγικό τέταρτο οίκο σας. Αποσυρθείτε στο δωμάτιό σας και αναλογιστείτε: ποιός πραγματικά σας στηρίζει; Να είστε επιεικείς με τον εαυτό σας για τις μεγάλες συναισθηματικές διακυμάνσεις που θα έχετε. Ενώ θα γυρίζετε πίσω στο παρελθόν, σκεφτόμενοι ποιοι είναι δίπλα σας, αυτό θα σας βοηθήσει στη βελτίωση των προσωπικών σας σχέσεων και την αντίληψη του τι σημαίνει να νιώθετε σαν στο σπίτι σας με κάποια άτομα, τι σημαίνει να επιστρέψετε σε ένα αγαπημένο μέρος ή πρόσωπο και να αισθανθείτε ανακούφιση. Ή ίσως αποφασίσετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας και δωρίσετε τα παλιά σας ρούχα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Έντονα συναισθήματα για ζητήματα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και οικονομικών έρχονται στην επιφάνεια καθώς η Σεληνιακή έκλειψη ταρακουνά τον μετασχηματιστικό όγδοο οίκο σας και βρίσκεται σε αντίθεση με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ίσως ανοίξετε ένα κοινό τραπεζικό λογαριασμό με τον αγαπημένο σας ή μεταβιβάσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σας στο συνεργάτη σας προκειμένου να μη τα κάνετε όλα μόνοι σας. Ίσως καταπιαστείτε με ένα δύσκολο κληρονομικό ζήτημα ή ξεσπάσει μια κρίση με τον αγαπημένο σας ή ένα προσφιλές σας πρόσωπο. Χρήσιμη συμβουλή: Η πραγματική δύναμη πηγάζει από μέσα σας. Ένα άτομο που ξέρει ακριβώς πώς να πατάει τα κουμπιά σας, στην πραγματικότητα σας φέρνει πιο κοντά στην κατανόηση του εαυτού σας.

Αναμορφώνετε την προσέγγισή σας τόσο στον τρόπο που κερδίζετε τα προς το ζην όσο και τους μακροπρόθεσμους οικονομικούς στόχους σας, χάρη στη νέα Σελήνη στο δεύτερο οίκο σας, των οικονομικών. Αν και αυτή η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει με το να τιθασεύσετε τις τρέχουσες δαπάνες σας και αποκόπτοντας από τη ζωή σας εκείνους που απομυζούν τα χρήματά σας, σας δίνονται επίσης κίνητρα να συνομιλήσετε με έναν οικονομικό σύμβουλο, ιδίως αν έχετε επιχείρηση, και να πάρετε κάποια καθοδήγηση σχετικά με το πώς θα ανατρέψετε μια παραπαίουσα οικονομική κατάσταση. Σίγουρα, μπορεί να δουλεύετε πολλές ώρες, αλλά είστε έτοιμοι και ικανοί να διασχίσετε τη γραμμή του τερματισμού.

Ο επιθετικός Άρης στον τρίτο οίκο σας, της επικοινωνίας, ταράζει τα νερά, λέτε τα πράγματα αυθόρμητα χωρίς να υπολογίζετε τις συνέπειες των λόγων σας. Μήπως είστε λίγο υπερβολικοί; Θα μπορούσατε να είστε, ιδιαίτερα αν ό, τι ακούτε το παίρνετε προσωπικά ή δίνετε σημασία σε μια αθώα κριτική, δίνοντας περισσότερη σημασία σε μια γλυκόπικρη κουβέντα. Ή αντίθετα, θα μπορούσατε να γίνετε πολύ σκληροί με κάποιον που στην ουσία είναι το δεξί σας χέρι και σας παρέχει  υποστήριξη. Ένα αθώο φαινομενικά αστείο θα μπορούσε να κάνει κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο να φύγει μακριά σας με δάκρυα. Μη δαγκώνετε τους ανθρώπους, αν θέλετε να τους έχετε δίπλα σας και την επόμενη μέρα.