ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Τι μαρτυρά το ζώδιό σου για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις

Τα χαρακτηριστικά των ζωδίων θα μπορούσαν να πουν πολλά για τον τρόπο που κάνει ο καθένας μας σεξ, αλλά καμια φορά δεν μεταφράζονται ακριβώς όπως θα περιμέναμε. Τι σημαίνει αυτό;

Ο ναρκισσισμός του Λέοντα για παράδειγμα, είναι αυτός που τον κάνει να ασχολείται με ζήλο με την παρτενέρ του ώστε να την ικανοποιήσει απόλυτα και να μπορέσει να ρωτήσει μετά με σιγουριά «Μωρό μου δεν είμαι ο καλύτερος;». Από την άλλη, οι Δίδυμοι που συνήθως η προσοχή τους διασπάται εύκολα, αν βρεθούν με κάποιον που τους εξιτάρει εγκεφαλικά και τους κάνει να γελούν, μένουν κάτι παραπάνω από απόλυτα προσηλωμένοι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.

Κριός

Ο Άρης που κυβερνά τον Κριό, κυβερνά και τη σεξουαλική διάθεση. Οι Κριοί, λοιπόν, εκκρίνουν την πρωτόγονη σεξουαλική ενέργεια. Επιδιώκουν ό,τι είναι καινούριο και λαμπερό, συμπεριλαμβανομένων των εραστών τους. Η διασκέδασή τους έχει να κάνει με την διεκδίκηση και την ικανοποίηση που έρχεται από την κατάκτηση. Παθιάζονται με το σεξ και την αποπλάνηση, αλλά σπάνια θα αποπλανήσει κανείς τον ίδιο. Αυτό είναι και το πιο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του ζωδίου.

Ταύρος

Αισθησιακός, γηίνος και κομψός, ο Ταύρος θέλει φυσικές απολαύσεις όλων των ειδών: να τους κρατούν, να τους χαϊδεύουν, να τους κάνουν μασάζ. Στοιχεία όπως τα αισθησιακά αρώματα, τα μαλακά υφάσματα και οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί, κάνουν τον Ταύρο να έρχεται πιο κοντά με τον παρτενέρ του. Η απόλαυση είναι και στο ταξίδι, όχι μόνο στον προορισμό.

Δίδυμοι

Όπως όλα τα ζώδια του Αέρα, έτσι και οι Δίδυμοι μπορεί μερικές φορές να αποτραβηχτούν λίγο από τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Ο ρομαντισμός μπορεί να πάρει κάποιο χρονικό διάστημα για να ξαναφουντώσει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ένας Δίδυμος είναι τεμπέλης ή δεν ενδιαφέρεται, επειδή δεν δείχνει από την αρχή να καίγεται από πόθο. Οι μεγάλες συζητήσεις και το γέλιο με τους συντρόφους του, απελευθερώνουν τον παθιασμένο εραστή που κρύβουν μέσα τους. Οι βαριές και υπερβολικά δραματικές καταστάσεις είναι ένα μεγάλο turn-off για τους Διδύμους.

Καρκίνος

Το σεξ, όπως και όλες οι άλλες εμπειρίες στη ζωή ενός Καρκίνου, πρέπει να δείχνει νοιάξιμο και στοργή. Θέλουν να νιώθουν ότι τους νοιάζονται και φροντίζουν πολύ τον σύντροφό τους. Οι Καρκίνοι δεν μπορούν να τσακωθούν και να κάνουν αμέσως σεξ επανασύνδεσης. Έχουν μια υπερβολική ανάγκη για στοργή, αφοσίωση και συναισθηματική ασφάλεια. Μόλις νιώσουν ασφαλείς, βέβαια, οι Καρκίνοι είναι οι πιο δοτικοί, ευγενικοί και διαθέσιμοι άνθρωποι του ζωδιακού.

Λέων

Δεν υπάρχει πιο παιχνιδιάρικο ζώδιο από τα Λιοντάρια, και αυτό τους το χαρακτηριστικό το κουβαλάνε και στο κρεβάτι. Είναι δημιουργικοί, ρομαντικοί και διασκεδαστικοί και το τελευταίο πράγμα που θέλουν είναι το κλασικό, πατροπαράδοτο σεξ. Να περιμένεις την έκπληξη από δαύτους.

Παρθένος

Αυτό το ζώδιο είναι πολύ σεμνό την ημέρα και το βράδυ μεταλλάσσεται σε ιέρεια του σεξ. Η σεξουαλική πράξη είναι η ώρα που ένας Παρθένος μπορεί να αφήσει τα μαλλιά του κάτω. Η καταπιεστική τελειομανία που κυριαρχεί στους Παρθένους, εξαφανίζεται στο κρεβάτι. Το σεξ είναι ακατάστατο και παθιασμένο. Αυτή η εμπειρία είναι μια απελευθερωτική περιπέτεια.

Ζυγός

Αυτό το ζώδιο καθορίζει τις σχέσεις, τον γάμο και τη συντροφικότητα. Οι Ζυγοί θέλουν να συνδεθούν σεξουαλικά, ως ένα μέσο να δείξουν την αφοσίωσή τους στις σχέσεις τους. Είναι συναισθηματικά ανθεκτικοί και έτοιμοι να σε ικανοποιήσουν. Σίγουρα το καθοριστικό τους χαρακτηριστικό είναι η δοτική τους φύση.

Σκορπιός

Αναμφισβήτητα σεξουαλικοί και οικείοι, οι Σκορπιοί θέλουν να συνδεθούν συναισθηματικά και σωματικά για να νιώσουν ικανοποιημένοι. Το σεξ είναιπάντα στο μυαλό ενός Σκορπιού και η διάθεσή τους συνδέεται με την επιθυμία τους για εμπιστοσύνη και συναισθηματική ολοκλήρωση. Τελικά, για τον Σκορπιό, δεν έχει να κάνει τόσο με την ίδια την πράξη, αλλά με τη βαθιά του ανάγκη για οικειότητα.

Τοξότης

Η ποικιλία ερεθίζει αυτό το ζώδιο της Φωτιάς. Ένα δημιουργικό και περιπετειώδες πνεύμα ζει στον Τοξότη, ο οποίος θέλει να αποφεύγει οτιδήποτε φέρνει τη μονοτονία ή τη ρουτίνα. Για να μπορέσει ένας Τοξότης να έρθει σε επαφή με την απεριόριστη και άσβεστη σεξουαλική του ενέργεια, χρειάζεται το απρόβλεπτο και το πικάντικο στο κρεβάτι του.

Αιγόκερως

Παρόλο που η πρακτική και συντηρητική τους φήμη μπορεί να υποδηλώνει το αντίθετο, οι Αιγόκεροι είναι από τα πιο σεξουαλικά ζώδια. Θέλουν συχνή σεξουαλική δραστηριότητα για να χαλαρώνουν από την καθημερινότητα. Δε χρειάζεται να είναι κάτι τρελό, απλά πρέπει να είναι αξιόπιστο και ικανοποιητικό και γίνονται αμέσως παραπάνω από πρόθυμοι να ανταποκριθούν.

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι θέλουν ελευθερία. Μόλις νιώσουν περιορισμένοι, αμέσως κλειδώνουν. Με το σεξ, πρέπει να έχουν αρκετό χώρο να εξερευνήσουν. Η διάθεσή τους συνδέεται με μια πιο εφευρετική, περίεργη και ανοιχτή στάση απέναντι στο σεξ, μακριά από τα παραδοσιακά και τα προβλέψιμα.

Ιχθύς

Ψάχνουν συχνά το σεξ και η διάθεσή τους εξαρτάται πολύ από το πρόσωπο στο οποίο ενδίδουν. Αν αισθάνονται ασφάλεια και συνδέονται μαζί του, είναι παραπάνω από χαρούμενοι να χάσουν τον εαυτό τους και να παραδοθούν. Αλλά αυτό θέλει τον χρόνο του, και οι ίδιοι χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους μόλις εντοπίσουν εγωισμούς. Ένας Ιχθύς πρέπει πάντα να θυμάται ότι παρόλο που είναι τέλειο να είσαι δοτικός, δεν μπορεί να παραμελεί και τις δικές του ανάγκες.