ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 15 Ιανουαρίου;

Κριός

Θα βρεις τις ισορροπίες στη δουλειά και την προσωπική ζωή, αλλά μη βάζεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα. Η συντοφικότητα σε καλεί.

Ταύρος

Ξεπερνάς τα προβλήματα που έχεις με το ταίρι σου. Το καθημερινό άγχος προκαλεί ένταησ στη δουλειά, οπότε λειτούργησε διπλωματικά.

Δίδυμοι

Λύνεις τα προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον και έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα περάσετε μοναδικά, αρκεί να βάλεις στην άκρη τον εγωισμό σου.

Καρκίνος

Έρχονται σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ κάνεις focus και στο οικογενειακό περιβάλλον. Αν είσαι μόνη, θα προκύψουν γνωριμίες μέσα από φίλους.

Λέων

Κάνεις σηζητήσεις για να βελτιώσεις το εισόδημά σου. Από το απόγευμα και μετά, έρχονται στιγμές χαλάρωσης που θα ανεβάσουν το κέφι στα ύψη.

Παρθένος

Με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, διαχωρίζεις την προσωπική σου αξία από τα υλικά αγαθά και ο ερωτισμός απογειώνει τη σχέση σου.

Ζυγός

Κλείνεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και ειδικά αυτά που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Έχεις μία λάμψη που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Σκορπιός

Συναντήσεις με φίλους μπορεί να καταλήξουν σε επαγγελματικές συμφωνίες. Ασχολήσου με πράγματα που λειτουργούν αγχολυτικά και απόλαυσε τον έρωτα.

Τοξότης

Θα ανταλλάξεις σημαντικές ιδέες με φίλους, αλλά μη φανατιστείς σε περίπτωση διαφωνίας. Έλα πιο κοντά με το ταίρι σου θέτοντας κοινούς στόχους.

Αιγόκερως

Μην υποκύψεις σε εντάσεις στη δουλειά, γιατί θα χάσεις το δίκιο σου. Οργάνωσε ένα ταξιδάκι και ζήσε ήρεμες στιγμές με τον αγαπημένο σου.

Υδροχόος

Θα περάσεις ευχάριστες στιγμές με φίλους ή συγγενείς, ενώ μία νέα γνωριμία έρχεται να τονώσει την πεσμένη ψυχολογία σου.

Ιχθύς

Έρχεσαι ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρά σου. Σε αυτό θα βοηθήσει η επίλυση των προβλημάτων, τόσο στη δουλειά όσο και στα προσωπικά σου.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις