ΖΩΔΙΑ

Tαύρε, θα ζήσεις ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σου

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ανταπεξέλθετε σε όλες σας τις εκκρεμότητες για να μπορέσετε κι εσείς να μπείτε στο κλίμα των εορτών και να προγραμματίσετε το πώς θα περάσετε τις μέρες του Πάσχα. Θέλετε να κάνετε κάποιες αγορές για τα δικά σας άτομα, να βρεθείτε με τους φίλους σας και να περάσετε καλά. Θα είστε αυθόρμητοι και ευχάριστοι στις συναναστροφές σας και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες εσείς οι αδέσμευτοι, μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο. Οι δεσμευμένοι ζείτε την αγάπη σας και νιώθετε πολύ όμορφα στη σχέση σας, γιατί βλέπετε τις προσπάθειες που κάνει το ταίρι σας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες σας κι αυτό το εκτιμάτε πάρα πολύ.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα θα έχετε στραμμένο το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, καθώς θέλετε να καλύψετε όλα τα έξοδά σας και να χαλαρώσετε, έτσι ώστε να περάσετε καλά τις γιορτές, χωρίς να έχετε άγχη που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα σε διάφορους τομείς της ζωής σας, γιατί θα παρατηρήσετε ότι κάποια θέματά σας που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα προχωρούν, όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι δεσμευμένοι κάνετε σχέδια για τις γιορτές, για το πώς θα περάσετε όμορφα με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι αδέσμευτοι θέλετε σήμερα να βιώσετε ευχάριστες στιγμές με τους φίλους σας.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι, σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε και να δώσετε την ενέργειά σας σε θέματα που σχετίζονται με τις αποφάσεις που θέλετε να πάρετε σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Έχετε αποφασίσει να αλλάξετε τις καταστάσεις της καθημερινότητάς σας και να τις κάνετε όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε. Σκέφτεστε τον τρόπο που θέλετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας και μελετάτε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε ένα νέο χόμπι, μία νέα δραστηριότητα. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε σήμερα  να συζητήσετε με το ταίρι σας και να δείτε κάποιες διαφορές απόψεων που είχατε το τελευταίο διάστημα και να βρείτε τη χρυσή τομή, έτσι ώστε να μην υπάρχει μεταξύ σας κάποια διαφωνία.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε σε μία πολύ καλή φάση τη σημερινή μέρα και σκέφτεστε πώς να αξιοποιήσετε τις μέρες του Πάσχα, προκειμένου και να έρθετε πιο κοντά στα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος αλλά και το πώς εσείς θα περάσετε καλά με χαλαρές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους. Ενδεχομένως να έχετε στα σχέδιά σας και ένα ταξίδι το οποίο θέλετε πολύ να πραγματοποιήσετε. Σε γενικές γραμμές, η μέρα σας θα έχει αρκετό τρέξιμο με θέματα που έχουν να κάνουν με δικές σας ανάγκες. Θέλετε να είστε και να νιώθετε καλά στις επιλογές σας, γι’ αυτό και φροντίζετε να κάνετε τις καλύτερες. Στην αισθηματική σας ζωή, θα έχετε την αίσθηση του ανικανοποίητου σήμερα εσείς οι αδέσμευτοι και δεν θα θελήσετε να πάρετε αποφάσεις για την ερωτική σας ζωή.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, τα σχέδιά σας για τις μέρες του Πάσχα  μελετάτε σήμερα και νιώθετε την ανάγκη να εκμεταλλευτείτε αυτές τις μέρες και για να περάσετε όμορφες στιγμές αλλά και για να ξεκουραστείτε. Έχετε την ανάγκη πολύ έντονα να χαλαρώσετε και να αποφορτιστείτε από τις αυξημένες σας υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και γενικότερα. Θέλετε να πάτε προς τις μέρες των γιορτών του Πάσχα με το βλέμμα στραμμένο μόνο στην καλοπέρασή σας, γι’ αυτό φροντίζετε να τελειώσετε με τις υποχρεώσεις σας στα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, το ταίρι σας θα διεκδικήσει περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και θα θελήσει να βάλετε τη σχέση σας σε προτεραιότητα αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, μπορείτε σήμερα να περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα πρόσωπα από το φιλικό σας περιβάλλον, καθώς θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί αλλά και ευχάριστοι και δημοφιλείς στις συναναστροφές σας. Θα δεχτείτε πολλές προσκλήσεις για τις μέρες του Πάσχα και θα είστε κάπως αναποφάσιστοι για το που και με ποιους τελικά θα περάσετε τις μέρες αυτές. Πάντως αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη κι αυτή σας η ανάγκη θα κρίνει και την επιλογή σας, είναι η διασκέδασή σας. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα να κάνετε εσείς οι δεσμευμένοι ένα νέο ξεκίνημα με το ταίρι σας και να προβείτε στην ανανέωση της σχέσης σας με τον τρόπο που εσείς και το ταίρι σας επιθυμείτε.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, έχετε μπει σε μία φάση γενικότερων αλλαγών και λήψης αποφάσεων που κάνει μέχρι και σε εσάς εντύπωση η γενικότερη αποφασιστικότητά σας. Έχετε βελτιώσει, κατά πολύ, τις συνθήκες της καθημερινότητάς σας και αυτό το γεγονός το χαίρεστε πάρα πολύ. Επίσης, βλέπετε τον εαυτό σας με πολύ διαφορετική ματιά σήμερα και έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση. Στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε όμορφα με την επιλογή σας εσείς οι δεσμευμένοι και πιστεύετε ότι η σχέση σας βαδίζει όπως ακριβώς εσείς επιθυμείτε κι αυτό το γεγονός σας ευχαριστεί πολύ και εσάς αλλά και το ταίρι σας που ως φαίνεται δεν έχει κανένα παράπονο από εσάς και νιώθει εξίσου όμορφα στη σχέση σας.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα νιώθετε την ανάγκη της ανανέωσης σε διάφορους τομείς της ζωής σας αλλά και σε εσάς προσωπικά. Θέλετε να κάνετε δραστηριότητες που σας χαρίζουν χαρά και ευτυχία και θέλετε πολύ να διασκεδάσετε και να ζήσετε ευχάριστα τη μέρα σας. Τρέχετε με κάποιες υποχρεώσεις που θέλετε να διεκπεραιώσετε και κάνετε σχέδια για τις ημέρες του Πάσχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Στην αισθηματική σας ζωή, δείχνετε την αγάπη σας στο ταίρι σας, προκειμένου να μη νιώθει ανασφάλεια στη σχέση σας και να ξέρει ακριβώς όλα όσα αισθάνεστε. Οι αδέσμευτοι σήμερα θέλετε να βγείτε και  να περάσετε καλά ενώ στο πρόγραμμά σας αυτό θέλετε να εντάξετε και το φλερτ.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, θέλετε πάρα πολύ να χαλαρώσετε αλλά και να χαρείτε τις στιγμές με τα δικά σας άτομα σήμερα. Ίσως να προκύψουν και κάποια θέματα στα επαγγελματικά σας τα οποία θα λύσετε με μεγάλη ευκολία, προκειμένου να ξεκινήσετε να κάνετε έναν προγραμματισμό για τις μέρες του Πάσχα και το πώς θα περάσετε. Στην αισθηματική σας ζωή, θέλετε να κάνετε διάλογο με το ταίρι σας, να σας εκφράσει τις ανάγκες του, να σας πει τι θέλει να καλυτερεύσετε στη σχέση σας και γενικά να νιώσετε κι εσείς ότι η σχέση σας βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης. Οι αδέσμευτοι θέλετε να πάρετε μία απόφαση σχετικά με το αν είστε έτοιμοι να μπείτε σε μία νέα σχέση ή όχι.

Αιγόκερως

Αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, είστε αρκετά αναποφάσιστοι σήμερα σχετικά με το πώς θέλετε κατά βάθος να αξιοποιήσετε τις μέρες των γιορτών. Βασικά, έχετε κάποιες προτάσεις που σας ενθουσιάζουν αλλά μέσα σας δεν ξέρετε προς τα πού να κλίνετε. Θα προσπαθήσετε να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις σας, να κάνετε κάποιες αγορές που έχουν να κάνουν με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και γενικά να βάλετε σε μία τάξη τα θέματά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα υπάρξουν κάποια παράπονα απέναντι στο ταίρι σας για εσάς τους δεσμευμένους τα οποία από τη μια θέλετε να τα εκφράσετε αλλά από την άλλη κάτι σας κρατάει και δεν μπορείτε. Καλό θα είναι να είστε ειλικρινείς απέναντι στο ταίρι σας και να πείτε όσα νιώθετε, γιατί μπορεί να σας πει κάτι που να σας καλύψει.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να αφιερώσετε το χρόνο σας στους φίλους σας που έχετε καιρό να τους δείτε και γενικά να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά μαζί τους. Θα είστε έντονα κοινωνικοί και όπου πάτε θα κλέψετε τις εντυπώσεις με την καλή σας διάθεση και τον ευχάριστο χαρακτήρα σας, όλοι θα έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για εσάς και θα αποζητούν την παρέα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει εσάς τους αδέσμευτους να γοητεύσετε και να στρέψετε το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου που σας ενδιαφέρει. Οι δεσμευμένοι περνάτε με το ταίρι σας στιγμές που σας φέρνουν πιο κοντά και σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς στη σχέση σας.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα κανονίζετε να περάσετε τη μέρα σας κλείνοντας τις υποχρεώσεις σας και βάζοντας προτεραιότητες, προκειμένου να τα προλάβετε όλα. Επιθυμείτε να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας έτσι ώστε να μπείτε στο κλίμα των γιορτών του Πάσχα και να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. Επίσης, σήμερα θα βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα είστε πολύ δοτικοί απέναντί τους.  Στην αισθηματική σας ζωή, βιώνετε τον έρωτα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι με πολύ δημιουργικό τρόπο και φροντίζετε να μοιράζεστε ποιοτικό χρόνο στη σχέση σας για να περνάτε καλά και χωρίς προβλήματα ή παράπονα. Η επικοινωνία σας με το ταίρι σας είναι σε πολύ καλά επίπεδα και νιώθετε πως σας καταλαβαίνει και ότι κινείται στην κατεύθυνση του να καλύπτει τα θέλω σας και τις ανάγκες σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στο Ζυγό: Η ειρήνη δεν μπορεί να διατηρηθεί με τη βία, μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατανόηση

Μυστικά για τον κατακτήσεις από το πρώτο ραντεβού!

Ερωτικές αριθμολογικές προβλέψεις Απριλίου 2015.