ΖΩΔΙΑ

Ταύρε, θα έχεις έντονη ερωτική δραστηριότητα

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

ΚΡΙΟΣ

Φίλοι μου Κριοί, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη σας θα σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικούς, θα σας εφοδιάσει με τη δύναμη να μαγνητίσετε, ακόμα και να μαγέψετε ερωτικά. Σήμερα το ενδιαφέρον σας θα είναι επικεντρωμένο αποκλειστικά και μόνο σε ερωτικά-σεξουαλικά θέματα και να είστε σίγουροι πως όποιο πρόσωπο επιθυμείτε, θα καταφέρετε να το κερδίσετε και να το προσκολλήσετε επάνω σας. Προσοχή στο διπλό ερωτικό ταμπλό, σας θυμίζω πως καμιά φορά το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητοί μου Ταύροι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει γεγονότα έντονης ερωτικής δραστηριότητας. Για τους χωρισμένους, θα σας δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, για τους τελείως ελεύθερους τώρα, θα εμφανιστεί πρόσωπο για εκρηκτική ερωτική σχέση. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα και διατηρήστε τη γοητεία σας, γιατί έρχονται συμβάντα που θα φέρουν στη ζωή σας μόνιμες ερωτικές αλλαγές. Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας δώσει την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε για να απεγκλωβιστείτε από εμμονές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητοί μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία φέρνει νέες προοπτικές και νέα ανοίγματα, τόσο σε επαγγελματικά θέματα, όσο και σε ερωτικά. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για σταθερή ερωτική ζωή με έντονη δράση. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε ό, τι ακριβώς νιώθετε, χωρίς αναστολές, χωρίς υπεκφυγές και χωρίς καθυστερήσεις. Φανείτε κοινωνικοί, δεκτικοί, και μην απορρίψετε προτάσεις που θα λάβετε από καινούργια πρόσωπα. Κάτι ή κάποιος θα αλλάξει τα ερωτικά σας δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλοι μου Καρκίνοι, με την Αφροδίτη σε Σύνοδο με τον Άρη και με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, θα θελήσετε να εδραιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις με τρόπο δημιουργικό. Αυτή τη φορά, θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα σε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις, θα εναντιωθείτε σε οτιδήποτε τρενάρει μια κατάσταση ή την αφήνει να εκκρεμεί. Εκφράστε τις επιθυμίες σας, περάστε στις προτάσεις που σκέπτεστε να κάνετε και θα δείτε πως αυτό που σας ταλαιπωρεί θα κλείσει με πολύ επιτυχημένη κατάληξη.

ΛΕΩΝ

Φίλοι μου Λέοντες, η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα θα σας φέρει ενέργεια και όρεξη για έντονες δραστηριότητες κυρίως σε θέματα ερωτικών υποθέσεων. Θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, θα περάσετε σε τολμηρές προτάσεις και θα λάβετε απαντήσεις που θα σας ικανοποιήσουν σε βάθος. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα δημιουργήσει ανοίγματα για καινούργιες ερωτικές γνωριμίες, η γοητεία σας και η κοινωνικότητα σας θα φέρουν πολύ θερμό ερωτικό αποτέλεσμα. Έρχονται δυνατές ερωτικές στιγμές με πορεία δεσμευτικής εξέλιξης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλοι μου Παρθένοι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, θα σας δημιουργήσει πολύ έντονες ερωτικές επιθυμίες με αποτέλεσμα να μην έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με θέματα επαγγελματικά, παρά μόνο να εστιάσετε σε καταστάσεις γύρω από ερωτικά πρόσωπα. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σταθερή σχέση, ένα συμβάν θα σας κάνει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την πορεία σας και δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε ερωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, έρχεται γνωριμία με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΖΥΓΟΣ

Φίλοι μου Ζυγοί, ερωτισμός και έντονη σεξουαλικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, με αποτέλεσμα να γίνετε προσιτοί, φιλικοί και ιδιαιτέρως ερωτικοί. Θα σας πλησιάσουν καινούργια πρόσωπα και η διάθεσή σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τη στασιμότητα και να ξεκινήσετε έναν πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Συγκεκριμένο πρόσωπο με έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για εσάς, θα σας κάνει πρόταση που θα είναι σοφή η απόφασή σας να μην την απορρίψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλοι μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, θα εμφανιστούν γεγονότα που ίσως να σας αποσυντονίσουν για λίγο από τους πρωταρχικούς σας στόχους και να σας οδηγήσουν προς άλλου είδους αναζητήσεις. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη φέρνει νέα ερωτικά ανοίγματα και σε συνδυασμό με την έντονη ενέργεια που θα σας διακατέχει, θα καταφέρετε να δώσετε νέα τροπή στην ερωτική σας ζωή. Συναντήσεις, εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, θα φέρουν μόνιμη και πολύ ευχάριστη ερωτική κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλοι μου Τοξότες, με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη και με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για ερωτικές δραστηριότητες και διαφόρων ειδών αναζητήσεις. Θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να μην αρκεστείτε στα δεδομένα αλλά να κυνηγήσετε το κάτι επιπλέον ή διαφορετικό.  Τολμηρή και εκδηλωτική θα είναι η ερωτική σας συμπεριφορά και παράλληλα θα είστε δεχτικοί σε προτάσεις που θα σας κάνουν φίλοι ή ερωτικά πρόσωπα. Η ζεστή και κοινωνική σας διάθεση θα σας φέρει ευχάριστες συναναστροφές, με θερμή ερωτική κατάληξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα φέρει ευνοϊκές εξελίξεις τόσο στα επαγγελματικά σας, όσο και στα ερωτικά. Θα κλείσουν με επιτυχία διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και θα υπάρξει εποικοδομητικό άνοιγμα για να περάσετε τις αλλαγές που επιδιώκετε. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα σας κάνει ερωτικούς και αρκετά διαλλακτικούς ως προς το ερωτικό σας ταίρι, με αποτέλεσμα να τερματίσουν διαφωνίες που χαλούσαν την ψυχολογία σας. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου δεν αποκλείεται να καταλήξει σε αρχή νέας ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τις ερωτικές σας τάσεις να σας οδηγήσουν όπου θέλουν αυτές. Θα σας αιφνιδιάσει ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας και η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές αποτυχίες και πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, αφήστε τον αυθορμητισμό σας ελεύθερο, χωρίς ενδοιασμούς και περιορισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλοι μου Ιχθύες, αυθόρμητους, ελκυστικούς και έντονα ερωτικούς, θα σας κάνει η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Άρη, γι’ αυτό και δεν πρόκειται να γυρίσετε την πλάτη στις νέες ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν. Για την ώρα, θα βάλετε στις άκρη τους επαγγελματικούς προβληματισμούς και θα επιλέξετε έναν πιο ανέμελο και πιο ερωτικό ρυθμό ζωής. Σε περίπτωση που αναζητάτε σταθερότητα στην ερωτική σας σχέση, τότε περάστε σε διεκδικήσεις, σήμερα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κερδίσετε σταθερό και μόνιμο ερωτικό ταίρι δίπλα σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τα ερωτικά μυστικά του συμπονετικού και ευαίσθητου Ιχθύ

Τα φανερά ή τα κρυφά ατού των 12 ζωδίων!

Γάμος από έρωτα ή από ανάγκη; Ποια είναι τα πρωτογενή κίνητρα του κάθε ζωδίου;