ΖΩΔΙΑ

Ταύρε, ήρθε η ώρα να πάρεις απόφαση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με τις καλύτερες προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθετε άκρως δημιουργικοί και μπορείτε σήμερα να κάνετε πράξη όλα εκείνα τα σχέδια, προκειμένου να δείτε την άνοδο που επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή. Είστε σε μία φάση όπου μπορείτε να νιώσετε ασφαλείς με τις επιλογές σας και κάνετε σχέδια πιο μακροπρόθεσμα. Στην αισθηματική σας ζωή, μπορείτε τώρα εσείς οι δεσμευμένοι να κάνετε μαζί με το ταίρι σας κοινές δραστηριότητες που θα σας εκφράζουν το ίδιο και θα νιώσετε πως μπορεί να υπάρξει στη σχέση σας ένα καλό κλίμα μεταξύ σας. Οι αδέσμευτοι νιώθετε την ανάγκη να μπείτε σε μία νέα σχέση αλλά δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα μπορείτε να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας και να κάνετε όλα όσα έχετε κατά νου. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή, αν δεν έχετε κάποια δουλειά, να κάνετε μία έρευνα για να βρείτε μια δουλειά που σας εκφράζει. Στα αισθηματικά σας, σήμερα μπορείτε να συνομιλήσετε με το ταίρι σας για όλα όσα σας απασχολούν και νιώθετε τη ανάγκη να εκφράσετε τα θέλω σας στη σχέση σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζί με το ταίρι σας κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι δεν θέλετε να πιεστείτε στην αισθηματική σας ζωή και θέλετε να πάρετε μία απόφαση για την οποία θα είστε σίγουροι.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Ταύροι, σήμερα μπορείτε να βάλετε σε μία τάξη τις υποχρεώσεις σας και να κάνετε όλα όσα έχετε κατά νου. Μπορείτε να ασχοληθείτε με την επαγγελματική σας ζωή, αν δεν έχετε κάποια δουλειά, να κάνετε μία έρευνα για να βρείτε μια δουλειά που σας εκφράζει. Στα αισθηματικά σας, σήμερα μπορείτε να συνομιλήσετε με το ταίρι σας για όλα όσα σας απασχολούν και νιώθετε τη ανάγκη να εκφράσετε τα θέλω σας στη σχέση σας. Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζί με το ταίρι σας κάποιες δραστηριότητες που θα σας φέρουν πιο κοντά. Οι αδέσμευτοι δεν θέλετε να πιεστείτε στην αισθηματική σας ζωή και θέλετε να πάρετε μία απόφαση για την οποία θα είστε σίγουροι.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε μέσα στην ενέργεια και την διοχετεύετε με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Έχετε νέες ιδέες στην επαγγελματική σας ζωή, τις εξωτερικεύετε και τις εκφράζετε στους συνεργάτες σας, όπου και βρίσκετε την ανταπόκριση που επιθυμείτε. Μπορείτε, επίσης, σήμερα να έρθετε πιο κοντά με τους συνεργάτες σας και να δουλέψετε σε άκρως ομαδικό κλίμα. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες ευκαιρίες στην αισθηματική σας ζωή που θα σας ενθουσιάσουν και θα σας κάνουν να δείτε το ενδεχόμενο της συντροφικότητας με διαφορετική οπτική και με πιο θετική ματιά. Οι δεσμευμένοι ζείτε στιγμές πάθους με το ταίρι σας και νιώθετε καλύτερα από ποτέ μέσα στη σχέση σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να ασχοληθείτε με κάποιες εκκρεμότητες τις οποίες είχατε αφήσει το προηγούμενο διάστημα. Επίσης, σήμερα θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας και να ψάξετε τρόπους, προκειμένου να το πετύχετε αυτό. Είστε σε μία φάση όπου αυτό που περισσότερο επιθυμείτε είναι να κάνετε πράγματα για εσάς και για τις δικές σας ανάγκες. Στα αισθηματικά σας, μπορείτε σήμερα εσείς οι δεσμευμένοι να καλυτερεύσετε τις συνθήκες στη σχέση σας και να είστε εξομολογητικοί απέναντι στο ταίρι σας. Εσείς οι αδέσμευτοι μπορείτε σήμερα να φλερτάρετε και να περάσετε όμορφα στην αισθηματική σας ζωή.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, η μέρα σήμερα ενδείκνυται για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να καλύψετε κάποια έκτακτα έξοδα που έχουν προκύψει στον προϋπολογισμό σας. Ίσως σήμερα μπείτε και σε μία λογική περισσότερης οικονομίας και να προσπαθήσετε να μειώσετε κάποια έξοδα τα οποία εσείς θεωρείτε περιττά. Στην αισθηματική σας ζωή, νιώθετε καλά στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι αλλά θέλετε να κάνετε πράξεις, προκειμένου να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας. Θα κινηθείτε απέναντι στο ταίρι σας με γλυκύτητα και θα νιώσετε όμορφα συναισθήματα που θα βρουν ανταπόκριση και θα είναι αμοιβαία.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η εβδομάδα ξεκινά για εσάς με χαλαρή διάθεση και πολλές υποχρεώσεις όμως, που καλείστε να φέρετε εις πέρας. Θέλετε να τρέξετε, προκειμένου να τα προλάβετε όλα, έτσι ώστε να σας περισσέψει χρόνος, προκειμένου  να συναντήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Νιώθετε την ανάγκη να μοιραστείτε χαρούμενες αλλά και ευτυχισμένες στιγμές δίπλα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και στους φίλους σας και να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει σήμερα η ανάγκη να συζητήσετε με το ταίρι σας για την πορεία της σχέσης σας αλλά και για την εξέλιξή της. Αισθάνεστε θετικά συναισθήματα για το ταίρι σας και το δείχνετε.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, θα υπάρξει έντονη και ευχάριστη κινητικότητα σήμερα στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και εσείς θα νιώσετε πως μπορείτε να καταφέρετε να έχετε τις εξελίξεις που εσείς επιθυμείτε. Οι γύρω σας, οι συνεργάτες σας, θα είναι υποστηρικτικοί απέναντί σας και εσάς αυτό το γεγονός θα σας φτιάξει τη διάθεση. Στην αισθηματική σας ζωή, καταφέρνετε να βιώσετε χαρούμενες στιγμές με το ταίρι σας και έχετε την τάση να εξωτερικεύετε την ευτυχία σας και να δηλώνετε το πόσο καλά αισθάνεστε. Εσείς οι αδέσμευτοι σκοπεύετε να μείνετε για λίγο ακόμα ελεύθεροι, γιατί δεν είστε σε φάση να μπείτε σε μία νέα σχέση.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, σήμερα θα έχετε αυξημένη φιλοδοξία ως προς τα επαγγελματικά σας και θα μπορέσετε να κάνετε πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή, τα οποία θα έχουν αποτέλεσμα θετικό. Σήμερα θα βρεθείτε με τους φίλους σας, θα πείτε τα νέα σας και θα έχετε πολλές επαφές οι οποίες θα είναι άκρως ευχάριστες. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι σήμερα θα νιώσετε μία μοναξιά και θα θελήσετε να μπείτε στη λογική της συντροφικότητας και μιας σταθερής σχέσης η οποία θα σας καλύπτει και θα σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα. Οι δεσμευμένοι σήμερα είστε σε φάση ευτυχίας μέσα στη σχέση σας και δείχνετε στο ταίρι σας ότι σας καλύπτει σε όλα.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, μία εβδομάδα αρκετά απαιτητική στην επαγγελματική σας ζωή ξεκινάει σήμερα κι εσείς είστε στα καλύτερά σας. Νιώθετε έτοιμοι και ικανοί να διεκδικήσετε την επιτυχία στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και πιστεύετε πολύ σε εσάς και σε αυτά που μπορείτε να καταφέρετε. Βάλτε λίγο μέτρο αν μπορείτε όμως στις επιδιώξεις σας για να έρθουν ομαλά οι εξελίξεις και η επιτυχία στα επαγγελματικά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, εσείς οι αδέσμευτοι ενδεχομένως να κάνετε μία νέα γνωριμία μέσα από τις επαγγελματικές σας συναναστροφές και να καταφέρετε να έχετε μία κατάκτηση που θα σας ενθουσιάσει και θα σας βάλει στη λογική της σχέσης.

Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, σήμερα κυνηγάτε με όλες σας τις δυνάμεις τα επαγγελματικά σας σχέδια και νιώθετε πανέτοιμοι, προκειμένου να βιώσετε στην επαγγελματική σας ζωή τις αλλαγές που εσείς επιθυμείτε, προκειμένου να βελτιώσετε τις συνθήκες στην εργασία σας. Επίσης, σήμερα θα σταθείτε βοηθητικοί απέναντι σε κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον που θα ζήτησουν τη γνώμη σας αλλά και τη συμβουλή σας για θέματα που αντιμετωπίζουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς οι αδέσμευτοι είστε σε μία φάση όπου δεν μπορείτε εύκολα να πιστέψετε κανέναν και τίποτα ειδικά οσους σας τάζουν την ευτυχία χωρίς να σας εμπνέουν εμπιστοσύνη.

Ιχθύς

Αγαπητοί Ιχθύες, η σημερινή μέρα σας βρίσκει με πολλά κέφια, αυξημένη αυτοπεποίθηση και πιστεύετε πολύ στις δυνάμεις σας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Οι επαφές που θα έχετε θα είναι πάρα πολύ ευχάριστες και θα λάβετε ικανοποίηση από τους φίλους σας που θα σας δείχνουν την αγάπη τους αλλά και την εκτίμησή τους. Στα αισθηματικά σας, έχετε την ανάγκη να βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και επιδιώκετε την αρμονία στην επικοινωνία με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι είστε περισσότερο αποφασισμένοι σήμερα στην αισθηματική σας ζωή και πιο σίγουροι για την επιλογή σας, καθώς νιώθετε πως πλέον ξέρετε τι θέλετε αλλά και πως θα το έχετε ακριβώς.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Νάνσυ Παντμάνογλου για την εβδομάδα 27 Απριλίου με 3 Μαΐου

Ερμής Απριλίου 2015 στον Ταύρο: Με υπομονή και επιμονή φτάσε στην γραμμή του τερματισμού

Η ερωτική αστρολογική συμβουλή της εβδομάδας από 13 έως 19 Απριλίου 2015 από την Νάνσυ Πατμανόγλου