ΖΩΔΙΑ

Ταύρε, είσαι έτοιμη για δέσμευση

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Αγαπητοί Κριοί, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους σας ωθεί να ασχοληθείτε με πρόσωπα από το στενό οικογενειακό σας περιβάλλον και να αφιερώσετε χρόνο σε αυτούς. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποιες ιδέες για την εργασία σας που θα ενθουσιάσουν τους ανωτέρους αλλά και τους συνεργάτες σας. Γενικά, σήμερα θα είστε πρωτότυποι και στις ιδέες σας αλλά και σε όλα όσα σκοπεύετε να ασχοληθείτε. Στην αισθηματική σας ζωή, φροντίζετε να υπάρχει ηρεμία στη σχέση σας και να μπορείτε να επικοινωνείτε με το ταίρι σας με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Έχει διορθωθεί κατά πολύ η επικοινωνία σας κι αυτό σας δημιουργεί μεγάλη ευχαρίστηση. Οι αδέσμευτοι έχετε ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον το οποίο σας κάνει να καρδιοχτυπάτε και να σκέφτεστε μία ενδεχόμενη σχέση με αυτό το πρόσωπο.

Ταύρος

Με χαρούμενη διάθεση, αγαπητοί Ταύροι, θα σας βρει η σημερινή μέρα, καθώς θα καταφέρετε να πάρετε πρωτοβουλίες σε διάφορους τομείς της ζωής σας κι αυτό το γεγονός θα ανεβάσει πολύ τη διάθεσή σας. Ίσως να νιώθετε πως ήρθε η στιγμή να πάρετε κάποιες αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να οδηγήσετε βασικούς τομείς της ζωής σας στην πορεία που εσείς επιθυμείτε. Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες αλλαγές και κάποια επόμενα βήματα που θα σας βοηθήσουν πολύ. Στην ερωτική σας ζωή, καλά τα νέα και για εσάς τους δεσμευμένους και για εσάς τους αδέσμευτους. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα δίνει πιο ρομαντική χροιά στη σχέση σας και σας κάνει πιο συναισθηματικούς. Οι αδέσμευτοι είστε σε φάση δέσμευσης και προσπαθείτε να βρείτε το κατάλληλο πρόσωπο.

Δίδυμοι

Η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας, αγαπητοί Δίδυμοι, σας βοηθάει να ξεφύγετε από τις κοινότυπες ασχολίες της καθημερινότητας και να βρείτε τους τρόπους να περάσετε τη μέρα σας πιο ξεχωριστά και με περισσότερη πρωτοτυπία. Τώρα μπορείτε να βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον και μία νέα δραστηριότητα για να ασχοληθείτε στον ελεύθερο χρόνο σας, να έχετε επαφές με φιλικά σας πρόσωπα που και με αυτούς θέλετε να κάνετε μία πρωτότυπη έξοδο, έξω από ό, τι συνηθίζετε να κάνετε. Στα αισθηματικά σας, το ταίρι σας σας ζητά να ασχοληθείτε μαζί με κάτι που θα σας συναρπάσει και θα φέρει την ανανέωση στη σχέση σας. Αυτό μπορεί να είναι και ο προγραμματισμός ενός σύντομου ταξιδιού, μιας σύντομης απόδρασης που θα σας κάνει καλό. Εσείς οι αδέσμευτοι τώρα έχετε την ανάγκη να βιώσετε ευχάριστες αλλαγές στην ερωτική σας ζωή.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, σήμερα στην επαγγελματική σας ζωή θα έχετε κάποια γεγονότα, τα οποία από τη μία θα σας ενθουσιάσουν αλλά από την άλλη θα σας προβληματίσουν! Θέλετε να εξελίξετε την εργασία σας και θέλετε με τις ιδέες που έχετε να φροντίσετε να δείτε τις εξελίξεις που έχετε κατά νου. Σήμερα θα έχετε και κάποιες επαφές με τα άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον και θα περάσετε ευχάριστα μαζί τους. Στην αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, σήμερα θα έχετε εξωστρέφεια εσείς οι δεσμευμένοι απέναντι στο ταίρι σας και θα δείχνετε όλα όσα νιώθετε και θα εξωτερικεύετε τις σκέψεις σας. Ο ρομαντισμός θα επικρατήσει στις πράξεις σας και θα νιώσετε την ανάγκη να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι εξετάζετε την  προοπτική της σχέσης σε μία νέα γνωριμία που έχετε κάνει αλλά δεν είστε ακόμα σίγουροι για την επιλογή σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες, σήμερα θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και θα έχετε νέες ιδέες, προκειμένου να δείτε κάποια σημαντική αλλαγή σε αυτόν τον τομέα, γιατί σας ενδιαφέρει να έχετε θετικές εξελίξεις. Θέλετε επίσης να δείτε ποια έξοδά σας μπορείτε να περιορίσετε, προκειμένου να έχετε μία καλύτερη διαχείριση μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σας. Στα αισθηματικά σας, σήμερα αποζητάτε την αρμονία στη σχέση σας και τις εξελίξεις εκείνες που θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε καλύτερα το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι. Έχετε διάθεση να δουλέψετε με το ταίρι σας για τη σχέση σας αλλά και να δείτε τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχει. Οι αδέσμευτοι σήμερα θα είστε κοινωνικοί και μέσα από την αυξημένη σας κοινωνικότητα ενδέχεται να κάνετε κάποια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Αγαπημένοι μου Λέοντες, σήμερα θα συζητήσετε με το ταίρι σας διάφορα θέματα σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας και θα βρείτε όλα εκείνα που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μία σημαντική εξέλιξη.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι, σήμερα θα θέσετε ως προτεραιότητα κάποιες διαδικασίες που θέλετε να τακτοποιήσετε κι έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας. Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που δουλεύετε, να γίνετε πιο αποδοτικοί κι έχετε κατά νου ένα πλάνο, προκειμένου να τα καταφέρετε όλα αυτά. Στα αισθηματικά σας σήμερα, θέλετε να καθίσετε να σκεφτείτε εσείς που είστε δεσμευμένοι τι άλλο μπορείτε να κάνετε, προκειμένου να έχετε το ταίρι σας ευχαριστημένο. Δεν θέλετε το ταίρι σας να έχει παράπονα από εσάς και φροντίζετε εσείς  να είστε, όσο το δυνατόν πιο εντάξει, γενικότερα στη σχέση σας. Δεν επιθυμείτε να έχει ανασφάλειες ή να υπάρχουν στη σκέψη του συντρόφου σας κάποιες αμφιβολίες σχετικά με τα συναισθήματά σας.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η Σελήνη που εισέρχεται σήμερα στους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία σας στην επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε τώρα να εκφράσετε όλα όσα έχετε κατά νου για τα επαγγελματικά σας, να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και γενικότερα να καταφέρετε να έρθετε πιο κοντά στους στόχους και στο όραμα που έχετε για την επαγγελματική σας ζωή. Στα αισθηματικά σας, χαρούμενες εξελίξεις θα έχετε εσείς οι δεσμευμένοι με το ταίρι σας, που θα καταφέρει να σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια στα ερωτικά σας και συναισθηματική πληρότητα. Τώρα είστε σε φάση να μπορείτε να έχετε τις στιγμές που σας φέρνουν πιο κοντά και σας δημιουργούν αισθήματα σταθερότητας και αρμονίας στη σχέση σας. Εσείς οι αδέσμευτοι κάνετε διάφορα όνειρα για την αισθηματική σας ζωή και νιώθετε όμορφα με τις επιλογές που έχετε.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, σήμερα νιώθετε στην επαγγελματική σας ζωή άκρως δημιουργικοί και με τις νέες ιδέες που θα έχετε, θα καταφέρετε να νιώσετε ότι είστε στο σωστό δρόμο για την επίτευξη των στόχων σας. Νιώθετε ότι μπορείτε να καταφέρετε όλα όσα επιθυμείτε σε διάφορους τομείς της ζωής σας και σήμερα θα έχετε την ενεργητικότητα, προκειμένου να τα καταφέρετε. Θα είστε, επίσης, βοηθητικοί με τους ανθρώπους που σας χρειάζονται και θα σας ζητήσουν τη συμβουλή αλλά και τη βοήθειά σας. Στην αισθηματική σας ζωή, θα είστε άκρως δημιουργικοί σήμερα, θα επιβεβαιώσετε με τη συμπεριφορά σας και με τις πράξεις σας το ταίρι σας, θα είτε ρομαντικοί αλλά και εκδηλωτικοί απέναντί του, εκφράζοντας τα συναισθήματά σας και δείχνοντας την αγάπη σας. Οι αδέσμευτοι μπορείτε τώρα να ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ψάχνετε για την ερωτική σας ζωή και τι είναι αυτό που σας καλύπτει.

Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, είστε πολύ κοντά σε όλα όσα επιθυμείτε στην επαγγελματική σας ζωή, με την εργασία σας και με την προσήλωση στους στόχους σας, βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Μάλιστα σήμερα θα δείτε πως οι συνεργάτες σας συμβαδίζουν με τις ιδέες που έχετε και αυτό το γεγονός σας δημιουργεί μία έμμεση αναγνώριση και ανεβαίνει πολύ η διάθεσή σας. Ευχάριστη διάθεση θα έχετε και στις υπόλοιπες επαφές σας σήμερα και θα είστε άκρως επικοινωνιακοί. Στην αισθηματική σας ζωή, αυτό που έχετε ανάγκη είναι το ταίρι σας να σας κατανοεί, να υπάρχει μεταξύ σας συνεννόηση και για όλα αυτά θέλετε να κάνετε μία εκτενή αναφορά στο ταίρι σας, που θα σας οδηγήσει στα σωστά αποτελέσματα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε κάποιες κατακτήσεις αλλά δεν θα είναι κάτι ιδιαίτερο που να μπορεί να σας συναρπάσει και να σας οδηγήσει σε μία νέα σχέση.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, σήμερα σε όλες τις συναντήσεις αλλά και τις συναναστροφές σας, θα επικρατήσει ένα καλό κλίμα και στα επαγγελματικά σας θα έχετε την ευκαιρία να συνεργαστείτε άψογα με το ταίρι σας και να έχετε σύμπλευση απόψεων. Εσείς που βρίσκεστε σε σχέση, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα να σας καθιστά περισσότερο ονειρικούς και ρομαντικούς, θα έχετε ευχάριστα γεγονότα στη σχέση σας και γενικότερα το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό. Όσο για τους αδέσμευτους, σήμερα επιθυμείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε σχέση με ένα πρόσωπο που έχετε γνωρίσει και σας δημιουργεί ερωτικά συναισθήματα, γι’ αυτή σας την απόφαση όμως, θέλετε να είστε απόλυτα σίγουροι πριν αποφασίσετε να δεσμευτείτε.

Υδροχόος

Η Σελήνη που εισέρχεται στους Διδύμους σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, σας καθιστά επικοινωνιακούς και ιδιαίτερα ευχάριστους στις συναναστροφές σας. Σήμερα θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας κάνουν να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και το ζητούμενό σας θα είναι η πρωτοτυπία στην επικοινωνία σας αλλά και στις συναναστροφές σας. Στην αισθηματική σας ζωή, ενδεχομένως να υπάρχει το τελευταίο διάστημα μία ασυνεννοησία με το ταίρι σας και θέλετε να δείτε και να εξετάσετε από πού προέρχεται αυτή η ασυνεννοησία. Θέλετε να βελτιώσετε τις συνθήκες στη σχέση σας και να καταστήσετε σαφές ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να νιώθετε ελεύθεροι και να μη σας καταπιέζει το ταίρι σας. Πιστεύετε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στο κλίμα που επικρατεί μεταξύ σας και είστε διατεθειμένοι να το προσπαθήσετε.

Ιχθύς

Μια πολύ καλή ημέρα η σημερινή για εσάς, αγαπητοί Ιχθύες, σε διάφορους τομείς της ζωής σας, όπου θα έχετε κάποια γεγονότα που θα σας ενθουσιάσουν. Αυξάνεται η αποτελεσματικότητά σας στην επαγγελματική σας ζωή, βρίσκετε τρόπους για να αυξήσετε, μέσω της εργασίας σας, τα εισοδήματά σας και γενικότερα με ό, τι καταπιάνεστε σήμερα, θα έχετε την απόδοση και τα αποτελέσματα που εσείς επιθυμείτε. Η καλή σας διάθεση θα σας βοηθήσει και στην επικοινωνία σας και με τους συνεργάτες σας αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα γενικότερα. Στην αισθηματική σας ζωή, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, βρίσκετε τον τρόπο να καλυτερεύσετε το κλίμα στη σχέση σας, μέσω του ρομαντισμού και της καλής διάθεσής σας. Οι αδέσμευτοι βγαίνετε με φίλους σας και προσελκύετε τα βλέμματα των θαυμαστών σας.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Η ερωτική συμπεριφορά των 12 ζωδίων

Νόμος της έλξης και ζώδια. Πόσο εύκολα μπορώ να έλξω αυτό που επιθυμώ;