ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το ladylike.gr σε συνεργασία με το astrology.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Γενικά: Αφήνεις τον έλεγχο για λίγο. Φαίνεται να μη σε ενδιαφέρουν κάποια πράγματα, αφήνεσαι σωματικά και ψυχικά και πιθανόν να είναι αυτός ο τρόπος που επιλέγεις για να ξεκουραστείς.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα άτομο που δεν είστε συνέχεια μαζί σε ενθουσιάζει γιατί δε θέλεις πολλές υποχρεώσεις αλλά πιθανόν να χάνεις χρόνο. Κοστολόγησε καλύτερα τις κινήσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Όποια αλλαγή και να συμβαίνει, εσύ χρειάζεται να είσαι βράχος αλλά και συγχρόνως οξυδερκής για να καταλάβεις προς τα πού πάει το ρεύμα.

Ταύρος

Γενικά: Η ένταση που μπορεί να είχεις περνάει σιγά-σιγά και τη θέση της θα πάρει η ηρεμία και η γαλήνη. Φίλοι σε ξεκουράζουν και σου αρέσει να βρίσκεσαι μαζί τους. Γενικά, χρειάζεται να κάνεις κάποιες συμμαχίες ή υποχωρήσεις για να ξεκολλήσεις από ένα προσωπικό θέμα.
Ερωτικά: Έχεις μια ιδιαίτερη χαλαρότητα κι όταν βρίσκεσαι με φίλους ξεχνάς τις τρέλες του Τοξότη που σε απασχολεί και βρίσκεται μακριά αυτή την στιγμή. Με ένα πρόσωπο που έχετε μια αμφιλεγόμενη σχέση, ίσως φιλική, ίσως ερωτική, όταν βρεθείτε σε μια στιγμή ηρεμίας, θα εξωτερικευτούν όλα τα αισθήματά σας και θα ανταποκριθείτε άμεσα και οι δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάτι εύκολο, για να μη νιώθεις τόση ανασφάλεια σε καθημερινό επίπεδο. Πιθανόν, να σε ζορίζουν οι συνεργασίες σου και να θέλεις να απελευθερωθείς από αυτές. Σήμερα, μπορεί να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα είναι υπέρ σου.

Δίδυμοι

Γενικά: Δε δίνεις ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου και πιθανόν να έχεις μια αφηρημένη και αδιάφορη στάση προς τα πράγματα. Να προσέχεις τα λόγια σου να μην παρερμηνευθούν.
Ερωτικά: Έχεις κάποιο χαλαρό πρόγραμμα και πιθανόν να έρθεις πιο κοντά με έναν Ιχθύ. Η χαλαρότητα μπορεί να τον κάνει να νιώσει ότι τον εμπιστεύεσαι σαν προσωπικότητα. Η επαφή με έναν Παρθένο καλύτερα να γίνει, εφόσον εσύ έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τί θέλεις, για να μην έχετε μετέπειτα μπερδέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρόλο που δεν έχεις λύσει όλα σου τα θέματα, σήμερα θα εμπιστευτείς περισσότερο από όσο πρέπει τη γνώμη των τρίτων. Προσπάθησε να μη δείξεις διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι, καθώς το τελευταίο διάστημα έχεις την τάση να κρύβεσαι για να αποφεύγεις την κριτική.

Καρκίνος

Γενικά: Η αυθεντικότητα των συναισθημάτων σου θα φανεί άμεσα και με ένα τρόπο πολύ διαφορετικό από άλλες φορές. Γι’ αυτό θα δείξεις μεγάλη συμπόνια και θα στραφείς σε οποιοδήποτε έχει την ανάγκη σου να βοηθήσεις.
Ερωτικά: Παρά τις εντάσεις που προέρχονται από το σπίτι (μπορεί αυτό να οφείλεται σε μια ανακαίνιση που κάνεις), εσύ προσπαθείς να μη δείχνεις την αναστάτωση σου και να μην επηρεάζεσαι. Διατηρείς τη διάθεσή σου, κι έτσι με έναν άλλον Καρκίνο που είχατε χαθεί, θα επικοινωνήσεις άμεσα.
Οικονομικά & Καριέρα: Διαβλέπεις ευκαιρίες από τις οποίες θα κερδίσεις χρήματα, αρκεί να μη χαθείς σε πολλές αναλύσεις και φόβους ότι κάτι θα χαλάσει.

Λέων

Γενικά: Παρασύρεσαι από καταστάσεις και αυτό σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να δεχτείς επιδράσεις που παλαιότερα αρνιόσουν. Το καλό είναι ότι αλλάζουν σιγά-σιγά τα πράγματα και σε ό, τι κι αν συμβεί, υπάρχει δρόμος διαφυγής.
Ερωτικά: Είσαι αισιόδοξος/η και αυτό σε κάνει να κινείσαι εύκολα και θα κερδίσεις με τον τρόπο σου, αυτά που θέλεις να πάρεις. Ένας Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αφεθείς και να ξεσκάσεις από κάποια προβλήματα που σε έχουν επηρεάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Εγκαταλείπεις το πνεύμα της ανταγωνιστικότητας και με τον τρόπο σου εντάσσεις τους συνεργάτες σου σε ένα κλίμα συναγωνισμού και συνεργασίας. Η βοήθεια από τρίτα άτομα θα σου κάνει καλό. Πρόσεχε τους όρους τους γιατί μπορεί να σε ξεγελάσουν.

Παρθένος

Γενικά: Χρειάζεσαι και τη στήριξη άλλων ατόμων γι’ αυτό μπορεί να μοιραστείς μαζί τους όλα αυτά που σε απασχολούν. Η ευαισθησία σου θα χτυπήσει κόκκινο και είτε θα συγχωρήσεις είτε θα ξεγράψεις με μια μονοκοντυλιά άτομα που σε έχουν στενοχωρήσει.
Ερωτικά: Η επαφή με έναν Ιχθύ θα σε τραβήξει σαν μαγνήτης. Χρειάζεται όμως να στηρίξετε τη σχέση σας πάνω σε αληθινά συναισθήματα για να χτίσετε γερές βάσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χρόνο γιατί πρέπει να μάθεις επιπλέον πράγματα, πολύτιμα για τη δουλειά σου. Η βοήθεια, που θα προσφέρεις στους συνεργάτες σου, θα ανταποδοθεί με την απόκτηση σημαντικών γνώσεων από αυτούς.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr: Ερωτικό ωροσκόπιο 16/7

Ζυγός

Γενικά: Χάνεσαι μέσα σε σκέψεις και συναισθήματα που μπορεί να μην σε αντιπροσωπεύουν απόλυτα και να σε καταβάλουν. Παρόλο που δεν σου αρέσει να το παίζεις θύμα, μπορεί να γίνεις άθελά σου.
Ερωτικά: Η επαφή με ένα Δίδυμο μπορεί να χαλάσει από παρεξηγήσεις και κακές συνεννοήσεις. Γι’ αυτό προσπάθησε να μεταφέρεις σωστά μηνύματα για να αποφύγετε τις παρερμηνείες. Η σημερινή σου στάση απέναντι σε έναν Καρκίνο θα τον ενθουσιάσει, αφού θα αισθανθεί ότι έρχεστε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Τρέχεις για να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις πολύ μπλεγμένες και μπαίνεις εμπόδιο σε κάποιους άλλους για να βγεις εσύ από το αδιέξοδο. Παρατήρησε τον τρόπο που σκέφτεσαι, γιατί σίγουρα κάπου κάνεις λάθος.

Σκορπιός

Γενικά: Οι πεποιθήσεις σου είναι αυτές που τελικά σε κάνουν ευτυχισμένο ή όχι. Αφέσου στη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, η οποία είναι ιδιαιτέρως δυνατή σήμερα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ευαισθησίες και μέσα από αυτές θα καταλάβεις την αγωνία ενός/μιας Παρθένου που θέλει να έρθει κοντά σου, αλλά δεν αφήνεις κανένα περιθώριο για να στο δείξει. Από την άλλη, με τους Καρκίνους και τους Ιχθύες κινείστε στην ίδια συχνότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν προϋποθέσεις και με σωστές κινήσεις θα εμφανιστεί και η προοπτική. Το μυστικό της επιτυχίας σου είναι ότι δεν ωθείς τον εαυτό σου, πιέζοντάς τον να κάνει κάτι, αλλά τον περιβάλλεις με πολλή αγάπη και σεβασμό. Οπότε θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

Τοξότης

Γενικά: Αναζητώντας τη ψυχική σου γαλήνη μπορεί να απομονωθείς για λίγο στο σπίτι σου ή σε ένα χώρο που σε γαληνεύει πνευματικά και συναισθηματικά. Μέσα από αυτή τη στάση για «ξεκούραση» θα αντλήσεις αισιοδοξία και κουράγιο.
Ερωτικά: Έχεις μεγάλη υπομονή και σήμερα, τουλάχιστον, θα αποδεχτείς ακόμα και τα ελαττώματα που σε ενοχλούν περισσότερο στο σύντροφό σου. Η ιδιαίτερη σχέση με ένα Ιχθύ θα πολλαπλασιάσει τις ευαισθησίες σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου και διεκπεραιώνεις τις υποχρεώσεις σου με άνεση. Χρειάζεται, όμως, να έχεις και την λογική στο τσεπάκι σου, για να μην γίνουν λάθη από υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Αιγόκερως

Γενικά: Έχεις χαλαρώσει και κατεβάσει τους τόνους. Η επαφή με το νερό σου κάνει καλό, σε ηρεμεί, σε χαλαρώνει. Όλο το χρόνο έχεις πιεστεί υπερβολικά και τώρα προσπαθείς να βρεις κάπου ένα χώρο για σένα.
Ερωτικά: Η απόφαση ενός άλλου ατόμου να μην είστε μαζί, μπορεί να σε πληγώνει μεν, αλλά συγχρόνως σε απελευθερώνει από το καθήκον και την υποχρέωση, αισθήματα που πιθανόν σε κρατούσαν και δεν τελείωνες τη σχέση σας. Μια σχέση, που πιθανότατα, αν χρησιμοποιούσες τη λογική σου, θα έβλεπες ότι η λήξη της θα ήταν υπέρ σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Υποστηρίζεσαι από τρίτους και υπό τη δική σου διεύθυνση, ολοκληρώνεται ένα έργο που είχε ξεκινήσει καιρό πριν. Χρειάζεται όμως να έχεις ακόμα περισσότερες σχέσεις και διπλωματικότητα στις συναλλαγές σου.

Υδροχόος

Γενικά: Αναθεωρείς σκέψεις και απόψεις αναγκαστικά, πράγμα σκληρό για σένα, επειδή δε θες με τίποτε να αφήσεις τα ηνία και τον έλεγχο των πραγμάτων.
Ερωτικά: Σε παρασύρουν οι καταστάσεις και το μόνο που κάνεις (και μπορείς προς το παρόν) είναι να διεκδικείς κάποια κοινά περιουσιακά στοιχεία που έχετε με το πρόσωπο που είστε μαζί. Η ζήλεια δεν είναι ένα αίσθημα που σε εκφράζει αλλά μερικές φορές χρειάζεται, για να δείξεις στο άλλο πρόσωπο ότι σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγκάζεσαι να κάνεις ένα μικρό συμβιβασμό σε ιδέες και αξίες, αλλά δε μπορείς να λειτουργήσεις διαφορετικά, εφόσον επιδιώκεις το κέρδος και την πρόοδο. Σε καταστάσεις που σε βαραίνουν από το παρελθόν αρχίζεις να βλέπεις φως στο τούνελ.

Ιχθύες

Γενικά: Οι προσδοκίες σου αυξάνονται και εξαιτίας τους οφείλεις να αναπτύξεις μια ιδιαίτερη στάση για να ανταπεξέλθεις. Η στάση αυτή δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι πλαστή, αλλά ένα αληθινό κομμάτι του εαυτού σου.
Ερωτικά: Κράτησε χαρακτήρα και θυμήσου ότι οι υποχωρήσεις δε χρειάζονται για να περάσεις καλά. Η προσωπική έκφραση θα σε βοηθήσει να δείξεις πράγματα και ευαισθησίες που πιθανόν να απέφευγες άλλες φορές. Μπροστά στο Ζυγό φοράς μια μάσκα και δε λες την αλήθεια, για να προστατεύσεις τη σχέση σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αποδώσουν οι προσπάθειές σου και σήμερα θα τις δεις να παίρνουν, εν μέρει, σάρκα και οστά. Προώθησε όσο καλύτερα γίνεται τον εαυτό σου και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Αρκεί να μην φοβάσαι και παρασύρεσαι από τρίτους.

Διαβάστε ακόμα στο astrology.gr:

Ο γενναιόδωρος Δίας στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο