ΖΩΔΙΑ

Δίδυμε, νιώθεις πως έχεις πολλή αγάπη μέσα σου για ένα πρόσωπο

Τα ζώδια της ημέρας

Πριν κάνεις οτιδήποτε να μην μάθεις τι προβλέπει το ζώδιό σου;

Κριός

Γενικα: Είναι καλή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με φίλους που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά. Μιλήστε για αυτά που αισθάνεστε και μην επικεντρώνεστε μόνο στις σκέψεις σας. Αφήστε τους άλλους να μιλήσουν και ακούστε τους προσεκτικά. Η δημιουργικότητά σας χρειάζεται διέξοδο και ίσως μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο γραφής ή ζωγραφικής.

Οικονομικά και καριέρα: ίσως οι γύρω σας επιμείνουν ότι πρέπει να χαλαρώσετε αλλά εσείς δεν χρειάζεται να τους ακούσετε. Θα υπάρξουν νεύρα αλλά η ημέρα γενικά θα είναι καλή. Είστε στο δρόμο για την επιτυχία. Μην σταματήσετε τώρα.

Ταύρος

Γενικά: Ακολουθήστε αυτό που σας έρχεται φυσικά. Αν κάτι το νιώθετε κουραστικό ή δύσκολο, τότε η ενέργειά σας πρέπει να χρησιμοποιηθεί αλλού. Βέβαια σιγουρευτείτε πρώτα ότι είναι κάτι δύσκολο και μην αποφύγετε κάτι με αυτή την δικαιολογία απλά γιατί βαριέστε. Είστε υπερβολικά ευαίσθητοι αυτή την περίοδο σχετικά με κάτι και τελικά δημιουργείτε μόνοι σας σενάρια που δεν υπάρχουν.

Οικονομικά και καριέρα: Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα με τον πιο παραγωγικό τρόπο. Έχετε την δυνατότητα να επιτύχετε ότι και αν επιλέξετε. Εκμεταλλευτείτε αυτή την βεβαιότητα σήμερα γιατί μάλλον αύριο δεν θα την έχετε.

Δίδυμοι

Γενικά: Θα αισθάνεστε πως έχετε πολλή αγάπη να δώσετε σήμερα και αυτό είναι καλό γιατί μάλλον θα το χρειαστείτε. Κάποιο αρκετά κοντινό σας πρόσωπο θα χρειαστεί βοήθεια. Ίσως χρειαστεί εμψύχωση. Να είστε προσεκτικοί και στον τρόπο που θα το κάνετε αλλά και στις λέξεις που θα χρησιμοποιήσετε, καθώς το άτομο αυτό είναι σε μια δύσκολη και ευάλωτη κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα: Είστε σε μια περίοδο με πολύ θετική ενέργεια που μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Σιγουρευτείτε πως αυτή η ενέργεια διοχετεύεται σε δικούς σας στόχους και δεν πάει χαμένη. Η επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα είναι στα χέρια σας, αν αυτό θέλετε πραγματικά.

Καρκίνος

Γενικά: ίσως αισθάνεστε λίγο προστατευτικοί σήμερα και έχετε τον λόγο σας. Κάποιοι μπορεί να είναι επιθετικοί απέναντί σας. Να είστε δυνατοί. Σιγουρευτείτε πώς όλα θα πάνε καλά. Φροντίστε να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις αλλά μην αποκλείσετε όλο τον κόσμο. Ίσως χρειαστείτε τελικά κάποιους.

Οικονομικά και καριέρα: Η ένταση στο εργασιακό σας περιβάλλον αυξάνεται και δεν φαίνεται να τελειώνει. Πάρτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αν θέλετε να διατηρήσετε την ψυχική σας υγεία. Μην εμπλακείτε συναισθηματικά με αυτά που συμβαίνουν τώρα στην δουλειά σας. Είναι επικίνδυνο.

Λέων

Γενικά: θα είστε λίγο μπερδεμένοι σήμερα. Θα είναι δύσκολο να αντιληφθείτε σωστά τα συναισθήματα. Μια συνήθης τακτική σας σε τέτοιες καταστάσεις είναι να μιλήσετε με κάποιον συνεργάτη που εμπιστεύεστε. Ίσως όμως οι συμβουλές του να σας μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Αυτό που χρειάζεστε  είναι λίγος χρόνος για τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Φθάνετε σε ένα υψηλό σημείο στην δουλειά σας. Φροντίστε η δουλειά σας να είναι αντάξια του επιπέδου σας. Κάντε ότι αλλαγές είναι απαραίτητες αλλά μην πάρετε βασικές αποφάσεις σήμερα. Περιμένετε μέχρι να έχουν ανοιχτεί όλα τα χαρτιά.

Παρθένος

Γενικά: Ασφαλίστε τα συναισθήματά σας και σκεφθείτε καλά πριν κάνετε οτιδήποτε σήμερα. Είναι μια πολύ καλή στιγμή για να ξεκινήσετε. Η υλοποίηση δεν είναι δύσκολη. Το δύσκολο είναι να κάνετε το πρώτο βήμα. Μπορεί να γίνει μια ημέρα σαν την σημερινή, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία ειδικά τώρα που η διαίσθησή σας έχει ιδιαιτέρως οξυνθεί.

Οικονομικά και καριέρα: δεν θα μπορέσετε να κάνετε τις επαφές που θέλετε σήμερα. Οι άνθρωποι που καλείτε δεν είναι διαθέσιμοι και οι συναντήσεις σας ακυρώνονται. Αποδεχθείτε το και σκεφτείτε πως ότι γίνεται είναι για καλό.

Ζυγός

Γενικά: Προσπαθήστε να απαλλαγείτε από την άσχημη διάθεση σήμερα. Τραγουδήστε ενώ προχωράτε και καλέστε και τους άλλους να το κάνουν μαζί σας. Η δημιουργικότητά σας θέλει να βγει στην επιφάνεια έτσι εκμεταλλευτείτε όποια ευκαιρία προκύψει. Έχετε την ικανότητα να μετατρέψετε ακόμα και την πιο δύσκολη κατάσταση σε χαρά.

Οικονομικά και καριέρα: Τα πράγματα στην δουλειά σας ακολουθούν να είναι άσχημα και κάθε άλλο παρά ειρηνικά. Μην αφήσετε αυτή την κατάσταση να σας ενοχλήσει. Σκεφθείτε πως πρόκειται απλά μια κατάσταση και εσείς μπορείτε,  να επωφεληθείτε αν παραμείνετε ουδέτεροι.

Σκορπιός

Γενικά: είστε πολύ κουρασμένοι, σε σημείο που δεν μπορείτε κάνετε τίποτα. Αν αισθανθείτε ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει κάντε ένα διάλειμμα. Δεν αξίζει να θυσιάσετε την υγεία σας. Σκεφθείτε να επισκεφθείτε ένα spa ή κάντε ένα μεγάλο χαλαρωτικό μπάνιο με ζεστό νερό.

Οικονομικά και καριέρα: αν δεν καταφέρετε να βρείτε την απάντηση που ψάχνετε σήμερα, μην εκνευριστείτε και μην ξεσπάσετε στους γύρω σας. Η απάντηση θα έρθει, μπορεί να μην έρθει όταν θέλετε αλλά σίγουρα θα έρθει όταν πραγματικά το χρειάζεστε.

Τοξότης

Γενικά: Να είστε προσεκτικοί στο πως θα εκφράσετε την γνώμη σας σήμερα ειδικά σε κάποιον που δεν είναι πολύ δεκτικός. Να είστε προσεκτικοί με τα συναισθήματα των άλλων. Να είστε ευγενικοί σε θέματα σχέσεων. Να θυμάστε ότι οι άλλοι σας δέχονται έτσι όπως είστε οπότε μην είστε πολύ επιθετικοί και τελικά εκτεθείτε.

Οικονομικά και καριέρα: Μην ανακατέψετε πάρα πολλά θέματα σήμερα καθώς δεν θα οδηγηθείτε σε λύση. Επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και σε συναδέλφους με τους οποίους ταιριάζετε. Οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά: Θα είναι μια καλή ημέρα για εσάς αρκεί να μην φορτιστείτε πολύ συναισθηματικά. Να είστε σε επιφυλακή και να προσέξετε το τι συμβαίνει γύρω σας. Θα αντιλαμβάνεστε καλύτερα κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την αγάπη. Σταματήστε να χάνετε χρόνο και δράστε.

Οικονομικά και καριέρα: Μπορεί να προσπαθήσετε έντονα να υπερασπιστείτε την γνώμη σας σήμερα. Αλλά ίσως πρέπει να σκεφτείτε και την άλλη άποψη. Έχετε μια μεγάλη ευκαιρία μπροστά σας για να μάθετε και να επιτύχετε. Μην την χάσετε..

Υδροχόος

Γενικά: Σήμερα για κάποιο λόγο αισθάνεστε πολύ ωραία και έχετε μια έντονα ανεβασμένη διάθεση. Ίσως όμως να υπάρχει μια εσωτερική φωνή που σας λέει να είστε προσεκτικοί. Αυτή η προσέγγιση για το άτομο που σας ενδιαφέρει μπορεί να είναι αντίθετη. Ίσως το άτομο να είναι πολύ ευαίσθητο να μην του αρέσει ο επιθετικός σας τρόπος.

Οικονομικά και καριέρα: Αν προκαλέσετε τους άλλους εσκεμμένα δεν θα διστάσουν να απαντήσουν. Σκεφτείτε καλά πριν εμπλακείτε σε μια διαμάχη με κάποιον που συναντάτε καθημερινά. Οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις μπορεί να είναι καταστροφικές.

Ιχθύες

Γενικά: Να είστε πιο επιθετικοί σχετικά με τις προθέσεις σας σε ένα ειδύλλιο. Ίσως είναι καλή ιδέα να εντυπωσιάσετε τον/την σύντροφό σας με ένα δικό σας φαγητό. Το πάθος χρειάζεται αναζωπύρωση. Μην διστάσετε να δείξετε τα συναισθήματά σας.

Οικονομικά και καριέρα: Μην είστε υπερβολικοί σήμερα. Το σχόλιο κάποιου μπορεί να σας χαλάσει όλη την ημέρα, αν δεν είστε προσεκτικοί. Μπορεί εύκολα να πληγωθείτε εξαιτίας της συναισθηματικής σας φύσης. Προστατέψτε τον εαυτό σας.

 

Πηγή: astro-live.gr