ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Κριού σήμερα δεν θα έχετε όρεξη, και ίσως προσπαθήσετε να αποφύγετε καταστάσεις χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Οι δημόσιες σχέσεις στην εργασία σας θα έχουν μεγαλύτερη σημασία από αυτά που έχετε καταφέρει. Όμως, ακόμα και αν δεν χρειάζεται να πάτε για δουλειά, είναι έξυπνη ιδέα να βγείτε από το σπίτι, καθώς θα μπορέσετε να ξεχάσετε για λίγο τις οικογενειακές υποχρεώσεις και τις μπερδεμένες δυναμικές στις σχέσεις. Απλά να θυμάστε πως δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα. Θα σας περιμένει όταν επιστρέψετε. Απολαύστε το διάλειμμα τώρα που μπορείτε.

Ταύρος

Η αντιμετώπιση ενός παλιού προβλήματος με διαφορετικό τρόπο, θα σας βοηθήσει να σπάσετε κάποιες ανθυγιεινές σχέσεις εξάρτησης. Είναι σημαντικό να βοηθάτε τους ανθρώπους που αγαπάτε, αλλά έχετε την τάση να δουλεύετε πιο σκληρά όταν δεν νιώθετε άβολη πίεση από τις παράλογες απαιτήσεις τους. Αντί να προσπαθείτε να είστε καλοί με όλους, πείτε τους πως χρειάζεστε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Όλοι θα εκτιμήσουν την σοφία σας όταν επιστρέψετε με καινούρια και βελτιωμένη συμπεριφορά.

Δίδυμοι

Η ανάγκη σας για ελευθερία μπορεί να εκφραστεί με πολλούς τρόπους, όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή αν μπείτε μέσα σε ένα αεροπλάνο και να κάνετε ένα ταξίδι. Να θυμάστε την δυαδικότητα της τωρινής κατάστασης. Όχι μόνο σκέφτεστε να πάτε κάπου αλλού, αλλά θέλετε να αποδράσετε από κάτι περιοριστικό. Αλλάξτε συνειδητά τη συγκέντρωσή σας και θα δείτε τι σας κρατάει πίσω όσον αφορά τα όνειρα σας. Είναι συναρπαστικό να σχεδιάζετε το μέλλον σας, όταν ξέρετε ακριβώς τι πρόκειται να αφήσετε πίσω.

Καρκίνος

Η επιθυμία σας για οικειότητα, ακούγεται καλύτερη στην θεωρία παρά στην πραγματικότητα, καθώς οι συναισθηματικές σας ανάγκες δεν μεταφράζονται εύκολα σε λόγια. Να θυμάστε πως με τον Ερμή στο προσεκτικό σας ζώδιο μέχρι το τέλος του μήνα, θα χρειαστείτε περισσότερο χρόνο για να κάνετε το συναίσθημα λέξη. Μην πιέσετε αυτή τη διαδικασία, αλλιώς θα χρειαστεί να ξεκινήσετε ξανά από την αρχή.

Λέων

Προσπαθήστε να μην το πάρετε προσωπικά αν ένα κοντινό σας πρόσωπο γίνει έντονα συναισθηματικό, ειδικά αν τα θέματά του δεν αφορούν εσάς. Όπως και να έχει, θα εκτοξευθεί αρκετή αρνητική ενέργεια προς το μέρος σας. Αντί να αποσυρθείτε ή να αρνηθείτε την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τους άλλους, δώστε σε όλους το χώρο που χρειάζονται. Αντί να προσπαθήσετε να φτιάξετε τα πράγματα στον εξωτερικό κόσμο, διαχειριστείτε πρώτα τα δικά σας θέματα.

Παρθένος

Το να κάνετε τα ίδια και τα ίδια δεν πρόκειται να σας ωφελήσει σήμερα, με αποτέλεσμα να πρέπει να σπάσετε συνήθειες που έχουν ήδη εξυπηρετήσει τους σκοπούς σας. Ωστόσο, μέρος του μεγαλύτερου προβλήματος είναι η δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε για να βγείτε από αυτές τις συνήθειες. Μην αφήσετε τις ανασφάλειες για το παρελθόν  να σας κρατήσουν αιχμάλωτους. Ήρθε η ώρα για θετικές αλλαγές.

Ζυγός

Ανυπομονείτε για μία ευκαιρία να εκφράσετε τις ανάγκες σας ξεκάθαρα σε μία ερωτική σχέση με την σελήνη να βρίσκεται στον 5ο οίκο σας. Ωστόσο, σιγουρευτείτε πως το άλλο άτομο καταλαβαίνει πως όταν ζητάτε περισσότερο χώρο δεν σημαίνει πως ψάχνετε την έξοδο κινδύνου. Αυτό που χρειάζεστε είναι λίγος χώρος για να κυνηγήσετε τις δημιουργικές σας αναζητήσεις. Η απουσία θα κάνει τον έρωτα πιο δυνατό.

Σκορπιός

Αν και τα έχετε κάνει μαντάρα τον τελευταίο καιρό όσον αφορά τα συναισθήματά σας, θα είστε αρκετά σοβαροί σήμερα, καθώς η πραγματικότητα μίας κατάστασης θα κυριαρχήσει. Όμως, μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, καθώς υπάρχουν ακόμα κάποιες ευκαιρίες που δεν έχουν εξερευνηθεί. Τα συμπεράσματά σας μπορεί να είναι σωστά, αλλά μην υποθέσετε πως ξέρετε ποια είναι η σωστή αντίδραση. Συνεχίστε να σκέφτεστε τις επιλογές σας. Σύντομα θα αποκτήσετε την διαύγεια που χρειάζεστε.

Τοξότης

Τα σημερινά γεγονότα δεν θα συμβαδίζουν με τα σχέδιά σας, όμως η παρέκκλιση αυτή είναι προβληματική, μόνο αν θέλετε να εξασκήσετε την εξουσία σας. Αν χρειαστεί να δείξετε σε όλο τον κόσμο πως έχετε τα ηνία, τότε σίγουρα θα ανακατευτείτε σε μία περιττή διαμάχη. Υπάρχουν καταστάσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε, για αυτό σταματήστε να αντιστέκεστε στο αναπόφευκτο. Μία υγιής δόση ευελιξίας, θα σας ωφελήσει.

Αιγόκερως

Νιώθετε ασφάλεια με την αίσθηση απομόνωσης, αλλά δεν σας αρέσει που έχετε λιγότερα από όσα θέλετε. Μπορείτε να ξεκινήσετε ένα σοβαρό πρόγραμμα με σεβασμό για το χρήμα, τον έρωτα και τις άλλες απολαύσεις –αλλά πρέπει να ξέρετε γιατί το κάνετε και ποιες θα είναι οι ανταμοιβές. Περιμένετε λίγο όμως πριν κάνετε κάποια δραστική κίνηση. Η πειθαρχία θα σας οδηγήσει εν τέλει σε θετική κατεύθυνση.

Υδροχόος

Είστε στην κορυφή του εκκεντρικού σας κύκλου και ανυπομονείτε να επιδείξετε τις ανορθόδοξες τάσεις σας. Η σελήνη φέρνει ισχυρά συναισθήματα τα οποία ενεργοποιούν τις ανησυχίες για αυτά που θα συμβούν αν κατακτήσετε τα όνειρα σας. Μόλις συνειδητοποιήσετε πως τα συναισθήματά σας έχουν αλλάξει, είναι πιο εύκολο να δικαιολογήσετε την απραξία. Να θυμάστε πως δεν υπάρχει λόγος να εκφράζετε την κάθε αλλαγή διάθεσης με την ίδια ένταση που τη βιώνετε. Η αυθεντικότητά σας μιλάει από μόνη της.

Ιχθύες

Είναι σοφό να χτίσετε την στρατηγική σας προσπαθώντας να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο αόρατοι γίνεται. Αν και είστε από τη φύση σας σε επαφή με τον κόσμο των ονείρων, δεν είναι πολύ καλή ιδέα να μοιραστείτε αυτή τη εσωτερική διαδικασία με τους άλλους. Εντωμεταξύ, φροντίστε τις φαντασιώσεις σας, καθώς κρύβουν θησαυρούς που μόνο εσείς μπορείτε να ανακαλύψετε.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα 14/7

Ερωτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις ζώδια 14-20/7