ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Καθώς ανήκετε στο ζώδιο του Κριού, είστε τόσο δημοφιλείς με τους φίλους σας που θα είναι δύσκολο να βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Θα παρασυρθείτε σε μία σειρά γεγονότων όπου θα χάσετε την ατομικότητά σας, θα γίνετε ένα με το πλήθος και θα νιώσετε εντελώς χαμένοι. Το θέμα είναι πως όσο περισσότερο συμμετέχετε και εκφράζετε τις απόψεις σας, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχετε κάτι ιδιαίτερο να προσφέρετε και οι άλλοι βασίζονται σε εσάς για να κάνετε το πρώτο βήμα.

Ταύρος

Αν και η προσπάθειά σας να σταθεροποιήσετε τον ρόλο σας στην κοινωνία είναι ασταμάτητη, ίσως να μην ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσετε. Θέλετε να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με τους άλλους, όμως ίσως επιλέξετε να παραμείνετε σιωπηλοί καθώς νιώθετε πως δεν είναι η σωστή στιγμή. Δυστυχώς, η αναβολή της επικοινωνίας θα σας απομακρύνει συναισθηματικά από τα κοντινά σας πρόσωπα. Εν τω μεταξύ, κάποιος θα σας μαγνητίσει με την πειστική του γοητεία. Για να παραμείνετε στη σωστή κατεύθυνση, πρέπει να εξισορροπήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς με την λογική.

Δίδυμοι

Κοιτάτε μπροστά με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας, καθώς η πιθανή ευχαρίστηση συνεχίζει να σας προσεγγίζει. Ακόμα και αν θέλετε τα σχέδιά σας να είναι πρακτικά, θα υπάρξει η ανάγκη για περιπέτεια. Είναι προτιμότερο να προχωρήσετε αργά και να κρατήσετε και τα δύο σας μάτια ανοιχτά. Δεν θα μπορέσετε να κάνετε μία ελεύθερη κίνηση στο μέλλον, αν δεν επανεκτιμήσετε πρώτα την θέση σας και την μοιραστείτε με τους άλλους.

Καρκίνος

Σήμερα θα νιώσετε κάπως περίεργα, καθώς θα σταματήσετε για να έρθετε σε επαφή με το ένστικτό σας.  Θα λάβετε μία πρόσκληση για να ξετυλίξετε ένα μυστήριο του σύμπαντος. Ωστόσο, ίσως να μην μπορέσετε να κατασταλάξετε όσον αφορά τα συναισθήματά σας, καθώς ο Ερμής περνάει στο ζώδιο σας, αναγκάζοντάς σας να αναλύσετε υπερβολικά τα συναισθήματά σας. Μην πείτε τίποτα για την εσωτερική αυτή διαδικασία μέχρι να είστε έτοιμοι. Οι καταστάσεις θα επιλυθούν από μόνες τους με λίγες μέρες εποικοδομητικής περισυλλογής.

Λέων

Κάποιος θα σας ενθαρρύνει να πατήσετε πόδι και να βγείτε από την ζώνη ασφαλείας σας σήμερα. Περιμένουν από εσάς να σκεφτείτε τις ανάγκες των άλλων και όχι μόνο τις δικές σας επιθυμίες. Ωστόσο, ένα κομμάτι σας, δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την ιστορία, όσο καλή και αν ακούγεται. Αφήστε την δυσπιστία στην άκρη και εμπιστευτείτε τη διαδικασία για τώρα. Μην αμφισβητείτε τα κίνητρα όλου του κόσμου. Γίνετε ομαδικοί παίκτες για τώρα, και τα πάντα θα λειτουργήσουν έτσι όπως πρέπει.

Παρθένος

Ανησυχείτε πως το Σαββατοκύριακο αυτό θα είναι όπως όλα τα άλλα, ενώ νιώθετε πως χρειάζεστε περισσότερη ανεξαρτησία. Μέρος του προβλήματος είναι πως δεν θέλετε να φέρεστε αλόγιστα, όσο κάνετε αλλαγές. Σίγουρα δεν έχετε την πρόθεση να πληγώσετε τα συναισθήματα των άλλων, όσο αποτραβιέστε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Εντωμεταξύ, διατηρήστε για τώρα τις καταστάσεις έτσι όπως είναι. Η στιγμή για να ταρακουνήσετε τα πράγματα θα έρθει σύντομα.

Ζυγός

Όσο πολυάσχολοι και αν είστε σήμερα, θα έχετε την τάση να σταματήσετε για λίγο και να διασκεδάσετε, καθώς ο επιθετικός Άρης εναρμονίζεται με την ερωτική Αφροδίτη. Είναι λογικό να ανυπομονείτε να βιώσετε αυθόρμητες στιγμές, παρά να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Όπως και να έχει, αφιερώστε χρόνο στις δεσμεύσεις που έχετε πριν περάσετε την έξοδο. Μία συντηρητική προσέγγιση απέναντι στις υποχρεώσεις σας από νωρίς θα σας δώσει περισσότερο χρόνο αργότερα για να κυνηγήσετε την ευχαρίστηση.

Σκορπιός

Σήμερα θα νιώσετε μία έντονη επαφή για κάποια ανθρωπιστικά και περιβαλλοντικά θέματα, που θα σας οδηγήσουν σε πράξεις. Θα έχετε το κίνητρο να αλλάξετε τους κανόνες για να μπορέσουν οι κοινωνικές καταστάσεις να υποστηρίξουν τους στόχους σας, όμως οι γύρω σας δεν κινούνται με τον ίδιο ρυθμό. Θυμηθείτε πως πρέπει να κοιτάτε μακροπρόθεσμα και όχι μόνο σε αυτά που μπορείτε να πετύχετε σήμερα. Η υπομονή και η πίστη, είναι απαραίτητα συστατικά για να δημιουργήσετε μία μόνιμη αλλαγή.

Τοξότης

Θα εκνευριστείτε τόσο πολύ με μία κατάσταση στο άμεσο περιβάλλον σας, που θα αποφασίσετε να την αλλάξετε. Πιστεύετε πως μπορεί να βρεθεί λύση, ακόμα και αν δεν είναι εύκολο. Δυστυχώς, η ανάγκη σας για αλλαγή, θα βρει εμπόδια, καθώς οι γύρω σας έχουν επενδύσει στα πράγματα έτσι όπως είναι. Όπως και να έχει, η προσωπική σας ευτυχία ίσως έχει να κάνει με την απελευθέρωσή τους από ξεπερασμένα πιστεύω. Αφήστε την φυσική σας αισιοδοξία να βγει στην επιφάνεια και επικοινωνήστε την αλήθεια έτσι όπως τη βλέπετε.

Αιγόκερως

Υπάρχουν σημάδια γύρω σας που σας υπενθυμίζουν να διατηρήσετε την ενέργειά σας, αλλά πρέπει να προσέξετε πολύ για να τα παρατηρήσετε. Λαμβάνετε μηνύματα για τον σκοπό της ζωή σας, αλλά θα είναι δύσκολο να δημιουργήσετε κάτι απτό από αυτά. Οι αξίες σας θα έρθουν σε αντίθεση με αυτά που πρέπει να κάνετε, όμως έτσι και αλλιώς η σημερινή ημέρα δεν είναι κατάλληλη για ραγδαίες πράξεις. Χρησιμοποιήστε αυτό το χρόνο για περισυλλογή, και προετοιμαστείτε για αλλαγές τις επόμενες εβδομάδες.

Υδροχόος

Είναι δύσκολο να παραμείνετε στην πορεία σας τώρα που η σελήνη βρίσκεται πίσω στο ζώδιο σας. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο αυτή την συναισθηματική περίοδο, δημιουργώντας κάτι ιδιαίτερο μέσα στις πτυχές της φαντασίας σας. Ύστερα, προβάλετε συνειδητά τον εξωτερικό σας κόσμο πάνω στις εξωτερικές καταστάσεις. Μην καταπιέζετε τα όνειρα σας. Αφήστε τα να αποκαλυφθούν και θα φέρετε ενθουσιασμό στην μέρα σας και έμπνευση στη ζωή σας.

Ιχθύες

Το να βουτάτε στα βαθιά νερά της φαντασία σας είναι πολυτελής και αναζωογονητική εμπειρία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να καταλάβετε πως ένα εσωτερικό συμβολικό ταξίδι θα πυροδοτήσει την ανάγκη σας να βρείτε νόημα στον εξωτερικό κόσμο. Αυτό θα σας αποθαρρύνει, εκτός αν παραμείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Ευτυχώς, μπορείτε να μετατρέψετε την αρνητική ενέργεια σε κάτι θετικό, αν νιώσετε για τον εαυτό σας, την ίδια συμπόνια που νιώθετε για τους άλλους.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Κυριακή 13/7

Ζώδια και αποπλάνηση: μαγικές κινήσεις για κάθε ζώδιο