ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 28 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και θα ενισχύσει την τάση που έχεις για απομόνωση αυτές τις ημέρες. Ήρθε η ώρα να κάνεις την απαραίτητη ενδοσκόπηση, ώστε να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά ζητήματα, και να δουλέψεις με τους άλλους και με τον εαυτό σου, ώστε να καταφέρεις να το επιτύχεις. Οικονομικές συμφωνίες με συνεταίρους και επιχειρηματικά πλάνα ευνοούνται.

Ταύρος

Σήμερα θα πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή με τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, καθώς είναι πολύ πιθανό να εκπέμπεις σε άλλο μήκος κύματος. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και θα συνεχίσει να σε φορτώνει με τύψεις κάθε φορά που θα αποφασίσεις να πεις όχι σε μια χάρη που θα σου ζητήσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να διαχειριστούν δικές σου υποθέσεις, ιδιαίτερα αν έχουν να κάνουν με συμφωνίες και επαγγελματικά θέματα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και θα προσπαθήσεις να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, προκειμένου να καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Μπορεί να αισθανθείς πιεσμένος/η, αλλά στην πραγματικότητα αυτό που σου λείπει είναι η σωστή διαχείριση του χρόνου σου. Αν δεν αφήσεις το χρόνο να περάσει άσκοπα και κάνεις ένα πρόγραμμα, θα καταφέρεις όχι μόνο να τελειώσεις, αλλά να σου μείνει και χρόνος να χαλαρώσεις.

Καρκίνος

Σήμερα εκμεταλλεύσου κάθε λεπτό της ημέρας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σε βοηθά να χαλαρώσεις και να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν. Ήρθε η ώρα να διώξεις την ένταση μακριά ή να τη μετατρέψεις σε δημιουργικότητα και φαντασία. Μπορείς να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου που είχες αφήσεις λόγω υποχρεώσεων ή να δεις τους φίλους σου, που έχεις καιρό να δεις.

Λέων

Είναι πολύ πιθανό να έχουν προκύψει θεματάκια με την οικογένειά σου που θα σε κάνουν να δυσανασχετήσεις, καθώς η Σελήνη από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού, αναμοχλεύει καταστάσεις και γεγονότα του παρελθόντος. Μπορεί να νιώθεις ότι οι δικοί σου δεν μπορούν να σε καταλάβουν, με αποτέλεσμα να κλειστείς στον εαυτό σου. Σε συμβουλεύω να αφήσεις την ημέρα να περάσει χωρίς προστριβές και συγκρούσεις και να μη ρίξεις λάδι στη φωτιά.

Παρθένος

Σήμερα αποζητάς να χαλαρώσεις μέσα από τις επαφές με γνωστούς, συγγενείς ακόμα και γείτονες. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και η επικοινωνία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για εσένα, γι’ αυτό θέλεις να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξεις είναι να μη μεταφέρεις μυστικά και να μην πάρεις μέρος σε ίντριγκες, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σε έχει πιάσει μια μανία να καταφέρεις να τελειώσεις με τις οικονομικές σου εκκρεμότητες και να σταματήσεις να αγχώνεσαι και να νιώθεις ανασφαλής. Προσπάθησε να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις καθώς… όποιος βιάζεται σκοντάφτει. Χρειάζεται να κάνεις ένα «συμμάζεμα», για να δεις που βρίσκεσαι και εάν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις, προκειμένου ώστε να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Απόφυγε σπατάλες, καθώς μπορεί να προκύψουν και έκτακτα έξοδα.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να επαναστατήσεις με όλους και όλα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί ταραχή, αλλά και την τάση να σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου, αδιαφορώντας για τους άλλους. Μην πιάσεις τα άκρα και προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και αυτά που θέλουν οι άλλοι. Αν δεν το κάνεις, οι πιθανότητες να δημιουργηθούν ρήγματα σε σχέσεις που αξίζουν, είναι κάτι παραπάνω από πολλές.

Τοξότης

Η διαίσθησή σου σήμερα δουλεύει τέλεια και εσύ θα πρέπει να τη λάβεις υπόψιν σου, ώστε να βγεις από προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και από τη μια μπορεί να σου δημιουργεί φοβίες, αλλά από την άλλη θα σου δείξει τον τρόπο να τις αφήσεις πίσω σου. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις για σημαντικά θέματα σήμερα και να ασχοληθείς μόνο με τις απαραίτητες υποχρεώσεις της καθημερινότητας.

Αιγόκερως

Σήμερα κάνε ό,τι τραβάει η ψυχή σου, αρκεί να το κάνεις παρέα με τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ευνοεί τις επαφές με τους ανθρώπους που αγαπάς και σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα. Αν ασχολείσαι με κάποιο σύλλογο, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δραστηριοποιηθείς ενεργά και να κοινοποιήσεις τις ιδέες σου. Αν θέλεις πιο χαλαρές καταστάσεις, κανόνισε έστω ένα ποτό με συναδέλφους μετά τη δουλειά, μιας και χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σου θέματα εξακολουθούν να σε ζορίζουν, καθώς δεν ξέρεις αν οι αποφάσεις που έχεις κατά νου και έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου εξέλιξη είναι οι σωστές. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και σου υπενθυμίζει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά και να μην πάρεις κάποια απόφαση που δεν έχεις μελετήσει προσεκτικά. Η ημέρα ευνοεί επαγγελματικά ραντεβού και επαφές με ανωτέρους σου, προκειμένου να επικοινωνήσεις τις ιδέες που μπορεί να βοηθήσουν στην εξέλιξή σου.

Ιχθύς

Η ανάγκη σου να δημιουργήσεις ένα δικό σου κόσμο και να μετακομίσεις εκεί για μερικές ημέρες προκειμένου να χαλαρώσεις, είναι έντονη σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και σου δημιουργεί μια ταξιδιάρικη διάθεση, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς με οτιδήποτε πρακτικό. Αν παρόλα αυτά θέλεις να ασχοληθείς με κάτι, προτίμησε μια δραστηριότητα «εκπαιδευτικού» χαρακτήρα, που θα σε βοηθήσει να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;