ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα ενδεχομένως να προκύψουν εργασιακά θέματα, που θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο θα φέρει μια γενικότερη δυσφορία και θα δυσκολέψει την επικοινωνία σου. Προσπάθησε να είσαι σαφής, κυρίως σε οτιδήποτε αφορά την εργασία σου και τους ανθρώπους που σχετίζονται με αυτή, και άφησε μεγάλα σχέδια και στόχους για μια άλλη ημέρα.

Ταύρος

Η διάθεσή σου θα είναι άκρως δημιουργική σήμερα, καθώς με οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς, θα του δώσεις μια πιο καλλιτεχνική πινελιά, που θα αφήσει το στίγμα σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να σε επηρεάζει θετικά, αλλά το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου φέρει μια συναισθηματική αναστάτωση. Θα νιώσεις την ανάγκη να μιλήσεις και να εκφράσεις όλα αυτά που κρατάς μέσα σου, αλλά ίσως αισθανθείς ότι δεν σε καταλαβαίνουν οι γύρω σου. Απόφυγε οικονομικές συμφωνίες, γιατί η ημέρα δεν ενδείκνυται.

Δίδυμοι

Σήμερα η επικοινωνία με την οικογένειά σου θα είναι απαραίτητη, αλλά θα έχει και ένα βαθμό δυσκολίας. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη θα βγάλει στην επιφάνεια τα οικογενειακά προβλήματα. Υπάρχει πιθανότητα να αισθανθείς παραγκωνισμένος/η ή να διαπιστώσεις ότι έχεις τελείως διαφορετικές ανάγκες από την οικογένειά σου, αλλά σήμερα δεν είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσεις τέτοιες συζητήσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ότι η σιωπή είναι χρυσός!

Καρκίνος

Η ημέρα θα φέρει συζητήσεις και επαφές με αρκετούς ανθρώπους από το συγγενικό και κοινωνικό σου περίγυρο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία σου. Πιθανό να θέλεις να πεις πράγματα που δεν πρέπει και θα πιέσεις τον εαυτό σου, ώστε να μη δημιουργηθεί κάποιο θέμα. Αν έχεις κατά νου συζητήσεις για σοβαρά θέματα προσπάθησε να είσαι σίγουρος/η για τον τρόπο που θα τις ανοίξεις.

Λέων

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι η προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς θέλεις να τα βάλεις σε μια σειρά και να δεις πού βρίσκεσαι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει την ανασφάλεια που νιώθεις, λόγω των οικονομικών σου. Πρόσεξε όμως να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα ούτε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα, γιατί μέχρι αύριο μπορεί να αποφασίσεις κάτι άλλο.

Παρθένος

Η διάθεσή σου θα συνεχίσει να αλλάζει με ταχύτητα αστραπής και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα εντείνει αυτή την εσωτερική αναστάτωση και θα φέρει προβλήματα στη συνεννόηση με τους γύρω σου. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικά αυστηρός/ή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, γιατί θα δημιουργηθούν επιπλέον προβλήματα.

Ζυγός

Σήμερα, ανεξάρτητα με το τι έχεις να κάνεις, στο πίσω μέρος του μυαλού σου θα βρίσκονται αρνητικές σκέψεις και μια γενικότερη δυσθυμία, που θα επηρεάσει τη διάθεσή σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σου προκαλέσει ψυχική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην εστιάζεις στα αρνητικά οποιουδήποτε θέματος και άφησε τον εαυτό σου να χαλαρώσει, χωρίς να ψάχνει την παραμικρή λεπτομέρεια.

Σκορπιός

Οι συλλογικές δραστηριότητες με τους φίλους σου θα έχουν την τιμητική τους σήμερα, καθώς μόνος/η σου δε θα έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα χαλάσει λίγο το κλίμα μεταξύ σας, καθώς θα φέρει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις. Προσπάθησε να σκεφτείς αν αυτά τα οποία θέλεις να πεις, θα τα πεις με τον τρόπο που ενδείκνυται και απόφυγε να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα από φιλικά σου πρόσωπα.

Τοξότης

Η ημέρα θα ξεκινήσει αρκετά δυναμικά, καθώς θα πάρεις οριστικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Όμως, η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ζώδιό σου, σε συμβουλεύουν να μη βιάζεσαι τόσο. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να προκύψουν θέματα συνεννόησης στο επαγγελματικό και οικογενειακό σου περιβάλλον που θα σε αποσυντονίσουν, γι’ αυτό κράτα μια απόσταση όπου μπορείς και απόφυγε να πάρεις θέση.

Αιγόκερως

Το μυαλό σου σήμερα θα ταξιδεύει όπου εκείνο επιθυμεί και σίγουρα δε θα βρίσκεται εκεί που είναι η φυσική σου παρουσία. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο και τον Ερμή από τον Τοξότη, θα φέρει στην επιφάνεια αποκαλύψεις για ενέργειες τρίτων, που θα σε αφήσουν άναυδο/η. Προσπάθησε να μην αντιδράσεις σπασμωδικά, γιατί θα δημιουργηθούν θέματα στο ευρύτερο περιβάλλον σου και θα αναγκάσουν το μυαλό σου να «επιστρέψει» στη βάση του.

Υδροχόος

Ακόμα και μια μικρή αφορμή θα γυρίσει το μυαλό σου σε σκέψεις, που δε σου είναι και τόσο ευχάριστες και θα σου δημιουργήσει αναστάτωση. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να προξενήσει παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα ή να φέρει ξανά στο μυαλό σου γεγονότα, που σε είχαν πειράξει στο παρελθόν. Στην πραγματικότητα ψάχνεις να βρεις αφορμές για να διοχετεύσεις την έντασή σου κάπου. Προσπάθησε να χαλαρώσεις και μην κοιτάς το δέντρο, γιατί θα χάσεις το δάσος.

Ιχθύς

Μέσα από τις συνεργασίες σου αλλά και τις προσωπικές σου σχέσεις θα δεις τις επιλογές σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στην Παρθένο και σε βοηθάει να δεις μέσα από τους άλλους τον εαυτό σου. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ερμή και τον Κρόνο από τον Τοξότη, θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η και απόλυτο/η, με αποτέλεσμα να υπάρξουν παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν ένα χάσμα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η ημέρα μπορεί να φέρει εμπόδια σε επαγγελματικά θέματα που θα σου κάνουν τεστ αντοχής, γι’ αυτό προσπάθησε πάνω από όλα να είσαι ψύχραιμος/η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;