ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Νοεμβρίου;

Κριός

Εργασιακά θέματα αλλά και υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα κάνουν την εμφάνισή τους σήμερα. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στην Παρθένο και φέρνει έκτακτες υποχρεώσεις, που μπορεί να σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου. Σίγουρα φημίζεσαι για τις αντοχές σου, αλλά δε χρειάζεται να εξαντλήσεις τον οργανισμό σου προκειμένου να το αποδείξεις, γι’ αυτό εφοδιάσου με βιταμίνες, ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε ανούσια πράγματα.

Ταύρος

Σήμερα θα βρεις τον τρόπο και το χρόνο να αφήσεις για λίγο τις υποχρεώσεις σου και να περάσεις κάποιες ώρες της ημέρας κάνοντας αυτά που αγαπάς. Η Σελήνη, αν και έχει περάσει στην εργατική Παρθένο, σου υπενθυμίζει πως είναι η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα! Ασχολήσου με τα χόμπι σου ή με οτιδήποτε σε ξεκουράζει ή σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Μέσα στις ασχολίες σου φρόντισε να βρεις χρόνο και για τους φίλους σου, κυρίως αν τους έχεις παραμελήσει!

Δίδυμοι

Ενώ συνήθως είσαι εξωστρεφής και επικοινωνιακός/η, σήμερα θα έχεις την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να ασχοληθείς με εσένα και την οικογένειά σου. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και θα σου κρούσει τον κώδωνα, καθώς έχεις παραμελήσει τους οικείους σου αλλά και τον εαυτό σου. Προσπάθησε να κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις με τα άτομα της οικογενείας σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους σε οτιδήποτε σε απασχολεί.

Καρκίνος

Σήμερα οποιαδήποτε σκέψη και να κάνεις, θέλεις να την εξωτερικεύσεις και να τη μοιραστείς με τους ανθρώπους γύρω σου. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και φέρνει στην επιφάνεια την εξωστρεφή πλευρά του χαρακτήρα σου. Βέβαια, είναι πιθανό να παρασυρθείς και να εξωτερικεύσεις πράγματα και συναισθήματα σε συγγενείς και γνωστούς που πρέπει να κρατήσεις για τον εαυτό σου, για αυτό πριν μιλήσεις σκέψου τι θα πεις, αλλά και πώς θα το πεις.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με μαθηματικά, καθώς θα αρχίσεις τις πράξεις προκειμένου να δεις σε τι κατάσταση βρίσκονται τα οικονομικά σου και με ποιον τρόπο θα διαχειριστείς το ταμείο σου. Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στην Παρθένο και σε προτρέπει να τακτοποιήσεις τους λογαριασμούς σου, τις οφειλές σου και τις οικονομικές υποθέσεις σου. Είναι πιθανό όλο αυτό να σου προκαλέσει άγχος και ανασφάλεια, αλλά ξέρεις ότι αν ξεμπερδέψεις, θα σταματήσεις να νιώθεις αυτό το άγχος.

Παρθένος

Η Σελήνη μόλις έχει περάσει στο ζώδιό σου και μπορεί να σου προκαλέσει συναισθηματική αναστάτωση, καθώς θα έχεις την εντύπωση ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει. Πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με τη συμπεριφορά σου προς τα αγαπημένα σου πρόσωπα, καθώς μπορεί να δημιουργήσει θέματα σε επαγγελματικές, αλλά και προσωπικές σχέσεις. Προσπάθησε να σκέφτεσαι πριν αντιδράσεις, γιατί ενδέχεται να είσαι λίγο υπερβολικός/η σήμερα.

Ζυγός

Οι ανασφάλειες που νιώθεις σήμερα δε θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτα καθώς ακόμα και μία απλή σκέψη θα σου δημιουργεί δεύτερες, πιο… σύνθετες και μετά τρίτες, ακόμα πιο σύνθετες, με αποτέλεσμα να σπαταλήσεις όλη την ενέργειά σου. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους, ακόμα και με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να ασχοληθείς με κάτι, ακόμα και με απλές, καθημερινές υποχρεώσεις, γιατί αν επιλέξεις την αδράνεια, το μυαλό σου θα γεμίσει με αρνητικές σκέψεις και φοβίες.

Σκορπιός

Η ημέρα θα τονίσει τους δεσμούς που έχεις με τους φίλους σου, καθώς για εσένα είναι η δεύτερη οικογένειά σου. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα. Οτιδήποτε και να σε απασχολεί, θα το συζητήσεις μαζί τους και θα πάρεις τη γνώμη τους, καθώς είναι πολύ σημαντική για εσένα. Κράτησε τις συμβουλές τους, αλλά μην ξεχνάς ότι τις αποφάσεις για δικά σου θέματα καλό θα ήταν να τις πάρεις εσύ.

Τοξότης

Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και τονίζει θέματα που έχουν να κάνουν με την κοινωνική σου αναγνώριση και την επαγγελματική σου εξέλιξη. Σήμερα θα δραστηριοποιηθείς για να προωθήσεις τις επαγγελματικές σου υποθέσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου. Η ημέρα ενδείκνυται για επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις με ανωτέρους σου, καθώς τα επιχειρήματα και η θέλησή σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου και είναι πολύ πιθανό να διακριθείς.

Αιγόκερως

Σήμερα θα ξυπνήσεις με ανάλαφρη διάθεση και είναι πολύ πιθανό να μη σε νοιάζουν τόσο όσο συνήθως οι επαγγελματικές σου υποθέσεις, καθώς θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα. Η Σελήνη μόλις έχει μπει στην Παρθένο και θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις αυτό το διάλειμμα που όλο σκέφτεσαι, αλλά ποτέ δεν αποφασίζεις, εδώ και τώρα. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να επιδιώξεις επαφές με φίλους, γνωστούς και συγγενείς, προκειμένου να μάθεις νέα τους και να ξεφύγεις μέσα από διάφορες συζητήσεις. Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να αποφασίσεις μια μικρή απόδραση, ώστε να ξεφύγεις και κυριολεκτικά!

Υδροχόος

Σήμερα θα εστιαστείς σε αυτά που δεν έχεις και σε αυτά που θα μπορούσες να έχεις, και είναι πιθανό να φέρεις ξανά στο μυαλό σου λάθη του παρελθόντος. Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σε φέρει σε επαφή με τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πιο κρυφές σου σκέψεις. Δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις πάση θυσία να καταφέρεις αυτά που θέλεις, αλλά να θυμάσαι ότι αν αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν μόνα τους χωρίς να πιέσεις τις καταστάσεις, θα βγεις πιο κερδισμένος/η.

Ιχθύς

Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα, θα εξαρτηθούν πολύ από τη γνώμη των συνεργατών σου και του/της συντρόφου σου, καθώς η Σελήνη έχει μπει στην Παρθένο και τονίζει την ανάγκη σου να ταυτιστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ο κίνδυνος είναι να πέσεις στην παγίδα να πάρεις αποφάσεις σε θέματα που αφορούν μόνο εσένα με βάση το τι θέλουν οι γύρω σου. Μπορείς να ακούσεις τη γνώμη τους, αλλά μην κάνεις κάτι αν δεν «μιλάει» στην καρδιά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;