ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα μπορεί να έχεις μια μικρή συναισθηματική αναστάτωση με αφορμή αδικίες που πιστεύεις ότι έχεις υποστεί από όλους, αλλά κυρίως από την οικογένειά σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα τονίσει τις ανάγκες σου, αν κάποιες από αυτές θα είναι ανέφικτο να πραγματοποιηθούν. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα ενισχύσει τα ουτοπικά σου θέλω, με αποτέλεσμα να βρίσκεσαι μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η.

Ταύρος

Η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις θα είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη ανάγκη σου σήμερα και γι’ αυτό δε θα χάσεις ευκαιρία για τηλέφωνα και συναντήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε κάνει να νιώσεις ανασφάλεια και μοναξιά, παρόλη την επαφή σου με συγγενείς και γνωστούς. Το απόγευμα, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να αναζητάς τις ιδανικές ανθρώπινες σχέσεις, αλλά καλό θα ήταν να προσέξεις ποιους εμπιστεύεσαι.

Δίδυμοι

Θέματα που έχουν να κάνουν με το εισόδημά σου θα σε απασχολήσουν σήμερα, καθώς θέλεις οπωσδήποτε να βρεις κάποιο τρόπο για να το αυξήσεις. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σημάνει συναγερμό, καθώς θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η για έκτακτα έξοδα ή για λανθασμένες ενέργειες που αφορούν τα οικονομικά σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα το απόγευμα, θα αυξήσει τη φαντασία σου και μπορεί να «κατεβάσεις» μια πολύ καλή ιδέα, που θα βοηθήσει να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Καρκίνος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και η αλήθεια είναι ότι θα σου προκαλέσει σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου και κυκλοθυμικές τάσεις. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, είναι πιθανό να προκαλέσει συγκρούσεις με τους συνεργάτες ή το/τη σύντροφό σου, καθώς πιστεύεις πως δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο του Ποσειδώνα με τη Σελήνη το απόγευμα θα ηρεμήσει τα πνεύματα και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις και τις ανάγκες τις δικές σου, αλλά και των αγαπημένων σου προσώπων, χωρίς να γίνεσαι αντιδραστικός/η.

Λέων

Σήμερα θα σε πιάσει το παράπονο για όλους και για όλα, καθώς η Σελήνη που έχει περάσει στον Καρκίνο, εντείνει την ευαισθησία σου και δε θα σου είναι εύκολο να διαχειριστείς τις συναισθηματικές σου υπερχειλίσεις. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω θα σου δημιουργήσει ραθυμία και άρνηση να τακτοποιήσεις τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα, θα παρασύρει το μυαλό σου σε μέρη μαγικά, με αποτέλεσμα να χάσεις εντελώς τη διάθεσή σου να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα της καθημερινότητας.

Παρθένος

Οι φίλοι σου θα είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι για εσένα σήμερα και αυτοί που θα επηρεάσουν τις αποφάσεις σου, ακόμα και τις επαγγελματικές. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη, υποδηλώνει ότι ίσως προσπαθήσουν να σου βάλουν ένα φρένο στους στόχους σου, καθώς δεν είναι ρεαλιστικοί. Προσπάθησε να τους ακούσεις και να μην απορρίψεις ό,τι σου πουν με την πρώτη ευκαιρία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα θα ενισχύσει τα ιδανικά σου και δεν είναι απίθανο να παρακινήσεις και τους φίλους σου να ασχοληθείτε με τον εθελοντισμό.

Ζυγός

Τα όνειρα που έχεις και σχετίζονται με την επαγγελματική σου εξέλιξη, θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο και θα ψάξεις ευκαιρία για να τα υλοποιήσεις ή να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα σε παρασύρει σε μη ρεαλιστικές επιδιώξεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα θα ενισχύσει τη φαντασία σου και μπορεί να σε κάνει να κυνηγήσεις ανέφικτους επαγγελματικούς στόχους. Προσπάθησε να μείνεις προσγειωμένος/η και κάνε μικρά, αλλά σίγουρα βήματα.

Σκορπιός

Η ανάγκη σου να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε παρακινήσει και θα αρχίσεις να ψάχνεις τρόπους διαφυγής. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα φέρει συγκρούσεις με άτομα του περίγυρου σου, που μπορεί να σε βρίσκουν υπερβολικό/η και να μην καταλαβαίνουν τις ανάγκες σου. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ταξίδι έστω και νοητικό, ώστε να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Η ημέρα θα φέρει αναμνήσεις που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και θα σε γυρίσουν σε πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν σου είναι και τόσο ευχάριστες. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα φέρει στην επιφάνεια τις βαθύτερες ανάγκες σου, που θα σε αναστατώσουν. Είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτα έξοδα, για αυτό κάνε οικονομία. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα νωρίς το απόγευμα, θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από αυτά που σε εκνευρίζουν και να φτιάξεις στο μυαλό σου το σενάριο που θέλεις.

Αιγόκερως

Η αλληλεπίδραση που έχεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας, καθώς η Σελήνη βρίσκεται απέναντί σου στον Καρκίνο και επηρεάζει τις σχέσεις σου με τους άλλους. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα βάλει εμπόδια, καθώς οι ανάγκες σου είναι εντελώς διαφορετικές από τις ανάγκες του/της συντρόφου σου, ακόμα και των συνεργατών σου. Νωρίς το απόγευμα το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα, θα ενισχύσει τη διάθεσή σου για δράμα και μπορεί να σε κάνει υπερβολικό/η, αν δεν προσπαθήσεις να χαλαρώσεις.

Υδροχόος

Το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών τελείωσε και ήρθε η ώρα να επιστρέψεις στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η Σελήνη έχει περάσει στον Καρκίνο και η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, θα φέρει στην επιφάνεια τις συναισθηματικές, αλλά και τις υλικές σου ανάγκες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα το απόγευμα θα ενισχύσει στη φαντασία σου και θα σε βοηθήσει να πεις και κανένα… ψεματάκι, προκειμένου να δικαιολογηθείς για τις υποχρεώσεις που δε θα καταφέρεις να κάνεις.

Ιχθύς

Σήμερα η Σελήνη έχει περάσει στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου και είναι πολύ βοηθητική για να ασχοληθείς με τις δεξιότητες που έχεις και να ανακαλύψεις νέες ασχολίες, που θα εντείνουν τη δημιουργικότητά σου και θα σε απασχολήσουν ευχάριστα. Η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη από τον Αιγόκερω, μπορεί να σε κάνει υπερευαίσθητο/η, καθώς δε θα έχεις την υποστήριξη που περιμένεις, κυρίως από φιλικά σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από το ζώδιο σου το απόγευμα, θα ενισχύσει τις δεξιότητές σου με νέες δημιουργικές ιδέες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;