ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και ενισχύει το ταλέντο σου στην επικοινωνία. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σου φέρει νέες γνωριμίες που ήρθαν για να μείνουν και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις στον κοινωνικό σου περίγυρο, λόγω των πρωτοποριακών απόψεών σου. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα, στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τις ιδέες και τα πιστεύω σου, να έρθεις σε αντιπαράθεση με τους γύρω σου και να δημιουργηθούν εντάσεις.

Ταύρος

Σήμερα θα σε πιάσουν οι ανασφάλειες σχετικά με τις οικονομικές σου απολαβές, που είναι πολύ πιθανό να τις βρεις κατώτερες των προσδοκιών σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα φέρει στο μυαλό σου νέες ιδέες, που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις το εισόδημά σου. Ίσως επιτύχεις και οικονομικές συμφωνίες ή συμφέροντες διακανονισμούς μέσα από ανορθόδοξους τρόπους, που όμως θα έχουν επιτυχία. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για υπερβολές στα έξοδά σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου δημιουργεί κυκλοθυμία, η οποία θα εκνευρίσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να εντείνει την κυκλοθυμία σου, αν δε διαχειριστείς με σύνεση τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου. Μπορεί οι αντιδράσεις σου να είναι περίεργες σήμερα, καθώς τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα και δε θα σου αφήσουν περιθώρια για μετριότητες!

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να αισθανθείς δυσφορία λόγω της τάσης σου να κάνεις αρνητικές σκέψεις και μάλιστα χωρίς κανένα εξωτερικό ερέθισμα, αλλά μόνο λόγω των αναμνήσεων και των απωθημένων σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα ενισχύσει τη φαντασία σου, αλλά πρέπει να προσέξεις τον τρόπο με τον οποίο θα τη διαχειριστείς. Προσπάθησε να μην την αφήσεις να οργιάσει, γιατί σίγουρα θα δημιουργήσει φοβίες και ανασφάλειες χωρίς κανένα λόγο.

Λέων

Η ανάγκη σου να βρεθείς με τους αγαπημένους σου φίλους, θα σε κάνει να αρχίσεις τα τηλέφωνα και να επιδιώξεις να τους δεις, να πάτε για ένα καφεδάκι και να συζητήσετε. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό, θα εντείνει τις φιλοδοξίες σου για νέα σχέδια ή πλάνα, που απαιτούν και τη βοήθεια των φίλων σου. Αν θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις αρκετούς συμμάχους σήμερα και να γίνεις πολύ δημοφιλής στον περίγυρό σου, λόγω των ανατρεπτικών σου ιδεών.

Παρθένος

Το μόνο που θα καταφέρει να αποσπάσει την προσοχή σου από τη δουλειά σήμερα, είναι η περισσότερη δουλειά! Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και η ανάγκη σου για επαγγελματική εξέλιξη και κοινωνική αναγνώριση είναι έντονη σήμερα. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό θα σου φέρει ιδέες που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να κερδίσεις την εύνοια των ανωτέρων σου. Όμως μπορεί να ενισχύσει τη φιλοδοξία σου σε βαθμό που είναι πιθανό να σε παρασύρει σε ουτοπικούς στόχους για αυτό να είσαι ρεαλιστής/στρια.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να είναι βοηθητική σε οτιδήποτε έχει σχέση με εκπαιδευτικά προγράμματα, σεμινάρια, ξένες γλώσσες και γενικότερα τη συλλογή αλλά και ανταλλαγή πληροφοριών. Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό από τον Κριό, είναι πολύ πιθανό να φέρει νέα από αγαπημένα σου πρόσωπα που ζουν στο εξωτερικό και θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Επίσης, αν έχεις κάνει κάποια επαγγελματική κίνηση σε άλλη χώρα και περιμένεις απάντηση, δεν αποκλείεται να έρθει σήμερα και να σε εκπλήξει ευχάριστα!

Σκορπιός

Είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση, καθώς θα έρθουν στο μυαλό σου πρόσωπα και καταστάσεις, τα οποία δε θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα . Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα προσπαθήσει να τραβήξει το μυαλό σου μακριά από τις δυσάρεστες σκέψεις. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σου φέρει κάποια εργασιακή ευκαιρία ή να δημιουργήσει μια ανατροπή στο χώρο εργασίας σου, που θα σε ευνοήσει ακόμα και αν δεν γίνει εμφανές κατευθείαν.

Τοξότης

Οι απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων θα είναι το κύριο θέμα της ημέρας και εσύ θα προσπαθήσεις να μην τους χαλάσεις χατίρι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό θα φέρει νέες συνεργασίες και νέους ανθρώπους στη ζωή σου, που θα επηρεάσουν πολύ τον τρόπο σκέψης σου. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις πολλές από τις σχέσεις σου, αλλά καλύτερα να προσπαθήσεις να περιορίσεις την επαναστατική σου διάθεση, κυρίως αν είναι χωρίς αιτία, γιατί μπορεί να θέσει σε κίνδυνο σχέσεις που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.

Αιγόκερως

Σήμερα θα έχεις αρκετές εργασιακές, οικογενειακές, αλλά και προσωπικές υποχρεώσεις και ήδη μπορεί να αισθάνεσαι κουρασμένος/η, πριν καν ξεκινήσεις την ημέρα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε κάνει αρκετά εφευρετικό/η, ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιες ευθύνες, χωρίς να δώσεις στόχο! Παρόλα αυτά, θα πρέπει να προσέξεις τις αντιδράσεις σου, οι οποίες ενδέχεται να μην είναι ψύχραιμες, λόγω της κούρασης.

Υδροχόος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση, αλλά και με πολλές νέες, δημιουργικές ιδέες, που ανυπομονείς να βρεις τρόπο για να τις υλοποιήσεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό στον Κριό, διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η ανατρεπτική σου ματιά και η ικανότητα να βρίσκεις έξυπνες λύσεις εκεί που οι άλλοι σταματούν, θα σε κάνει πολύ δημοφιλή στον κοινωνικό και φιλικό σου περίγυρο, καθώς όλοι θα σε ψάχνουν για συμβουλές!

Ιχθύς

Τα θέματα που μπορεί να έχεις με την οικογένεια σου ή με το σπίτι σου σαν ακίνητο σε αγχώνουν και συνεχίζουν να απασχολούν το μυαλό σου, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να δυναμιτίσει την κατάσταση, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα που υποτίθεται πως είχαν λήξει. Προσπάθησε να αντιμετωπίσεις την κατάσταση με λογική και εφευρετικότητα και όχι με εκνευρισμό, και θα βρεις τη λύση που επιθυμείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;