ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα νιώθεις ανασφάλεια, πράγμα πολύ περίεργο για εσένα, που συνήθως δεν έχεις τέτοια θέματα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και είναι υπεύθυνη για το έλλειμμα αυτοπεποίθησης, που οφείλεται στην ανησυχία για τα οικονομικά σου. Μπορεί να έχεις όρεξη να ασχοληθείς με διακανονισμούς και οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σου ψιθυρίζει «δεν πειράζει, κι αύριο μέρα είναι», με αποτέλεσμα να δυσκολευτείς πολύ να βρεις την ενέργεια να δράσεις!

Ταύρος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και θα σου δημιουργήσει κυκλοθυμική διάθεση, που θα σε κάνει πεισματάρη/α και θα φέρει διάφορα θέματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορεί να φέρει εντάσεις σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά σου, αλλά και με τους ανωτέρους σου. Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι και κάνε μια μέρα υπομονή, γιατί και δίκιο να έχεις, με τον τρόπο που θα προσπαθήσεις να πείσεις τους άλλους, τελικά θα βγεις ζημιωμένος/η.

Δίδυμοι

Σήμερα δε θα είσαι ο επικοινωνιακός και έξω καρδιά Δίδυμος που όλοι γνωρίζουμε, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και σου δημιουργεί ένα κύμα αρνητικών σκέψεων, που εντείνουν τις φοβίες και τις ανασφάλειές σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη από τον Υδροχόο θα σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η, με αποτέλεσμα, να πιστεύεις ότι όλοι θέλουν να σε βλάψουν. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ενέργειες εις βάρος σου που δεν είσαι σε θέση να γνωρίζεις αλλά όχι στο βαθμό που πιστεύεις γι’ αυτό μην κουράζεσαι με το να σκέφτεσαι κάθε πιθανό σενάριο!

Καρκίνος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι που δραστηριοποιείστε από κοινού σε ένα σύλλογο, θα είναι πρώτη προτεραιότητα για σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, μπορεί να φέρει κόντρες και διαμάχες με φιλικά σου πρόσωπα λόγω των διαφωνιών που θα προκύψουν σε συγκεκριμένα θέματα. Πάνω στον εκνευρισμό σου μπορεί να πεις κουβέντες που μετά θα μετανιώσεις γι’ αυτό προσπάθησε να μην το κάνεις. Αν μια φιλική σχέση υποστεί ρήγμα σήμερα, θα είναι πολύ δύσκολο να γεφυρωθούν οι αποστάσεις αργότερα.

Λέων

Η καριέρα σου και η κοινωνική σου αναγνώριση θα είναι το μείζων θέμα της ημέρα καθώς είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι εν μέσω αλλαγών και προετοιμασιών για να αναλάβεις κάτι νέο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη, θα σε παρασύρει σε μια γενικότερη ακινησία καθώς θα νιώθεις έντονα ένα έλλειμμα ενέργειας και την τάση να τα παρατήσεις όλα. Φιλονικίες και έριδες στον επαγγελματικό περιβάλλον είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η αν δε θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Παρθένος

Η ημέρα θα ξεκινήσει με πολύ χαλαρούς ρυθμούς καθώς μπορεί σε γενικές γραμμές να είσαι εργασιομανής αλλά σήμερα δε θέλεις να πιεστείς για κανένα λόγο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα φέρει εμπόδια και προβλήματα στην εργασία σου που θα σε αποδιοργανώσουν και θα σε αναγκάσουν να κατεβάσεις την ταχύτητα. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός/η γιατί μπορεί να προκύψουν και εντάσεις με άτομα του περιβάλλοντος σου, συγγενείς και κουμπάρους που θα σε κάνουν να θέλεις να φύγεις όσο πιο γρήγορα μπορείς.

Ζυγός

Ο συναισθηματικός σου κόσμος θα αναστατωθεί σήμερα, καθώς μια σκέψη, μια φωτογραφία ή ακόμα και ένα αντικείμενο θα σε φέρει σε επαφή με καταστάσεις που έχεις περάσει, αλλά δεν σου είναι ευχάριστες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα προκαλέσει εσωτερικές συγκρούσεις, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η όσον αφορά τα οικονομικά θέματα, καθώς η ημέρα μπορεί να φέρει έκτακτα έξοδα ή να πάρεις λάθος οικονομικές αποφάσεις, που θα οδηγήσουν σε έξοδα.

Σκορπιός

Οι σχέσεις σου και οι συνεργασίες σου θα είναι το θέμα σου για σήμερα. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σου φέρει διλλήματα καθώς θα διαφωνήσεις με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σου αλλά θα το κάνεις με τέτοιο τρόπο που θα χάσεις το δίκιο σου. Πρόσεχε γιατί οι εντάσεις θα σε στενοχωρήσουν καθώς δε θέλεις να έχεις προβλήματα με αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να μετρήσεις μέχρι το δέκα πριν πεις κάτι για το οποίο μπορεί να μετανιώσεις όταν θα είναι αργά.

Τοξότης

Σήμερα θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος/η, καθώς οι καθημερινές σου υποχρεώσεις δε θα σου αφήσουν ελεύθερο χρόνο. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, θα σε κάνει να νιώσεις αδύναμος/η και να μην έχεις όρεξη για τίποτα. Κάτι τέτοιο θα προκαλέσει και θέματα στην εργασία σου, γι’ αυτό αν αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες ιεράρχησέ τες, ασχολήσου με τις πιο σημαντικές και καλύτερα να πεις κι ένα «όχι», δεν πειράζει!

Αιγόκερως

Η διάθεσή σου θα είναι παράξενη σήμερα, καθώς από τη μία θα βρεις χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που σε ευχαριστούν, ενώ από την άλλη, η δυσθυμία σου θα αμαυρώνει ακόμη και τις πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο, είναι υπεύθυνο για το γεγονός ότι δεν ξέρεις πώς να ικανοποιήσεις τις ανάγκες σου και ίσως τις αγνοείς ή τις σνομπάρεις. Προσπάθησε να τις αφουγκραστείς και να τις υποστηρίξεις. Μην περιμένεις από τους άλλους να κάνουν για σένα αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ για τον εαυτό σου.

Υδροχόος

Οικογενειακά θέματα θα έρθουν στην επιφάνεια σήμερα καθώς ακόμα και μια περίεργη αντίδραση σου μπορεί να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Ταύρο και το τετράγωνό της με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό και εντάσεις εντός της οικογενειακής εστίας. Καλύτερα να μην προσπαθήσεις να περάσεις τις δικές σου απόψεις ακόμα και αν είναι σωστές γιατί θα το κάνεις με λάθος τρόπο και θα δημιουργήσεις ακόμα μεγαλύτερο χάσμα από αυτό που ήδη υπάρχει μέσα στο σπίτι.

Ιχθύς

Σήμερα θέλεις να συναναστραφείς με όσο περισσότερο κόσμο μπορείς, όμως θα πρέπει να το ξανασκεφτείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Υδροχόο θα φέρει συγκρούσεις με συγγενείς ακόμα και γείτονες από τη μια στιγμή στην άλλη. Είναι πολύ πιθανό να μη συμφωνείς με τις απόψεις τους και ο τρόπος που θα το εκφράσεις να μην είναι ο καλύτερος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν «θεματάκια». Προσπάθησε να μην εμμένεις στις απόψεις σου και μην αναλύεις την κάθε κουβέντα που θα ακούσεις γιατί θα εκνευριστείς ακόμα περισσότερο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;