ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 8 Νοεμβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να τονίζει τη σημασία που έχουν οι φίλοι για εσένα και γι’ αυτό όσες υποχρεώσεις και να έχεις θα βρεις χρόνο και για εκείνους. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από το Σκορπιό θα φέρει μια αναστάτωση στην επικοινωνία καθώς άλλα θα λες εσύ και άλλα θα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Μην ξεκινήσεις σοβαρές συζητήσεις σήμερα και μην προσπαθήσεις να επιλύσεις οποιοδήποτε θέμα γιατί θα είναι λίγο δύσκολο. Να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που λες γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα.

Ταύρος

Σήμερα θα είναι μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή από το Σκορπιό. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός/η με τις επαγγελματικές κινήσεις σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθούν από τους ανωτέρους σου. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά λόγια γιατί το πιο πιθανό είναι να χρησιμοποιηθούν εναντίον σου και καλό θα είναι να ασχοληθείς μόνο με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώστε να μη δώσεις δικαιώματα για σχόλια.

Δίδυμοι

Σήμερα οι πληροφορίες που θα φτάνουν σε εσένα από τους ανθρώπους του κοινωνικού σου περιβάλλοντος, θα σου προκαλέσουν σύγχυση καθώς θα ακούσεις πολλές και διαφορετικές απόψεις και γνώμες που θα είναι δύσκολο να τις βάλεις σε μια τάξη. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και παρανοήσεις γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η με τον τρόπο που θα πεις οτιδήποτε προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις. Η ημέρα δεν ευνοεί εξορμήσεις, ταξίδια και μετακινήσεις γι’ αυτό, αν έχεις κανονίσει κάτι, έλεγξε από πριν όλες τις λεπτομέρειες.

Καρκίνος

Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα είναι έντονες σήμερα και θα σου φέρουν στο μυαλό όλες τις φορές που έχεις νιώσει αδικημένος/η, με αποτέλεσμα να μην έχεις και τόσο καλή διάθεση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα εντείνει τη δυσφορία σου και θα προκαλέσει προβλήματα στις σχέσεις με τους γύρω σου καθώς θα είναι δύσκολο να καταλάβουν τι είναι αυτό που θέλεις. Αν έχεις κατά νου οικονομικούς διακανονισμούς ή συμφωνίες προσπάθησε να τις μεταφέρεις για άλλη ημέρα καθώς αυτά που θα υπογράψεις δε θα έχουν γερές βάσεις.

Λέων

Σήμερα θα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση καθώς μπορεί να προκύψουν προβλήματα στις σχέσεις με τους συνεργάτες και τον/την σύντροφό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό θα φέρει ασυνεννοησία και θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Απόφυγε να ξεκινήσεις νέες συνεργασίες και προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες στις ήδη υπάρχουσες. Υπογραφές συμβολαίων, αγοραπωλησίες σημαντικών ειδών και οικονομικές συνεργασίες απαγορεύονται ή αν δεν καταφέρεις να τις μεταθέσεις, έλεγξε πολύ καλά τους όρους.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και να σε φορτώνει με δουλειές και υποχρεώσεις που βλέπεις σαν αγγαρείες και δε σου είναι ευχάριστες. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα δυσκολέψει την επικοινωνία σου και θα κάνει δύσκολη τη διεκπεραίωση ακόμα και των πιο απλών καθημερινών υποχρεώσεων. Προσπάθησε να αφήσεις τα σημαντικά θέματα για άλλη ημέρα και μην αναλάβεις περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ταλαιπωρήσεις τον οργανισμό σου.

Ζυγός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις νέες ενδιαφέρουσες ασχολίες καθώς θέλεις να περάσεις το χρόνο σου δημιουργικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα που δεν εννοείς πάνω στον ενθουσιασμό σου ή να γίνεις αρκετά υπερβολικός/η με οποιοδήποτε θέμα συζήτησης. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα γι’ αυτό επίλεξε να εκφραστείς μέσα από κάποια δημιουργική δραστηριότητα και όχι με τα λόγια.

Σκορπιός

Όσο και να θέλεις να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να υπάρχουν μέσα στο οικογενειακό σου περιβάλλον σήμερα θα είναι λίγο δύσκολο καθώς το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον Ερμή από το ζώδιό σου δε θα βοηθήσει. Οι παρεξηγήσεις μπορεί να ενταθούν, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέχεις αυτά που λες και κυρίως τον τρόπο σου. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει κι αυτό να εντείνει τον εκνευρισμό σου αλλά μην ανησυχείς είναι προσωρινή παρενέργεια!

Τοξότης

Σήμερα, παρόλο που θέλεις να βγεις μια βόλτα και να βρεθείς με συγγενικά σου πρόσωπα αλλά και ανθρώπους που εκτιμάς, θα σου συνιστούσα να κρατήσεις μικρό καλάθι. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα φέρει παρεξηγήσεις με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, γι’ αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η ακόμα και στη διατύπωση αυτών που λες. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο, απόφυγε σημαντικά ραντεβού και να θυμάσαι πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Αιγόκερως

Μπορεί τα οικονομικά σου θέματα να εξακολουθούν να είναι φλέγον ζήτημα, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο εγείρει οικονομικές ανασφάλειες, αλλά σήμερα καλύτερα να βάλεις μια άνω τελεία. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από το Σκορπιό θα δημιουργήσει παρανοήσεις και θα κάνεις λάθος κινήσεις, που μπορεί να σου κοστίσουν πολύ. Απόφυγε νέες οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου. Προσπάθησε να τα μεταφέρεις για άλλη ημέρα.

Υδροχόος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και εσύ να έχεις την τιμητική σου σήμερα, όμως μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία με τους άλλους και με την οικογένεια σου. Να θυμάσαι πως δεν χρειάζεται να παίρνεις τοις μετρητοίς όλα όσα ακούς και να προσέχεις γιατί μπορεί να πεις κουβέντες για τις οποίες θα μετανιώσεις, όμως θα έχουν δημιουργήσει ήδη ρήξεις στις σχέσεις σου.

Ιχθύς

Οι ανασφάλειες και οι φοβίες σου εξακολουθούν να σε ταλαιπωρούν και να μη σου αφήνουν περιθώρια για αισιόδοξες σκέψεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Υδροχόο και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ερμή από το Σκορπιό, θα σου προκαλέσει σύγχυση και νευρικότητα. Προσπάθησε να σκεφτείς ρεαλιστικά και να μην αφήσεις τους φόβους σου να γιγαντωθούν. Επίσης θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός/η σε ποιον/α λες τα μυστικά σου γιατί είναι πολύ πιθανό να διαρρεύσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;