ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 7 Νοεμβρίου;

Κριός

Η ημέρα είναι κατάλληλη για να εδραιώσεις νέες συμμαχίες και φιλικές σχέσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό θα φέρει στο δρόμο σου τα κατάλληλα πρόσωπα, που θα σε βοηθήσουν στις επιδιώξεις σου. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να κάνεις και να εδραιώσεις επαφές με άτομα κύρους, που μπορούν να σε στηρίξουν, για να κατακτήσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Πρόσεξε όμως, γιατί δεν αρκεί να κάνεις μια γνωριμία, πρέπει να βρεις τον τρόπο να την εξελίξεις.

Ταύρος

Επαγγελματικές ανησυχίες και άγχος για την εδραίωση σου στο επαγγελματικό σου χώρο θα είναι τα κύρια θέματα της ημέρας. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, θα αποτελέσει μια χείρα βοηθείας ακόμα και την τελευταία στιγμή, ώστε να αποφύγεις κακοτοπιές. Το εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη νωρίς το απόγευμα, θα αυξήσει την αίσθηση του καθήκοντος που σε διακατέχει, με αποτέλεσμα να ασχοληθείς με επαγγελματικές εκκρεμότητες, προκειμένου να ξεμπερδεύεις.

Δίδυμοι

Η ημέρα θα φέρει μια ανάλαφρη διάθεση, καθώς η Σελήνη από τον Υδροχόο σε βοηθά να διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο και να ταξιδέψεις, να διαβάσεις ή να ασχοληθείς με επιμορφωτικά θέματα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία από τον Ζυγό, θα σου χαρίσει κοινωνική φήμη και επέκταση, αλλά θα σε βοηθήσει και σε θέματα που έχουν να κάνουν με εξετάσεις και πιστοποιήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα φέρει στην επιφάνεια την υπεύθυνη και ίσως πιο συντηρητική πλευρά του χαρακτήρα σου με αποτέλεσμα πολλοί να ξαφνιαστούν!

Καρκίνος

Η σκέψη σου θα είναι είτε σε οικονομικά θέματα είτε σε προσωπικά που σου έχουν δημιουργήσει άγχος και γεννά διάφορα δυσάρεστα συναισθήματα. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία, θα φτιάξει τη διάθεση σου και θα φέρει εύνοια σε οικονομικά θέματα γι’ αυτό προσπάθησε να διεκπεραιώσεις σήμερα οποιαδήποτε σχετική εκκρεμότητα έχεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις οποιαδήποτε συμφωνία κάνεις σήμερα αλλά και να τελειώσεις με τυχόν υποχρεώσεις που έχεις αφήσει.

Λέων

Οι σχέσεις σου σήμερα θα μπουν στο μικροσκόπιο, καθώς έχεις αποφασίσει αλλαγές και ανακατατάξεις που σχετίζονται με τις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, θα φέρει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες ιδιαίτερα ωφέλιμες για εσένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δεις κάθε είδους σχέσεις σου με υπευθυνότητα και αυτό θα δημιουργήσει στους άλλους το αίσθημα ότι μπορούν να σε εμπιστευτούν.

Παρθένος

Η καθημερινή σου δουλειά θα σου δημιουργήσει στρες καθώς θα χρειαστεί να τρέξεις προκειμένου να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, υποδεικνύει πως θα ανταμειφθείς για το τρέξιμο οπότε μην παραιτηθείς. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου γι’ αυτό, αν έχεις κατά νου κάποια «δύσκολη» συζήτηση, επιδίωξε τη σήμερα.

Ζυγός

Η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα θετική για εσένα καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο του Υδροχόου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από το ζώδιό σου είναι μια πολύ ευνοϊκή όψη για όλα τα θέματα που σε απασχολούν. Το πιο πιθανό είναι να σε παρασύρει σε κάθε είδους διασκέδαση, αλλά θα πρέπει να προσέξεις να μη χάσεις το μέτρο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να επανακτήσεις τις ισορροπίες και θα σε γλιτώσει από δυσάρεστες καταστάσεις λόγω της υπερβολής σου.

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι σου καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από τον Ζυγό, θα φέρει εύνοια και τύχη σε αγοραπωλησίες ακινήτων, οικογενειακά θέματα, σε μια μετακόμιση ή αλλαγή διακόσμησης των χώρων σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη σου λέει ότι πρέπει να δουλέψεις για να επιτύχεις αυτά που θέλεις γι’ αυτό μην τα περιμένεις όλα έτοιμα, κάνε κι εσύ κάτι!

Τοξότης

Η άνεση σου και η ευκολία με την οποία κάνεις κοινωνικές επαφές είναι έμφυτο χαρακτηριστικό σου και η Σελήνη σήμερα που βρίσκεται στον Υδροχόο, θα εντείνει ακόμα περισσότερο το χάρισμά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Δία θα επεκτείνει τη φήμη σου και θα σε βοηθήσει να κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο υπεύθυνα κάποιες γνωριμίες που μπορούν να σε βοηθήσουν είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά σου θέματα και να μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Αιγόκερως

Η ημέρα θα ξεκινήσει με τα οικονομικά σου να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και εσύ θα καταστρώνεις σχέδια οικονομικής βελτίωσης. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία θα σε βοηθήσει να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να έχεις κάποια έκτακτα έσοδα, που θα σε χαροποιήσουν. Από την άλλη, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη υποδηλώνει ότι ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις να αυξήσεις το εισόδημά σου, είναι η δουλειά.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σου δημιουργήσει εγωκεντρικές τάσεις, με αποτέλεσμα να είναι λίγο δύσκολο να καταφέρεις να συνεννοηθείς με τους γύρω σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, θα φέρει εύνοια σε θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεργάτες και το/τη σύντροφο σου. Από την άλλη θα καταφέρει να «μαζέψει» τις εντυπώσεις που θα δώσεις και που δε θα είναι οι καλύτερες καθότι η κυκλοθυμία σου θα είναι εμφανής. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα εδραιώσει νέες γνωριμίες που μπορεί να μετατραπούν σε φιλικές σχέσεις και νέες συμμαχίες πολύ εύκολα.

Ιχθύς

Σήμερα μπορεί να σε πιάσουν οι ανασφάλειες σου και κάποιες φοβίες που θα σου χαλάσουν τη διάθεση και θα σε κάνουν να κλειστείς στον εαυτό σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Ζυγό, θα σου δείξει τον τρόπο για να σκεφτείς αισιόδοξα και να εστιάσεις σε θετικές σκέψεις και όχι σε αρνητικές. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει επαγγελματική αναγνώριση σε περίπτωση που είχες προσπαθήσει γι’ αυτήν και να σε βοηθήσει να εξελιχθείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;