ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 1 Νοεμβρίου;

Κριός

Σήμερα θα καταφέρεις να βάλεις τις σκέψεις σου και τα συναισθήματά σου σε μια σειρά και είναι πιθανό να αποστασιοποιηθείς, ώστε να καταφέρεις να μην σε επηρεάζουν τόσο. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές συζητήσεις ή διαφωνίες με τους συνεταίρους σου. Μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις σήμερα, καθώς το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Τοξότη και θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τη σκέψη σου και να πάρεις πιο σωστές αποφάσεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και φέρνει εξελίξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς θέλεις να είσαι σίγουρος/η ότι έχεις κάνει τις σωστές επιλογές. Μια νέα συνεργασία ή ένα πρόσωπο που θα σε βοηθήσει πολύ, θα σε χαροποιήσει, αλλά κράτησε και μια επιφύλαξη μέχρι να είσαι εντελώς σίγουρος/η. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος/η με τον εαυτό σου και να αξιολογήσεις τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και εντείνει την κούραση και το άγχος σου. Κάνε ένα πρόγραμμα και μην περιμένεις να γίνουν όλα μόνα τους, γιατί θα απογοητευτείς. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις ξανά την αισιοδοξία και την ενέργειά σου να αυξάνονται. Θέματα που απασχολούν τους συνεργάτες ή τον/τη σύντροφό σου θα σε αναγκάσουν να στρέψεις το ενδιαφέρον σου εκεί, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην άκρη.

Καρκίνος

Τα χόμπι σου και οποιαδήποτε ασχολία σε γεμίζει, θα είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας και ακόμα αν δεν έχεις χρόνο, προσπάθησε να ξεκλέψεις λίγο για να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ευνοεί καλλιτεχνικές και δημιουργικές ασχολίες, αλλά και συναντήσεις με φίλους σου. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σε ξεβολέψει, καθώς θα σου φέρει υποχρεώσεις και δουλειές, τις οποίες -όσο και να θέλεις- δε γίνεται να τις αγνοήσεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και δημιουργεί αναταράξεις στο σπίτι σου και ένα έκρυθμο κλίμα, όμως είμαι σίγουρη ότι θα βρεις τον τρόπο να λύσεις οτιδήποτε προκύψει, αρκεί να αποφασίζεις και να αντιδράς με αντικειμενικότητα. Το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο φιλικό ζώδιο του Τοξότη και θα σου δώσει την αφορμή που περιμένεις, για να φτιάξει η διάθεσή σου και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε στενάχωρο. Το βράδυ ενδείκνυται είτε για χαλαρές συναντήσεις με φίλους, είτε για ποτό και διασκέδαση, εσύ μένει να κάνεις την επιλογή!

Παρθένος

Οτιδήποτε και αν έχει το πρόγραμμά σου σήμερα, σίγουρα θα βρεις χρόνο να πεταχτείς σε συγγενείς και γείτονες, προκειμένου να συζητήσεις και να ανταλλάξετε τα νέα σας. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και ευνοεί κάθε τι που σχετίζεται με επικοινωνία και εμπόριο ή με επικοινωνιακά επαγγελματικά. Κατά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε θέματα που αφορούν εσένα και την οικογένειά σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και υποδηλώνει ότι τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε απασχολούν και σήμερα. Είναι πιθανό να βρίσκεσαι εν μέσω συσκέψεων με συνεταίρους και συνεργάτες, προκειμένου να τα βελτιώσεις. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις την ανάγκη να αφήσεις στην άκρη τους αριθμούς και τις πράξεις, για να ασχοληθείς με κάτι πιο ανάλαφρο. Συναντήσεις με αδέρφια, ξαδέρφια και λοιπούς συγγενείς είναι στο πρόγραμμα της ημέρας, καθώς θα αρχίσουν να παραπονιούνται ότι δε σε βλέπουν.

Σκορπιός

Σήμερα συνεχίζεις τα τεστ αντοχής στις σχέσεις σου, καθώς η κυκλοθυμία σου είναι μνημειώδης, με αποτέλεσμα οι γύρω σου να αρχίσουν να μη νιώθουν και τόσο καλά! Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και σου προκαλεί αυτά τα σκαμπανεβάσματα, με αποτέλεσμα εσύ ο ίδιος να υποβαθμίζεις τον εαυτό σου. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα αφήσεις τα πείσματα, για να ασχοληθείς με κάτι περισσότερο πρακτικό, όπως είναι τα οικονομικά σου θέματα.

Τοξότης

Σήμερα μπορεί να ξεκινήσεις το πρωί να πας στη δουλειά σου ή οπουδήποτε άλλου και να μην έχεις όρεξη, καθώς οι ανησυχίες και το άγχος σου ρουφάνε κάθε απόθεμα ενέργειας που έχεις. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού και είναι υπεύθυνη για τη δυσθυμία σου. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα βρεις ξανά την όρεξη και την ενέργειά σου, μόνο που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η προς τα πού θα τη διοχετεύσεις.

Αιγόκερως

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινές ιδέες ή ανήκετε σε κάποιο σωματείο, θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό ευνοεί τις επαφές με φίλους. Κανόνισε μια συνάντηση προκειμένου να τα πείτε και να εκμυστηρευτείς οτιδήποτε σε απασχολεί. Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα προτιμήσεις να μείνεις μόνος/η, προκειμένου να χαλαρώσεις και να αξιοποιήσεις τις πληροφορίες που πήρες!

Υδροχόος

Η ανησυχία σχετικά με νέα επαγγελματικά βήματα, αλλά και στόχους τους οποίους έχεις θέσει, θα σε απασχολήσουν και σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού. Είναι πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο θέματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σου αναγνώριση, αλλά και την κοινωνική σου φήμη. Κατά το απόγευμα, η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα νιώσεις έντονα την ανάγκη για ένα διάλειμμα. Ένα ποτό με τους συναδέλφους σου μετά τη δουλειά ή μια έξοδος με τους αγαπημένους σου φίλους, θα ήταν πολύ καλή ιδέα.

Ιχθύς

Η ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες για να αυξήσεις τις γνώσεις σου μέσα από σεμινάρια, πιστοποιήσεις και εξειδίκευση πάνω στο αντικείμενο της εργασίας σου, καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό ευνοεί την αναζήτηση γνώσεων! Κατά το απόγευμα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σου υπενθυμίσει ότι θα πρέπει να ασχοληθείς και λίγο με πρακτικά θέματα. Μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο επαγγελματικά θέματα, αλλά μην πάρεις καμία απόφαση χωρίς να έχεις υπολογίσει τις συνέπειες της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;