ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Η αμφιβολία στο ζώδιο του Κριού θα σας δυσκολέψει να παραμείνετε θετικοί και αισιόδοξοι σήμερα, καθώς σκέφτεστε τη θέση σας στον κόσμο. Ίσως ενοχληθείτε αν τα πράγματα δεν εξελιχθούν με τον τρόπο που θέλετε, τώρα που η φιλόδοξη πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο σας. Τα καλά νέα είναι πως θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους από τους δικούς σας. Σκεφτείτε ξανά τις υποθέσεις σας επενδύοντας στην λογική, ακόμα και αν οι επιλογές δεν είναι αυτές που περιμένουν οι άλλοι. Διαβάστε στα ζώδια σήμερα για την πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Ταύρος

Η σημερινή προσοχή είναι δικαιολογημένη, καθώς είναι σημαντικό να στείλετε το σωστό μήνυμα, όταν αποκαλύψετε αυτά που κρύβετε στο μυαλό σας. Όμως, ο δισταγμός δεν είναι καλή ιδέα, καθώς θα χάσετε την ευκαιρία να επηρεάσετε την σκέψη των διπλανών σας. Η πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει τον 9ο οίκο σας. Να θυμάστε πως τα σχέδια σας θα συνεχίσουν να αναπτύσσονται. Όπως και να έχει, όσο πιο νωρίς ξεκινήσετε να επενδύετε στο μέλλον, τόσο το καλύτερο.

Δίδυμοι

Είναι έξυπνη κίνηση να πείτε το ναι σε φίλους, αν δεν θέσετε υπερβολικά υψηλές προσδοκίες και καταλήξετε απογοητευμένοι. Εντωμεταξύ, ο Ερμής και η γοητευτική Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιο σας, διευκολύνοντας σας όταν θέλετε να αποφύγετε άβολες συζητήσεις. Ευτυχώς, η πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω ενισχύει τον 8ο οίκο σας, απαιτώντας από εσάς να ξεπεράσετε τις αντιστάσεις και να διαχειριστείτε ένα αρκετά δύσκολο θέμα. Διαλέξτε το θέμα σας με προσοχή. Σκεφτείτε όλες τις συνέπειες πριν προσπαθήσετε να φτάσετε τα αστέρια. Οι καλύτερες σχέσεις είναι χτισμένες πάνω στα θεμέλια του  πάρε-δώσε.

Καρκίνος

Οι διαπροσωπικές δυναμικές θα φτάσουν σε απίστευτο σημείο σήμερα, με την πανσέληνο στο ζώδιο του Αιγόκερω να εντείνει τον 7ο οίκο σας. Δυστυχώς, τα συναισθήματά σας δεν είναι τόσο λογικά όσο νομίζετε, για αυτό μην υποθέσετε πως μία διαφωνία αποτελεί πρόβλημα, εκτός αν γνωρίζετε όλες τις λεπτομέρειες. Η ικανοποίησή σας δεν εξαρτάται τόσο από τις αντιδράσεις των άλλων όσο πιστεύετε. Δημιουργήστε ένα ασφαλές μέρος στο μυαλό σας, όπου τα συναισθήματά σας καθορίζονται από την συμπεριφορά σας και από τα γεγονότα του εξωτερικού κόσμου.

Λέων

Έχετε πολλά να τακτοποιήσετε προτού ξεκινήσει το ξεκούραστο κομμάτι του σαββατοκύριακου –και όσο πιο γρήγορα ξεκινήσετε, τόσο πιο νωρίς θα τελειώσετε. Όπως και να έχει, η πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, προσγειώνεται στον 6ο οίκο σας, προτείνοντας πως πρέπει να επικεντρωθείτε στα μικρά πράγματα και όχι στην μεγάλη εικόνα. Τακτοποιήστε τις εκκρεμότητές σας πρώτα. Ύστερα δεν θα έχετε ενοχές όταν ξεκινήσει η διασκέδαση.

Παρθένος

Θα έχετε τόσο βαρύ πρόγραμμα που θα δυσκολευτείτε να έρθετε σε επαφή με την δημιουργικότητά σας. Ευτυχώς, η εργασία δουλεύει υπέρ σας τώρα, καθώς η αποτελεσματικότητά σας είναι στα ύψη όταν δεν έχετε χρόνο για να βυθιστείτε στις σκέψεις. Η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω ενεργοποιεί τον 5ο οίκο σας, εμπνέοντάς σας να ακολουθήσετε την καρδιά σας. Μην πάρετε τα πράγματα ιδιαίτερα προσωπικά.

Ζυγός

Έχετε τη θέληση να φτάσετε στην ρίζα ενός πολύπλοκου ζητήματος, καθώς η σελήνη στο αποφασιστικό ζώδιο του Αιγόκερω, ρίχνει φως στον 4ο οίκο σας. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τους φόβους σας με τους άλλους, όμως ίσως ανακαλύψετε πως η κατάσταση θα αλλάξει προς το καλύτερο αν το κάνετε. Μην καθυστερείτε. Μία σημαντική συζήτηση τώρα μπορεί να αλλάξει την προοπτική σας θετικά, πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε. Η εξομολόγηση είναι καλή για τη ψυχή.

Σκορπιός

Γνωρίζετε αρκετά καλά το πώς τα συναισθήματά σας επηρεάζουν την προσπάθειά σας να είστε αντικειμενικοί. Ίσως πιστέψετε πως γνωρίζετε όλα τα γεγονότα, όμως ίσως πέσετε θύματα ψευδαισθήσεων και δεν αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Ευτυχώς, η σημερινή πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, φωτίζει τον 3ο οίκο σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να πείτε σε όλους τι χρειάζεστε. Όμως αποφύγετε τις ρηχές και περιττές συζητήσεις. Μπείτε στο ψητό και διατηρείστε την ακεραιότητά σας με κάθε κόστος.

Τοξότης

Δεν είναι σοφό να ξοδεύετε χρήματα αλόγιστα, καθώς η πανσέληνος στο σοβαρό ζώδιο του Αιγόκερω, πλημμυρίζει τον 2ο οίκο σας. Ίσως αναπτύξετε μία συναισθηματική σχέση σχεδόν με οποιοδήποτε αντικείμενο υπάρχει γύρω σας. Μία αγορά σήμερα ίσως βασίζετε λιγότερο στη λογική και περισσότερο σε ένα καπρίτσιο. Αποφύγετε τις σπατάλες και περιμένετε μερικές μέρες πριν αποκτήσετε κάτι που δεν σας χρειάζεται. Αναθεωρήστε τις προτεραιότητές σας και δημιουργήσετε ένα κομπόδεμα που μπορεί να σας βοηθήσει σε δύσκολους καιρούς.

Αιγόκερως

Θα νιώσετε άγχος σήμερα, αν βρεθείτε στη μέση ενός δράματος που κανονικά θα αποφεύγατε. Η σημερινή πανσέληνος στο ρεαλιστικό σας ζώδιο, συμβολίζει μία υπάρχουσα κρίση, καθώς τα συναισθήματα έρχονται σε αντίθεση με τις φιλοδοξίες σας. Η επιθυμία σας να πετύχετε είναι ανυπέρβλητη, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να αποκτήσετε ξεκάθαρη προοπτική σε αυτά που θέλετε. Μην κάνετε απαιτήσεις αν δεν μπορείτε να δικαιολογήσετε πρώτα αντικειμενικά αυτά που χρειάζεστε. Εξερευνήστε τα συναισθήματά σας και βρείτε που θέλετε να πάτε.

Υδροχόος

Θα είναι δύσκολο να ξεχάσετε ένα μπερδεμένο όνειρο σήμερα, ακόμα και όταν ξυπνήσετε εντελώς, καθώς η πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω, επηρεάζει τον 12ο οίκο σας. Ωστόσο, είναι μάταιο να ξεχάσετε το όραμά σας, για αυτό αναλύστε το μήνυμα που σας στάλθηκε, μέσα από το υποσυνείδητό σας. Μην ανησυχείτε αν δεν έχει λογική. Ξαναπαίξτε τις εικόνες στο μυαλό σας και θα αλλάξει η προοπτική σας. Η φαντασία σας κρατά κλειδιά για θαμμένους θησαυρούς.

Ιχθύες

Σας αρέσει να έχετε υποστηρικτικούς φίλους με το μέρος σας, και ανυπομονείτε να εκδηλώσετε την ευγνωμοσύνη σας. Η πανσέληνος στο φιλόδοξο ζώδιο του Αιγόκερω, ρίχνει φως στον 11ο οίκο σας, ενθαρρύνοντας σας να έρθετε σε επαφή με όσους μοιράζονται τις αξίες σας. Όπως και να έχει, συμβαίνουν τόσα πολλά στο κεφάλι σας που το μόνο που θέλετε είναι να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις σας. Ακόμα και αν το πρόγραμμά σας είναι κλεισμένο, βρείτε λίγο χρόνο ηρεμίας.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Σάββατο 12/7

Ζώδια και ερωτικό Σαββατοκύριακο 11-13/7: Σοβαρές καταστάσεις