ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 31 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα ίσως να μην έχεις την καλύτερη διάθεση, καθώς οι σκέψεις σου θα τριγυρίζουν σε γεγονότα που σε έχουν πληγώσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα συναισθηματικά εμπόδια που έχουν εμφανιστεί και -ίσως- να τα αφήσεις οριστικά πίσω σου. Αν το θέλεις, σήμερα μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε έχεις βάλει στο μυαλό σου. Αξιοποίησε τις περιστάσεις.

Ταύρος

Σήμερα η γνώμη και η αποδοχή των αγαπημένων σου προσώπων θα είναι πολύ σημαντική για εσένα γι αυτό θα προτιμήσεις να αφήσεις τις ανάγκες σου και να ασχοληθείς με τις ανάγκες των άλλων. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα, υποδηλώνει πως ναι μεν έχεις καλή διάθεση να εξυπηρετήσεις τους αγαπημένους σου αλλά κατά βάθος περιμένεις κάποια ανταλλάγματα. Αν δεν ικανοποιηθούν αυτά που έχεις κατά νου,  το πείσμα σου θα είναι το λιγότερο που θα αντιμετωπίσουν!

Δίδυμοι

Η ημέρα σήμερα θα είναι αρκετά κουραστική, καθώς θα αναγκαστείς να αναλάβεις αρκετές εργασιακές και προσωπικές υποχρεώσεις, όχι μόνο δικές σου αλλά και των γύρω σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σου δώσει θέληση και δύναμη να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις σου. Στην πραγματικότητα αυτό που ψάχνεις είναι το κίνητρο και -αν το βρεις- θα καταφέρεις να διεκπεραιώσεις οτιδήποτε και να προκύψει!

Καρκίνος

Ημέρα χαράς και δημιουργίας η σημερινή καθώς η Σελήνη από το Σκορπιό εγείρει όλα σου τα ταλέντα -καλλιτεχνικά και μη- και σε προτρέπει να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει γύρω σου αγαπημένα σου πρόσωπα που θα σε ενθαρρύνουν να ασχοληθείς επαγγελματικά με κάποιο χόμπι σου και μάλιστα δεν αποκλείεται να σου προτείνουν και συνεργασία. Μην πάρεις παρορμητικές αποφάσεις για οτιδήποτε και να σου προτείνουν, γιατί μπορεί και να το μετανιώσεις!

Λέων

Είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε κατάσταση αλλαγών στο σπίτι ή ακόμα και μιας μετακόμισης και ίσως να υπάρξουν κάποια θέματα με την οικογένεια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει την ανάγκη για μεταμόρφωση ακόμα και του χώρου που ζεις και θα σου χαρίσει αποφασιστικότητα. Αν δεν καταφέρεις να επιτύχεις ό,τι έχεις στο μυαλό σου, πρόσεξε τη συμπεριφορά σου, γιατί είναι πιθανό να ξεσπάσεις σε αγαπημένους σου ανθρώπους.

Παρθένος

Η επικοινωνία με συγγενείς, γνωστούς και αγαπημένους γείτονες θα είναι προτεραιότητα σου σήμερα, καθώς θέλεις να συζητήσεις οτιδήποτε σε απασχολεί και να ακούσεις τη συμβουλή τους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον  Αιγόκερω θα σου χαρίσει «διεισδυτική ματιά», με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις τις προθέσεις των γύρω σου πριν καν μιλήσουν. Απόφυγε να χρησιμοποιήσεις την αυξημένη σου διαίσθηση για να κάνεις επίδειξη ισχύος και να έχεις κατά νου ότι το να είσαι «αθόρυβος/η», είναι μεγάλο προσόν.

Ζυγός

Σήμερα τα έσοδα σου και ο τρόπος που μπορείς να τα αυξήσεις θα είναι το κύριο μέλημά σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ιδέες για να αυξήσεις το εισόδημά σου. Επίσης, θα σε βοηθήσει να γίνεις αρκετά πειστικός/η και θα καταφέρεις να κάνεις συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες ή να πείσεις τους συνεταίρους σου για τις ιδέες σου. Πρόσεξε όμως να μην εκμεταλλευτείς την πειθώ σου εις βάρος άλλων, γιατί ό,τι σπέρνει κανείς αυτά θερίζει.

Σκορπιός

Σήμερα η διάθεσή σου θα αλλάζει από λεπτό σε λεπτό και από τη μία θα είσαι γεμάτος/η ενέργεια, ενώ από την άλλη δε θα έχεις όρεξη για τίποτα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα φέρει εξελίξεις στις προσωπικές σου σχέσεις, αλλά και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό να αναθεωρήσεις κάποιες από τις απόψεις σου για τους γύρω σου, αλλά δεν πρέπει να  φοβηθείς να αφήσεις πίσω σου ανθρώπους, που πιστεύεις πως δεν σας ενώνει τίποτα.

Τοξότης

Οι ανασφάλειες και το άγχος σου, ακόμα και για τα πιο απλά, καθημερινά θέματα, θα είναι στα ύψη σήμερα και μπορεί να σε κάνουν να χάσεις προσωρινά την αισιοδοξία σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σου χαρίσει ισχυρή θέληση, πείσμα, ενώ θα καταλάβεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε επηρεάσει. Εστίασε σε θετικές σκέψεις και μην αφήσεις τις φοβίες σου να σε κρατήσουν πίσω.

Αιγόκερως

Η λέξη συλλογικότητα θα βρει νόημα σήμερα, καθώς θα νιώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς με οτιδήποτε απαιτεί συλλογική εργασία, παρά με κάτι που θα είσαι μόνος/η. Η Σελήνη εξακολουθεί να  βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σου φέρει ευκαιρίες για επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Μην αγνοήσεις οποιαδήποτε πρόταση δεχτείς σήμερα πριν την εξετάσεις, γιατί μπορεί να είναι η ευκαιρία που περίμενες.

Υδροχόος

Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις δε θα σε αφήσουν να χαλαρώσεις σήμερα, αλλά εσύ ξέρεις πολύ καλά ότι τα «αγαθά κόποις κτώνται» και ότι μόνο με σκληρή δουλειά θα καταφέρεις να επιτύχεις τους στόχους σου. Η Σελήνη βρίσκεται στο Σκορπιό και το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ενισχύσει το πείσμα σου, την επιμονή, αλλά και τη θέλησή σου προκειμένου να καταφέρεις τους επαγγελματικούς σου στόχους. Σήμερα η διαίσθησή σου θα είναι ενεργοποιημένη, γι’ αυτό αν κάτι μέσα σου λέει «ΜΗ» άκουσέ το και μην το προσπεράσεις.

Ιχθύς

Σήμερα είναι πολύ πιθανό το μυαλό σου να μη βρίσκεται στο ίδιο σημείο με το σώμα σου, καθώς έχει αποφασίσει να ταξιδέψει σε μέρη… μαγικά και ονειρεμένα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο Σκορπιό και να σε βάζει στον πειρασμό να ψάχνεις διεξόδους διαφυγής από τις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα σε κάνει αήττητο/η σε συζητήσεις με συγγενείς και φίλους, καθώς θα έχεις επιχειρήματα, τα οποία δεν αντικρούονται εύκολα. Πρόσεξε μόνο, γιατί μπορεί να το παρακάνεις και να έρθεις σε ρήξη λόγω διαφορετικών απόψεων.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;