ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 30 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα εσένα τον/την ίδιο/α και όλες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Θα γίνεις πιο εσωστρεφής, αλλά αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να ακούσεις τι θέλει η καρδιά σου και να μην την αγνοήσεις. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ωφεληθείς σε οικονομικά θέματα καθώς η διαίσθησή σου θα σε ωθήσει σε επικερδείς συμφωνίες και οικονομικούς διακανονισμούς.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα φέρει εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις να αναθεωρείς τις σχέσεις σου με όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα, προκειμένου να πάρεις αποφάσεις για τη μετέπειτα πορεία τους, καθώς η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει σε τέτοιου είδους αποφάσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις διαισθητικά τις σκέψεις των άλλων για εσένα και να σε φέρει ένα βήμα πιο μπροστά από όλους.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα φέρει πολλές καθημερινές υποχρεώσεις, γι’ αυτό είναι πιθανό να νιώθεις κούραση και μόνο στη σκέψη τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να κάνεις ένα ρεαλιστικό πλάνο. Βέβαια, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσες υποχρεώσεις και να έχεις, πάντα θα ψάχνεις τον τρόπο να αποδράσεις καθώς το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου δημιουργήσει τάσεις φυγής, κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ενισχύσει τα ταλέντα σου και είναι πιθανό να σε ωθήσει να ξεκινήσεις κάποιο νέο χόμπι ή να ανακαλύψεις ένα νέο ταλέντο σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε κάνει εξωστρεφή αλλά ταυτόχρονα πολύ διεισδυτικό/η, με αποτέλεσμα να μη καταφέρει κανείς να σου κρυφτεί σήμερα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει ονειροπόλο/α αλλά είναι πιθανό να χάσεις το μέτρο γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

Λέων

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού σε σύνοδο με τον Ερμή, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σου αλλά θα έχεις και διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει μια πιο ρομαντική και χαλαρή διάθεση που θα σε βοηθήσει να αφήσεις τα «κακώς κείμενα» του παρελθόντος και να κάνεις μια νέα αρχή στις σχέσεις με τους οικείους σου. Μπορεί να έχεις την τάση να γίνεις πολύ καχύποπτος/η και αυτό είναι το μόνο που θα πρέπει να καταφέρεις να ισορροπήσεις.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού θα διευρύνει το κοινωνικό σου περίγυρο και θα φέρει κοντά σου νέα πρόσωπα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε κάνει επικοινωνιακό/η αλλά ταυτόχρονα ίσως νιώσεις συναισθηματικά μόνος/η. Από την άλλη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα αυξήσει τη διαίσθησή σου με αποτέλεσμα να καταλαβαίνεις απευθείας το σκοπό για τον οποίο θα σε πλησιάσει ο κάθε άνθρωπος σήμερα, αρκεί να την αφήσεις να κάνει τη δουλειά της και να μην είσαι καχύποπτος/η.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, μπορεί να σου φέρει νέες ιδέες που θα αποδειχτούν επικερδείς και θα σου χαρίσουν ένα έξτρα εισόδημα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει συζητήσεις, συναντήσεις και πιθανό συμφωνίες με πρόσωπα που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου θέματα αλλά θα σε κάνει και αρκετά καχύποπτο/η. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα φέρει στην επιφάνεια τις ευαισθησίες σου αλλά καλύτερα να μη τις αφήσεις να λάβουν μέρος σε οικονομικές συζητήσεις.

Σκορπιός

Είσαι ο/η πρωταγωνιστής/στρια της ημέρας καθώς η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιο σου και σε σύνοδο με τον Ερμή. Αυτό σημαίνει ότι τα βλέμματα θα στραφούν όλα επάνω σου είτε για θετικούς είτε για αρνητικούς λόγους, αυτό θα το αποφασίσεις εσύ με τη συμπεριφορά σου. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να προωθήσεις τον εαυτό σου και να κάνεις νέα ξεκινήματα σε προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει το συναισθηματικό σου κόσμο και οτιδήποτε κρύβεται εκεί και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις πιο εύκολα τι είναι αυτό που θέλουν οι άλλοι από εσένα.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού, θα σε αποκόψει από την πραγματικότητα, καθώς είναι πολύ πιθανό να κάνεις σενάρια για θέματα που έχεις κατά νου και να ονειροπολείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε κάνει να χάσεις εντελώς την πρακτικότητα σου και να μην έχεις καμία διάθεση να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Από την άλλη, το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα «ταξίδι» που επιθυμείς και θα ενισχύσει τη διαίσθησή σου, για αυτό άκουσε τη προσεκτικά σήμερα και μην την αγνοήσεις.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Σκορπιού σε σύνοδο με τον Ερμή, θα διευρύνει το φιλικό σου κύκλο και μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα στη ζωή σου. Ίσως φανείς αρκετά ψυχρός/η σήμερα, αλλά αυτό θα σε βοηθήσει να βγάλεις αντικειμενικά συμπεράσματα για τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σου περίγυρο. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα σου χαρίσει έμπνευση που θα σε βοηθήσει να πετύχεις πιο εύκολα συλλογικούς στόχους και να «παρασύρεις» και άλλους να σε βοηθήσουν.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δώσει ώθηση για να επιτύχεις τους επαγγελματικούς σου στόχους και να ικανοποιήσεις τις φιλοδοξίες σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς κοινωνικά μέσω νέων γνωριμιών με επαγγελματικό στάτους. Από την άλλη το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να σε παρασύρει μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο εκτός από τη δουλειά σου.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να αναζητήσεις τρόπους με τους οποίους θα καταφέρεις να αυξήσεις τις γνώσεις σου και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή θα φέρει νέα από συγγενείς και αγαπημένα σου πρόσωπα που ζουν μακριά και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα θα ενισχύσει τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις ένα ταξίδι εντελώς ξαφνικά καθώς θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από τις υποχρεώσεις σου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;