ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 23 Οκτωβρίου;

Κριός

Σήμερα θα ξαναβρείς τον καλό σου εαυτό, καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Είναι πολύ πιθανό όχι μόνο να ανέβει η διάθεσή σου, αλλά και να βρεις την όρεξη για να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου ή με οτιδήποτε νιώθεις ότι σε ευχαριστεί. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει νέες αισθηματικές γνωριμίες ή να εξελίξει τις ήδη υπάρχουσες με τον τρόπο που θέλεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα βάλει γερές βάσεις σε ό,τι και να ξεκινήσεις και θα σου χαρίσει την απαραίτητη υπευθυνότητα που θα αντισταθμίσει την τρελή σου διάθεση!

Ταύρος

Σήμερα θα είσαι συναισθηματικά υπερχειλισμένος/η γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσεις σε ανθρώπους της οικογένειάς σου. Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και αναμοχλεύει οικογενειακά θέματα και παράπονα που αιωρούνται, με αποτέλεσμα να θελήσεις να τα λύσεις όλα εδώ και τώρα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα εξομαλύνει τα πράγματα και θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό τρόπο για να προσεγγίσεις τους οικείους σου και να συζητήσεις τα παράπονά σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να δεις οποιοδήποτε θέμα σου με υπευθυνότητα, μακριά από υπερβολικούς συναισθηματισμούς.

Δίδυμοι

Σήμερα θα μάθει όλος ο κόσμος ότι τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα είναι ανεξάντλητα! Η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά σε ανθρώπους του συγγενικού και κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε κάνει ιδιαίτερα αγαπητό/η στους γύρω σου, σε σημείο που μπορεί να προκύψουν και «παρενέργειες»! Το τρίγωνο της Σελήνης -με τον Κρόνο- κατά το βραδάκι θα σου χαρίσει την απαραίτητη σοβαρότητα που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις το σεβασμό των γύρω σου.

Καρκίνος

Τα οικονομικά σου θέματα θα είναι το κύριο μέλημα σου σήμερα καθώς η Σελήνη έχει περάσει στον Λέοντα και θα εγείρει τις ανασφάλειες σου σχετικά με το «ταμείο» σου. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να πετύχεις αύξηση των εσόδων σου ή να κάνεις συμφέροντες διακανονισμούς. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα σου χαρίσει πρακτική, ρεαλιστική σκέψη που είναι απαραίτητη για οικονομικούς υπολογισμούς και οτιδήποτε έχει να κάνει με αυτούς.

Λέων

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιο σου και θα σε γεμίσει με ενέργεια και ζωντάνια! Το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα αυξήσει επικίνδυνα τη γοητεία σου, θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ενδιαφέροντα πρόσωπα και μπορεί να σου επιφυλάσσει μια θετική έκπληξη για την προσωπική σου ζωή. Το βράδυ η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο και με τον Κρόνο και θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις νέες σχέσεις, νέες συνεργασίες αλλά και να κάνεις νέες συμφωνίες από τις οποίες θα βγεις ωφελημένος/η.

Παρθένος

Σήμερα ίσως να μην έχεις την ενέργεια να ασχοληθείς με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου και προτιμάς να μην κάνεις τίποτα, πράγμα πολύ περίεργο για έναν/μια Παρθένο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και είναι υπεύθυνη για τις ανασφάλειες και την αρνητικότητα που σε διακατέχει. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ένα νέο έρωτα αλλά θα προτιμήσεις να τον κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην πεις τα χαρμόσυνα νέα σε κανένα. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις τις ρεαλιστικές σκέψεις από τις φοβίες.

Ζυγός

Η ημέρα ευνοεί συλλογικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα τονίζει την ανάγκη σου να βρεθείς με ανθρώπους που σας ενώνει κάτι κοινό. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες σημαντικές γνωριμίες που θα σε ωφελήσουν είτε σε επαγγελματικά είτε σε προσωπικά θέματα. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα βάλει γερές βάσεις σε κάθε είδους εγχείρημα που θα ξεκινήσεις σήμερα, κυρίως αν είναι συλλογικό.

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί να έχεις βάλει ακόμα και στοίχημα με τον εαυτό σου σχετικό με την επιτυχία σου γι’ αυτό θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να ξεχωρίσεις στον επαγγελματικό στίβο. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα σου φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεχωρίσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να εστιαστείς στους στόχους σου και να δουλέψεις σκληρά, προκειμένου να καταφέρεις να αποκτήσεις τη φήμη που επιθυμείς μέσω της επαγγελματικής σου ιδιότητας.

Τοξότης

Σήμερα είναι πιθανό να ετοιμάζεις ήδη τη βαλίτσα σου προκειμένου να φύγεις ακόμα και για μια ημέρα, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να επεκτείνεις τη φήμη σου και επιβάλεις τη γοητεία σου στο ευρύτερο κοινωνικό σου περιβάλλον. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα και είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο που θα σε βοηθήσει και τον επαγγελματικό σου τομέα.

Αιγόκερως

Μπορεί να ξυπνήσεις με καλή διάθεση σήμερα, όμως μια μικρή αφορμή θα είναι αρκετή για να χαλάσει τη διάθεσή σου, καθώς θα φέρεις στο μυαλό σου μια όχι και τόσο ευχάριστη ανάμνηση. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπο να καλύψεις τις ανάγκες σου ή να έρθεις πιο κοντά σε αυτές, είτε είναι συναισθηματικές είτε είναι οικονομικές. Είναι πολύ πιθανό να αποκτήσεις έσοδα ή ένα «δωράκι» από κάποια πηγή, που δεν περιμένεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο κατά το βραδάκι, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρακτικά θέματα και θα σε βοηθήσει να αφήσεις στην άκρη τις συναισθηματικές υπερχειλίσεις.

Υδροχόος

Οι σχέσεις σου θα είναι η προτεραιότητά σου σήμερα καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα τις τονίζει ιδιαίτερα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη, θα σου χαρίσει την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να καταφέρεις να προσεγγίσεις νέους ανθρώπους και να κάνεις συμφέρουσες συμφωνίες. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Κρόνο, κατά το βραδάκι, θα βάλει τις βάσεις και θα σταθεροποιήσει νέες συνεργασίες αλλά και αισθηματικές γνωριμίες. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να δεσμευτείς σε συνεργασίες ή ακόμα και σχέσεις, παρόλο που δεν είσαι φανατικός/η της δέσμευσης, μια δοκιμή μπορεί να σε πείσει..

Ιχθύς

Σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείς σοβαρά με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που είχες αφήσει να περιμένουν. Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και το τρίγωνο που σχηματίζει με την Αφροδίτη, θα φέρει κοντά σου ανθρώπους πρόθυμους να σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις γρήγορα από τις υποχρεώσεις σου καθώς η γοητεία σου θα κάνει θαύματα. Το βράδυ το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο θα σου χαρίσει υπευθυνότητα και πρακτικότητα που θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις καλύτερα το χρόνο σου και την αυριανή ημέρα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;