ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Οκτωβρίου;

Κριός

Τα οικογενειακά προβλήματα είναι πιθανό να συνεχίζονται, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και σε κάνει να τα παίρνεις όλα «τοις μετρητοίς». Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό, μπορεί να σε κάνουν να πεις λόγια που δεν εννοείς στην προσπάθειά σου να εξηγήσεις τις σκέψεις σου. Πριν μιλήσεις, σκέψου καλά αν αυτό που θέλεις να πεις έχει δύο ερμηνείες, γιατί σε αυτή την περίπτωση όλοι θα σκεφτούν τη χειρότερη και θα σε παρεξηγήσουν!

Ταύρος

Η διάθεσή σου για κουβέντα ή και βόλτες στα μαγαζιά με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε προτρέπει να περάσεις χαλαρές στιγμές με αδέρφια, ξαδέρφια, ακόμα και γείτονες! Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό, θα σαμποτάρει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και μπορεί να δημιουργήσει παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Καλύτερα σήμερα να είσαι λακωνικός/η, παρόλο που έχεις διάθεση για κουβέντα, ώστε να μην το μετανιώσεις!

Δίδυμοι

Είναι πολύ πιθανό στο μυαλό σου να υπάρχει η ιδέα να εκμεταλλευτείς κάποια από τις δεξιότητες σου, προκειμένου να αυξήσεις τα έσοδά σου και η Σελήνη από τον Καρκίνο θα σε βάλει στη διαδικασία να αναζητήσεις τρόπους για να την υλοποιήσεις. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό το απόγευμα, δε θα σε βοηθήσει να προωθήσεις την ιδέα σου λόγω χαμηλής αυτοπεποίθησης, αλλά είναι πιθανό να υπάρξουν και προβλήματα επικοινωνίας με τους γύρω σου. Σε συμβουλεύω να μην επιχειρήσεις κάποιο νέο ξεκίνημα σήμερα, γιατί είναι πιθανό να μην έχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Η διάθεση σου είναι πιθανό να μεταλλάσσεται με γοργούς ρυθμούς, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και να σου δημιουργεί συναισθηματική υπερχείλιση, με αποτέλεσμα να τα βάλεις με όλους! Το απόγευμα θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό και θα εντείνει τη δυσθυμία σου, καθώς θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επικοινωνία με τους γύρω σου. Απόφυγε να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση σήμερα, καθώς θα υπάρχει μια γενική επικοινωνιακή δυσκαμψία, που δε θα σε βοηθήσει καθόλου.

Λέων

Οτιδήποτε και να σε απασχολεί σήμερα, θα σου φαίνεται τεράστιο καθώς θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις το κάθε τι, με αποτέλεσμα να νιώθεις αγχωμένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει τις ανησυχίες σου σχετικά με επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά σου θέματα. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό, θα φέρει παρανοήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου. Δεν είναι ευνοϊκή ημέρα για να κάνεις δημόσιες σχέσεις, γι’ αυτό προτίμησε λίγους και καλούς.

Παρθένος

Τις τελευταίες ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις την ανάγκη να βρίσκεσαι με φίλους σου, καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο ευνοεί τις φιλικές συναναστροφές και τη συναισθηματική επαφή. Το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό το απόγευμα, θα δημιουργήσει μπερδέματα, καθώς άλλα θα θέλεις να πεις, άλλα θα λες και άλλα θα καταλαβαίνουν οι φίλοι σου. Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στην επικοινωνία σου, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις με συναδέλφους σου και μην είσαι απόλυτος/η με αυτά που πιστεύεις.

Ζυγός

Σήμερα θέλεις να ασχοληθείς με τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, καθώς η ανάγκη σου για την επιδοκιμασία των ανωτέρων σου είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιό σου, θα φέρουν κάποια εμπόδια. Είναι πολύ πιθανό να αισθάνεσαι ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις άνετα, καθώς δε θα καταλαβαίνουν αυτά που λες. Προσπάθησε να μην μπεις στη διαδικασία να μεταφέρεις τα θέματά σου σε άλλους, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η. Να θυμάσαι ότι όσο λιγότερα πεις σήμερα, τόσο λιγότερο εκτεθειμένος/η θα βρεθείς.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου και σου δημιουργεί την ανάγκη να δραπετεύσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, είτε μέσα από ένα βιβλίο ή ένα ντοκιμαντέρ ή ακόμα και μέσα από ένα ταξίδι. Το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Είναι πολύ πιθανό να μην βρεις τον κατάλληλο τρόπο να εκφράσεις αυτά που έχεις κατά νου και οι άλλοι να σε παρεξηγήσουν. Απόφυγε τις «στενές επαφές», γιατί μόνο προβλήματα θα φέρουν.

Τοξότης

Η διάθεση σου είναι στα κάτω της καθώς μπορεί να νιώθεις προδομένος/η και πικραμένος/η από ανθρώπους, στους οποίους είχες επενδύσει συναισθηματικά. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προκαλεί συναισθηματικά ξεσπάσματα αλλά και υπερβολές, με αποτέλεσμα να είναι πολύ δύσκολο να αφήσεις πίσω ανθρώπους και καταστάσεις που σε πλήγωσαν. Το απόγευμα η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με το Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό που θα σε δυσκολέψει αρκετά στο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου και να μοιραστείς τις ανησυχίες και τα παράπονα σου.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανό να πιστέψεις ότι για όλα φταίνε οι άλλοι και θα αναζητήσεις το φταίξιμο είτε στο/στη σύντροφό σου, είτε στους συνεργάτες σου. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό το απόγευμα, θα βάλει ακόμα ένα λιθαράκι στη γενικότερη αναστάτωση, που είναι πιθανό να νιώθεις. Στην πραγματικότητα, δεν φταίνε ούτε οι άλλοι ούτε εσύ, αλλά ίσως να μην είναι εύκολο να επικοινωνήσεις τα «θέλω» σου ή οι άλλοι να μεταφράζουν αυτά που λες σύμφωνα με αυτά που θέλουν να ακούσουν. Η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για συμφωνίες και υπογραφές, γι’ αυτό κράτησε στάση αναμονής σε σημαντικά θέματα.

Υδροχόος

Η ημέρα θα φέρει αρκετές εργασιακές και οικογενειακές υποχρεώσεις, που δε θα σου αφήσουν χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις. Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και το τετράγωνο που θα σχηματίσει το απόγευμα με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό, θα προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας. Είναι πολύ πιθανό να εμπλακείς σε εργασιακές διενέξεις ή να μην καταφέρεις να πεις αυτά που θέλεις στο εργασιακό σου περιβάλλον. Άφησε την ημέρα να περάσει χωρίς «επεκτατικές πολιτικές», καθώς σήμερα είναι δύσκολο να πείσεις για τα λεγόμενά σου.

Ιχθύς

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο και να σε γεμίζει με όρεξη και ενέργεια να ασχοληθείς με αυτά που θεωρείς χόμπι, είτε είναι κάποια καλλιτεχνική ενασχόληση είτε ακόμα και οι δουλειές του σπιτιού. Το απόγευμα, το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή από τον Ζυγό, μπορεί να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία με τους γύρω σου, ακόμα και στην επικοινωνία με τον ίδιο σου τον εαυτό, με αποτέλεσμα να αρχίσεις να δυσανασχετείς. Προσπάθησε να μην αφήσεις την συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να νιώσεις, να μεταβάλλει τη διάθεσή σου και να δημιουργήσει συγκρούσεις με φίλους και γνωστούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;