ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να «διαφημίσεις» τον εαυτό σου και κυρίως τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα. Η ημέρα είναι κατάλληλη για να έρθεις κοντά με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και να εξομαλύνεις τις σχέσεις που έχουν διαταραχθεί. Μπορείς να επικοινωνήσεις με αξιοθαύμαστη ευκολία με τους γύρω σου και μάλιστα πολλοί θα είναι εκείνοι που θα γίνουν φαν σου! Θα πρέπει μόνο να προσέξεις να μην πέσεις στην παγίδα να αισθανθείς ανώτερος/η από τους άλλους, γιατί αυτό θα χαλάσει την καλή σου εικόνα. Το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα φέρει στο προσκήνιο οικογενειακά θέματα.

Ταύρος

Το μυαλό σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε οικονομικές σου υποθέσεις, καθώς προσπαθείς να διευθετήσεις υποθέσεις που σχετίζονται με το «ταμείο» σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις συμφέρουσες συμφωνίες, καθώς σήμερα η αυτοπεποίθησή σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου θα κάνουν θαύματα. Νωρίς το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα αφήσεις τα οικονομικά σου θέματα στην άκρη, για να κάνεις μια βόλτα σε γνωστούς και συγγενείς, ώστε να πείτε τα νέα σας!

Δίδυμοι

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σου και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο από το Ζυγό, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου. Είναι βέβαια πιθανό να την ενισχύσει σε τέτοιο βαθμό, που να προσπαθήσεις να επιβληθείς στα αγαπημένα σου πρόσωπα, πιστεύοντας ότι είσαι ο καλύτερος/η και ο πιο έξυπνος/η και ξεχωριστός άνθρωπος του κόσμου! Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και την προσοχή σου θα τραβήξουν τα χρήματα που έχεις ή αυτά που δεν έχεις και θέλεις πάση θυσία να βρεις τρόπους να αποκτήσεις.

Καρκίνος

Σήμερα είναι πιθανό να εμφανιστούν υπερβολικές φοβίες και ανησυχίες που θα κάνουν δύσκολη την καθημερινότητα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την αυτοκυριαρχία σου και να μη γίνεις υποχείριο των φοβιών σου. Νωρίς το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σου και θα νιώσεις την ανάγκη να κάνεις την εμφάνισή σου και να αποκτήσεις ξανά επαφή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα ύστερα από μερικές μέρες οικειοθελούς απομόνωσης!

Λέων

Η ημέρα ευνοεί συναντήσεις σε συλλόγους στους οποίους δραστηριοποιείσαι και φιλικές επαφές, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να σε ωθεί να ασχοληθείς με θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο θα στρέψει όλους τους προβολείς επάνω σου, η αυτοπεποίθηση σου θα σε βοηθήσει να πείσεις τους γύρω σου για τα λεγόμενα σου και να κάνεις νέες συμμαχίες. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από τον κόσμο και να μείνεις για λίγο μόνος/η.

Παρθένος

Η ημέρα θα φέρει κινητικότητα σε επαγγελματικά θέματα καθώς η ανάγκη σου για αναγνώριση θα σε οδηγήσει σε επαγγελματικά ραντεβού προκειμένου να προωθήσεις τα σχέδια σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο με τον Ήλιο από το Ζυγό θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι γεμάτος/η αυτοπεποίθηση και στους γύρω σου. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σου θυμίσει ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις για λίγο τις επαγγελματικές ανησυχίες και να βρεθείς με αγαπημένους σου φίλους, ώστε να χαλαρώσεις και να περάσεις ευχάριστες στιγμές.

Ζυγός

Εκμεταλλεύσου κάθε λεπτό της ημέρας για να συλλέξεις πληροφορίες για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει ή κάνε μια έρευνα για κάποιο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ή ένα επιμορφωτικό σεμινάριο καθώς η Σελήνη από τους Διδύμους ευνοεί την ανταλλαγή πληροφοριών και τη διεύρυνση των πνευματικών σου οριζόντων. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε κάνει αρκετά δημοφιλή στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα σε βοηθήσει να επεκταθείς. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και τα επαγγελματικά σου θέματα θα σε επαναφέρουν στην τάξη.

Σκορπιός

Είναι πιθανό να μην έχεις ξυπνήσει και με την καλύτερη διάθεση, καθώς αναμοχλεύεις πρόσωπα και καταστάσεις, που δε χαίρεσαι και ιδιαίτερα όταν τις φέρνεις κατά νου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να επιτύχεις την εσωτερική αρμονία που έχεις ανάγκη και να καταλάβεις ότι είναι ζημιογόνο να ασχολείσαι με καταστάσεις του παρελθόντος. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να «ταξιδέψεις» νοητά όπου εσύ επιθυμείς, προκειμένου να χαλαρώσεις.

Τοξότης

Οι απαιτήσεις και τα «θέλω» των αγαπημένων σου προσώπων θα είναι προτεραιότητα για εσένα σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται απέναντι στο ζώδιό σου, στους Διδύμους, και να τονίζει τις ανάγκες που έχουν οι άλλοι από εσένα. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από το Ζυγό, θα σε βοηθήσει να προωθήσεις τον εαυτό σου και να κερδίσεις την εκτίμηση και την επιδοκιμασία των ανθρώπων που θέλεις. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και η διάθεση σου θα αρχίσει να γίνεται πιο εσωστρεφής καθώς οι πολλές επαφές με τον κόσμο και η ανάγκη σου να είσαι αρεστός/η, σε κούρασε λίγο.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και κάνει τις δουλειές και τις υποχρεώσεις να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και να είναι τόσο επείγουσες, που δε σου αφήνουν επιλογές για να τις αποφύγεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο από το Ζυγό θα σε βοηθήσει να μην το βάλεις κάτω, παρ’ όλες τις υποχρεώσεις καθώς θα σου χαρίσει αυτοπεποίθηση που μπορεί να σε βοηθήσει να διεκδικήσεις και θέματα που αφορούν τα εργασιακά σου. Νωρίς το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα νιώσεις την ανάγκη να πάρεις την επιβεβαίωση των αγαπημένων σου προσώπων.

Υδροχόος

Εκμεταλλεύσου το πρώτο μισό της ημέρας, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να νιώθεις καλά. Το τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ήλιο από τον Ζυγό, θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση αλλά και τη διάθεσή σου, κάνοντας την ημέρα ιδανική για να βρεθείς με φίλους σου, να ξεκινήσεις ένα νέο χόμπι ή να κάνεις οτιδήποτε άλλο σου αρέσει και σε κάνει να περνάς καλά. Νωρίς το βραδάκι η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και θα καλό θα είναι να έχεις γεμίσει τις μπαταρίες σου, γιατί θα προκύψουν διάφορες δουλειές και υποχρεώσεις.

Ιχθύς

Είναι πολύ πιθανό στο σπίτι να υπάρχει μια αναστάτωση, καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους, ευνοεί την επανεμφάνιση διάφορων απωθημένων με αποτέλεσμα να περιμένεις μια μικρή αφορμή για να εκφράσεις τα παράπονα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο που βρίσκεται στο Ζυγό, θα σε βοηθήσει να βρεις το σωστό τρόπο για να εκφράσεις ό,τι θέλεις χωρίς φασαρίες και καβγάδες. Νωρίς το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στον Καρκίνο και είναι πιθανό να επιλέξεις να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου, προκειμένου να ξαναβρείς την καλή σου διάθεση και θα το καταφέρεις!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;