ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Οκτωβρίου;

Κριός

Η διάθεσή σου να δεις τους αγαπημένους σου και να συζητήσεις μαζί τους ό,τι σε απασχολεί θα είναι έντονη σήμερα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει την ανάγκη σου για επικοινωνία. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να φέρει παρανοήσεις, παρεξηγήσεις και ίντριγκες στον κοινωνικό και συγγενικό σου περίγυρο, που είναι πιθανό να σε αναστατώσουν και να σε εμπλέξουν. Κράτησε μια ουδέτερη στάση και απόφυγε οτιδήποτε παραπάνω, μέχρι να περάσει η αναστάτωση!

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έχει ξυπνήσει το οικονομικό δαιμόνιο μέσα σου και να είσαι με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι κάνοντας υπολογισμούς, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σε βάζει στη διαδικασία υπολογισμού των εσόδων και των εξόδων σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου θολώσει την κρίση, με αποτέλεσμα να ασχοληθείς με συμφωνίες και επιχειρηματικά σχέδια, που δε θα σε ωφελήσουν. Απόφυγε να βάλεις σε κίνδυνο οτιδήποτε έχεις σίγουρο στα οικονομικά σου και άσε τα ρίσκα για άλλη ημέρα.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα κάνει τη διάθεσή σου περίεργη, καθώς είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργήσει κυκλοθυμία, με αποτέλεσμα να μιλούν και οι δύο εαυτοί σου και να μην είναι εύκολο να συνεννοηθεί κανείς μαζί σου! Το ταυ-τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σου δημιουργήσει ψευδαισθήσεις, με αποτέλεσμα να μην κάνεις τις σωστές επιλογές ούτε στα προσωπικά σου αλλά ούτε και στα επαγγελματικά σου θέματα. Κάνε λίγη υπομονή και πάρε βαθιές ανάσες, μια ημέρα είναι θα περάσει!

Καρκίνος

Η ημέρα θα σε ωθήσει να ονειροπολήσεις και να μείνεις μακριά από τα φώτα, καθώς θέλεις να σκεφτείς και να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις, κυρίως όσον αφορά εργασιακά θέματα, που θα σε ζημιώσουν. Προσπάθησε να μελετήσεις κάθε ενδεχόμενο πριν καταλήξεις κάπου και να θυμάσαι πως οποιαδήποτε απόφαση και να πάρεις σήμερα, θα αναγκαστείς να την αλλάξεις.

Λέων

Η ημέρα θα ξεκινήσει με φιλικές επαφές και συζητήσεις, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και τονίζει την ανάγκη σου να δεις και να επικοινωνήσεις με τους αγαπημένους σου φίλους. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει πολύ καλοπροαίρετο/η με ανθρώπους που θεωρείς φίλους και να τους εμπιστευτείς, ενώ δε θα έπρεπε. Καλύτερα σήμερα να κρατήσεις τα θέματα που σε απασχολούν για εσένα και να αποφύγεις να τα εκμυστηρευτείς, γιατί η ημέρα μπορεί να κρύβει εκπλήξεις!

Παρθένος

Οι επαγγελματικές σου ανησυχίες δε θα σε αφήσουν να ασχοληθείς με τίποτε άλλο σήμερα, καθώς η ανάγκη σου για αναγνώριση θα είναι η πιο σημαντική για σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει αυταπάτες που θα σε κάνουν να φανείς υπερόπτης και δε θα σε βοηθήσουν να προωθήσεις τις ικανότητές σου με το σωστό τρόπο. Προσπάθησε να κρατήσεις μια στάση αναμονής στα επαγγελματικά σου σχέδια, ώστε να τα δεις ξανά από αύριο με πιο καθαρή ματιά.

Ζυγός

Θέλεις πολύ να κάνεις ένα ταξίδι και ίσως το μυαλό σου να κάνει ήδη σχέδια για το σαββατοκύριακο και για το πώς θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μια κοντινή εξόρμηση. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς μη ρεαλιστικά πλάνα και υπάρχει κίνδυνος να προσγειωθείς απότομα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις της. Προσπάθησε να κατευνάσεις την επιθυμία σου να φύγεις εδώ και τώρα και ασχολήσου με τις δουλειές που σε περιμένουν!

Σκορπιός

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πέσεις πάνω σε έναν συναισθηματικό σκόπελο, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και φέρνει στην επιφάνεια τις πιο βαθιές σκέψεις και τα απωθημένα σου. Το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, μπορεί να σε παραπλανήσει και να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Καλύτερα να μη ρισκάρεις και να μελετήσεις προσεκτικά κάθε σου κίνηση, είτε είναι οικονομικής είτε είναι συναισθηματικής φύσεως.

Τοξότης

Σήμερα θα νιώσεις την επιθυμία όχι μόνο να ακούσεις τη γνώμη των αγαπημένων σου προσώπων, αλλά και να την υιοθετήσεις για τις υποθέσεις σου, καθώς η συμβουλή τους θα είναι πολύ σημαντική για εσένα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς και τον Κρόνο από τον Τοξότη, τονίζει την ανάγκη σου να ακούσεις λόγια λατρείας από τους συνεργάτες σου και τον/τη σύντροφό σου. Υπάρχει περίπτωση να ακούσεις και ακριβώς τα αντίθετα, με αποτέλεσμα να προσγειωθείς απότομα. Καλύτερα να μην πάρεις αποφάσεις σήμερα και να μην κάνεις ανοίγματα σε νέες συνεργασίες και συμφωνίες.

Αιγόκερως

Η καθημερινότητα μπορεί να σου πέσει λιγάκι βαριά σήμερα, καθώς θα προκύψουν υποχρεώσεις που δεν ήταν μέσα στο ημερήσιο πρόγραμμα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σε βάλει στη διαδικασία να σκεφτείς πώς θα ήταν αν εξαφανιζόσουν από όλους και όλα, προκειμένου να σταματήσουν να σε κυνηγούν οι υποχρεώσεις. Κάνε υπομονή και μην κάνεις σενάρια με το μυαλό σου, απλά φρόντισε να φανείς συνεπής σε αυτά που έχεις αναλάβει.

Υδροχόος

Σήμερα δε θέλεις να ασχοληθείς με τίποτε άλλο, παρά μόνο με ό,τι σου αρέσει, σε διασκεδάζει και σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, θα σου δημιουργήσει συναισθηματική αναστάτωση. Προσπάθησε να επικεντρωθείς κάπου, ώστε να καταφέρεις να ελέγξεις την κυκλοθυμία σου και το αίσθημα ματαιότητας που μπορεί να νιώθεις.

Ιχθύς

Μια συζήτηση με τους δικούς σου είναι πολύ πιθανό να μη φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα και να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσά σας. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και το ταυ-τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μπορεί να επηρεάσει την αντίληψή σου και την οικογενειακή σου ηρεμία. Μην αφήσεις το συναισθηματισμό σου να σε παρασύρει και να δημιουργήσει άλλα θέματα, αλλά ούτε και να κρατήσεις μέσα σου ό,τι θέλεις να πεις. Χρειάζεται απλά να βρεις τη χρυσή τομή και να δεις τα πράγματα όσο πιο ορθά και αντικειμενικά γίνεται, γιατί ο Ποσειδώνας σού δημιουργεί σύγχυση.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;