ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 16 Οκτωβρίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου και κατά συνέπεια τις επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει εντάσεις και ξαφνικά γεγονότα, που μπορεί να σε κάνουν να χάσεις την ψυχραιμία σου. Προσπάθησε να κατευνάσεις την παρόρμηση και την έντασή σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, γιατί μπορεί να οδηγήσει στη διάλυση σχέσεων που αξίζουν να είναι στη ζωή σου.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και μπορεί να «ξυπνήσει» φοβίες, που θα σε αναστατώσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα αποκαλύψει παρασκηνιακές ενέργειες που δεν περιμένεις με τίποτα και θα σε γεμίσουν ερωτήματα. Είναι επίσης πολύ πιθανό να δεις και κάποιο άτομο που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο παρελθόν σου, με αποτέλεσμα να «γυρίσεις», έστω και στιγμιαία, πίσω. Μην πέσεις στην παγίδα να φέρεις το παρελθόν στο παρόν και να πεις λόγια που αργότερα θα μετανιώσεις γι’ αυτά.

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα αναστατώσει το φιλικό σου περίγυρο και θα σε «αναγκάσει» να αναθεωρήσεις τη σχέση σου με κάποια πρόσωπα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και γεγονότα, που μπορεί να σε ξαφνιάσουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Ήρθε η ώρα να σκεφτείς αν οι φίλοι σου σε καλύπτουν ή αν είναι στη ζωή σου από συνήθεια. Η απάντηση μπορεί να σου δοθεί μέσα από ένα γεγονός που δεν περιμένεις. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η, γιατί η παρόρμησή σου και ο εκνευρισμός σου μπορεί να σε κάνουν να χάσεις το δίκιο σου, αλλά και σημαντικές συμμαχίες.

Καρκίνος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, θα φέρει επαγγελματικές ανατροπές και εξελίξεις. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα δημιουργήσει την κινητικότητα που θα σε κάνει να εκνευριστείς, καθώς θα νιώσεις μετέωρος/η, με αποτέλεσμα οι ανασφάλειες σου να ενταθούν. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η γιατί, πάνω στην παρόρμηση σου, μπορεί να κάνεις λάθος επαγγελματικές κινήσεις που θα σου κοστίσουν. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποια οικογενειακά θέματα, αλλά προσπάθησε να μην τα αφήσεις να εμπλακούν με τις επαγγελματικές σου αποφάσεις.

Λέων

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα φέρει αναταράξεις στο ευρύτερο κοινωνικό και συγγενικό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να δείξεις τα συναισθήματά σου με έναν περίεργο τρόπο, που μπορεί να προκαλέσει σχόλια. Είναι πολύ πιθανό να προκληθούν εντάσεις, καθώς όχι μόνο θα είσαι απόλυτος/η με τα πιστεύω σου, αλλά και θα τα υποστηρίξεις με ιδιαίτερη θέρμη, ακόμη κι αν χρειαστεί να έρθεις σε σύγκρουση με όλους. Πρόσεξε την παρόρμησή σου γιατί μπορεί να γίνει αιτία να παγώσουν σχέσεις, ακόμα και από μια μικρή αφορμή.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα φέρει εσωτερική αναστάτωση ακόμα και χωρίς φαινομενική αφορμή, που θα είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις με ταχύτητα αστραπής αυτά που μέχρι πρότινος σε χαρακτήριζαν, είτε είναι απόψεις είτε συνήθειες. Είναι πολύ πιθανό να έχεις ξαφνικές συμφωνίες που θα σου αποφέρουν έσοδα, ή αντίθετα ξαφνική διάλυση συμφωνιών και έξοδα, ανάλογα με τον προσωπικό σου χάρτη. Μην προσπαθήσεις να ελέγξεις τα πάντα, προκειμένου να ελαχιστοποιήσεις τις πιθανότητες να συμβεί οτιδήποτε εκτός προγράμματος, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χάσεις την υπομονή σου.

Ζυγός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα φέρει στην επιφάνεια θέματα των συνεργασιών σου και των προσωπικών σου σχέσεων. Η σύνοδος που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Ουρανό, θα φέρει αποκαλύψεις μέσα στην ημέρα που θα σε κάνουν να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου. Είναι πολύ πιθανό να χάσεις την ψυχραιμία σου και να μιλήσεις με σκληρά λόγια σε ανθρώπους, που μέχρι πρότινος θα έδινες τα πάντα. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις αν οι αντιδράσεις σου οφείλονται σε καταπιεσμένο θυμό και παράπονα ή σε παρόρμηση της στιγμής και δράσε αναλόγως.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, δεν ευνοεί τα ημερήσια πλάνα και το οποιοδήποτε πρόγραμμα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει ακυρώσεις των ραντεβού σου και καθυστερήσεις στις καθημερινές σου υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να μην καταφέρεις να είσαι συνεπής στις δουλειές σου. Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν έκτακτες ανάγκες, γι’ αυτό καλύτερα να αφήσεις τα σημαντικά ραντεβού για άλλη μέρα και να μη φορτώσεις το πρόγραμμά σου για να έχεις χρόνο να ελιχθείς, ανάλογα με τις υποχρεώσεις που θα προκύψουν.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού- Ζυγού, θα ξυπνήσει το παιδί που έχεις μέσα σου. Βέβαια αυτό εκτός από τα θετικά του έχει και αρνητικά, καθώς ο παλιμπαιδισμός σου δε θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα στις επαφές με τους γύρω σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα σε κάνει αρκετά νευρικό/η και, σε συνδυασμό με την ανάγκη σου να νιώσεις και πάλι παιδί, δύσκολα θα μπορέσεις να διαχειριστείς τα συναισθήματα, τις αντιδράσεις και τα νεύρα σου. Προσπάθησε να βρεις ασχολίες που σε γεμίζουν και να απασχοληθείς με αυτές, ώστε να εκτονώσεις δημιουργικά αυτή την υπερένταση.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, θα φέρει στην επιφάνεια οικογενειακά παράπονα και απωθημένα, που θα δυναμιτίσουν το κλίμα εντός της οικογενειακής εστίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό θα φέρει στο προσκήνιο παρελθοντικές καταστάσεις, που θέλεις να λύσεις εδώ και τώρα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να υπερισχύσει, γιατί είναι πολύ πιθανό να πεις λόγια που δεν πιστεύεις και μετά να τα μετανιώσεις.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού–Ζυγού θα φέρει ειδήσεις από το συγγενικό και κοινωνικό σου περιβάλλον, που θα σε ξαφνιάσουν. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό δείχνει ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικές σχέσεις, αλλά και ξαφνικές εντάσεις. Προσπάθησε να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάθε λέξη που θα ακούσεις και μην μπεις στη διαδικασία να αλλάξεις τις απόψεις και τη γνώμη των άλλων, γιατί δε θα το δουν και πολύ θετικά. Παρόλο που νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, να θυμάσαι ότι κάποιες φορές η σιωπή είναι χρυσός.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού-Ζυγού, θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες που έχουν να κάνουν με την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και τα οικονομικά σου θέματα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει ξαφνική διάλυση συνεργασιών και συνεταιρισμών, με αποτέλεσμα να νιώσεις ότι μένεις μετέωρος/η. Είναι πολύ πιθανό να εκνευριστείς και να προσβάλεις τους άλλους, λέγοντας πολλά λόγια τα οποία δεν εννοείς. Απόφυγε δραστικά μέτρα που αφορούν οικονομικά θέματα και μην κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα σήμερα, γιατί δε θα σου αποφέρει αυτά που έχεις κατά νου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Πες μου τι ζώδιο είσαι να σου πω πόσο ψεύτης είσαι!
Ζώδια και φιλία: ποια ζώδια είναι οι καλύτεροι φίλοι;