ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Οκτωβρίου;

Κριός

Η διάθεσή σου και σήμερα θα συνεχίσει να είναι εσωστρεφής και λίγο περίεργη, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Ιχθύς. Η σύνοδος που πραγματοποιεί με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ονειροπολήσεις και να ξεφύγεις από τις φοβίες και τις ανασφάλειες που νιώθεις. Από την άλλη, μπορεί να θολώσει την κρίση σου και να πάρεις λάθος αποφάσεις, ακόμα και για μικρά καθημερινά θέματα. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε επαναφέρει στην πραγματικότητα λίγο άτσαλα, φορτώνοντάς σε με υποχρεώσεις.

Ταύρος

Οι φίλοι σου και οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζεσαι κοινούς στόχους θα σε επηρεάσουν πολύ με τη γνώμη τους σήμερα και γι’ αυτό θα επιδιώξεις να τους δεις και να ζητήσεις τη συμβουλή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει να εκμυστηρευτείς πράγματα σε άτομα που δεν είναι και τόσο φίλοι σου, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου δημιουργήσει μια φυσική συστολή, που μπορεί να σε σώσει από τις κουβέντες που δε θα πρέπει να πεις.

Δίδυμοι

Η καριέρα θα είναι το κύριο μέλημά σου σήμερα, που η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς, με αποτέλεσμα να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια, ώστε να φανούν τα προτερήματά σου και η σκληρή δουλειά. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος εκτιμήσεις, με αποτέλεσμα να πάρεις επαγγελματικά ρίσκα που θα σε βάλουν σε μπελάδες. Από την άλλη, το τετράγωνό της με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σε κάνει υπερβολικά απόμακρο/η και ψυχρό/η, με αποτέλεσμα να δώσεις λάθος εντυπώσεις σε προϊσταμένους, αλλά και υφισταμένους.

Καρκίνος

Η μέρα θα σου προκαλέσει πνευματικές ανησυχίες και γι’ αυτό είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τις αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αλλά και σε βιβλία, προκειμένου να βρεις τις πληροφορίες που ζητάς. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να ταξιδέψεις νοητικά και να αφήσεις πίσω σου κάθε πρακτικό ζήτημα! Υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης μέσα από τον κοινωνικό σου περίγυρο, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η σε «συναλλαγές». Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να φέρει εργασιακές υποχρεώσεις και αγγαρείες, που θα σε βγάλουν από τη χαλαρή διάθεση.

Λέων

Μια παλιά ανάμνηση, όχι και τόσο ευχάριστη, μπορεί να έρθει στο μυαλό σου και να σε αναστατώσει. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε ωθήσει σε λάθος οικονομικούς υπολογισμούς, γι’ αυτό απόφυγε τα ανοίγματα σήμερα και μη δανείσεις, αλλά ούτε να δανειστείς χρήματα. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε απομακρύνει συναισθηματικά από όλους, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστείς στις σκέψεις σου, χωρίς να έχεις τη διάθεση να επικοινωνήσεις. Να θυμάσαι πως ότι και να σκέφτεσαι σήμερα, δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα!

Παρθένος

Οι σχέσεις σου με τους άλλους θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σου σήμερα και θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε κάθε είδους αποφάσεις σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να σου πουν κι ένα ψεματάκι παραπάνω και να γίνουν απολύτως πιστευτοί. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει λιγομίλητο/η και θα δυσκολευτείς πολύ να εκφράσεις αυτό που νιώθεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να το θεωρήσουν αδυναμία.

Ζυγός

Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις σου θα είναι αρκετές σήμερα, αλλά εσύ δε θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για να ασχοληθείς με αυτές. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα θα προσπαθήσει να πάρει το μυαλό σου μακριά από κάθε πρακτικό ζήτημα και στο τέλος είναι πιθανό να πεις ψέματα, καθώς θα βρεθείς εκτεθειμένος/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σε κάνει να νιώσεις πως όλοι προσπαθούν να σε περιορίσουν και είναι πολύ πιθανό να αντιδράσεις κάπως περίεργα.

Σκορπιός

Από το πρωί η ημέρα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα και την ψυχολογία σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων. Η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα σου χαρίσει καλλιτεχνικές ανησυχίες και διάθεση για να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, καθώς νιώθεις δημιουργικός/η. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να σου δημιουργήσει συναισθηματική δυσφορία και θα σε κάνει απόμακρο/η, αλλά ακόμα κι έτσι θα βρεις τρόπο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις μέσω των χόμπι σου, οπότε μην ανησυχείς!

Τοξότης

Είναι πολύ πιθανό να προκύψουν διαφωνίες και εντάσεις με την οικογένειά σου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και φέρνει στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα προκαλέσει συναισθηματική υπερχείλιση, με αποτέλεσμα να παίρνεις κάθε κουβέντα τοις μετρητοίς και να πληγώνεσαι. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα σε κάνει αρκετά εγκρατή στα λόγια σου και ψυχρό/η, με αποτέλεσμα να πεις σκληρά λόγια που μπορεί να μετανιώσεις.

Αιγόκερως

Οι επαφές με το συγγενικό και κοινωνικό σου περίγυρο θα είναι αρκετές σήμερα, καθώς έχεις ξυπνήσει με τη διάθεση να συσφίξεις τις σχέσεις σου με όλους και να προωθήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, μπορεί να θολώσει την κρίση σου σχετικά με τους ανθρώπους που είναι γύρω σου, γι’ αυτό απόφυγε να εκμυστηρευτείς πράγματα, ακόμα και αν πιστεύεις πως τα λες σε άτομα εμπιστοσύνης. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα περιορίσει την έκφραση των συναισθημάτων σου, με αποτέλεσμα να φανείς ψυχρός/η.

Υδροχόος

Η ανασφάλεια που νιώθεις, οφείλεται στα οικονομικά θέματα που σε απασχολούν και δεν αποκλείεται σήμερα να προβείς στις κατάλληλες κινήσεις, προκειμένου να τα διευθετήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, καθιστά απαγορευτική την ημέρα για οποιαδήποτε οικονομική συμφωνία, καθώς οι πλάνες καραδοκούν. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη μπορεί να φέρει συγκρούσεις με φίλους σου, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγεις να εμπλέξεις φιλικά και οικονομικά θέματα, καθώς κάτι δε θα σου βγει όπως το υπολογίζεις.

Ιχθύς

Η διάθεσή σου και η ψυχολογία σου θα αλλάζει με ταχύτητα αστραπής σήμερα, χωρίς κανείς να είναι σε θέση να καταλάβει το γιατί. Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα, θα θολώσει την κρίση σου και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα σχετικά με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Επίσης, μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να προσποιηθείς κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι, προκειμένου να κερδίσεις την εύνοια των άλλων. Όμως, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο από τον Τοξότη θα σου χαρίσει υπερβολική αυτοπειθαρχία, σε σημείο που κανείς δε θα είναι σε θέση να καταλάβει τι σκέφτεσαι πραγματικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Οι τριπλότητες των ζωδίων και ο έρωτας
Η ερωτική συμπεριφορά των ζωδίων. Πώς θα καταλάβεις ότι σε ερωτεύτηκε;