ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Aυγουστού;

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και να γεμίζει την ημέρα σου με υποχρεώσεις, που απαιτούν να ασχοληθείς επισταμένως για να φέρεις εις πέρας. Προσπάθησε να μην αφήσεις το χρόνο σου να περάσει άσκοπα και εκμεταλλεύσου τον σωστά, ώστε να μείνει χρόνος για να ασχοληθείς και με ό,τι άλλο θέλεις. Αν το βραδάκι σου μείνει χρόνος και θέλεις να αποφορτιστείς, μια βόλτα για περπάτημα στη φύση θα σου έκανε πολύ καλό.

Ταύρος

Σήμερα θα ξυπνήσεις με πολύ καλή διάθεση και θα αποφασίσεις να ασχοληθείς με πράγματα που αρέσουν σε εσένα και μόνο. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε προτρέπει να ασχοληθείς με ό,τι σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η, ακόμα κι αν αυτό είναι η μαγειρική ή οι δουλειές του σπιτιού. Αν δεν έχεις κάποιο χόμπι, μπορείς να κάνεις μια έρευνα και να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας κάποια ασχολία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θεωρείς ότι σου ταιριάζει.

Δίδυμοι

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να νιώθεις μια εσωτερική αναστάτωση, να γίνεις υπερευαίσθητος/η και να περιμένεις έστω και μια λάθος κουβέντα για να παρεξηγηθείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δίνει την τάση να αναλύεις τα πάντα, κάτι που θα δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου με τους άλλους και ιδιαίτερα με άτομα της οικογένειας σου. Προσπάθησε να μην επαναφέρεις προς συζήτηση γεγονότα που έχουν ήδη λυθεί, μόνο και μόνο επειδή ένιωσες αδικημένος/η γιατί δε θα γλιτώσεις τους ενδοοικογενειακούς καβγάδες.

Καρκίνος

Η επικοινωνία με τους άλλους είναι πολύ σημαντική για εσένα σήμερα, γι’ αυτό θέλεις να βρεθείς με κόσμο, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με συγγενικά πρόσωπα καθώς είναι πιθανό να φανατιστείς τόσο με τις απόψεις σου σε σημείο που όποιος/α διαφωνήσει θα γίνει αυτόματα εχθρός σου. Αν θέλεις να περάσεις την ημέρα χωρίς τέτοιες πιθανότητες, μια βόλτα στα μαγαζιά για μια έρευνα αγοράς είναι πιο ακίνδυνο σενάριο.

Λέων

Η ανασφάλεια που έχεις σήμερα, οφείλεται σε οικονομικά θέματα που χρειάζεται να διευθετήσεις και όσο δεν το κάνεις, τόσο πιο ανασφαλής γίνεσαι. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε δραστηριοποιεί σε θέματα που αφορούν τα οικονομικά σου, ώστε να συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους, να κάνεις διακανονισμούς ή νέες συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός/η και να εξετάσεις τα ενδεχόμενα που έχεις ώστε να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Παρθένος

Σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνεις μια μικρή επανάσταση, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί συναισθηματικές μεταβολές, αλλά και την τάση να σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου, αδιαφορώντας για τους άλλους. Προσπάθησε να ισορροπήσεις ανάμεσα σε αυτά που θέλεις εσύ και αυτά που θέλουν οι άλλοι και να μη βρεθείς στα άκρα. Είναι πολύ πιθανό να νιώθεις ότι κανείς δεν μπορεί να σε καταλάβει, αλλά σκέψου μήπως εσύ δεν έχεις κάνει καμιά προσπάθεια γι’ αυτό και άλλαξέ το σήμερα κιόλας!

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και είναι πολύ πιθανό να σου δημιουργεί φοβίες γιατί σε κάνει να υπέρ αναλύεις κάθε τι με αποτέλεσμα να μην μπορείς να δεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση. Η διαίσθησή σου σήμερα δουλεύει τέλεια και εσύ θα πρέπει να την ακούσεις, ώστε να βγεις από προσωπικά και επαγγελματικά διλήμματα ακόμα πιο εύκολα και χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Σε συμβουλεύω να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου παρά μόνο σε ανθρώπους που αποδεδειγμένα έχουν αποδείξει πως είναι άξιοι εμπιστοσύνης.

Σκορπιός

Σήμερα μπορείς να κάνεις τα πάντα αρκεί να μην είσαι μόνος/η και να έχεις κοντά σου τους αγαπημένους σου φίλους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες και τις επαφές με άτομα που σας ενώνει κάποιο κοινό ενδιαφέρον. Αν ασχολείσαι με κάποιο σύλλογο, είναι η κατάλληλη ημέρα για να δραστηριοποιηθείς ενεργά και να κοινοποιήσεις τις ιδέες σου. Η ημέρα ευνοεί και τη σύσφιξη των σχέσεων με τους συναδέλφους σου, γι’ αυτό κανόνισε να πάτε για ένα ποτό ή ένα δείπνο μετά τη δουλειά!

Τοξότης

Ο επαγγελματικός πυρετός που σ’ έχει πιάσει συνεχίζεται και σήμερα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο. Συνεχίζεις να καταστρώνεις τα σχέδιά σου ώστε να καταφέρεις να εξελιχθείς επαγγελματικά και, αν δουλέψεις γι’ αυτό, είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Βέβαια, επειδή είναι καλοκαίρι, είναι πολύ πιθανό να σου περάσει απ’ το μυαλό να τα παρατήσεις όλα και να πας σε μια παραλία όλη ημέρα, αλλά θα πρέπει να ιεραρχήσεις τι είναι πιο σημαντικό για εσένα αυτή τη στιγμή.

Αιγόκερως

Ακόμα κι αν έχεις γυρίσει πρόσφατα από τις διακοπές, το μυαλό σου παραμένει εκεί και αρνείται πεισματικά να γυρίσει. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη να ταξιδέψεις ακόμα και μέσα από ένα βιβλίο, μια ταινία ακόμα και μία επίσκεψη σε κάποιο μουσείο της αρεσκείας σου. Η ημέρα είναι θετική για να επικοινωνήσεις και με συγγενείς σου και κουμπάρους σου ακόμα και με κοντινούς σου ανθρώπους, που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Υδροχόος

Σήμερα η ημέρα θα έχει ειδική μνεία σε παρελθοντικές καταστάσεις, καθώς θα τις επαναφέρεις στο μυαλό σου συνέχεια και δε θα είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σε κάνει να αναλύεις παρελθοντικές καταστάσεις που σε πλήγωσαν καθώς θέλεις να κατανοήσεις τι, πώς και γιατί έγιναν ακόμη και τώρα που δεν αλλάζουν. Χρειάζεται να ασχοληθείς με το παρόν και να μην ανοίγεις θέματα του παρελθόντος που δε γίνεται να αλλάξουν, καθώς το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις τη διάθεσή σου.

Ιχθύς

Οι επαγγελματικές και προσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο προσκήνιο σήμερα, καθώς θέλεις να συμπλέεις μαζί τους και να αποκτήσεις την αποδοχή τους. Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και σου δημιουργεί την ανάγκη για επιβεβαίωση μέσα από τον/τη σύντροφό σου και τους συνεργάτες σου. Χρειάζεται να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου και τις ανάγκες των άλλων και φυσικά να δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου, χωρίς τύψεις και ανησυχία για το τι θα πουν οι άλλοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου