ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το astro-live.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας.

Κριός

Σήμερα το ζώδιο του Κριού θα είναι γεμάτο θετικά συναισθήματα, όμως ξέρετε πολύ καλά πως η αισιοδοξία αυτή δεν θα κρατήσει για πάντα. Η προσγείωσή σας στο έδαφος, θα είναι ανώμαλη, αν η αυτοπεποίθησή σας αρχίσει να ξεθυμαίνει. Έχετε την εντύπωση πως αν μιλήσετε στους άλλους για αυτά που σας απασχολούν, τα προβλήματα θα λυθούν, αλλά η υπερβολικές δηλώσεις θα δημιουργήσουν ακόμα περισσότερες δυσκολίες. Προτείνεται διακριτικότητα, αλλιώς θα πληγωθείτε χωρίς λόγο από κάποιον που σας ενδιαφέρει. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι καλό, μην πείτε τίποτα.

Ταύρος

Σήμερα θα έχετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι, αλλά υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις για να γίνει κάτι τέτοιο πραγματικότητα. Δυστυχώς, η ικανοποίηση θα είναι φευγαλέα, όποιο και αν είναι το πρόγραμμά σας. Αν είστε μόνοι στο σπίτι, θα σκέφτεστε συνέχεια όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Αν είστε έξω με φίλους ή με την οικογένειά σας, θα ανυπομονείτε για λίγη ηρεμία και ησυχία. Ό, τι και αν γίνει, μην πέσετε στην παγίδα να κατηγορήσετε τους άλλους. Αποδεχτείτε την κατάσταση και θα μπορέσετε να απολαύσετε στιγμές που δεν έχετε φανταστεί.

Δίδυμοι

Οι στενοί φίλοι θα αποτελέσουν την πηγή ενός διλήμματος σήμερα, ειδικά αν έχουν σχέδια που διαφέρουν εντελώς από τα δικά σας. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα παίξουν μεγάλο ρόλο στο σαββατοκύριακο που έρχεται, όμως ίσως κουραστείτε με την υποχρέωσή σας να κάνετε παραχωρήσεις. Μην δεχτείτε να κάνετε πράγματα που δεν θα μπορέσετε αργότερα να αλλάξετε και θα αποφύγετε την άβολη ένταση που θα δημιουργηθεί. Φερθείτε στους άλλους με τον ίδιο σεβασμό που θέλετε να σας φέρονται.

Καρκίνος

Αντί να πάρετε τον έλεγχο οποιασδήποτε κοινωνικής δραστηριότητας σήμερα, προτιμάτε να μοιραστείτε τις ευθύνες με όλους. Δεν έχετε ιδιαίτερη υπομονή τώρα, και τα πάντα θα παίρνουν περισσότερο χρόνο από όσο πρέπει. Αν και νιώθετε την ανάγκη να κάνετε τους άλλους να βιαστούν, είναι καλύτερο να μειώσετε τον δικό σας ρυθμό. Θα εκπλαγείτε από την εξέλιξη αν αφήσετε στην άκρη τις προσδοκίες και ακολουθήσετε την ροή των πραγμάτων.

Λέων

Θέλετε τόσο πολύ διακοπές, που θα οραματιστείτε την κάθε λεπτομέρεια. Δυστυχώς, το πρόγραμμα θα σας εμποδίσει από ένα ταξίδι διαρκείας. Ευτυχώς, μία μικρή απόδραση το σαββατοκύριακο, θα είναι αρκετή για να μειώσετε την πίεση. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε κάνει κάποιο σταθερό σχέδιο. Ακόμα και ένα αυθόρμητο ταξίδι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας.
 

Παρθένος

Μία εντελώς διαφορετική προσέγγιση στην διαχείριση ενός διαπληκτισμού με ένα πρόσωπο, θα είναι αρκετή για να αλλάξει τις δυναμικές μίας σχέσης. Όμως μην περιμένετε το αποτέλεσμα να είναι άμεσο και χωρίς κάποιου είδους άβολη αντιμετώπιση. Το άνοιγμα της καρδιάς είναι το πρώτο βήμα για να δείξετε την εμπιστοσύνη σας. Μόλις αποκαλύψετε τα συναισθήματά σας, οι άλλοι θα δουν την αυθεντικότητα που σας χαρακτηρίζει και τότε θα κάνετε τη διαφορά.

Ζυγός

Μία διαπροσωπική διαμάχη που υπάρχει κάτω από την επιφάνεια εδώ και ημέρες, ίσως εκραγεί ξαφνικά σήμερα. Ακόμα και αν πιστεύετε πως έχετε δίκιο, να θυμάστε πως και ο άλλος ίσως πιστεύει το ίδιο πράγμα. Ευτυχώς, η πραγματικότητα μπορεί να υποστηρίξει πολλές διαφορετικές απόψεις, για αυτό μην κυνηγήσετε αυτή τη διαμάχη μέχρι τέλους. Αντί για αυτό, βρείτε μία λύση που να ωφελεί τους πάντες για να φέρετε την αρμονία πίσω στη ζωή σας.

Σκορπιός

Όταν βρίσκετε νέους τρόπους για να κάνετε τα ίδια πράγματα, φτιάχνει η διάθεσή σας και η μέρα σας γεμίζει με διασκέδαση και ενθουσιασμό. Όμως, το γεγονός πως έχετε μία εφευρετική ιδέα, δεν σημαίνει πως μπορείτε να την κάνετε πραγματικότητα μέσα σε μία νύχτα. Αντί να προσπαθείτε να κάνετε τόσα πολλά και να αλλάξετε τα πάντα με τη μία, κάντε μία μικρή αλλαγή στην καθημερινότητα και δείτε που θα σας οδηγήσει. Μία μικρή προσαρμογή έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο από όσο νομίζετε.

Τοξότης

Αν και έχετε όρεξη για παιχνίδι σήμερα, τα μυστικά σχέδια κάποιου θα σας εγκλωβίσουν, με αποτέλεσμα να μην μπορέσετε να φύγετε προς το ταξίδι της διασκέδασης. Αν επιλέξετε να αγνοήσετε τα συναισθήματα των άλλων, τότε θα νιώσετε ενοχές και πάλι δεν θα διασκεδάσετε. Μην βιαστείτε να αποφύγετε μία άβολη κατάσταση. Διαθέστε τη βοήθειά σας και θα γίνετε οι φίλοι που θέλετε να έχετε στο πλευρό σας.

Αιγόκερως

Το να μείνετε σπίτι σήμερα, δεν θα είναι τόσο χαλαρωτικό όσο νομίζετε, καθώς η ημέρα σας θα είναι γεμάτη αντιπερισπασμούς, ό, τι και αν κάνετε. Ακόμα και αν προσπαθήσετε να αγνοήσετε όλον αυτόν τον θόρυβο, κάτι θα σας τραβήξει μέσα στα γεγονότα της ημέρας, άρα δεν υπάρχει λόγος να αντισταθείτε. Αν προσφερθείτε εθελοντικά, τότε θα νιώσετε συνδεδεμένοι με τους γύρω σας. Θα μπορέσετε να διαχειριστείτε τον χρόνο σας με μεγαλύτερη επιτυχία αν ακολουθήσετε αυτό το δρόμο.

Υδροχόος

Σήμερα θα ζήσετε τη μία προσωπική κρίση μετά την άλλη, αν προσπαθήσετε να μείνετε μόνοι. Οι γύρω σας έχουν περισσότερη σχέση με εσάς από όσο νομίζετε. Ακόμα και αν μείνετε μόνοι για λίγο, δεν θα μπορέσετε να χαλαρώσετε, καθώς η δουλειά σας δεν σταματάει ποτέ. Αν και πιστεύετε πως ξέρετε τι είναι καλό για εσάς, η ευελιξία θα  φέρει ανθρώπους δίπλα σας που θα σας υποστηρίξουν. Το να ακολουθείτε τη μάζα, έχει και τα καλά του.

Ιχθύες

Τα ψώνια σήμερα ίσως φτιάξουν τη διάθεσή σας, αλλά θα είναι μόνο προσωρινό καθώς αποτελεί σύμπτωμα από ένα βαθύτερο ζήτημα. Οι αξίες σας αλλάζουν και ανυπομονείτε να βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από υλικά αγαθά που αντιπροσωπεύουν τις νέες σας απόψεις για τη ζωή. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας και προσέξτε τον παρορμητισμό σας για έξοδα. Αποφύγετε τις μελλοντικές τύψεις, αγοράζοντας πράγματα που σας είναι χρήσιμα, καθώς τα χρήματα δεν αγοράζουν την ευτυχία.

Διάβασε επίσης στο Astro-live.gr

Ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 10/7

Κάρμα και καρμικές σχέσεις