ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 5 Ιουνίου;

Κριός

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στο ζώδιο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα Μεγάλο Σταυρό στα μεταβλητά ζώδια και σου εφιστά την προσοχή κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με την επικοινωνία σου και τις σχέσεις σου με γνωστούς και συγγενείς. Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η με αυτά που λες, καθώς οι παρεξηγήσεις δεν αργούν να συμβούν. Ενδέχεται να αναλάβεις προφορικά περισσότερες ευθύνες σε σχέση με κάποιο πρόβλημα είτε δικό σου είτε του συγγενικού περιβάλλοντός σου και να μην μπορέσεις να ανταπεξέλθεις και να φανείς αφερέγγυος/α.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται σήμερα στους Διδύμους, συμμετέχει σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό που επηρεάζει τα οικονομικά σου θέματα. Αν δεν έχεις καταφέρει να βρεις μια λύση για να τα βάλεις σε μια σειρά, είναι πολύ πιθανό σήμερα να νιώσεις ασφυκτικά, όμως θα ήταν καλό να σκεφτείς πως ό, τι έχει συμβεί στο παρελθόν δεν αλλάζει αλλά μπορείς να προνοήσεις για το παρόν. Σήμερα καλό θα ήταν να μην κάνεις οικονομικές συμφωνίες και διακανονισμούς και προσπάθησε, όσο μπορείς, να αποφύγεις τα νέα ξεκινήματα.

Δίδυμοι

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται στο ζώδιό σου σήμερα είναι εμπλεκόμενη σε έναν Μεγάλο Σταυρό στα μεταβλητά ζώδια και η αλήθεια είναι ότι θα αισθανθείς μία συναισθηματική αναταραχή, η οποία θα σε οδηγήσει σε λάθη προς τη σχέση και τους συνεργάτες σου. Ό, τι και αν σου πουν σήμερα, δεν είσαι σε θέση να τα ακούσεις, γιατί ο εγωισμός σου δεν θα σε αφήσει. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί να υποστούν ρήγμα κάποιες σχέσεις σου, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές που είναι πολύ σημαντικές για εσένα.

Καρκίνος

Η νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα στους Διδύμους συμμετέχει σε έναν Μεγάλο Σταυρό που είναι ένα δύσκολο πλανητικό σχήμα και θα σου αποσπάσει την προσοχή από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, θα σε κάνει λίγο ονειροπόλο/α χωρίς καμία διάθεση να κάνεις οτιδήποτε. Είναι πολύ πιθανό να βγουν κρυμμένα αισθήματα και απωθημένα, τα οποία είναι δύσκολο να διαχειριστείς. Μην προσπαθήσεις να αναλάβεις δράση σήμερα, γιατί ίσως τα πράγματα γίνουν χειρότερα.

Λέων

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο των  Διδύμων, συμμετέχει ταυτόχρονα σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό. Μπορεί να σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου με άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι πιθανό τα πράγματα να είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που πίστευες. Είναι πολύ πιθανό να μη γλιτώσεις τις εντάσεις και τα αποτελέσματα που μπορεί να φέρουν, αλλά χρειάζεται να κάνεις χώρο στη ζωή σου για να έρθουν νέοι άνθρωποι.

Παρθένος

Σήμερα η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στους Διδύμους και σχηματίζει έναν Μεγάλο Σταυρό στα μεταβλητά ζώδια. Θα είσαι αρκετά απασχολημένος/η με θέματα της καριέρας σου και δεν θα έχεις χρόνο για οτιδήποτε άλλο. Μπορεί να υπάρξουν στιγμές κατά τη διάρκεια της ημέρας που θα χάσεις την πίστη σου, καθώς τα εμπόδια και οι υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον θα σε καταβάλουν. Προσπάθησε να μην κοινοποιείς τα επαγγελματικά σου σχέδια και να μη συμμετέχεις σε εργασιακά πηγαδάκια, καθώς ο κίνδυνος να εκτεθείς είναι μεγάλος και θα έχει απρόβλεπτα αποτελέσματα.

Ζυγός

Σήμερα η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, ενεργοποιεί ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό και θα φέρει παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του ευρύτερου κοινωνικού σου περιβάλλοντος. Έχεις ανεβασμένη διάθεση και μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και αυτά που υπόσχεσαι στους γύρω σου, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις. Πρόσεξε την τάση σου για σπατάλες και προσπάθησε να τσεκάρεις αν αυτά που φτάνουν στα αυτιά σου, ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στους Διδύμους σου εγείρει βαθύτερες ανασφάλειες και εντάσεις, αφού συμμετέχει σε ένα αρκετά δύσκολο σχήμα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό. Μπορεί να σου ξυπνήσουν αρχέγονα ένστικτα και να γίνεις πολύ ανταγωνιστικός/η αλλά και έτοιμος/η για όλα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες των επιλογών σου. Πρόσεχε μην κάνεις λάθος κινήσεις πάνω στη φόρα σου, κυρίως σε οικονομικά θέματα και θέματα που έχουν να κάνουν με τους συνεταίρους σου.

Τοξότης

Η ημέρα για εσένα είναι αρκετά δύσκολη, αφού η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους, συμμετέχει ταυτόχρονα σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό και σε επηρεάζει άμεσα, αφού λαμβάνει χώρα στα μεταβλητά ζώδια. Πρέπει να προσέχεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου αλλά και τον σύντροφό σου, αφού μπορεί να ανακαλύψεις κρυμμένες πτυχές του χαρακτήρα τους. Να είσαι επιφυλακτικός/η και -όσο γίνεται- μην πάρεις σημαντικές τελεσίδικες αποφάσεις, καθώς είναι σίγουρο πως δεν θα βγεις κερδισμένος/η.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στους Διδύμους μπορεί να αλλάξει λίγο την καθημερινότητά σου και να την κάνει ακόμα πιο απαιτητική, καθώς συμμετέχει σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό. Μπορεί να αισθανθείς πολύ πιεσμένος/η από τις καθημερινές σου υποχρεώσεις και να σου δημιουργηθεί άγχος το οποίο θα επιβαρύνει τον οργανισμό σου. Προσπάθησε να αλλάξεις αυτά που δεν σε ικανοποιούν στην καθημερινότητά σου, όσα μπορείς τουλάχιστον, και μην αφήνεις το άγχος να μετατραπεί σε νεύρα, επιζήμια για εσένα και τους γύρω σου.

Υδροχόος

Η ημέρα για εσένα εγείρει έντονα συναισθήματα, καθώς η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, συμμετέχει σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων, τον Μεγάλο Σταυρό που θα σε κάνει υπερβολικό/η σε όλα, ακόμα και στη διασκέδασή σου. Ίσως να χάσεις το μέτρο σήμερα είτε αποφασίσεις να διασκεδάσεις είτε να φλερτάρεις και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η. Η διάθεσή σου θα είναι μεταβαλλόμενη και θα κινείται στα άκρα, δημιουργώντας σου περίεργες και υπερβολικές αντιδράσεις.

Ιχθύς

Η Νέα Σελήνη που λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, συμμετέχει και σε ένα δύσκολο σύστημα όψεων που ονομάζεται Μεγάλος Σταυρός, το οποίο θα ανοίξει οικογενειακά θέματα που θα προκαλέσουν αναστάτωση στο σπίτι σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες, γιατί τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ορίων και πρόσεξε μην πεις λόγια που μετά θα μετανιώσεις. Θέματα μπορεί να υπάρξουν και στο εργασιακό σου περιβάλλον, γι’ αυτό προσπάθησε να μη δίνεις δικαιώματα και αφορμές για σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου