ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 4 Ιουνίου;

Κριός

Σήμερα τα θέματα που θα σε απασχολήσουν έχουν να κάνουν με το συγγενικό σου περιβάλλον. Ίσως να έχεις επιθυμήσει μια συνάντηση με τα αδέλφια σου ή τα ξαδέλφια σου και σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα για να αφήσεις τις δικαιολογίες και να επιδιώξεις να τους δεις και να μάθεις νέα τους. Η Σελήνη βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους και βοηθά στη σύσφιξη των σχέσεων,  οπότε ετοιμάσου να περάσεις μία όμορφη ημέρα με αυτούς που αγαπάς.

Ταύρος

Σήμερα θα σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου σχετικά με τις οικονομικές σου απολαβές και είναι πολύ πιθανό να τις απαξιώσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις τα οικονομικά σου θέματα με ανθρώπους που σχετίζονται με αυτά, καθώς και με τους συνέταιρους σου. Ευτυχώς θα ξαναβρείς την αυτοπεποίθησή σου πολύ σύντομα μέσα στην ημέρα αλλά θα πρέπει να προσέξεις μην περάσεις στο άλλο άκρο και γίνεις υπεραισιόδοξος/η και σίγουρος/η για τον εαυτό σου, γιατί μπορεί να την πατήσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και ρίχνει όλα τα φώτα επάνω σου. Μπορεί να έχεις παράξενη συμπεριφορά σήμερα, καθώς θα έχεις την τάση να γίνεις υπερβολικός/η με όλους. Είναι πιθανό από τη μία να νιώθεις αστείρευτη ενέργεια και από την άλλη να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα. Δεν είναι καλή ημέρα για συναντήσεις και επαφές με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα και τα σχέδιά σου, καθώς η ψυχολογία σου είναι μεταβαλλόμενη. Ευτυχώς τ’ άστρα θα βάλουν το χέρι τους και δεν θα εκτεθείς!

Καρκίνος

Η διαίσθησή σου είναι απίστευτη σήμερα αλλά υπάρχει πιθανότητα να εμπλακεί με τους βαθύτερους σου φόβους, με αποτέλεσμα να γίνεις πολύ καχύποπτος/η σήμερα και να βλέπεις παντού εχθρούς. Προσπάθησε να ακούσεις τη διαίσθησή σου, χωρίς καμία προσωπική παρεμβολή και θα βγεις ωφελημένος/η. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τις πραγματικές σου ανάγκες και να κάνεις ό, τι περνά απ’ το χέρι σου για να φτάσεις κοντά τους.

Λέων

Ό, τι σχέδια και να έχεις σήμερα, σίγουρα θέλεις την υποστήριξη των φίλων σου, κυρίως τη συναισθηματική. Η Σελήνη βρίσκεται στους επικοινωνιακούς Διδύμους και φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για την αποδοχή των φίλων σου. Είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς μαζί τους, να επιδιώξεις να μάθεις νέα τους και να συζητήσεις αυτά που σε απασχολούν. Η ημέρα θα φέρει κοντά σου νέους φίλους αλλά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις και τους συμμάχους που επιθυμείς.

Παρθένος

Η ήμερα θα είναι πολύ απαιτητική, όσον αφορά τις υποχρεώσεις της δουλειάς σου, αλλά εσύ μάλλον δεν θα έχεις ιδιαίτερη όρεξη για δουλειά. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η μεγαλύτερη σου ανάγκη σήμερα είναι να πας μια βόλτα, να πιεις ένα καφέ και γενικότερα να κάνεις οτιδήποτε άλλο εκτός απ’ το να δουλέψεις. Επιθυμείς  τις χαρές της ζωής, αγνοώντας τις εργασιακές σου υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει θέματα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Ζυγός

Σήμερα μπορείς να ξεκινήσεις να οργανώνεις μια απόδραση ή ακόμα και τις καλοκαιρινές σου διακοπές. Η  Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου χαρίζει ανάλαφρη διάθεση, αισιοδοξία και μια ακατανίκητη επιθυμία να ανοίξεις τα φτερά σου και να κάνεις εκείνο το ταξίδι που θα διευρύνει τους ορίζοντές σου και θα σου αποδώσει πολλά οφέλη. Σήμερα, εκτός απ τον σχεδιασμό του ταξιδιού, μπορείς να επικοινωνήσεις και με αγαπημένα σου πρόσωπα, που ζουν στο εξωτερικό για να μάθεις τα νέα τους. Μην το αναβάλεις ξανά, γιατί το ρητό λέει μην αφήνεις τίποτα για αύριο, αν μπορείς να το κάνεις σήμερα!

Σκορπιός

Σήμερα μπορεί οι κοντινοί σου άνθρωποι η οι συνέταιροί σου να σε στεναχωρήσουν ή να κάνουν κάτι και να σου ξυπνήσουν απωθημένα που υπάρχουν βαθιά μέσα σου. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σου προκαλέσει ένταση και δυσθυμία και είναι πολύ πιθανό να νιώθεις οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια. Εξαιτίας των έντονων συναισθημάτων σου, μπορεί να γίνεις κτητικός/η με αυτά που πιστεύεις πως σου ανήκουν και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σου.

Τοξότης

Οι συνεργάτες σου αλλά και ο/η σύντροφός σου θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου σήμερα, καθώς σε ενδιαφέρει πολύ η άποψη που έχουν για εσένα και θέλεις να κάνεις ό, τι περνάει απ’ το χέρι σου για να κερδίσεις τις φιλοφρονήσεις τους. Είναι πολύ πιθανό να έχεις κάποια παράπονα σε σχέση με τους γύρω σου, τα οποία έχεις μεγεθύνει βέβαια και θέλεις να τα επικοινωνήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και είναι μια ιδανική ημέρα για να γεφυρώσεις τυχόν αποστάσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα και να κάνεις μια νέα αρχή μακριά από κακώς κείμενα.

Αιγόκερως

Αυξημένες υποχρεώσεις θα έχει και η σημερινή ημέρα, ιδιαίτερα αν τεμπέλιασες λίγο χτες και άφησες τις δουλειές σου για σήμερα. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και μπορεί να σε φορτώσει με αρκετή δουλειά. Από την άλλη όμως, θα πρέπει να ξέρεις πως θα ανταμειφθείς με κάποιο τρόπο για την προσπάθεια που καταβάλεις. Είναι πολύ πιθανό να σε πιάσει ραθυμία και να μη θέλεις να κάνεις τίποτα ή να εστιάζεις μόνο στα αρνητικά κάθε πράγματος αλλά μην ανησυχείς, είναι προσωρινό

Υδροχόος

Αισθάνεσαι καλά μέσα σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά μπορεί για λίγο να χάσεις αυτή την ευφορία, όμως μην ανησυχείς, θα είναι παροδικό. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις οτιδήποτε σε γεμίζει είτε αυτό είναι να δεις μια ταινία, είτε να βγεις έξω να διασκεδάσεις, είτε να ασχοληθείς με κάποιο χόμπι σου. Σήμερα το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για σπατάλες, καθώς αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι σήμερα, είναι πολύ πιθανό να μη σου χρειάζεται και να το μετανιώσεις αύριο.

Ιχθύς

Επιθυμείς διακαώς μια αλλαγή στο χώρο του σπιτιού σου είτε είναι ανακαίνιση κάποιου τμήματος είτε αλλαγή διακόσμησης. Σήμερα θα ασχοληθείς πολύ με αυτό, καθώς έχεις εξαιρετικές ιδέες και προσπαθείς να τις υλοποιήσεις. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και θα σε βοηθήσει να γίνεις επικοινωνιακός/η και να εξωτερικεύσεις τις ιδέες σου στην οικογένειά σου, χωρίς να έρθεις σε αντιπαράθεση. Δώσε προσοχή στα έξοδα γιατί μπορεί να βγεις εκτός προϋπολογισμού.