ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 22 Απριλίου;

Κριός

Η Πανσέληνος που σχηματίζεται σήμερα το πρωί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε «αναγκάζει» να φωτίσεις τις αθέατες γωνίες της ψυχής σου και να βγάλεις στην επιφάνεια ό, τι σε φοβίζει, προκειμένου να το αντιμετωπίσεις και να βρεις λύση. Ήρθε η ώρα να σταματήσεις σχέσεις και συνεργασίες που έχουν κάνει τον κύκλο τους και να αφιερώσεις χρόνο σε μία απαραίτητη ενδοσκόπηση. Πιθανόν να σε πιάσουν ανασφάλειες και με τα οικονομικά σου αλλά καλό θα ήταν να μην πάρεις αποφάσεις κάτω από συναισθηματική πίεση.

Ταύρος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται το πρωί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού φωτίζει σχέσεις και συνεργασίες.  Για την ακρίβεια, φωτίζει κομμάτια των σχέσεων και των συνεργασιών σου που είτε ήταν κρυμμένα στο σκοτάδι είτε δεν ήθελες να δεις. Αρχίζεις να σκέφτεσαι πράγματα που είχαν γίνει στο παρελθόν κι εσύ δεν τους έδωσες σημασία. Επειδή είσαι συναισθηματικά αναστατωμένος/η, θα σου πρότεινα να μην έρθεις σε ρήξη είτε με τους συνεργάτες σου είτε με τον σύντροφό σου σήμερα. Η κατάλληλη ώρα για αποφάσεις είναι όταν είσαι ήρεμος/η και εσύ το ξέρεις καλά αυτό!

Δίδυμοι

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που ολοκληρώνεται το πρωί, φορτώνει την καθημερινότητά σου με πολλές υποχρεώσεις, τρέξιμο και αγγαρείες. Εσύ δεν έχεις χρόνο να τα προλάβεις όλα, αγχώνεσαι και το κλίμα της Πανσέληνου σου έχει πέσει λίγο «βαρύ». Χρειάζεται να συγκεντρωθείς και να ξεκαθαρίσεις τι πραγματικά χρειάζεται να φέρεις εις πέρας και τι μπορείς να αφήσεις για αργότερα. Ας μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο Άρη που προκαλεί καθυστερήσεις και μπερδέματα σε κάθε είδους εργασία, άρα οπλίσου με υπομονή και θα περάσει και η επήρεια του φεγγαριού!

Καρκίνος

Η Πανσέληνος σήμερα γίνεται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που σχετίζεται με τον έρωτα, τη δημιουργία και τα χόμπι σου! Είσαι λίγο εσωστρεφής σήμερα και καταλαβαίνεις πως ήρθε η ώρα να κλείσει ο κύκλος σε σχέσεις και πράγματα που δεν σε καλύπτουν πια. Αν είσαι με ένα ταίρι και υπάρχουν προβλήματα, μπορεί σήμερα να αντιδράσεις ξαφνικά και να πάρεις την απόφαση να τραβήξετε χωριστούς δρόμους. Ένιωθες καιρό πως ήθελες να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν και τη σχέση σου αλλά και τον φιλικό σου κύκλο και αυτή η Πανσέληνος σου δίνει το έναυσμα. Προσοχή μόνο, τα ξεκαθαρίσματα που θα κάνεις να είναι προϊόν ώριμης σκέψης και όχι παρόρμησης

Λέων

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ρίχνει το φως της στα οικογενειακά σου θέματα. Προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε ό, τι θέματα προκύψουν, καθώς η μέρα δεν ευνοεί τις «επιθέσεις» κατά μέτωπο. Η προσπάθειά σου να αλλάξουν κάποια πράγματα στην οικογένειά σου άμεσα, θα σε στεναχωρήσει, καθώς δεν θα βρεις την υποστήριξη που περίμενες. Χρειάζεται να έχεις υπομονή και ψυχραιμία, καθώς είναι πολύ πιθανό να βγεις εκτός εαυτού και μετά να το μετανιώσεις. Επειδή μπορεί να προκύψουν και θέματα στη δουλειά, να θυμάσαι πως η γλώσσα τσακίζει κόκκαλα, γι’ αυτό πρόσεχε πως την χρησιμοποιείς. 

Παρθένος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τις επαφές με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Σήμερα νιώθεις λίγο εσωστρεφής και παρ’ όλο που έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις, σ’ έχουν πιάσει τάσεις μυστικοπάθειας, οπότε αρχίζεις και μετράς τις κουβέντες με τους γύρω σου, καθώς δεν εμπιστεύεσαι εύκολα κανέναν. Σήμερα δεν ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσεις και πότε να κάνεις πίσω, οπότε καλύτερα κράτα μια ουδέτερη στάση. Η Πανσέληνος δεν σε επηρεάζει άμεσα ως μεταβλητό ζώδιο, ίσα-ίσα που μπορεί να σου φέρει ακόμα και μια γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας συνηθισμένης μετακίνησής σου, οπότε καλό θα ήταν να έχεις το νου σου!

Ζυγός

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού επηρεάζει τα οικονομικά σου και τις σχέσεις σου με τους συνεταίρους σου. Χρειάζεται να κάνεις καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σου πόρων, καθώς πολλές φορές έχεις παρασυρθεί σε σπατάλες. Μην κάνεις κάποια κίνηση που να αφορά τα οικονομικά σου σήμερα και μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους συνεταιρίζεσαι, καθώς η Πανσέληνος σου δίνει μία έντονα συναισθηματική χροιά και επηρεάζει αρνητικά τη λήψη αποφάσεων και την αντικειμενική σου σκέψη.

Σκορπιός

Πρωταγωνιστής της Πανσέληνου είσαι εσύ, αφού πραγματοποιείται στο ζωδιακό σου άξονα και, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Άρη, σου δημιουργεί την τάση να κλειστείς στον εαυτό σου και να σκεφτείς ήρεμος/η μακριά από όλους και απ’ όλα. Αυτή η Πανσέληνος καταδεικνύει την κούραση –ψυχολογική και σωματική- που έχεις όλο αυτό το διάστημα και ήρθε η ώρα να πάρεις τις αποστάσεις σου και να προσπαθήσεις να χαλαρώσεις. Χρειάζεται να δεις μέσα σου, να αποδεχτείς τα λάθη σου και να τα αφήσεις στο παρελθόν καθώς, για να κάνεις ένα βήμα μπροστά, πρέπει να μη σε κρατάει τίποτα πίσω.

Τοξότης

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, παρ’ όλο που δεν σε επηρεάζει άμεσα, γιατί ανήκεις στα ζώδια του μεταβλητού Σταυρού, σε βάζει σε μια διαδικασία εσωτερικών διεργασιών. Χρειάζεται να σκεφτείς τι αλλαγές πρέπει να κάνεις στη ζωή σου και την καθημερινότητά σου, καθώς δεν είσαι και τόσο ευχαριστημένος από αυτή. Σίγουρα, η διαδικασία των αλλαγών μπορεί να αποδειχθεί επώδυνη, καθώς καλείσαι να αφήσεις πίσω ένα κομμάτι του εαυτού σου αλλά μόνο έτσι θα μπορέσεις να έχεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σήμερα το πρωί στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού, στο περιβάλλον που σχετίζεται με τους φίλους σου και τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Τονίζει τη συναισθηματική πλευρά όλων των φιλικών και συναδελφικών σου σχέσεων, καθώς όμως και τα λάθη που ενδεχομένως να έχεις κάνει. Όπως και να έχει, σήμερα νιώθεις έντονη την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα με ανθρώπους, οι οποίοι έκαναν τον κύκλο τους στη ζωή σου και να έρθεις ακόμα πιο κοντά με φιλικά σου πρόσωπα, καθώς φαίνεται το έχεις ανάγκη.

Υδροχόος

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού «φωτίζει» τα επαγγελματικά σου θέματα. Υπάρχει έντονη κινητικότητα στην εργασία σου, μόνο που αυτό δεν έχει πάντοτε θετικά αποτελέσματα. Νιώθεις να ασφυκτιείς με κάποια πράγματα που γίνονται στη δουλειά σου, τα οποία όμως δεν είσαι σε θέση να αλλάξεις ακόμα. Ίσως ένας επαγγελματικός κύκλος να ετοιμάζεται να κλείσει. Οτιδήποτε κι αν γίνει, σίγουρα θα είναι για την εξέλιξή σου, ακόμα κι αν τώρα δεν είσαι σε θέση να το δεις λόγω της ψυχολογικής δυσφορίας σου.

Ιχθύς

Η Πανσέληνος που έγινε σήμερα στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού σε βρίσκει να προσπαθείς να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις από την καθημερινότητα. Θες να κάνεις ένα ταξίδι για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις και σήμερα αυτή η ανάγκη γίνεται πιο έντονη. Ακόμη κι αν δεν καταφέρεις να το πραγματοποιήσεις τώρα, είμαι σίγουρη πως το μυαλό σου βρίσκεται ήδη σε μακρινούς ωκεανούς και μόνο η φυσική παρουσία έχει μείνει πίσω. Επειδή λοιπόν είσαι «αλλού», δώσε λίγο προσοχή στα ατυχήματα που μπορεί να προκύψουν λόγω αφηρημάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου