ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 21 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και οι σχέσεις σου -φιλικές, επαγγελματικές, ερωτικές- είναι στο μικροσκόπιο. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και την Αφροδίτη σε κάνει αγχώδη, απότομο/η και νευρικό/η, καθώς σου δημιουργεί την τάση να στρέφεσαι εναντίον των ίδιων σου των αναγκών αλλά και των ανθρώπων που χρειάζεσαι στη ζωή σου. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από τα γεγονότα και να δεις τις σχέσεις σου αντικειμενικά, χωρίς συναισθηματικές υπερβολές, αλλιώς οι εντάσεις θα είναι μεγάλες.

Ταύρος

Η πίεση που νιώθεις από τις υποχρεώσεις -επαγγελματικές ή μη- που έχεις να βγάλεις εις πέρας σήμερα, είναι αφόρητη. Προσπάθησε να μην αγχωθείς με  τις υποχρεώσεις σου, γιατί η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σου προκαλέσει υπερένταση και νεύρα και η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, μπορεί να σε κάνει να παραγκωνίσεις τις ανάγκες σου, προκειμένου να καταφέρεις να ανταπεξέλθεις στις απαιτήσεις της ημέρας. Το μυστικό της ημέρας είναι η σωστή ιεράρχηση των υποχρεώσεών σου και τα μικρά διαλείμματα για ανάκτηση δυνάμεων!

Δίδυμοι

Η Σελήνη είναι στο Ζυγό σήμερα κι εσύ θες να βγεις, να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με πράγματα που σε γεμίζουν και τα είχες παραμελήσει καιρό. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό βέβαια, μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μέτρο στη διασκέδαση και να το παρακάνεις. Αν έχεις κάποιο χόμπι, είναι πολύ πιθανόν να σου έρθουν στο μυαλό πρωτοποριακές ιδέες σχετικές με αυτό και να αρχίσεις να δημιουργείς. Μην περιμένεις να βρεις υποστήριξη από τους γύρω σου, καθώς η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, δείχνει πως οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τόσο τον ψυχισμό και τη διάθεσή σου σήμερα.

Καρκίνος

Κάποιο οικογενειακό θέμα που μπορεί να προκύψει ξαφνικά, σε απασχολεί σήμερα, καθώς είναι ένα θέμα το οποίο έρχεται ξανά στο προσκήνιο και απαιτεί λύση. Με τη Σελήνη να κάνει αντίθεση με την Αφροδίτη, μπορεί να συγκρουστείς με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, καθώς νιώθεις ότι δεν υπάρχει συνεννόηση. Η αντίθεση που κάνει η Σελήνη και με τον Ουρανό, σου εφιστά την προσοχή και στις σχέσεις στο χώρο εργασίας σου, καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικές ανακατατάξεις και προβλήματα.

Λέων

Η Σελήνη σήμερα είναι στο Ζυγό και η αντίθεση που κάνει με τον Ουρανό στον τομέα που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σου, δείχνει ξαφνικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σου και το πιθανότερο είναι να σε βγάλουν εκτός εαυτού. Μην ξεκινήσεις τελευταία στιγμή για τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις σου, καθώς μπορεί να αργοπορήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει και η οδήγηση, γιατί τα νεύρα και η εσωτερική αναστάτωση που νιώθεις λόγω της αντίθεσης Σελήνης – Αφροδίτης, μπορεί να έχουν επιπτώσεις στον τρόπο που οδηγείς.

Παρθένος

Σήμερα μπορεί να προκύψουν ξαφνικά προβλήματα οικονομικής φύσεως ή προβλήματα με τους συνεταίρους σου. Σου συνιστώ να μη χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η αντίθεση της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό, θα βάλει το χεράκι της και θα θέλεις να τα κάνεις όλα στάχτη. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις, καθώς όλο το πλανητικό σκηνικό δεν είναι βοηθητικό. Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σε κάνει να παρασυρθείς σε σπατάλες.

Ζυγός

Η διάθεσή σου είναι αλλόκοτη σήμερα και παραξενεύει τους γύρω σου. Η αντίθεση της Σελήνης που είναι στο ζώδιό σου με τον Ουρανό, μπορεί να σου φέρει απρόσμενα νέα από τους συνεργάτες σου ή τον/τη σύντροφό σου και αυτό μπορεί να σε αποδιοργανώσει τελείως. Η αντίθεση της Σελήνης και με την Αφροδίτη, δείχνει αντικρουόμενα συμφέροντα μεταξύ εσένα και των «άλλων» και μια τάση για σπατάλες. Προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την έμφυτη διπλωματία σου και να μην έχεις υπερβολικές αντιδράσεις, γιατί τα πράγματα μπορεί να βγουν εκτός ελέγχου.

Σκορπιός

Μπορεί να προκύψουν κάποια γεγονότα σήμερα που θα ταράξουν την καθημερινότητά σου. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, μπορεί να σου δημιουργήσει μία έντονη νευρικότητα και να νιώσεις ότι ασφυκτιείς μέσα σου. Η άλλη αντίθεση που κάνει η Σελήνη με την Αφροδίτη, συμπληρώνει το πάζλ και εσύ δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις τι έχεις πιο πολύ ανάγκη σήμερα ή αν αυτά που έχεις επιλέξει είναι αυτά που θες πραγματικά. Κάνε υπομονή και αύριο είναι μια καινούρια μέρα.

Τοξότης

Σήμερα η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό και η προσοχή σου είναι στραμμένη στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου αλλά και με τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι κοινά ενδιαφέροντα. Κάνεις «διπλωματικές» επαφές και δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να πραγματοποιηθούν αυτά που έχεις κατά νου. Ωστόσο, η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, σου δείχνει πως ίσως οι επιθυμίες σου δεν θα βρουν πρόσφορο έδαφος για να υλοποιηθούν ενώ η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό σου εφιστά την προσοχή στις αντιδράσεις σου, οι οποίες μπορεί να είναι υπερβολικές. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή.

Αιγόκερως

Η καριέρα σου σε απασχολεί σήμερα, καθώς θα προκύψουν ξαφνικά θέματα που θα πρέπει να τα διαχειριστείς με ψυχραιμία και διπλωματικότητα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, θα σου δημιουργήσει νεύρα και ίσως προκαλέσει τις αντιδράσεις του περίγυρου σου γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η. Η άλλη αντίθεση που κάνει η Σελήνη με την Αφροδίτη, σε «μπερδεύει» και δεν ξέρεις ποιο είναι το εργασιακό σου συμφέρον και πώς μπορείς να υποστηρίξεις αυτά που πιστεύεις. Καλύτερα να αφήσεις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον Ζυγό και εσύ θες να ταξιδέψεις είτε με το μυαλό είτε στο πλαίσιο της πραγματικότητας! Η αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σε οδηγήσει σε σπατάλες που σχετίζονται με ταξίδια και μικρές αποδράσεις αλλά θα σου πρότεινα να μη σχεδιάσεις κάτι τώρα αλλά να το αφήσεις για αργότερα. Μπορεί βέβαια να χρειαστεί να κάνεις κάποιο ξαφνικό επαγγελματικό ταξίδι, καθώς βοηθάει και η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό. Προσπάθησε να μη γίνεις επαναστάτης χωρίς αιτία, καθώς σήμερα έχεις μια έμφυτη άρνηση στα πάντα!

Ιχθύς

Νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος/η σήμερα, καθώς σκέφτεσαι παρελθοντικές καταστάσεις και έχουν ξυπνήσει όλοι οι φόβοι και οι ανασφάλειες που έχεις. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό, μπορεί να φέρει ρήξη στις σχέσεις σου με τους συνεταίρους σου ή ξαφνικά νέα για τα οικονομικά σου. Η άλλη αντίθεση της Σελήνης με την Αφροδίτη, αυξάνει τον αισθησιασμό σου αλλά και την τάση που έχεις για σπατάλες, γι’ αυτό να είσαι προσεκτικός/η.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου