ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 20 Απριλίου;

Κριός

Οι σχέσεις με τους γύρω σου σε απασχολούν σήμερα, καθώς σε έχουν πιάσει οι συναισθηματισμοί σου. Ανησυχείς αρκετά για την εικόνα που έχουν για εσένα και είσαι σε θέση να σε επηρεάσουν αρκετά με τη γνώμη τους. Η Σελήνη είναι στον Ζυγό και το απόγευμα θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο στον Τοξότη και αυτό θα σε βοηθήσει να κάνεις μία νέα αρχή ή να σταθεροποιήσεις σχέσεις και συνεργασίες που είχαν κλονιστεί. Να ξέρεις ότι χρειάζεται υπομονή και προσπάθεια εκ μέρους σου, γι’ αυτό πρέπει να μετριάσεις την παρόρμησή σου.

Ταύρος

Οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες σήμερα και είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν κι έκτακτες. Σαν σταθερό ζώδιο της γης που είσαι, ξέρω ότι θα τα προγραμματίσεις όλα και θα τα καταφέρεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ σου αυξάνει την αίσθηση του καθήκοντος και μπορεί να σε κάνει να υπερβάλεις, γι’ αυτό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να βοηθήσεις τον οργανισμό σου με κάποια υποστηρικτική βιταμινούλα και αρκετά φρούτα.

Δίδυμοι

Κρύβεις μέσα σου ένα αιώνιο παιδί και σήμερα αυτό το παιδί έχει την ανάγκη να βγει προς τα έξω. Θες να διασκεδάσεις, να ασχοληθείς με αυτά που σου αρέσουν και να βγάλεις απ’ το μυαλό σου κάθε μουντή σκέψη. Ενδέχεται να το παρακάνεις με τον παλιμπαιδισμό σου και να εκνευριστείς με τους γύρω σου, αν δεν σου κάνουν το χατίρι αλλά το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βραδάκι σε επαναφέρει στον ίσιο δρόμο δίνοντάς σου την αίσθηση του καθήκοντος και τις ευθύνες που σου αναλογούν.

Καρκίνος

Είσαι αρκετά εσωστρεφής σήμερα, καθώς έχεις ανάγκη να ανασυνταχθείς και να πάρεις δυνάμεις. Κάνεις μία βουτιά στο παρελθόν και μπορεί να σε πιάσει το παράπονο για τις αδικίες που έχουν γίνει εις βάρος σου από το περιβάλλον σου και από συγγενικά σου πρόσωπα. Το εξάγωνο της Σελήνης από το Ζυγό με τον Κρόνο στον Τοξότη προς το βραδάκι, θα σε βοηθήσει να σκεφτείς όσο πιο λογικά γίνεται και να αφήσεις τους υπερβολικούς συναισθηματισμούς στην άκρη.

Λέων

Δεν μπορείς λεπτό μόνος/η σήμερα και νιώθεις την ανάγκη να συναναστραφείς  με κόσμο και να ανταλλάξετε κουβέντες και απόψεις. Θέλεις πολύ να εξωτερικεύσεις ό, τι αισθάνεσαι σε φίλους και γνωστούς και να πάρεις μια δεύτερη γνώμη για κάτι που σε απασχολεί. Η Σελήνη στο Ζυγό ενεργοποιεί τις κοινωνικές συναναστροφές αλλά και τις μετακινήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ, σου χαρίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση και σε βοηθάει να λύσεις ό, τι θέμα σου προκύψει με υπευθυνότητα.

Παρθένος

Τα οικονομικά σου σε έχουν αγχώσει από το πρωί σήμερα, καθώς λύση ψάχνεις και λύση δεν βρίσκεις. Προσπάθησε να μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις λόγω ανασφάλειας, γιατί το πιο πιθανό είναι να μην έχουν κανένα αντίκτυπο. Η Σελήνη στον Ζυγό το βραδάκι, θα κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο και θα σου υπενθυμίσει πώς δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές: χωρίς κόπο, υπομονή και υπευθυνότητα, δεν μπορεί να γίνει τίποτα.

Ζυγός

Οι εναλλαγές στη διάθεσή σου είναι το κύριο στοιχείο της ημέρας. Από τη μία μπορεί να είσαι γεμάτος ενέργεια και να έχεις την αίσθηση πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα ενώ από την άλλη να νιώθεις κουρασμένος/η και χωρίς καμία διάθεση να κάνεις το παραμικρό. Οι εναλλαγές της διάθεσης μπορεί να εκνευρίσουν τους γύρω σου και να υπάρξει κάποια αναστάτωση. Μην ανησυχείς, γιατί η Σελήνη στο ζώδιό σου σε εξάγωνο με τον Κρόνο προς το βραδάκι, σε βοηθάει να διαχειριστείς τις καταστάσεις με σοβαρότητα και σύνεση.

Σκορπιός

Η μέρα είναι περίεργη σήμερα, καθώς έντονοι υποσυνείδητοι φόβοι σου επισκιάζουν κάθε τι ωραίο που θα σκεφτείς για επαγγελματικά αλλά και προσωπικά θέματα. Αυτές οι σκέψεις και οι φόβοι θα σε κάνουν πιο εσωστρεφή, χωρίς καμία διάθεση για επαφή με άλλους ανθρώπους. Η Σελήνη βρίσκεται στον Ζυγό και το εξάγωνο που θα κάνει με τον Κρόνο σήμερα το βράδυ, σε βοηθάει να ξεχωρίσεις τα πραγματικά προβλήματα από τις αυταπάτες των φόβων και να νιώσεις πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου.

Τοξότης

Θες να νιώσεις ανάλαφρος/η όπως τον παλιό καλό καιρό και σήμερα έχεις την ανάγκη να ασχοληθείς μόνο με τους φίλους σου και τον περίγυρό σου και τίποτε άλλο. Η μέρα έχει επαφές και συναντήσεις που ξέρεις ότι θα σε κάνουν να ξεφύγεις απ’ ό, τι σε απασχολεί έστω και προσωρινά και να περάσεις ξέγνοιαστες στιγμές. Το βραδάκι η Σελήνη από τον Ζυγό κάνει εξάγωνο με τον Κρόνο, σε ανακαλεί στην «τάξη» και σε κάνει να μαζευτείς στον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω στο χώρο εργασίας σου σε απασχολεί πολύ σήμερα και ψάχνεις να βρεις τρόπους για να την βελτιώσεις. Θέματα που έχουν να κάνουν και με την καριέρα σου είναι στο προσκήνιο και εσύ ψάχνεις να βρεις πως μπορείς να προωθήσεις εκτός από την εικόνα και τις ιδέες σου. Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό θα κάνει ένα εξάγωνο με τον Κρόνο και θα δυσκολέψει λίγο το έργο σου, αφού θα σε κάνει απόμακρο και ψυχρό με τους συναδέλφους σου. Καλύτερα να μην κρίνεις άτομα στον ίδιο χώρο με εσένα, γιατί μπορεί να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Υδροχόος

Η Σελήνη που βρίσκεται στο Ζυγό, σου δίνει την κατάλληλη ώθηση για να ξεκινήσεις κάποιο σεμινάριο σχετικό με τη δουλειά σου ή κάποια ξένη γλώσσα που θα εμπλουτίσει τις γνώσεις σου. Είναι η κατάλληλη ημέρα για να μιλήσεις με κάποιο φίλο ή συγγενή σου που ζει στο εξωτερικό. Προς το βράδυ, η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Κρόνο, θα βάλει γερές βάσεις σε ό, τι αποφασίσεις να ξεκινήσεις σήμερα αλλά μπορεί να σε κάνει και λίγο ψυχρό με το ευρύτερο περιβάλλον και να σου δημιουργήσει κάποιες αντιπάθειες.

Ιχθύς

Σ’ έχει πιάσει μία συναισθηματική τρικυμία σήμερα, καθώς ό, τι έχει «λιμνάσει» μέχρι τώρα μέσα σου, γίνεται ακόμα πιο απειλητικό και πελώριο απ’ ό, τι ήταν. Είναι πιθανόν επειδή προσπαθείς να βρεις κάποιο τρόπο να ξεσπάσεις, να σου φταίνε οι γύρω σου, κυρίως οι συνεταίροι σου. Ο Κρόνος και ο ανάδρομος Άρης θα σου εντείνουν το αίσθημα φόβου και ανησυχίας. Μη μεγαλοποιείς τα πράγματα στο μυαλό σου και μη φορτώνεις στους άλλους όλες τις ευθύνες, γιατί οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου