ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 19 Απριλίου;

Κριός

Η Σελήνη το πρωί είναι στην Παρθένο και επηρεάζει τον τομέα της καθημερινότητάς σου κι εσύ χρειάζεσαι πλάνο, ώστε να φέρεις εις πέρας το απαιτητικό πρόγραμμά που έχεις. Κατά το απογευματάκι, η Σελήνη περνάει στο Ζυγό κι εσύ αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος/η και νιώθεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τους γύρω σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο  Άρη το βραδάκι, σου κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς εξαιτίας του έντονου παρορμητισμού σου πάνω στη συζήτηση, μπορεί να προκύψουν καβγαδάκια, τα οποία –ωστόσο – θα καταλήξουν σε μέλια.

Ταύρος

Μέχρι το απόγευμα, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί και κάθε ιδέα που θα σου έρθει για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, καθώς το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και οι απαιτήσεις της ημέρας θα αρχίσουν να αυξάνονται. Δεν χρειάζεται να αγχωθείς παρά μόνο να βάλεις προτεραιότητες στις υποχρεώσεις σου. Το εξάγωνο που θα κάνει η Σελήνη με τον ανάδρομο Άρη το βράδυ, υποδηλώνει κούραση και κόπο, καθώς θα προσπαθείς πολύ να τελειώνεις με τις δουλειές σου αλλά όλο και κάτι καινούργιο – όλο και κάποια ευκαιρία θα εμφανίζεται.

Δίδυμοι

Η Σελήνη είναι στην Παρθένο το πρωί και εσύ ασχολείσαι με θέματα που αφορούν το οικογενειακό σου περιβάλλον και το σπίτι σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό κι εσύ αρχίζεις και βρίσκεις τη χαμένη σου ζωντάνια και το κέφι σου. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με κάτι που σε γεμίζει και σε χαλαρώνει, καθώς οι προηγούμενες μέρες ήταν αρκετά δύσκολες για σένα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη -αν και ανάδρομος- θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς το κέφι σου αλλά χρειάζεται προσοχή, καθώς οι παρεξηγήσεις με τους γύρω σου είναι πιθανές.

Καρκίνος

Από το πρωί είσαι εξωστρεφής και έχεις συναντήσεις με φίλους, αδέρφια, ξαδέρφια, ακόμα και γείτονες. Σου αρέσει πολύ η ανταλλαγή απόψεων σήμερα αλλά ο Άρης που είναι ανάδρομος στον Τοξότη μπορεί να μετατρέψει τα γέλια και τις συζητήσεις σε καυγάδες και διαφωνίες, γι’ αυτό μέτρα την κάθε κουβέντα που θα πεις. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Ζυγό και η προσοχή σου στρέφεται μέσα σου και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένειά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης από τον Ζυγό με τον Άρη, δεν βοηθάει ιδιαίτερα στην επίλυση οικογενειακών θεμάτων, αντίθετα μπορεί να τα διογκώσει.

Λέων

Σήμερα η μέρα σου δημιουργεί οικονομική ανασφάλεια και αγχώνεσαι. Δεν είναι καλή ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ούτε να υλοποιήσεις αποφάσεις που έχεις πάρει, καθώς ο Άρης έχει γυρίσει ανάδρομος στον Τοξότη και μπορεί να μπλοκάρει τη δημιουργικότητά σου. Το απόγευμα η Σελήνη περνάει στο Ζυγό και σε βοηθάει να έρθεις σε επαφή με άτομα του περιβάλλοντός σου, προκειμένου να χαλαρώσεις απ’ το άγχος. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Άρη το βραδάκι προσφέρεται για φλερτ και, γενικότερα, για ερωτικές περιπτύξεις.

Παρθένος

Σε πιάνουν ξαφνικές εναλλαγές συναισθημάτων σήμερα και προσπαθείς να ισορροπήσεις μεταξύ αισιοδοξίας και μελαγχολίας. Το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, σε πιάνουν κρίσεις ανασφάλειας που έχουν να κάνουν κυρίως με το οικονομικό κομμάτι. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνεις συζητήσεις και να προσπαθείς να βρεις λύσεις για οικονομικά θέματα, καθώς ο ανάδρομος Άρης στον Τοξότη σου βάζει εμπόδια και «παγώνει» τις καταστάσεις. Ό, τι μπορείς, άφησε το για αργότερα, αλλιώς πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι θα ταλαιπωρηθείς.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου από το απόγευμα και ενώ μέχρι εκείνη την ώρα θα σχεδιάζεις τα πλάνα σου μακριά από τα φώτα, το βραδάκι θα θέλεις να εξωτερικεύσεις στους «άλλους» κάθε τι που σε απασχολεί. Υπάρχει περίπτωση να σου φταίει κάτι αλλά να μην ξέρεις τι και είτε να ξεσπάς τα νεύρα σου στους άλλους είτε να μαζεύεις μέσα σου το θυμό σου. Η Σελήνη το βραδάκι κάνει εξάγωνο με τον ήδη ανάδρομο Άρη και σε βάζει στην πρίζα για να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

Σκορπιός

Η προσοχή σου είναι στραμμένη προς τους φίλους και τους συναδέλφους σου και εσύ σήμερα έχεις αναλάβει τις δημόσιες σχέσεις, καθώς νιώθεις την ανάγκη να κοινωνικοποιηθείς. Από το απόγευμα που η Σελήνη περνάει στο Ζυγό, η διάθεσή σου αρχίζει να μεταλλάσσεται σταδιακά και σιγά-σιγά θα έχεις την ανάγκη να μείνεις λίγο μόνος, μακριά απ’ τη «φασαρία». Το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη θα σε βοηθήσει να κάνεις την ενδοσκόπηση που επιθυμείς και να ακούσεις τον εαυτό σου.

Τοξότης

Η καριέρα σου και γενικότερα ό, τι έχει να κάνει με τη δουλειά σου, σε απασχολεί και σήμερα. Επαφές και συζητήσεις επαγγελματικού χαρακτήρα με σένα πρωταγωνιστή, έχουν την τιμητική τους. Από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, αποζητάς τη χαλάρωση και τις συζητήσεις, αυτή τη φορά όχι επαγγελματικού χαρακτήρα. Ένα ποτό με τους συναδέλφους μετά τη δουλειά, θα ήταν εξαιρετική ιδέα, καθώς το εξάγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Άρη σου ζητάει να χαλαρώσεις.

Αιγόκερως

Μπορείς να ξεκλέψεις ακόμα μερικές στιγμές για να κάνεις ενδιαφέρουσες επαφές και να οργανώσεις τις αποδράσεις σου, καθώς από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνάει στο Ζυγό κι εσύ στρώνεσαι στη δουλειά. Νιώθεις σαν να ξύπνησες απότομα από το λήθαργο και γίνεσαι ξανά ο παλιός καλός εργασιομανής εαυτός σου. Χρειάζεται μία παραπάνω προσοχή και υπομονή, καθώς ο ανάδρομος Άρης μπορεί να φέρει επαγγελματικά εμπόδια και καθυστερήσεις. Έχε το νου σου και διπλοτσέκαρε ό, τι διαβάζεις και ό, τι υπογράφεις, καθώς ο Άρης κάνει τις σκανταλιές του.

Υδροχόος

Η διάθεση σου και σήμερα δεν είναι στα καλύτερά της, καθώς ακόμα μέσα σου παλεύεις με αυτά που σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς. Το απόγευμα, όμως, η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο κι εσύ νιώθεις λίγο πιο ανάλαφρος/η. Η Σελήνη στο ευνοϊκό περιβάλλον του Ζυγού σε βοηθάει να βγεις στον κόσμο, να επικοινωνήσεις και  να ξεκινήσεις κάτι -όπως ένα σεμινάριο- που θα εξελίξει τη μόρφωσή σου και το μυαλό σου. Μπορεί να νιώσεις πως ενώ θέλεις, δεν έχεις τη δύναμη να πραγματοποιήσεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου ή να βρεις εμπόδια στη σημερινή ημέρα. Όποιος επιμένει, βέβαια, στο τέλος τα καταφέρνει.

Ιχθύς

Προσπαθείς να αποκτήσεις μια εικόνα για τον εαυτό σου μέσα από τα μάτια των άλλων. Αν είσαι καλός για εκείνους, τότε αυτή τη γνώμη έχεις και για σένα, αν δεν είσαι καλός για τους «άλλους», τότε πιστεύεις κι εσύ το ίδιο. Το πέρασμα της Σελήνης στο Ζυγό προσφέρεται για να συζητήσεις λίγο με τον εαυτό σου και να ακούσεις τις ανάγκες του. Ο ανάδρομος Άρης από τον Τοξότη σου προκαλεί άγχος, ανασφάλειες, φοβίες και υπερβολικές αντιδράσεις αλλά να θυμάσαι ότι όλες οι φοβικές εικόνες που ταλανίζουν το μυαλό σου, είναι αυταπάτες που πρέπει να διαλυθούν για να προχωρήσεις μπροστά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου