ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

σκορπιός

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 17 Απριλίου;

Κριός

Η ημέρα είναι πολύ απαιτητική για εσένα, καθώς από το πρωί τρέχεις για να προλάβεις τα πάντα. Το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη απ’ την Παρθένο, με τον Άρη απ’ τον Τοξότη και τον Ποσειδώνα απ’ τους Ιχθύς, σε μπερδεύει και σου προκαλεί σύγχυση, καθώς δεν μπορείς να κρίνεις ποια υποχρέωση είναι πιο σημαντική να φέρεις εις πέρας. Άλλο ένα χαρακτηριστικό της ημέρας είναι η εξάντληση και η αδυναμία που νιώθεις και που σε κάνει να θέλεις να τα παρατήσεις όλα. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου, κάνε τα απαραίτητα διαλείμματα, φρόντισε τη διατροφή σου για να έχεις ενέργεια και όλα θα πάνε καλά.

Ταύρος

Μην εμπιστεύεσαι την κρίση σου σήμερα, αφού το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σου θολώνει τα νερά, με αποτέλεσμα να κάνεις λάθος εκτιμήσεις σε πρόσωπα και καταστάσεις του φιλικού και συναδελφικού σου κύκλου. Ίσως νιώσεις την ανάγκη να βγεις να πιεις κι ένα ποτηράκι παραπάνω. Παρότι είσαι ένα γήινο ζώδιο με κυρίαρχη τη λογική, σήμερα έχεις ανάγκη να αποδράσεις απ’ όλα και να το ρίξεις λίγο έξω. Μπορείς να το κάνεις αλλά να θυμάσαι ότι παν μέτρον άριστον για να μην έχεις προβλήματα μετά.

Δίδυμοι

Έχεις αρκετές έγνοιες με οικογενειακά θέματα στο κεφάλι σου και νιώθεις πως έχεις δεμένα τα χέρια σου και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, σου εφιστά την προσοχή και σου υπενθυμίζει πως ίσως δεν μπορείς να αναλάβεις δράση, γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να διακρίνεις τι είναι υπαρκτό και τι αποκύημα του μυαλού σου και των φόβων σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και να μην ωραιοποιείς τις καταστάσεις ώστε να βρεις τη σωστή λύση.

Καρκίνος

Θέλεις να επικοινωνήσεις τόσο πολύ με τους γύρω σου σήμερα αλλά δεν βρίσκεις τον κατάλληλο τρόπο. Δυσκολεύεσαι και δεν είσαι σίγουρος/η για το ποιες είναι οι ανάγκες σου. Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα εντείνουν τη σύγχυση και τις παρεξηγήσεις με τους γύρω σου. Χρειάζεται να μην είσαι αφηρημένος/η και να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση, καθώς μπορεί να προκύψουν προβληματάκια.

Λέων

Η ημέρα τονίζει την ανασφάλεια που σε πιάνει σχετικά με τα οικονομικά σου και τις εκκρεμότητες με τράπεζες και δημόσιο τομέα. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να κάνεις προσπάθειες διευθέτησης, καθώς το ταυ τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη και τον Ποσειδώνα σου δημιουργεί λάθος εικόνες για την κατάσταση. Από την άλλη, σε κάνει παρορμητικό σε καταστάσεις που απαιτούν λεπτούς και σχεδιασμένους χειρισμούς. Δώσε προσοχή και σε συνεργασίες, καθώς αυτό που σου δείχνουν είναι μόνο η μία όψη.

Παρθένος

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει νευρικό/η και κυκλοθυμικό/η. Σε δύσκολο συνδυασμό με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, νιώθεις άδειος/α από ενέργεια και δεν έχεις σωστή κρίση σε σχέση με αυτούς που έχεις απέναντί σου. Καλύτερα να μην κάνεις κάποια συζήτηση από την οποία θα κριθούν σημαντικά πράγματα και να μην πάρεις καμία τελεσίδικη απόφαση, γιατί τα πράγματα ίσως να είναι διαφορετικά απ’ ό, τι σου φαίνονται. Καλύτερα να βγεις εκτός χρονοδιαγράμματος παρά να πάρεις μία απόφαση κάτω από συναισθηματική σύγχυση.

Ζυγός

Σήμερα η μέρα σου δημιουργεί άγχος και ένταση που την προκαλούν οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου. Θέλεις να «κλειστείς στο καβούκι» σου, γιατί η δουλειά σου φαίνεται δύσκολη και απαιτητική. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα από τη μία σου ρουφάει όλη την ενέργεια ενώ από την άλλη σε κάνει να ονειρεύεσαι έναν ιδανικό κόσμο μακριά απ’ τα άγχη της καθημερινότητας. Πρέπει να επανέλθεις γιατί ό, τι δουλειά αφήσεις για αύριο, θα σε περιμένει και αύριο δυστυχώς.

Σκορπιός

Ουρανοκατέβατες κυριολεκτικά ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σήμερα στη δουλειά, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά. Η φιλοδοξία που έχεις  σε συνδυασμό με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό μπορεί να σε γεμίσει αυτοπεποίθηση, ζωντάνια και σιγουριά. Να έχεις υπόψιν σου πως οποιαδήποτε ενέργεια κάνεις σήμερα, θα έχει όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω της, οπότε να είσαι προσεκτικός/η στο πως θα διαχειριστείς τις ιδέες σου, καθώς είναι πιθανό να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και να βρεθείς εκτεθειμένος/η.

Τοξότης

Υπάρχουν θέματα στην εργασία σου που «τρέχουν» κι εσύ τρέχεις μαζί τους για να τα προλάβεις όλα αλλά σήμερα κάτι σαν να σε κρατάει κολλημένο/η στο πάτωμα. Το ταυ τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης, του Άρη και του Ποσειδώνα σου θολώνει την κρίση σχετικά με την καριέρα και την εικόνα σου και σου αυξάνει τα νεύρα και την κακή διάθεση. Οπότε, σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγεις τις διενέξεις και, πριν κάνεις το οτιδήποτε, σιγουρέψου πως το έχεις διπλοτσεκάρει και είναι έτσι όπως νομίζεις.

Αιγόκερως

Σήμερα η ψυχή σου ταξιδεύει σε άλλη γη κι άλλα μέρη. Είσαι  αφηρημένος/η και ενώ ξέρεις ότι έχεις δουλειές που σε περιμένουν, δεν θέλεις τίποτα να σου χαλάσει τα ταξίδια του μυαλού σου και να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη και τον Ποσειδώνα, δείχνει κρυφές συζητήσεις και συναντήσεις πίσω απ’ την πλάτη σου, γι’ αυτό καλύτερα να προσγειωθείς στην πραγματικότητα, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να προσέχεις τα λόγια σου κυρίως με άτομα του ευρύτερου οικογενειακού σου κύκλου.

Υδροχόος

Είσαι κτητικός/η σήμερα, πράγμα πολύ σπάνιο για σένα και νιώθεις την ανάγκη να επιβληθείς στους γύρω σου. Για αρχή, λες να ξεκινήσεις με τους συνεταίρους σου, αφού σήμερα σε έχει πιάσει μια μανία να ανακαλύψεις και να μάθεις τα πάντα. Το ταυ τετράγωνο της Σελήνης, του Άρη και του Ποσειδώνα σε δυσκολεύει να διακρίνεις ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα, ακόμα και να καταλάβεις ποιο είναι το οικονομικό σου συμφέρον. Αν κάτι δεν επείγει, καλό θα ήταν να το αφήσεις για άλλη μέρα, γιατί οι αποφάσεις σήμερα δεν ευνοούνται.

Ιχθύς

Η καρδιά σου χτυπάει με το ρυθμό που της δίνουν οι άλλοι σήμερα, καθώς κρέμεσαι από τα χείλη τους και ανάλογα με το τι εντύπωση έχουν για σένα, θα εξαρτηθεί και η διάθεση που θα έχεις όλη την ημέρα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη συναισθηματική σύγχυση και την υπερευαισθησία που μόνο άδικες φασαρίες και γκρίνιες μπορούν να προκαλέσουν. Μην πάρεις καμία απόφαση σήμερα και μην μεγαλοποιήσεις μικροεντάσεις που μπορεί να προκύψουν με τους συνεργάτες σου ή το/η σύντροφό σου. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα όσο πιο καθαρά και αντικειμενικά μπορείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου