ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 18 Οκτωβρίου;

Κριός

Υπέροχη μέρα η σημερινή, καθώς νιώθεις γεμάτος/η ενέργεια και ζωντάνια και είσαι έτοιμος/η να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου. Το τρίγωνο της Σελήνης που είναι στον Λέοντα με τον Ήλιο από τον Κριό, σε κάνει να νιώθεις παντοδύναμος/η και το άλλο τρίγωνό της με τον Ουρανό σου ενισχύει τη δημιουργικότητά σου. Εκμεταλλεύσου τις ευνοϊκές όψεις και ξεκίνα τις επαφές με τα κατάλληλα άτομα,  προκειμένου να προωθήσεις τα ταλέντα σου και τις δημιουργικές και εφευρετικές ιδέες σου. Σήμερα έχεις και το καρπούζι και το μαχαίρι, μη χάνεις λεπτό

Ταύρος

Σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις για οικογενειακά θέματα που σε ταλαιπωρούν, από εκεί που δεν το περιμένεις. Τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Ουρανό και τον Ήλιο, σου δίνουν  κυριολεκτικά «ουρανοκατέβατες» ιδέες και λύσεις και σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση, καθώς νιώθεις ψυχικά δυνατός/η και έτοιμος/η να τα βάλεις με τους πάντες, αν χρειαστεί. Η σημερινή ημέρα, εκτός απ’ το να σε βοηθήσει να λύσεις τα θέματα του σπιτιού σου, μπορεί να αυξήσει και τη δημοτικότητά σου στη δουλειά, οπότε χρησιμοποίησε την προς όφελός σου.

Δίδυμοι

Φίλοι μου Δίδυμοι, με τη Σελήνη στον Αιγόκερω, αποτελεσματική και εποικοδομητική θα είναι η εργασιακή σας στάση, στόχος σας θα είναι η δημιουργική κατάληξη τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα ερωτικά σας. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, με το ταίρι σας θα περάσετε σε ειλικρινείς συζητήσεις, δεν θα λείψουν από την πλευρά σας εκμυστηρεύσεις, με στόχο τη συναισθηματική κατανόηση. Θα σας διακρίνει ζωτικότητα και ενέργεια, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα αρνηθείτε προτάσεις φιλικών εξόδων. Σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συνομιλίες και για τους ερωτικά μόνους απρόσμενες ερωτικές ευκαιρίες!

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, ο Άρης σε σύνοδο με τον Δία θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας,  θα φανείτε αυθόρμητοι και αρκετά παρορμητικοί. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας να ταχτοποιήσετε οριστικά κάποιες υποθέσεις σας, θα είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτά που θα πείτε και θα κάνετε. Με τη Σελήνη να εισέρχεται στον Αιγόκερω, δημιουργική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής ανόδου. Το προσγειωμένο σας σκεπτικό θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε με επενδυτικό τρόπο χρηματικά ποσά που θα έρθουν στα χέρια σας.

Λέων

Αγαπητοί μου Λέοντες, ο ερχομός της Σελήνης στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε τους επαγγελματικούς σας στόχους, με τον  Άρη σε σύνοδο με τον Δία ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, τολμηροί θα φανείτε στα καινούργια ανοίγματα που θα σας παρουσιαστούν. Η εφαρμογή μιας ιδέας σας θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες και βελτίωση ζωής. Στον κοινωνικό και ερωτικό σας τομέα, δεχτείτε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες με μελλοντικές προδιαγραφές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο θα σας αποτρέψει από αρνητικές ή νευρικές αντιδράσεις, τα συναισθήματά `σας θα είναι ήρεμα, θα νιώθετε εμπιστοσύνη και συγκαταβατικότητα με τους γύρω σας. Θα προτιμήσετε τις ήσυχες φιλικές συζητήσεις χωρίς εκρηκτικούς διάλογους και η ερωτική σας διάθεση θα σας φέρει άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς βιώνετε, εδώ και πολύ καιρό, ερωτική στασιμότητα να ξέρετε πως μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική σοβαρών ερωτικών εξελίξεων.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, με τον  Άρη σε σύνοδο με τον Δία καθώς και με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να βελτιωθείτε και να βάλετε σε άμεση εφαρμογή κάποιες τολμηρές επαγγελματικές σας σκέψεις.  Έντονη θα είναι η επιθυμία σας να κυνηγήσετε την προοπτική νέας γνωριμίας, γι’ αυτό θα ανταποκριθείτε θερμά στην πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που θα σας δείξει άμεσα την έλξη του. Θα σας ανοιχτεί καινούργιο ερωτικό μέλλον, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο δεσμευτικής σχέσης.

Σκορπιός

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, εξωστρεφείς θα εμφανιστείτε, θα ξεκλειδώσετε τα συναισθήματά σας, τώρα θα αναζητήσετε στις επαφές σας σταθερότητα κι αρμονία. Με την εμφάνιση της Σελήνης στον Αιγόκερω, θα έχετε την ευκαιρία να απαλλαγείτε από επαγγελματικά εμπόδια, θα ανοιχτούν καινούργιες ευκαιρίες που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τις αφήσετε ανεκμετάλλευτες. Ευχάριστες συναντήσεις θα σας δώσουν τη δυνατότητα να διεισδύσετε σε έναν καινούργιο κύκλο γνωριμιών.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, με τον  Άρη σε σύνοδο με τον Δία, ενθουσιασμός και παρορμητικότητα θα διακρίνει τις ψυχικές σας διαθέσεις, γεγονός που θα σας κάνει δραστήριους και αρκετά αυθόρμητους. Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα έχετε αισιόδοξη και χαρούμενη διάθεση στις κοινωνικές σας συναναστροφές, οι συζητήσεις σας θα αποσκοπούν στην βελτίωση συνθηκών και στο οριστικό κλείσιμο αρνητικών υποθέσεων. Με τον ερχομό της Σελήνης στον Αιγόκερω, καινούργιο επαγγελματικό ή επιχειρηματικό άνοιγμα θα υπάρξει στη ζωή σας, σας συμβουλεύω να αναλάβετε το απαιτούμενο ρίσκο.

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιό σας, διορατική θα είναι η σκέψη σας, δημιουργική η δράση σας, έρχονται χρηματικά κέρδη και εργασιακές απολαβές. Θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσω μιας καινούργιας πρότασης να εξελιχθείτε τόσο επαγγελματικά, όσο και οικονομικά. Δεχτείτε το συγκεκριμένο πρόσωπο που θα κάνει την προσπάθεια να διεισδύσει στην ερωτική σας ζωή, θα σας φέρει κατάληξη σίγουρης επιτυχίας με σταθερή βελτίωση. Θα υπάρξει μεγάλο ερωτικό άνοιγμα, σας συμβουλεύω να μην το αφήσετε να πάει στράφι.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας κάνει ιδιαιτέρως τολμηρούς, με τον  Άρη σε σύνοδο με τον Δία θα νιώσετε έτοιμοι να αναλάβετε δημιουργικά ρίσκα, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό και αυθορμητισμό. Πριν πάρετε αποφάσεις για τολμηρά βήματα ή ανοίγματα, καλό θα είναι πρώτα να ζυγίσετε τις καταστάσεις, να λάβετε υπόψη σας όχι μόνο τα θετικά αλλά και τα αρνητικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε  ιδιαιτέρως ερωτικοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να εκφραστείτε και να κινηθείτε ερωτικά με απόλυτη ελευθερία.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ήλιο, σταθερότητα θα υπάρξει ως προς τα συναισθήματά σας, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας, δεν θα φοβηθείτε να προβείτε σε πράξεις συναισθηματικής ένωσης. Η Σελήνη στον Αιγόκερο θα φέρει απρόσμενο και θετικό άνοιγμα στον επαγγελματικό σας τομέα, δημιουργώντας προοπτική για σταθερή εργασία με προοπτική ανόδου ή προαγωγής. Ένα πολύ ευχάριστο και τυχαίο γεγονός θα σας φέρει τετ α τετ με πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο και η συνομιλία σας δεν αποκλείεται να έχει κατάληξη στεριωμένου δεσμού.

Διαβάστε ακόμα στο e-zwdia.gr:

Τι χρειάζεται να κάνουμε για να διατηρήσουμε τη σχέση μας σε βάθος χρόνου;

Όταν τα ζώδιά σας δεν ταιριάζουν