ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 15 Απριλίου;

Κριός

Ξεκινά μία ελπιδοφόρα μέρα, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα σχηματίσει ένα μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο. Επιβάλλεται να ασχοληθείς με αυτά που σε γεμίζουν και με οτιδήποτε σε κάνει να νιώθεις δημιουργικός/η. Σήμερα έχεις έμπνευση και καινούργιες ιδέες που αν υλοποιήσεις σωστά, θα εξελιχθούν όπως τις έχεις φανταστεί. Μοναδική σκιά σε όλους αυτούς τους πύρινους πλανήτες, ρίχνει ο Ερμής από τον Ταύρο που θα σχηματίσει τετράγωνο με τη Σελήνη κατά το απογευματάκι και σου λέει να λες αυτό που σκέφτεσαι, καθώς ίσως άλλο θες να πεις κι άλλο λες.

Ταύρος

Κάποιο θέμα με το σπίτι σου σε απασχολεί σήμερα και σε έχει ρίξει λίγο ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να νιώθεις μία συναισθηματική υπερχείλιση και να σου φταίνε όλοι. Η Σελήνη από τον Λέοντα θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ερμή στο ζώδιό σου το απόγευμα και θα σε δυσκολέψει να εξωτερικεύσεις αυτά που νιώθεις και να τα εκφράσεις σωστά. Όμως το μεγάλο τρίγωνο που θα κάνει με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο, σου δίνει τα εργαλεία για να δράσεις σωστά και να εδραιώσεις ό, τι κάνεις, αρκεί να δουλέψεις γι’ αυτό. Στο χέρι σου είναι λοιπόν!

Δίδυμοι

Μία ημέρα γεμάτη μετακινήσεις και επαφές ξεκινά για εσένα, καθώς το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο σου βάζει κυριολεκτικά ρόδες στα πόδια. Πας από εδώ, πας από εκεί, συναντιέσαι με κόσμο, προβάλλεις τις ιδέες σου και γενικότερα προβάλλεις τον εαυτό σου και έχεις σκοπό να δουλέψεις σκληρά για τα σχέδιά σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή βάζει λίγο φρένο στα σχέδιά σου, καθώς ίσως αισθανθείς μπερδεμένος/η σχετικά με το τι θες και τι στόχους έχεις. Πρόσεξε τον τρόπο που θα επικοινωνείς, καθώς είναι πιθανό άλλα να πεις και άλλα να εννοείς.

Καρκίνος

Οικονομικά και επιχειρηματικά σχέδια έχει το μενού της ημέρας, καθώς σε έχει πιάσει μία ανασφάλεια σχετικά με τα χρήματα που έχεις και με ποιον τρόπο μπορείς να τα αυξήσεις. Μετά το απογευματάκι, δεν είναι καλή ημέρα για συζητήσεις, καθώς το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Ερμή δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις ξεκάθαρος/η και θα μπερδέψει τα λεγόμενα. Το μεγάλο τρίγωνο που κάνει η Σελήνη με  Αφροδίτη, Άρη, Κρόνο θα σε βοηθήσει σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου και την κοινωνική σου προβολή. Αν έχεις κάτι κατά νου και το έχεις μελετήσει σήμερα, μπορείς να το κοινοποιήσεις μέχρι το απόγευμα, αρκεί να προσέξεις τα λόγια και τον τρόπο που θα χρησιμοποιήσεις.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου σήμερα και σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο. Η αυτοπεποίθησή σου υπερχειλίζει και αυτό δεν είναι πάντα καλό, αφού μπορεί να υπερεκτιμήσεις τις δυνατότητές σου και -λόγω του τετραγώνου της Σελήνης με τον Ερμή- να υποσχεθείς πράγματα που δεν θα μπορείς να τα κρατήσεις, επειδή θα έχεις κάνει λάθος εκτίμηση. Κοινωνικές επαφές είναι μέσα στο πρόγραμμα σήμερα και εσύ βρίσκεσαι στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος. Ποιος τη χάρη σου!

Παρθένος

Έχεις τις κλειστές σου σήμερα και δεν επιθυμείς τις επαφές με κόσμο και τις πολλές συζητήσεις. Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ερμή από τον Ταύρο, εντείνει ακόμα περισσότερο τη μοναχικότητα που αποζητάς, καθώς νιώθεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει! Λόγω του μεγάλου τριγώνου της Σελήνης με την Αφροδίτη, τον Κρόνο και τον Άρη, μπορείς να βγεις ωφελημένος/η από την ενδοσκόπηση και πιο σίγουρος/η για τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και αυτά που θέλεις πραγματικά.

Ζυγός

Σήμερα είσαι πολύ αγαπητός στους συναδέλφους σου, στους φίλους σου και στους χώρους όπου κινείσαι γενικότερα, γι’ αυτό και σου  ανεβαίνει η διάθεση στα ύψη. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη, τον Άρη και τον Κρόνο, σε βοηθάει να περάσεις αλλά και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου και φυσικά να έχεις την υποστήριξη των γύρω σου. Με το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με τον Ερμή, θα χρειαστεί να προσέξεις μη γίνεις καχύποπτος και επιφυλακτικός χωρίς λόγο.

Σκορπιός

Τα επαγγελματικά σου και θέματα καριέρας γενικότερα σου αποσπούν την προσοχή. Θέλεις να πετύχεις πάση θυσία και σήμερα θα κάνεις τα πάντα για να καταφέρεις να πραγματοποιήσεις έστω και ένα μικρό βήμα προς τον στόχο σου. Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης, της Αφροδίτης, του Άρη και του Κρόνου θα ενισχύσει τη φιλοδοξία σου αλλά και την αποφασιστικότητά σου να πετύχεις και ίσως μία γυναίκα να σε βοηθήσει στα σχέδιά σου. Χρειάζεται να προσέξεις μην παρασυρθείς με το τετράγωνο Σελήνης- Ερμή και αποκαλύψεις πράγματα τα οποία πρέπει να κρατήσεις για σένα ή μην αρχίσεις να βλέπεις παντού εχθρούς.

Τοξότης

Σαν ζώδιο της φωτιάς, ευνοείσαι σήμερα με το μεγάλο τρίγωνο της Σελήνης με Αφροδίτη-Κρόνο-Άρη. Αυτό σημαίνει πως σου δίνεται η ευκαιρία να ταξιδέψεις, να κάνεις μια γνωριμία που έχει αέρα εξωτερικού και να αναδείξεις τις γνώσεις και τη μόρφωσή σου πάνω στη δουλειά. Ό, τι κάνεις σήμερα, έχει τα φόντα να πάει πολύ καλά, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου το αλλά δώσε προσοχή στα λόγια και στον τρόπο που θα πεις πράγματα σε ανθρώπους που συναναστρέφεσαι καθημερινά. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να σε κάνει να παρεξηγηθείς σε χρόνο ντε τε.

Αιγόκερως

Νιώθεις λίγο αναστατωμένος/η σήμερα και αιτία είναι όλα αυτά που σκέφτεσαι και το παρελθόν που σκαλίζεις. Αυτό έχει ως συνέπεια να γεμίσεις ανασφάλειες, οι οποίες έχουν να κάνουν με αυταπάτες και φόβους σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή εντείνει τα πράγματα, καθώς αυξάνει τη συναισθηματική σου ένταση και δυσκολεύει την επικοινωνία με τους συνεργάτες σου. Το μεγάλο τρίγωνο μεταξύ Σελήνης- Αφροδίτης- Άρη- Κρόνου σου υπενθυμίζει πως μπορείς να καταφέρεις οτιδήποτε σκεφτείς, αρκεί να το σχεδιάσεις με ρεαλιστική διάθεση σήμερα κιόλας!

Υδροχόος

Σήμερα οι σχέσεις σου με τους συνεργάτες και τον/τη σύντροφό σου πάνε πολύ καλά. Οι αποστάσεις από τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα γεφυρώνονται και οι σχέσεις εξομαλύνονται. Ό, τι τους είχες μαζέψει μέχρι τώρα, μπορείς να το εκφράσεις και να λυθεί άμεσα. Με την έκφραση ίσως υπάρξει ένα πρόβλημα, καθώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή το απόγευμα ίσως μπερδέψει τα λεγόμενά σου, γι’ αυτό πριν μιλήσεις, σιγουρέψου πως αυτά που έχεις να πεις μπορούν να γίνουν κατανοητά.

Ιχθύς

Η μέρα είναι απαιτητική και σε αναγκάζει να μπεις σε πρόγραμμα με πολλή δουλειά, υποχρεώσεις και αγγαρείες. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ερμή ναι μεν σε κάνει να σκέφτεσαι πρακτικά αλλά όμως σου βάζει τρικλοποδιές στη συνεννόηση με  τους γύρω σου. Το μεγάλο τρίγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με Αφροδίτη-Άρη-Κρόνο σε δραστηριοποιεί, προκειμένου να βρεις λύση σε οικονομικά θέματα και σε κάνει πιο σίγουρο/η για τον εαυτό σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου