ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 13 Απριλίου;

Κριός

Οικογενειακά θέματα και υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι σε απασχολούν σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης απ’ τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα απ’ τον Αιγόκερω, σε ωθεί να επιβάλεις τις απόψεις σου και τις ιδέες σου στα άλλα μέλη της οικογένειάς σου, ακόμα και με το ζόρι. Προς το απόγευμα, τα τετράγωνα που κάνει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ουρανό σε μπερδεύουν συναισθηματικά και δεν μπορείς να εκφράσεις αυτό που θες να πεις. Μπορεί να προκύψουν ξαφνικά ξεσπάσματα στην οικογένεια ή ακόμα και στη δουλειά, επειδή νιώθεις πως δεν σε καταλαβαίνουν

Ταύρος

Η ημέρα είναι ηλεκτρισμένη σήμερα, καθώς έχεις νεύρα και ψάχνεις να βρεις το εξιλαστήριο θύμα ανάμεσα σε συγγενείς, γείτονες και φίλους. Κάποια σχέδιά σου σχετικά με ένα ταξίδι ή με τις σπουδές σου, ίσως δεν γίνουν όπως τα είχες προγραμματίσει και αυτό σε κάνει νευρικό/η. Καλό θα ήταν να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις τη γνώμη σου και να μη στήσεις καυγά για ασήμαντη αφορμή. Τα τετράγωνα που κάνει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ουρανό το απόγευμα δεν βοηθούν και πολύ την κατάσταση, καθώς είναι πιθανόν να εντείνουν κι άλλο τα νεύρα σου.

Δίδυμοι

Μια κατάσταση που σχετίζεται με τα οικονομικά και τις τράπεζες σε έχει αγχώσει και δεν μπορείς να την διαχειριστείς ψύχραιμα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα δεν σε αφήνει να δεις τα πράγματα αντικειμενικά και πιστεύεις πως έχεις δίκιο σε όλα. Το απόγευμα με τα τετράγωνα που κάνει η Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ουρανό, αν κάποιος πάει να σου δείξει και την άλλη όψη ή επιμείνει για κάτι, θα ζήσει το «ποιος είδε τον Δίδυμο και δεν τον φοβήθηκε». Βλάβες σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, κινητά, κουζίνες κ.λ.π είναι πιθανές και σε βάζουν σε έξοδα.

Καρκίνος

Είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας με τη Σελήνη στο ζώδιό σου! Το αν είναι για καλό, έχει να κάνει με εσένα και τη συμπεριφορά σου. Σήμερα έχεις συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα και σε συνδυασμό με την αντίθεση Σελήνης- Πλούτωνα, που σε κάνει ανασφαλή και ισχυρογνώμονα, η συμπεριφορά σου γίνεται περίεργη. Από το απόγευμα και μετά, που η Σελήνη κάνει τετράγωνα με Ήλιο και Ουρανό, ίσως οι γύρω σου να μπερδευτούν με τη συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου μπορεί να είναι απότομες. Ισορροπία χρειάζεται και να μην αφήσεις τη διάθεσή σου να ορίζει τις σχέσεις σου.

Λέων

Το να θελήσει κάποιος να διαφωνήσει μαζί σου σήμερα, είναι απλά ακατόρθωτο. Με την αντίθεση Σελήνης- Πλούτωνα προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους άλλους και θέλεις να είναι όλα κάτω από τον απόλυτο έλεγχό σου. Με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό, το απόγευμα μπορεί να χάσεις την ψυχραιμία σου είτε με τους γύρω σου είτε γιατί μία υπόθεσή σου δεν θα έχει την κατάληξη που θα ήθελες και οι αντιδράσεις σου θα είναι απότομες σαν να σε τσίμπησε μέλισσα. Δεν ανησυχώ, μια μέρα είναι, από αύριο θα είσαι και πάλι ο Λέων που όλοι αγαπάμε!

Παρθένος

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο φιλικό σου περιβάλλον και σε αυτούς με τους οποίους σας συνδέουν τα κοινά ενδιαφέροντα. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό είναι το πεδίο όπου θα εκτονώσεις την ενέργεια της αντίθεσης Σελήνης-Πλούτωνα. Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για συζητήσεις με σκοπό να παρθούν αποφάσεις, γιατί η ψυχολογία σου δεν είναι και η καλύτερη και σήμερα δεν δέχεσαι ότι υπάρχει και άλλη άποψη εκτός απ’ τη δική σου. Σκέψου μήπως δεν μπορείς να επικοινωνήσεις αποτελεσματικά, γιατί εσύ ο ίδιος/α δεν ξέρεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Προσπάθησε να κάνεις μία ειλικρινή συζήτηση με τον εαυτό σου.

Ζυγός

Θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σου είναι η αιτία των νεύρων σου σήμερα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα ίσως δείχνει μία ανάμειξη της οικογένειάς σου στη δουλειά σου ή το αντίστροφο και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου, με αποτέλεσμα να προκύψουν κάποιες συναισθηματικές παλίρροιες. Το τετράγωνο που θα γίνει το απόγευμα μεταξύ της Σελήνης και του Ήλιου –Ουρανού θα σε βάλει σε δίλημμα, καθώς άλλα θα λέει το μυαλό σου και άλλα η καρδιά σου. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για τελεσίδικες αποφάσεις.

Σκορπιός

Σήμερα σε απασχολούν νέα και ειδήσεις από άλλο γεωγραφικό μήκος και πλάτος, καθώς και θέματα ταξιδιών. Πιθανές σπασμωδικές αντιδράσεις μπορεί να προκύψουν, λόγω αλλαγής του προγράμματος που είχες σχεδιάσει στο μυαλό σου. Θα σου πρότεινα να μην είσαι πεισματάρης, τουλάχιστον χωρίς λόγο και να θυμάσαι πως κάποιες ανατροπές που μπορεί να έχουμε στα σχέδιά μας, τις περισσότερες φορές, είναι για καλό. Οπότε μην προσπαθείς άδικα να αποκτήσεις τον έλεγχο στα πάντα, άσε και κάτι στην τύχη!

Τοξότης

Είσαι λίγο αναστατωμένος/η σήμερα, καθώς η αντίθεση Σελήνης –Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με τα ψυχικά σου τραύματα και όλα αυτά που κρατάς κρυμμένα βαθιά μέσα σου. Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση της ημέρας, καθώς ίσως γίνεις απόλυτος/η και φθάσεις στο σημείο να στρέψεις τα πυρά σου στους συνεταίρους σου. Από το απόγευμα και μετά, με τα τετράγωνα της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό, οι αντιδράσεις σου θα είναι σπασμωδικές και αξιοπερίεργες, καθώς θα δυσκολεύεσαι να εκφράσεις αυτά που θες.

Αιγόκερως

Προσπαθείς να χειραγωγήσεις τους «άλλους» με κάθε μέσο και τρόπο, σύμφωνα με τις δικές σου αντιλήψεις. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα σε ωθεί να αποκτήσεις τον έλεγχο παντού και να επιβληθείς στους συνεργάτες σου, στην οικογένειά σου και στη σχέση σου. Το απόγευμα, οι δύσκολες όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό θα σε κάνουν να μην μπορείς να σκεφτείς τα πράγματα λογικά και να τα μεγαλοποιείς. Προσπάθησε να σκεφτείς λογικά και αντικειμενικά για να βρεις τη λύση σε ό, τι σε απασχολεί, ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σου.

Υδροχόος

Σήμερα νιώθεις σαν κάποιος να σου έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια. Αν μπορούσες να έμενες όλη μέρα σπίτι, θα ήταν το καλύτερό σου. Όμως έχεις πολλές υποχρεώσεις, plus τις έκτακτες που μπορεί να προκύψουν. Χρειάζεται να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να μην κολλήσεις στις λεπτομέρειες, ώστε να δεις  σε ποιες πρέπει να δώσεις προτεραιότητα. Αν δεν φτιάξεις ένα πρόγραμμα, θα αγχωθείς και θα αντιδράς στους γύρω σου σαν να σε τσίμπησε μέλισσα.

Ιχθύς

Η Σελήνη στον Καρκίνο είναι υποστηρικτική για εσένα αλλά η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα χαλάει λίγο το σενάριο. Ενώ συνήθως είσαι χαμηλών τόνων και πολύ ευέλικτος/η, σήμερα θα αγριέψεις λιγάκι και οι συναισθηματικές σου παρορμήσεις μπορεί να σε οδηγήσουν σε σύγκρουση με συναδέλφους ή φίλους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο και τον Ουρανό ίσως σου φέρει έναν συναισθηματικό εγκλεισμό και μία αλλαγή στα σχέδιά σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου