ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ζώδια της ημέρας

Τo Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπει το ζώδιό σας. Τι λένε για σήμερα τα ζώδια, 12 Απριλίου;

Κριός

Σήμερα που νιώθεις μία εσωτερική ηρεμία, θ’ αναζητήσεις τη θαλπωρή και την ασφάλεια του σπιτιού σου, καθώς οι ρυθμοί που ακολουθείς στην καθημερινότητά σου, σε έχουν κουράσει. Είναι μία πολύ καλή ημέρα για να έρθεις κοντά με πρόσωπα της οικογένειάς σου, να βρεις λύση σε κάποιο θέμα που σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι σου, να τους εξηγήσεις τις ανάγκες που έχεις και να κάνεις μια ειλικρινή συζήτηση ή απλά να κάτσεις και να απολαύσεις τον χώρο σου ανενόχλητος/η.

Ταύρος

Η Σελήνη το πρωί μπήκε στο φιλικό ζώδιο του Καρκίνου στον οίκο που σχετίζεται με τις μετακινήσεις σου και τους γείτονες, τους συγγενείς, το ευρύτερο περιβάλλον. Νιώθεις έντονη την ανάγκη να επικοινωνήσεις και να μοιραστείς τις ιδέες και τα πράγματα που σε «βασανίζουν», ώστε να τα βγάλεις από μέσα σου και να ανακουφιστείς. Μην αφήσεις το παράπονο και την υπερχείλιση συναισθημάτων που μπορεί να κρατάς μέσα σου να σε παρασύρει και να σου χαλάσει τη διάθεση.

Δίδυμοι

Σε έχουν πιάσει οι ανασφάλειές σου και αποζητάς να νιώσεις ασφαλής με κάθε τρόπο, ανασφάλειες που πιθανόν να σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα, καθώς νιώθεις πως είτε δεν έχεις αρκετά χρήματα είτε- αν έχεις- αγχώνεσαι που δεν είναι επαρκή. Αυτό σου δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος και ψάχνεις να βρεις λύσεις, ώστε  να αυξήσεις το εισόδημά σου. Από το απογευματάκι κι έπειτα, που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, μπορεί να σε πιάσει μία μανία να αγοράσεις τα πάντα και μετά φυσικά θα το μετανιώσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου σήμερα το πρωί κι εσύ έχεις μία ακατανίκητη επιθυμία να γκρινιάξεις ακόμα και χωρίς λόγο. Η ψυχοσύνθεσή σου κρύβει μία συναισθηματική παλίρροια και λόγω της Σελήνης, δεν θα μείνει ανεπηρέαστη. Μπορεί να νιώθεις ότι κανείς δεν σε καταλαβαίνει ή μπορεί να τα βάλεις με όλους και με όλα, λόγω εγωισμού. Ακόμα και οι εναλλαγές διάθεσης από τη χαρά στη μελαγχολία και αντίστροφα, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Η λύση είναι να  προσπαθήσεις να τοποθετήσεις τα πράγματα στη σωστή τους διάσταση.

Λέων

Αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις σήμερα, προτιμάς να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου και να μην τα μοιραστείς με τον κόσμο. Ίσως να σχεδιάζεις τα επόμενα βήματά σου είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά και να μη θέλεις να τα κοινοποιήσεις στην παρούσα φάση. Πιθανόν σήμερα να είσαι παραπάνω ευαίσθητος/η απ’ ό, τι συνήθως. Από το απόγευμα και μετά, το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη θα εντείνει την τάση απομόνωσης που σε πιάνει σήμερα. Θα πρέπει να κρατήσεις ισορροπίες και να μην τα βάλεις με ανθρώπους, προκειμένου να εκτονωθείς.

Παρθένος

Μετά τις υποχρεώσεις με την εργασία σου, σειρά έχει να «τακτοποιήσεις» και τα πράγματα στον φιλικό και συναδελφικό σου κύκλο. Η μέρα θα σε κάνει να αναλάβεις πρωτοβουλίες σχετικά με θέματα με φίλους και συναδέλφους που σε απασχολούν. Σε συμβουλεύω οποιαδήποτε συζήτηση κάνεις, να γίνει μέχρι το μεσημεράκι, γιατί το απόγευμα το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ίσως δυσκολέψει τα πράγματα.

Ζυγός

Θέματα εργασίας, καριέρας, και κοινωνικού «φαίνεσθαι» είναι στις προτεραιότητές σου για σήμερα με τη Σελήνη στον Καρκίνο. Προσπαθείς να ξεχωρίσεις μέσα απ’ τη δουλειά σου και να φανείς στον κόσμο κι αυτό σου αποσπά το 100% της ενέργειάς σου. Κάποιο άτομο γυναικείου φύλου είναι πιθανόν να σε βοηθήσει στις επιδιώξεις σου. Θα σε συμβούλευα να κάνεις αυτό που έχεις σχεδιάσει και να μη σε απασχολεί τόσο πολύ τι πιστεύουν οι άλλοι για εσένα.

Σκορπιός

Νιώθεις έντονα την ανάγκη να αποκτήσεις παραπάνω γνώσεις και να εμπλουτίσεις το βιογραφικό σου. Είναι πιθανόν να ξεκινήσεις μία ξένη γλώσσα ή να αποκτήσεις επιπλέον γνώσεις πάνω σε αυτό που ασχολείσαι. Τα ταξίδια ευνοούνται, καθώς και οι επαφές με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Μέχρι το απογευματάκι, που η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη, καλό θα ήταν να έχεις οργανώσει ό, τι θέλεις, καθώς μετά θα είναι δύσκολο να συνεννοηθείς κι εσύ ο/η ίδιος/α με τον εαυτό σου.

Τοξότης

Σήμερα νιώθεις σαν να μην είσαι εσύ ή για την ακρίβεια σαν να έχεις κι έναν άλλο εαυτό που κάνει την εμφάνισή του κατά διαστήματα. Αυτός ο άλλος σου εαυτός, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή του και, μέσα απ’ το υποσυνείδητό σου, παίζει περίεργα παιχνίδια και σου αφαιρεί την ανεμελιά, την αισιοδοξία και τη ζωντάνια που έχεις συνήθως. Συνεργασίες και συνεταιρισμοί θα σε απασχολήσουν έντονα σήμερα, καθώς δεν ξέρεις αν έχεις κάνει τις σωστές επιλογές ανθρώπων. Κράτα αποστάσεις και μην πάρεις αποφάσεις για το μέλλον.

Αιγόκερως

Το μυαλό και η καρδιά σου είναι στις σχέσεις, τις συνεργασίες σου και γενικά στους γύρω σου. Γίνεσαι ευαίσθητος/η και οι απόψεις των άλλων για σένα σε επηρεάζουν αρκετά. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός/η, καθώς μπορεί να παραγκωνίσεις τις δικές σου ανάγκες για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες των άλλων, προκειμένου να κερδίσεις την αποδοχή που τόσο επιθυμείς σήμερα. Βέβαια, πρώτα θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τις επιθυμίες σου πρώτα μέσα σου και μετά στους γύρω σου, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Η μέρα για σένα ξεκινάει με άγχος, καθώς σκέφτεσαι όλες τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που σε περιμένουν. Μην κολλήσεις σε εμμονές που θα σου αποσπάσουν την προσοχή και θα σου σπαταλήσουν τον χρόνο σου ούτε να προσπαθήσεις να κάνεις πολλά πράγματα μαζί για να τελειώσεις γρήγορα. Αντιθέτως, συγκεντρώσου σε μία υποχρέωση, ώσπου να την φέρεις εις πέρας, αλλιώς και θα καθυστερήσεις παραπάνω και θα έχεις χάσει όλη σου την ενέργεια χωρίς λόγο. Ιεράρχησε τις ανάγκες της ημέρας κατά προτεραιότητα και θα είσαι μία χαρά.

Ιχθύς

Πολύ καλή ημέρα μέχρι το απογευματάκι, για να ασχοληθείς με δημιουργικά πράγματα, καθώς έχεις μεγάλη έμπνευση και θα είναι κρίμα να μείνει ανεκμετάλλευτη. Αν γράφεις, είναι εξαιρετική μέρα για να ασχοληθείς με το ταλέντο σου ή μπορείς να διοχετεύσεις αυτήν την έμπνευση σε οτιδήποτε έχεις ταλέντο και σε ευχαριστεί. Απ’ το απόγευμα και μετά, με το τετράγωνο που κάνει η Σελήνη με την Αφροδίτη, θα νιώσεις πιο κατηφής και ανόρεκτος να κάνεις το οτιδήποτε, γι’ αυτό αξιοποίησε τις πρωινές ώρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ E-ZWDIA.GR

Τι σημαίνουν οι 12 οίκοι του χάρτη μας.
Τα ερωτικά μυστικά του υπεύθυνου και φιλόδοξου Αιγόκερου